Ρε Giotto ψήφισε να τελειώνουμε,θέλουμε να παίξουμε...
(Βασικά όντως με την ψήφο του Giotto τελειώνει το παιχνίδι και αρχίζει καινούργιο)
(Βασικά όντως με την ψήφο του Giotto τελειώνει το παιχνίδι και αρχίζει καινούργιο)
Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Τελείωσε και επισήμως...maggie έγραψε:βασικα απο την στιγμη που δεν ψηφισε παει να πει οτι αυτοκτονει...
αρα μενουν 2, και αφου ισχυει το "Το παιχνίδι συνεχίζεται μέχρι Οι Δολοφόνοι ελαττώσουν τον αριθμό των μη-Δολοφόνων ίσο με το δικό τους", τοτε εχουμε game over και κερδιζει ο δολοφονος.
Elidor έγραψε:Μηπως θελετε να κανουμε μια αλλαγη και να το παιξουμε με τους πραγματικους κανονες? Αντι για επιθεωρητης, υπαρχει ο σπιουνος ο οποιος γνωριζει ποιοι ειναι οι δολοφονοι και προσπαθει να πεισει τους αλλους για αυτο, ΧΩΡΙΣ να αναφερει ομως το ποιος ειναι. Ετσι ειναι το κανονικο παιχνιδι τουλαχιστον.... Οταν οι δολοφονοι σκοτωσουν τον σπιουνο το παιχνιδι τελειωνει και κερδιζουν.
HawkEyes Juracule έγραψε:maggie τι λες τωρα?
εγω δεν ειπα στον γριμμυ ουτε στον γιαννη οτι ειμαστε εγω κι ο Jim δολοφονοι.
μονο στον max ειπα οτι ειμαι εγω δολοφονος(για τον Jim δεν ηξερε) αλλα μολις του το ειπα μετα τον σκοτωσα
Aldark έγραψε:
Ο ΤΖΟΥΡΑΚΟΥΛ ΗΤΑΝ; ΑΥΤΟΚΤΩΝΑΩ
νταξ ρε, παρεξηγηση XDHawkEyes Juracule έγραψε:maggie τι λες τωρα?
μονο στον max ειπα οτι ειμαι εγω δολοφονος(για τον Jim δεν ηξερε) αλλα μολις του το ειπα μετα τον σκοτωσα
maggie έγραψε:^εσυ ο απο πανω μου πηγαινε σβησε το ποστ σου τωρανταξ ρε, παρεξηγησηHawkEyes Juracule έγραψε:maggie τι λες τωρα?
θελετε και δευτερο διαβασα ε?...ποιος θα κανει τον αφηγητη στο 2ο?
Elidor έγραψε:Ψηνεται κανας αλλο να το κανει οπως το ειπαμε? Με σπιουνο αντι για επιθεωρητη?
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης