πάρτε τα κοράκια, κανονίστε τα διαδικαστικά, να πάρουμε ένα στεφάνι να τελειώνουμε
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
102 Απ: Spam World: Η ΈλΕυCic του NaRutO Δευ 04 Ιουν 2018, 14:33
Scarlet D.
Tcixlas έγραψε:πάρτε τα κοράκια, κανονίστε τα διαδικαστικά, να πάρουμε ένα στεφάνι να τελειώνουμε
ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΧΩΚΙΝΣ!!!
104 Απ: Spam World: Η ΈλΕυCic του NaRutO Τρι 05 Ιουν 2018, 02:57
Scarlet D.
Τι κανεις βραδιατικα στο μοναχικο φορουμ Τσιχλοπαιδι Γκαλη;Tcixlas έγραψε:ημουν
Να σου πω σκεφτομουν προσφατως... Οσοι ερχονται στο φορουμ η ειναι ανενεργοι μεχρι αηδιας η ενεργοι και μετα dead βλεπε gold d. rush η στην περιπτωση του aokiji πριχτομπεμπιδες... απο την αλλη εχω και την cytheria που επειδη της λοκαρα ενα θρεντ που υπηρχε ηδη αυτη ξενερωσε κι εφυγε... φαντασου να της διναμε και warn, μηνυση στο φορουμ θα εκανε...
μηπως κανω εγω κατι λαθος; Μηπως θα επρεπε να εχω το φορουμ φλου και να δινω μονο warns σε γερο flame κι ετσι; Αλλα αν το κανω αυτο ποιος μου εγγυατε οτι δεν θα βγαινετε off-topic επιτιδες η να φτιαχνετε επιτιδες τοπικς χωρις νοημα...
105 Απ: Spam World: Η ΈλΕυCic του NaRutO Τρι 05 Ιουν 2018, 11:44
Patty D.Luffy
φιλική συμβουλή ξεκαβάλα...
106 Απ: Spam World: Η ΈλΕυCic του NaRutO Τρι 05 Ιουν 2018, 14:23
Scarlet D.
ΔΕΝ ΦΤΑΙΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΘΘΕΛΩ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ ΕΝΤΑΞΕΙ;;;Patty D.Luffy έγραψε:φιλική συμβουλή ξεκαβάλα...
107 Απ: Spam World: Η ΈλΕυCic του NaRutO Τρι 05 Ιουν 2018, 21:00
Tcixlas
γτ να μην δούμε λίγο την ανομία? δλδ τι μπορεί να χάσουμε αν γίνεται σπαμ και έξτρα οφ τοπικ??? να χαθεί κόσμος απ το φόρουμ? αφού ούτως η άλλως δεν έχουμε
γιόλαρε το και είδωμεν
γιόλαρε το και είδωμεν
108 Απ: Spam World: Η ΈλΕυCic του NaRutO Τετ 06 Ιουν 2018, 01:35
Santouryuu
Scarlet D. έγραψε:Τι κανεις βραδιατικα στο μοναχικο φορουμ Τσιχλοπαιδι Γκαλη;Tcixlas έγραψε:ημουν
Να σου πω σκεφτομουν προσφατως... Οσοι ερχονται στο φορουμ η ειναι ανενεργοι μεχρι αηδιας η ενεργοι και μετα dead βλεπε gold d. rush η στην περιπτωση του aokiji πριχτομπεμπιδες... απο την αλλη εχω και την cytheria που επειδη της λοκαρα ενα θρεντ που υπηρχε ηδη αυτη ξενερωσε κι εφυγε... φαντασου να της διναμε και warn, μηνυση στο φορουμ θα εκανε...
μηπως κανω εγω κατι λαθος; Μηπως θα επρεπε να εχω το φορουμ φλου και να δινω μονο warns σε γερο flame κι ετσι; Αλλα αν το κανω αυτο ποιος μου εγγυατε οτι δεν θα βγαινετε off-topic επιτιδες η να φτιαχνετε επιτιδες τοπικς χωρις νοημα...
Tcixlas έγραψε:γτ να μην δούμε λίγο την ανομία? δλδ τι μπορεί να χάσουμε αν γίνεται σπαμ και έξτρα οφ τοπικ??? να χαθεί κόσμος απ το φόρουμ? αφού ούτως η άλλως δεν έχουμε
γιόλαρε το και είδωμεν
ξεκινησα χωρις εσας
110 Απ: Spam World: Η ΈλΕυCic του NaRutO Τετ 06 Ιουν 2018, 02:08
Santouryuu
πιστευω οτι ειναι το δευτερο καλυτερο σετακι που ειχα ποτε... μετα το μαϊ λιτλ πονυ, μαϊ λιτλ πορνη
111 Απ: Spam World: Η ΈλΕυCic του NaRutO Τετ 06 Ιουν 2018, 12:42
Patty D.Luffy
AΞΙΟΣ!!!!!!!!
113 Απ: Spam World: Η ΈλΕυCic του NaRutO Τετ 06 Ιουν 2018, 16:24
Santouryuu
Patty D.Luffy έγραψε:AΞΙΟΣ!!!!!!!!
και πανω που νομιζα οτι θα ερθουν ατομα, i see this...
114 Απ: Spam World: Η ΈλΕυCic του NaRutO Τετ 06 Ιουν 2018, 19:42
Patty D.Luffy
Σας άρεσε το σετάκι μου???
118 Απ: Spam World: Η ΈλΕυCic του NaRutO Πεμ 07 Ιουν 2018, 17:32
Scarlet D.
εσυ τι θες ευγένιε τριβυζά;
121 Απ: Spam World: Η ΈλΕυCic του NaRutO Παρ 08 Ιουν 2018, 02:49
Santouryuu
αυτο το εκτρωμα ειναι ριαλ;
122 Απ: Spam World: Η ΈλΕυCic του NaRutO Παρ 08 Ιουν 2018, 09:03
Deathracer2009
Ελπιζω πως οχι αλλα δεν θα μου φαινοταν παραξενο μετα το Τσερνομπιλ τι τερατογενεσεις εχουν γινει...
123 Απ: Spam World: Η ΈλΕυCic του NaRutO Παρ 08 Ιουν 2018, 16:42
Tcixlas
είναι ριαλ, αλλά το έχει κάνει επίτηδες, ήθελε τρίτο βυζί η τύπισσα και έκανε επέμβαση
124 Απ: Spam World: Η ΈλΕυCic του NaRutO Παρ 08 Ιουν 2018, 21:40
Deathracer2009
εγω θελω την τυπισσα που εχεις στο gif...
125 Απ: Spam World: Η ΈλΕυCic του NaRutO Παρ 08 Ιουν 2018, 23:40
Patty D.Luffy
Sara X λέγεται το κοράσιο. Δεν θέλω να σας το χαλάσω αλλά είναι fake boobies...
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης