Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Ταφείο Νεκρών Εγκεφαλικών Κυττάρων^^

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 38 από 40]

Elidor

Elidor

Avarga
Τους βλεπω εγω ομως pingpingeyes

Aldark

Aldark

Ελα ρε , forum iz alive! Ya make me proud mothafuckas :')

Giotto

Giotto

silk worm
silk worm
Μπορείτε να μου πείτε και σε εμένα πως να γίνω ζωντανός-νεκρός, επειδή είμαι ακόμη ζωντανός και βαριέμαι why me

Elidor

Elidor

Avarga
Aυτοκτονησε και μετα περιμενε εναν Αφρικανο σαμανο να ερθει και να σε αναστησει....

Giotto

Giotto

silk worm
silk worm
Υπάρχει κανένα συγκεκριμένο σημείο να αυτοκτονήσω η είμαι ελεύθερος να πάω όπου θέλω; Επίσης πρέπει να είναι Αφρικανός σαμάνος ή μπορεί να είναι και κινέζος π.χ;

Elidor

Elidor

Avarga
Kινεζος οχι... Αν δεν θες Αφρικανο, μπορεις να παρεις Τζαμαικανο...

Συγκεκριμενο μερος ναι υπαρχει... Στην Μυκονο πρεπει να πας...

maggie

maggie

Aldark έγραψε:Ελα ρε , forum iz alive! Ya make me proud mothafuckas :')
ναι ρε, εφυγες και ζωντανεψε :xD:

Giotto

Giotto

silk worm
silk worm
Elidor έγραψε:Kινεζος οχι... Αν δεν θες Αφρικανο, μπορεις να παρεις Τζαμαικανο...

Συγκεκριμενο μερος ναι υπαρχει... Στην Μυκονο πρεπει να πας...

Για Τζαμαϊκανό είμαστε εντάξει, αλλά για την Μύκονο...όχι. Είχα κανονίσει να πάω στην χαράδρα του Grand Canyon!

Μια φωτογραφία για την χαράδρα:
(Η μεγαλήτερη στον κόσμο)

Σπόιλερ:

Elidor

Elidor

Avarga
Αν βγαλεις τα κτιρια μοιαζει με τον γκρεμο απο τον οποιο πεφτει παντα το Κογιοτ που κυνηγα το roadrunner...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Elidor στις Κυρ 23 Ιαν 2011, 15:24, 1 φορά

Giotto

Giotto

silk worm
silk worm
Elidor έγραψε:Αν βγαλεις τα κτηρια μοιαζει με τον γκρεμο απο τον οποια πεφτει παντα το Κογιοτ που κυνηγα το roadrunner...
:xD:

Guest

Anonymous

Επισκέπτης
http://theflatearthsociety.org/cms/

επειδή η Γη μας είναι επίπεδη!!!!!!!!!!!!!

Μάνο δείξτο στην Τσέρνομπιλ

Giotto

Giotto

silk worm
silk worm
Johnyman έγραψε:http://theflatearthsociety.org/cms/

επειδή η Γη μας είναι επίπεδη!!!!!!!!!!!!!

Μάνο δείξτο στην Τσέρνομπιλ

Τώρα τι είναι αυτό frosted Υπάρχει μέχρι και forum για αυτό το θέμα fucking birds...

βατόμουρο

Law Defender
αχεμ.καλησπερα παιδες. ^^

didimakia

didimakia

Aχεμ.

Giotto

Giotto

silk worm
silk worm
Αχεμ.x2

didimakia

didimakia

Αχεμ² ;) (hold alt + 2 5 3 στο numpad )

maxuris

maxuris

x^(Αχεμ) b1atches :xD:

βατόμουρο

Law Defender
αη ρε.

Giotto

Giotto

silk worm
silk worm
didimakia έγραψε:Αχεμ² ;) (hold alt + 2 5 3 στο numpad )
Ακριβώς αυτό ήθελα να κάνω αλλα δεν ήξερα πώς. Και τώρα όμως που το ξέρω πάλι δεν μπορώ! Γιατί δεν έχω numpad στο Laptop μου :xD:

maggie

maggie

στο λαπτο αν δεις σε καποια πληκτα, πχ στο U, I & O, εχει γραμμενο πανω πανω τους απο ενα νουμερο μεσα σε κουτακι....για να πατηθει το νουμερο πρεπει να πατας το πληκτρο fn και το νουμερο που θες... whistle

Giotto

Giotto

silk worm
silk worm
Η αλήθεια είναι ότι αν π.χ. πατήσω Fn και το π(που είναι αστεράκι) μου βγαίνει αλλά αν πάω να πατήσω αριθμό... τζίφος. Τι να κάνω τώρα μάστορα; damn panellinies...

Elidor

Elidor

Avarga
Eγω οταν κατι δεν δουλευει το βαραω μεχρι να δουλεψει.... αμα δεν αρχισει να δουλευει παει να πει πως ειναι χαλασμενο...

Giotto

Giotto

silk worm
silk worm
Ωραίο σύστημα :xD:

maggie

maggie

Giotto έγραψε:Η αλήθεια είναι ότι αν π.χ. πατήσω Fn και το π(που είναι αστεράκι) μου βγαίνει αλλά αν πάω να πατήσω αριθμό... τζίφος. Τι να κάνω τώρα μάστορα; damn panellinies...

1. alt code ξες? αν οχι γκουγκλαρεις και παιρνεις μια ιδεα (αυτο που σου ειπε ο didi να κανεις alt code χρησιμοποιησε)

2. αλλα αφου εσυ εχεις λαπτοπ χωρις numpad πρεπει να πατησεις κανα 2 ακομα κουμπακια για να χρησιμοποιησεις αλτ κοντ...ριξε μια ματια εδω

Elidor έγραψε:Eγω οταν κατι δεν δουλευει το βαραω μεχρι να δουλεψει.... αμα δεν αρχισει να δουλευει παει να πει πως ειναι χαλασμενο...
αληθεια αυτο κανει .... fucking birds...

Giotto

Giotto

silk worm
silk worm
Δεν το αφήνουμε αυτό το θέμα καλύτερα λέω 'γω.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 38 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης