Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Η νύχτα πέφτει...

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 40]

61Η νύχτα πέφτει... - Σελίδα 3 Empty Απ: Η νύχτα πέφτει... Κυρ 06 Φεβ 2011, 14:19

maggie

maggie

αν μεχρι το απογευμα-βραδυ θελησω να αλλαξω χαρακτηρα δεν πειραζει ε? whistle

62Η νύχτα πέφτει... - Σελίδα 3 Empty Απ: Η νύχτα πέφτει... Κυρ 06 Φεβ 2011, 14:24

Elidor

Elidor

Avarga
Oχι γλυκα δεν πειραζει.

63Η νύχτα πέφτει... - Σελίδα 3 Empty Απ: Η νύχτα πέφτει... Κυρ 06 Φεβ 2011, 15:04

Guest

Anonymous

Επισκέπτης
λέτε να διαβάσω τους κανόνες?

64Η νύχτα πέφτει... - Σελίδα 3 Empty Απ: Η νύχτα πέφτει... Κυρ 06 Φεβ 2011, 15:11

Elidor

Elidor

Avarga
Οχι αστους, εσυ παιξε ελευθερα οπως θες.

65Η νύχτα πέφτει... - Σελίδα 3 Empty Απ: Η νύχτα πέφτει... Κυρ 06 Φεβ 2011, 15:34

Aldark

Aldark

rousfets

66Η νύχτα πέφτει... - Σελίδα 3 Empty Απ: Η νύχτα πέφτει... Κυρ 06 Φεβ 2011, 18:04

maggie

maggie

Τελικα ο αφηγητης θα ειμαι εγω....ανοιξα το τοπικ και το κλειδωσα

ποσταρει ο sirQuackly τον χαρακτηρα που θελει να εχει και μπορουμε να αρχισουμε... aww

Έχει επεξεργασθεί από τον/την maggie στις Κυρ 06 Φεβ 2011, 21:54, 1 φορά

67Η νύχτα πέφτει... - Σελίδα 3 Empty Απ: Η νύχτα πέφτει... Κυρ 06 Φεβ 2011, 19:44

maggie

maggie

εχω στειλει πμ σε δολοφονους και επιθεωρητες....οποιος εχει λαβει πμ μου στελνει απαντηση παλι με πμ....οσοι δεν λαβαν ειναι απλοι πολιτες και δεν κανετε τιποτα...

68Η νύχτα πέφτει... - Σελίδα 3 Empty Απ: Η νύχτα πέφτει... Κυρ 06 Φεβ 2011, 20:56

Aldark

Aldark

αρχισε το ρε , ολη τη βδομαδα δε θα μπω εγω -_-

69Η νύχτα πέφτει... - Σελίδα 3 Empty Απ: Η νύχτα πέφτει... Κυρ 06 Φεβ 2011, 21:08

????????

Anonymous

Επισκέπτης
αα ωραια τωρα φευγουν ενας ενας...κοτες :xD:

70Η νύχτα πέφτει... - Σελίδα 3 Empty Απ: Η νύχτα πέφτει... Κυρ 06 Φεβ 2011, 21:55

maggie

maggie

Aldark έγραψε:αρχισε το ρε , ολη τη βδομαδα δε θα μπω εγω -_-
ρε μπουμπουνα, αν δεν ποσταρεις 2 ποστ την ημερα τουλαχιστον μετα δεν παιζεις....αυτοκτονεις-_-

και ειπα, περιμενω να μου πει ο sirQuackly αν θα παιξει, και αν ναι τον χαρακτηρα του...

71Η νύχτα πέφτει... - Σελίδα 3 Empty Απ: Η νύχτα πέφτει... Κυρ 06 Φεβ 2011, 22:21

Aldark

Aldark

maggie έγραψε:
Aldark έγραψε:αρχισε το ρε , ολη τη βδομαδα δε θα μπω εγω -_-
ρε μπουμπουνα, αν δεν ποσταρεις 2 ποστ την ημερα τουλαχιστον μετα δεν παιζεις....αυτοκτονεις-_-

και ειπα, περιμενω να μου πει ο sirQuackly αν θα παιξει, και αν ναι τον χαρακτηρα του...

sorry babez but dark we'll be out , oποτε επανερχομαι απο την αλλη ;)

72Η νύχτα πέφτει... - Σελίδα 3 Empty Απ: Η νύχτα πέφτει... Κυρ 06 Φεβ 2011, 23:46

Grimmy

Grimmy

Imba Troll.
οσοι πηραν πμ απανταν με πμ? Η γινεται και μεσω μσν?

73Η νύχτα πέφτει... - Σελίδα 3 Empty Απ: Η νύχτα πέφτει... Δευ 07 Φεβ 2011, 00:19

maxuris

maxuris

Πειτε αμα ειναι να αρχισουμε να ψηφαμε ...

74Η νύχτα πέφτει... - Σελίδα 3 Empty Απ: Η νύχτα πέφτει... Δευ 07 Φεβ 2011, 02:58

didimakia

didimakia

Grimmy έγραψε:οσοι πηραν πμ απανταν με πμ? Η γινεται και μεσω μσν?
Dude. Η εισαι ηλιθιος ή trollαρεις XD

75Η νύχτα πέφτει... - Σελίδα 3 Empty Απ: Η νύχτα πέφτει... Δευ 07 Φεβ 2011, 12:07

maggie

maggie

Grimmy έγραψε:οσοι πηραν πμ απανταν με πμ? Η γινεται και μεσω μσν?
με πμ, με msn, με τηλ στο 697*******, με σηματα καπνου, με κωδικα mors και με ταχυδρομικα περιστερια...οτι βολευει τον καθενα...

-.-- / --- / ..- / - / .-. / --- / .-.. / .-.. /

btw, -.-. / .- / .- / .-. / ---- / .. / ... / --- / -.-- / -- / . / - / --- / .- / .--. / --- / --. / . / -.-- / -- / .- / - / --- / .--. / .- / .. / ---- / -. / .. / -.. / .. /

76Η νύχτα πέφτει... - Σελίδα 3 Empty Απ: Η νύχτα πέφτει... Δευ 07 Φεβ 2011, 12:11

Grimmy

Grimmy

Imba Troll.
Απλα σκεφτομουν μπας και πεταγοταν κανας ηλιθιος δολοφονος και μου ελεγε να συνεργαστουμε και τον κατεδιδα... Παει τωρα το σχεδιο μου...

77Η νύχτα πέφτει... - Σελίδα 3 Empty Απ: Η νύχτα πέφτει... Δευ 07 Φεβ 2011, 12:16

maggie

maggie

^... / - / --- / .--. / - / .... / . / ..-. / ..- / -.-. / -.- / .. / -. / --. / - / .-. / --- / .-.. / .-.. / .. / -. / --. /

78Η νύχτα πέφτει... - Σελίδα 3 Empty Απ: Η νύχτα πέφτει... Δευ 07 Φεβ 2011, 12:20

Grimmy

Grimmy

Imba Troll.
maggie έγραψε:^... / - / --- / .--. / - / .... / . / ..-. / ..- / -.-. / -.- / .. / -. / --. / - / .-. / --- / .-.. / .-.. / .. / -. / --. /

warning για οφ τοπικ

79Η νύχτα πέφτει... - Σελίδα 3 Empty Απ: Η νύχτα πέφτει... Δευ 07 Φεβ 2011, 12:26

maggie

maggie

^-- / ..- / .- / .... / .- / .... / .- / .... / .- / .... / .- / .-- / .- / .-. / -. / .. / -. / --. / --. / .. / .- / - / .-. / --- / .-.. / .-.. / .. / -. / --. /

80Η νύχτα πέφτει... - Σελίδα 3 Empty Απ: Η νύχτα πέφτει... Δευ 07 Φεβ 2011, 13:58

maggie

maggie

double post επειδη μπορω....

το παιχνιδι θα ξεκινησει στις 20:00

81Η νύχτα πέφτει... - Σελίδα 3 Empty Απ: Η νύχτα πέφτει... Δευ 07 Φεβ 2011, 14:00

Dr. Jimalicious

Dr. Jimalicious

Vet-eran
Vet-eran
Θα είμαι εδω στις 22:00
btw Σήμερα πήραμε βαθμούς και έβγαλα 19,5 και στην κατεύθυνση και σε αυτά που με νοιάζουν όλα 20

https://jimaliciouswrites.blogspot.com

82Η νύχτα πέφτει... - Σελίδα 3 Empty Απ: Η νύχτα πέφτει... Δευ 07 Φεβ 2011, 14:11

Elidor

Elidor

Avarga
good boy, συνεχισε το διαβασμα σου τωρα να μας γινεις γιατρος.

83Η νύχτα πέφτει... - Σελίδα 3 Empty Απ: Η νύχτα πέφτει... Δευ 07 Φεβ 2011, 14:25

maxuris

maxuris

Jim McDuck έγραψε:Θα είμαι εδω στις 22:00
btw Σήμερα πήραμε βαθμούς και έβγαλα 19,5 και στην κατεύθυνση και σε αυτά που με νοιάζουν όλα 20

3 λυκειου εισαι ρε μλκ . βτω κ εμεις πηραμε κ εγω ολα 20 τα πηρα εκτος απο 2 18 σε κειμενα και εκθεση απο ενα μαλακα καθηγητη aaaaaah!

Τεσπα αντε να ξεκινησουμε σημερα !!! here and there

84Η νύχτα πέφτει... - Σελίδα 3 Empty Απ: Η νύχτα πέφτει... Δευ 07 Φεβ 2011, 14:31

Dr. Jimalicious

Dr. Jimalicious

Vet-eran
Vet-eran
Ναι αλλά τα πήρα με την αξία μου...

https://jimaliciouswrites.blogspot.com

85Η νύχτα πέφτει... - Σελίδα 3 Empty Απ: Η νύχτα πέφτει... Δευ 07 Φεβ 2011, 14:52

maxuris

maxuris

-.- δεν ειπα κατι γ αυτο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης