το bakuman δεν είναι παρωδία..Z3r0k1ll3r έγραψε:Τότε μπορείς να αρχίσεις Bakuman.sirQuackly έγραψε:το μονο που με ενδιαφερει ειναι να δω μερικα επεισοδια που παρωδιαζουν αλλα ανιμε
Έχει μόνο 25 επεισόδια(αν και νομίζω βγήκε και 2ο seasson) και μιλάει συνέχεια για το One Piece, το Naruto και άλλα τέτοια δημοφιλή anime ^^
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
26 Απ: Gintama Τετ 24 Αυγ 2011, 12:20
Johnyman
27 Απ: Gintama Τετ 24 Αυγ 2011, 12:57
womanTENSAIinathens
Το πιο ωραιο οπενιγκ του gintama , το ποσταρω σε φουλ βερσιον, να πορωθειτε
Γιατι δε παιζει μαμω τη τυχη μου
ακυρο :xD:
28 Απ: Gintama Τετ 24 Αυγ 2011, 14:50
Z3r0k1ll3r
Τίίίίίί;!Johnyman έγραψε:το bakuman δεν είναι παρωδία..Z3r0k1ll3r έγραψε:Τότε μπορείς να αρχίσεις Bakuman.sirQuackly έγραψε:το μονο που με ενδιαφερει ειναι να δω μερικα επεισοδια που παρωδιαζουν αλλα ανιμε
Έχει μόνο 25 επεισόδια(αν και νομίζω βγήκε και 2ο seasson) και μιλάει συνέχεια για το One Piece, το Naruto και άλλα τέτοια δημοφιλή anime ^^
Αν δεν είναι αυτό τότε δεν ξέρω κι εγώ ποιο είναι.
Συνέχεια διαφημίζει το One Piece και το Naruto για το πόσο σπουδαία anime είναι.
Τέλειο το opening.womanTENSAIinathens έγραψε:Το πιο ωραιο οπενιγκ του gintama , το ποσταρω σε φουλ βερσιον, να πορωθειτεΓιατι δε παιζει μαμω τη τυχη μου
29 Απ: Gintama Τετ 24 Αυγ 2011, 14:54
womanTENSAIinathens
Πως παει με το gintama?Tιποτα που σε συγκλονισε , κατι που σε κουφανε τελειως; :xD:
30 Απ: Gintama Τετ 24 Αυγ 2011, 15:22
Johnyman
Z3r0k1ll3r έγραψε:Τίίίίίί;!Johnyman έγραψε:το bakuman δεν είναι παρωδία..Z3r0k1ll3r έγραψε:Τότε μπορείς να αρχίσεις Bakuman.sirQuackly έγραψε:το μονο που με ενδιαφερει ειναι να δω μερικα επεισοδια που παρωδιαζουν αλλα ανιμε
Συνέχεια διαφημίζει το One Piece και το Naruto για το πόσο σπουδαία anime είναι.
παρωδία δεν είναι να διαφημίζεις τον άλλον ή τη δουλειά του άλλου..παρωδία είναι να διακωμωδείς,να ειρωνεύεσαι με έξυπνο τρόπο το έργο του άλλου..
το bakuman παρουσιάζει τη ζωή του mangaka και παράλληλα κάνει και αναφορές(θετικές) στις δουλειές γνωστών mangaka
31 Απ: Gintama Πεμ 25 Αυγ 2011, 02:03
Z3r0k1ll3r
Α! :PJohnyman έγραψε:Z3r0k1ll3r έγραψε:Τίίίίίί;!Johnyman έγραψε:το bakuman δεν είναι παρωδία..Z3r0k1ll3r έγραψε:Τότε μπορείς να αρχίσεις Bakuman.sirQuackly έγραψε:το μονο που με ενδιαφερει ειναι να δω μερικα επεισοδια που παρωδιαζουν αλλα ανιμε
παρωδία δεν είναι να διαφημίζεις τον άλλον ή τη δουλειά του άλλου..παρωδία είναι να διακωμωδείς,να ειρωνεύεσαι με έξυπνο τρόπο το έργο του άλλου..
το bakuman παρουσιάζει τη ζωή του mangaka και παράλληλα κάνει και αναφορές(θετικές) στις δουλειές γνωστών mangaka
Είμαι στο 16.womanTENSAIinathens έγραψε:Πως παει με το gintama?Tιποτα που σε συγκλονισε , κατι που σε κουφανε τελειως; :xD:
Όλα καλά και πάρα πολύ πλάκα :P
32 Απ: Gintama Πεμ 25 Αυγ 2011, 02:28
womanTENSAIinathens
Τι περιπου εχεις δει μεχρι τωρα;
Εισαι σε καποιο δυνατο αρκ ή ειναι ακομα ο,τι να 'ναι;
Νομιζω οτι σ'αυτα τα επεισοδια ειδες τον Madao ε;
Εισαι σε καποιο δυνατο αρκ ή ειναι ακομα ο,τι να 'ναι;
Νομιζω οτι σ'αυτα τα επεισοδια ειδες τον Madao ε;
33 Απ: Gintama Πεμ 25 Αυγ 2011, 18:13
Z3r0k1ll3r
Όλα ήρεμα μέχρι τώρα.
Τον είδα, ένας ηλίθιος που κοιμόταν πάνω στο παγκάκι :P
34 Απ: Gintama Πεμ 25 Αυγ 2011, 18:32
womanTENSAIinathens
Z3r0k1ll3r έγραψε:Όλα ήρεμα μέχρι τώρα.
Mη βιαζεσαι να κρινεις τον Μadao και μαλιστα αρνητικα γιατι στη συνεχεια θα κανει πολυ καλη παρεα με Gintoki, Kagura και Shinpachi και σε καποια αρκ θα ειναι μαζι τους. Ειναι λιγο βαρετος αλλα καλος.
Τα καλυτερα επεισοδια ειναι με Yorozuya και Shinsengumi μαζι!
Πες μου θες να σου δωσω τα αρκ; Οχι με σπολερ(πληροφοριες και τετοια).
Τους τιτλους. Επισημως εχουν βρεθει 18 αρκ και εννοειται οτι θα μπουν και αλλα.
35 Απ: Gintama Πεμ 25 Αυγ 2011, 18:49
Fallenangie
@Woman:
Ασε ησυχο το παιδι καλε!Θα τα δει!Δεν γινεται να τα δει ΟΛΑ αμεσως! :xD:
36 Απ: Gintama Πεμ 25 Αυγ 2011, 18:54
womanTENSAIinathens
Fallenangie έγραψε:@Woman:
Τον ρωτησα αν θελει
Εσυ που το ανοιγεις και το στομα σου ροδανι , εσυ προσεχε!
Τα βασικα του λεω
37 Απ: Gintama Πεμ 25 Αυγ 2011, 19:00
Fallenangie
Δεν γινεται να του πεις τα βασικα!2-3 πραγματα ειναι βασικα στο Gintama,αν τον ρωτας καθημερινα σε ποιο επ ειναι κτλ,εσυ θα του κανεις spoiler.
Εγω χρυσο μου δεν λεω τπτ~<3
- Σπόιλερ:
- Φαντασου spoiler στο Gintama αλλα εχε χαρη!
Εγω χρυσο μου δεν λεω τπτ~<3
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Fallenangie στις Πεμ 25 Αυγ 2011, 19:04, 1 φορά
38 Απ: Gintama Πεμ 25 Αυγ 2011, 19:03
womanTENSAIinathens
Ωχ τα πηρε χοντρα, ζητω συγνωμη εκ βαθους καρδιας
Θα εκανα σποιλερ αν μπορουσα :muaha: :muaha: :muaha:
Θα εκανα σποιλερ αν μπορουσα :muaha: :muaha: :muaha:
40 Απ: Gintama Πεμ 25 Αυγ 2011, 19:11
womanTENSAIinathens
Τα αρκ που ειναι καλα...Z3r0k1ll3r έγραψε:@woman
Αν θες πες μου τα ark που είναι καλά.
Αυτο ειναι υποκειμενικο. Εγω μπορω να θεωρω υπεροχα τα αρκ που εσενα μπορει να σου φανουν ετσι και ετσι
41 Απ: Gintama Πεμ 25 Αυγ 2011, 19:34
Z3r0k1ll3r
Λοιπόν πες μου τα ark που ο Gin αρχίζει και πολεμάει κανέναν σοβαρά.womanTENSAIinathens έγραψε:Τα αρκ που ειναι καλα...Z3r0k1ll3r έγραψε:@woman
Αν θες πες μου τα ark που είναι καλά.
Αυτο ειναι υποκειμενικο. Εγω μπορω να θεωρω υπεροχα τα αρκ που εσενα μπορει να σου φανουν ετσι και ετσι
Δηλαδή βρίσκει έναν εχθρό και θέλει να τον νικήσει γιατί του έκανε κάτι πολύ κακό.
42 Απ: Gintama Πεμ 25 Αυγ 2011, 20:00
womanTENSAIinathens
Kανενας κακος δεν εκανε κακο στον Gin. Ο Gin παντα υπερασπιζεται τους αλλους.Θα εμφανιστουν καποιοι κακοι και θα δεις τι θα γινει...
Aσε που τωρα θα μου βγουν σποιλερ οποτε ας το βουλωσω λιγο.
Σου λεω απλα για εναν τυπο μ'ενα απιστευτο σπαθι.
Αυτααα! Καλη συνεχεια με το gintama!Εδω θα μαστε να τα λεμε, εχεις ακομα....
Aσε που τωρα θα μου βγουν σποιλερ οποτε ας το βουλωσω λιγο.
Σου λεω απλα για εναν τυπο μ'ενα απιστευτο σπαθι.
Αυτααα! Καλη συνεχεια με το gintama!Εδω θα μαστε να τα λεμε, εχεις ακομα....
43 Απ: Gintama Πεμ 25 Αυγ 2011, 20:04
Z3r0k1ll3r
LoL, τουλάχιστον το ελέγχεις το spoileradiko ένστικτο :P
Thx 4 all.
Thx 4 all.
44 Απ: Gintama Παρ 26 Αυγ 2011, 00:44
Johnyman
το ξεκίνησα κι εγώ...γαμάτο είναι αλλά όχι όσο ο dragon
45 Απ: Gintama Παρ 26 Αυγ 2011, 00:54
Z3r0k1ll3r
Ποιός dragon;Johnyman έγραψε:το ξεκίνησα κι εγώ...γαμάτο είναι αλλά όχι όσο ο dragon
Υπάρχει anime dragon;!
47 Απ: Gintama Παρ 26 Αυγ 2011, 01:01
Z3r0k1ll3r
LoL, στην αρχή και εγώ αυτό σκέφτηκα αλλά η πρόταση σου είναι λίγο ασυνάρτητη...
"το ξεκίνησα κι εγώ(λογικά το Gintama)...γαμάτο είναι αλλά όχι όσο ο dragon(καλά συγκρίνεις το anime με άνθρωπο...;!)"
"το ξεκίνησα κι εγώ(λογικά το Gintama)...γαμάτο είναι αλλά όχι όσο ο dragon(καλά συγκρίνεις το anime με άνθρωπο...;!)"
48 Απ: Gintama Παρ 26 Αυγ 2011, 21:22
womanTENSAIinathens
Johnyman έγραψε:το ξεκίνησα κι εγώ...γαμάτο είναι αλλά όχι όσο ο dragon
Συγχαρητηρια Γιαννη που βλεπεις gintama αλλα βασικα δεν ειναι τοσο γαματο οσο ειναι ο Zoro!!!
Tωρα που το σκεφτομαι πιο γαματο απο τον Gol. D. Roger δεν ειναι!
49 Απ: Gintama Παρ 26 Αυγ 2011, 21:32
Z3r0k1ll3r
LoL, και η μ@λακία πάει σύννεφο... :PwomanTENSAIinathens έγραψε:Johnyman έγραψε:το ξεκίνησα κι εγώ...γαμάτο είναι αλλά όχι όσο ο dragon
Συγχαρητηρια Γιαννη που βλεπεις gintama αλλα βασικα δεν ειναι τοσο γαματο οσο ειναι ο Zoro!!!
Tωρα που το σκεφτομαι πιο γαματο απο τον Gol. D. Roger δεν ειναι!
50 Απ: Gintama Παρ 26 Αυγ 2011, 21:36
womanTENSAIinathens
Εσυ αστο ξερω τι λεω. Καποιοι δεν εχουν καταλαβει οτι μπορει να ψηφιζουμε εναν χαρακτηρα και να λεμε γι'αυτον καλα πραγματα αλλα εγω εχω δηλωσει μεγαλη φαν του Zoro ετσι και αλλιως.Οποτε κωλαντρισμα με λαθος χαρακτηρα.
Μαλιστα παντα φτιαχνομουν με το μουστακι του Roger.
Eσυ πως πας με το gintama?
Μαλιστα παντα φτιαχνομουν με το μουστακι του Roger.
Eσυ πως πας με το gintama?
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης