Johnyman έγραψε:Elidor έγραψε:Eμεις μεγαλε καναμε καταληψη και πηγε και 3μελες στην Νομαρχια... Εσεις περιμενε ακομα^^
εμείς όταν τα κάναμε αυτά,εσάς ακόμα σας ξεσκάτιζαν οι μάνες σας
Εγω ομως βλεπω το δικο μου σχολειο πρωινο και οχι το δικο σου
Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Johnyman έγραψε:Elidor έγραψε:Eμεις μεγαλε καναμε καταληψη και πηγε και 3μελες στην Νομαρχια... Εσεις περιμενε ακομα^^
εμείς όταν τα κάναμε αυτά,εσάς ακόμα σας ξεσκάτιζαν οι μάνες σας
morths έγραψε:Να σημειωσω, πανω σ'αυτο που ειπε ο kith, οτι τα links που δινουμε προερχονται απο premium account που διαθετουμε στο rapidshare! Θα μου πεις βεβαια και παλι μπορουν να σβηστουν... ΟΜΩΣ!!! Αν ποτε σβηστει κατι εγω (επειδη εγω ειμαι ο υπευθυνος για το upload), θα ειμαι παντα εκει να το ξαναανεβασω!!!
Giotto έγραψε:@Elidor
Btw, μέγια η καινούρια θέση. Μετά από ~4 post από ότι είπες ότι θα γίνεις Moder έγινες. :xD:
Πολύ γρήγορα έπιασε η επιθυμία σου!
Elidor έγραψε:Giotto έγραψε:@Elidor
Btw, μέγια η καινούρια θέση. Μετά από ~4 post από ότι είπες ότι θα γίνεις Moder έγινες. :xD:
Ειπαμε εγω εχω τα μεσα...Τον Θεο...
Giotto έγραψε:Κοίτα ποίος μιλάει...
Εσύ δεν έχεις ΚΑΝ bounty.
Δεν είσαι ούτε ΚΑΝ στα wanted posters!
:haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:
Giotto έγραψε:Elidor έγραψε:Giotto έγραψε:@Elidor
Ειπαμε εγω εχω τα μεσα...Τον Θεο...
Θέλω κι εγώ. Μπορείς να μου συστήσεις τον Θεό για να γίνω και εγώ Moder! Plz. Ζηλεύω...
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης