didimakia έγραψε:Εγω θυμαμαι οτι ηταν και ακομα ενας εκει ενω στο anime δεν ηταν. Αυτο δεν λετε?
στο μανγκα δεν ηταν και ηταν στο ανιμ
Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
didimakia έγραψε:Εγω θυμαμαι οτι ηταν και ακομα ενας εκει ενω στο anime δεν ηταν. Αυτο δεν λετε?
didimakia έγραψε:Κατσε τωρα γτ μπερδευτηκα.
- Manga spoiler:
Στο manga δεν ηταν και ο Kuma στο πλοιο πανω?
Εσεις για ποιον λετε?
captain usopp έγραψε:πες, το πολυ πολυ να φας μπαν
Aldark's mother έγραψε:ban για υπερβολική δόση αγωνίας και απόπειρας σκασίματος αντμίν
Aldark's mother έγραψε:βασικά όχι..εγώ διαβάζω το μάνγκα,στα @@ μου το ανιμε ^^
κοιταχτε ο κουμα ηταν και στα δυο αλλα μπερδευεις την σκηνη..σε αλλη τον δειχνει..οσο για την λεπτομερια που λεμε εγω εννοω οτι στο ανιμε καταλαβαινεις για ποιον ακριβως μιλαει ενω στο μανγκα δεν μπορεις να εισαι σιγουρος και υποθετεις πολλα..προσεξτε καλα τι λενε στα 1:40 λεπτo με 1:50 περιπου...οταν ειχα διαβασει το μανγκα τοτε πιστευα οτι θα εννοουσε τον ντραγκον αλλα τωρα σκεφτομαι καποιον αλλο...womanTENSAIinathens έγραψε:didimakia έγραψε:Εγω θυμαμαι οτι ηταν και ακομα ενας εκει ενω στο anime δεν ηταν. Αυτο δεν λετε?
στο μανγκα δεν ηταν και ηταν στο ανιμ
Νικολής έγραψε:Παιδιά ο πάνταμαν θα ειναι!!Ακου εκει φαντασία ο οντα να εχει βαλει ενα χαρακτηρα κρυμμενο στα επεισόδια του!Ελπιζω οταν φτασουν στο raftel να μην τους παρειμένει ο pandaman
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης