Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

ΝΕΑ επεισόδια (Αγγλικοί υπότιτλοι) - Συζήτηση

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 18 από 40]

paranoid_gr

paranoid_gr

Η πλάκα θα είναι να μπει και κανάς καινούριος στο forum και να μπει να διαβάσει το thread αυτο.... :haha:

Πάντως ενδιαφέροντα αυτά που λέτε... heh look at that

????????

Anonymous

Επισκέπτης
The Power that Burns Even Fire
ρε ποτε εφτασε το ανιμε εδω ????οσοι ξερετε ετοιμαστε τα χαρτομαντηλα ellefson you is mean

maggie

maggie

9/1 το επομενο και...

Σπόιλερ:

didimakia

didimakia

Aυτο και στο επομενο επεισοδειο θα γουσταρουμε ασχημα

paranoid_gr

paranoid_gr

Κρίμα όμως που δεν έχει και την Κυριακή επεισόδιο....

maggie

maggie

κριμα ξεκριμα ας παρει και κανα ρεπο το ανιμε, ολο ο οντα παιρνει...

και μονο και το ανιμε δεν δειξει την σκηνη που θελω τοοοσο να δω.... maggies fav

Σπόιλερ:

OG Pandaman

OG Pandaman

Preview για το 482:

Ρε παιδια, γιατι η μυτη του Βuggy κυλαει στα πατωματα?
Ελπιζω να ειναι καλα.. damn panellinies...

????????

Anonymous

Επισκέπτης
OG Pandaman έγραψε:Preview για το 482:

Ρε παιδια, γιατι η μυτη του Βuggy κυλαει στα πατωματα?
Ελπιζω να ειναι καλα.. damn panellinies...
buggy ιs unstopable, he is the next pirate king
αυτος δν παθαινει τπτ ειν τοσο χαζος που ουτε να ψοφησει δν μπορει...πφφ κλοουν

Steve-O

Steve-O

maggie έγραψε:κριμα ξεκριμα ας παρει και κανα ρεπο το ανιμε, ολο ο οντα παιρνει...

και μονο και το ανιμε δεν δειξει την σκηνη που θελω τοοοσο να δω.... maggies fav

Σπόιλερ:

ποια σκηνη ;

maggie

maggie

^ μια με τον WB... maggies fav

HawkEyes Juracule

HawkEyes Juracule

post deleted.reborn nab watch the spoilers....

και γενικα το 'χετε χεσει λιγο με τα spoilers :P

quenta

quenta

ποια σκηνη με τον wb λες?μηπως λες εκει που o wb κοβει το χερι του γαρπ και πανω στον πανικο τον ξεκοιλιαζει ο mr3?
epikh σκηνη αλλα δεν νομιζω να διξει το ξεκοιλιασμα ουτε εγω.. μην σου πω δεν θα διξει ουτε στο παραεπομενο εκει που ο μιχακ καρφωνει τα ματια του τζινμπε με 2 ξυλακια που τρωνε και τα βγαζει και τα πεταει στον λουφι γελωντας
μα τι λεμε ρε..εδω δεν εδειξε ουτε εκει που οταν καρφωνει ο σπαιντερ τον wb μπαμπεσικα που κανονικα του πεφτουν τα εντερα στο πατωμα και τα παιρνει ο wb και τα ξεριζωνει και τα πεταει στους μαρινς γελωντας και λεγοντας"σπαιντερ μην την βλεπεις..νομιζεις οτι επειδη με καρφωσες και μου χυθηκαν τα εντωστια στο πατωμα μου εκανες ζημια??...κατι τοσο μικρο δεν μου εκανε τπτ..ολοι εχουν τον χρονο τους στην ζωη απλα.. my fool son..even if you disemboweled me i still love you...

maggie

maggie

Nταξ το παραχεσαμε το θεματακι με τα "spoilers", δεν λεω πλακα ειχαν οι 2 τελευταιες σελιδες αλλα στο επομενο θα πεσει delete...whistle

????????

Anonymous

Επισκέπτης
HawkEyes Juracule έγραψε:post deleted.reborn nab watch the spoilers....

και γενικα το 'χετε χεσει λιγο με τα spoilers :P
don't never never again delete one of my super posts n00b...και σιγα τι ειπα ενα προσωπο αναφερα τστστσ

Νικολής

Νικολής

katalanosGR έγραψε:α και κατι αλλο... και αυτο αν και ειναι λιγο off ποιο πιστευετε οτι ειναι το παρελθον του crocodile ? θημαστε που ο ivankof του ειχε πει οτι εαν κανει καμια χαζομαρα στο impel down θα αποκαλυψει το παρελθον του? Λετε να ηταν και αυτος κανενας okama χαχαχα :mueh: wtf man?

Προσθεστε και αυτο στην λιστα με αυτά που πρεπει να εξηγηθουν αργοτερα.......λολ!!!!Δεν θα τελειωσει ποτε!!

Johnyman έγραψε:όλοι οι ενεργοί χρήστες διαβάζουμε και το μάνγκα :)

άντε τώρα να το κόψουμε,γιατί νομίζω πως υπάρχουν και κάποιοι που μπαίνουν σπανίως,και δεν το διαβάζουν

Εγω δεν διαβαζω ουτε ειμαι ενεργος μελος ομως ειμαι και εγω καμμενος!!

paranoid_gr έγραψε:
Σηκώνεσαι κυριακή πρωί,συνδέεις το laptop στην τηλεόραση,βάζεις το επεισόδιο να φορτώσει,ετοιμάζεις πρωινό και μετά απολαμβάνεις μια φόρα το επ και ξαναβλέπεις τις καλύτερες στιγμές...careless run

Και μετά μπαίνω εδώ και σχολιάζω...

+1000000 και εγω το ιδιο,merenda με ψωμι ετσι???Μονο που εγω δεν διαβαζω manga και τα απολαμβανω πιο πολυ!!!

paranoid_gr

paranoid_gr

Νικολής έγραψε:
+1000000 και εγω το ιδιο,merenda με ψωμι ετσι???Μονο που εγω δεν διαβαζω manga και τα απολαμβανω πιο πολυ!!!

Δημητριακά με γάλα και φρούτα ouf

Ούτε εγώ το διαβάζω το manga,αλλά μαθαίνω διάφορα για την συνέχεια από φίλους.

Νικολής

Νικολής

Kαι εγω στις 3 προηγουμενες σελιδες εμαθα την πλοκη ολου το manga σχεδον χαχαχα

maggie

maggie

ε μα μην τους πω τιποτα εκει βρηκαν να το κοψουν???? το περιμενα daaamn!

Aldark

Aldark

Time to re-start op , τωρα που εφτασε στα πιο επικ επς....συντομα εχει και το αγαπημενο μου ^^

HawkEyes Juracule

HawkEyes Juracule

αυτο που πεθαινει ο Luffy και παει και βρισκει το πνευμα του Roger?
ναι και μενα αυτο ειναι το αγαπημενο μου

Aldark

Aldark

οχι , λεω για εκεινο που ο Jango και ο Mr.9 σκοτωνουν τον Aokiji και τον Κizaru...ηταν πολυυυ επικ

didimakia

didimakia

Ξενερωσα με το νεο επεισοδειο :S Οποτε να νε το κοψαν + fail animation..
Ελπιζω στο επομενο να κλαψουμε λιγο...

crimson

crimson

συμφωνω...κατω του μετριου το επισοδιο και το μισο ηταν φιλερ με μπαγκι και μρ3..αντε να δουμε το επομενο που πρεπει να το κανουν απο τα πιο επικ επισοδια..

????????

Anonymous

Επισκέπτης
μπακι ελεος ρε και αυτοι οι νουμπαδες που τν ακολουθουν ελεος κι αυτοι
ωραια τ εκαναν αλλα τ εκοψαν σε φεηλ σημειο

OG Pandaman

OG Pandaman

Fail το επεισοδιο, τα συνεχης buggy fillers και ο απελπιστικα αργος ρυθμος του anime σκοτωσαν το καλυτερο arc του One Piece...

Αν και εχω καλα νεα!
O γαματος animator που εφτιαξε το επεισοδιο με το Zoro που κοβει το Kuma με Shishi-Sonson θα δουλεψει στο ep.484, οποτε προετοιμαστειτε για φοβερες σκηνες!

Σπόιλερ:

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 18 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης