Z3r0k1ll3r έγραψε:LoL, και μόνο που λες το όνομά του φτιάχνεσαι :xD:
Πως μιλας ετσι; Τι ειναι αυτα που λες;Ου να μου χαθεις!
Ακου φτιαχνομαι...ακου θρασσος!
Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Z3r0k1ll3r έγραψε:LoL, και μόνο που λες το όνομά του φτιάχνεσαι :xD:
OK σορρυ, λαθος μου, αλλα τον ανεφερα γιατι τον ειδα στο σημερινο επεισοδιο.Σορρυ αν ενοχληθηκες :xD:Z3r0k1ll3r έγραψε:Υπάρχει έστω ένα post που θα κάνεις και δεν θα αναφέρεις μέσα το όνομα Hijikata;
LoL, δεν ενοχλήθηκα καθόλου απλός θέλω να σου δείξω την εμμονή σου με τον Hijikata :PwomanTENSAIinathens έγραψε:OK σορρυ, λαθος μου, αλλα τον ανεφερα γιατι τον ειδα στο σημερινο επεισοδιο.Σορρυ αν ενοχληθηκες :xD:Z3r0k1ll3r έγραψε:Υπάρχει έστω ένα post που θα κάνεις και δεν θα αναφέρεις μέσα το όνομα Hijikata;
Z3r0k1ll3r έγραψε:LoL, δεν ενοχλήθηκα καθόλου απλός θέλω να σου δείξω την εμμονή σου με τον Hijikata :PwomanTENSAIinathens έγραψε:OK σορρυ, λαθος μου, αλλα τον ανεφερα γιατι τον ειδα στο σημερινο επεισοδιο.Σορρυ αν ενοχληθηκες :xD:Z3r0k1ll3r έγραψε:Υπάρχει έστω ένα post που θα κάνεις και δεν θα αναφέρεις μέσα το όνομα Hijikata;
Πρέπει να το έχεις παρατηρήσει κι εσύ η ίδιο ότι κάτι τρέχει με εσένα και τον Hijikata, έτσι δεν είναι;
iFiVa έγραψε:Ρε παιδια λεω να το αρχισω αμεσως τωρα το anime αλλα βρικα μονο την 2η season δηλαδη απο το 201 επεισοδιο και μετα!! αν μπορει καπιος να μου στειλει ενα λινκ θα το εκτιμουσα πολυ!
nikos kritikos έγραψε:εχω δει αρκετα επεισοδεια και δεν μ'αρεσε
Kauko έγραψε:τι λεξιλογιο ^
Δε χρησιμοποιησα κανενα ιδιαιτερο λεξιλογιο , εγραψα τελειως αυθορμητα και ουτε ξερω να χρησιμοποιω φοβερο λεξιλογιο.Κοψε την πλακαKauko έγραψε:εντυπωσιαστηκα
Fallenangie έγραψε:Αυτο το arc με τον πλανητη Ελι δηλ...ΕΛΕΟΣ!
Και δεν ηταν κι ο γνωστος Elizabeth,αλλα αντικαταστατης?
- Σπόιλερ:
Τουλαχιστον το επομενο θα εχει Yoruzuya-Shinsengumi-Katsura.Οποτε μπλεκονται αυτοι μαζι γινεται της π..ης.
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης