Η πλάκα θα είναι να μπει και κανάς καινούριος στο forum και να μπει να διαβάσει το thread αυτο.... :haha:
Πάντως ενδιαφέροντα αυτά που λέτε...
Πάντως ενδιαφέροντα αυτά που λέτε...
Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
buggy ιs unstopable, he is the next pirate kingOG Pandaman έγραψε:Preview για το 482:
Ρε παιδια, γιατι η μυτη του Βuggy κυλαει στα πατωματα?
Ελπιζω να ειναι καλα..
maggie έγραψε:κριμα ξεκριμα ας παρει και κανα ρεπο το ανιμε, ολο ο οντα παιρνει...
και μονο και το ανιμε δεν δειξει την σκηνη που θελω τοοοσο να δω....
- Σπόιλερ:
που δεν θα την δειξει
don't never never again delete one of my super posts n00b...και σιγα τι ειπα ενα προσωπο αναφερα τστστσHawkEyes Juracule έγραψε:post deleted.reborn nab watch the spoilers....
και γενικα το 'χετε χεσει λιγο με τα spoilers :P
katalanosGR έγραψε:α και κατι αλλο... και αυτο αν και ειναι λιγο off ποιο πιστευετε οτι ειναι το παρελθον του crocodile ? θημαστε που ο ivankof του ειχε πει οτι εαν κανει καμια χαζομαρα στο impel down θα αποκαλυψει το παρελθον του? Λετε να ηταν και αυτος κανενας okama χαχαχα :mueh:
Johnyman έγραψε:όλοι οι ενεργοί χρήστες διαβάζουμε και το μάνγκα :)
άντε τώρα να το κόψουμε,γιατί νομίζω πως υπάρχουν και κάποιοι που μπαίνουν σπανίως,και δεν το διαβάζουν
paranoid_gr έγραψε:
Σηκώνεσαι κυριακή πρωί,συνδέεις το laptop στην τηλεόραση,βάζεις το επεισόδιο να φορτώσει,ετοιμάζεις πρωινό και μετά απολαμβάνεις μια φόρα το επ και ξαναβλέπεις τις καλύτερες στιγμές...
Και μετά μπαίνω εδώ και σχολιάζω...
Νικολής έγραψε:
+1000000 και εγω το ιδιο,merenda με ψωμι ετσι???Μονο που εγω δεν διαβαζω manga και τα απολαμβανω πιο πολυ!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης