βγηκαν ολα πιο νωρις αυτη τη βδομαδα...τι να γινε και βγηκαν κατευθειαν ? ουτε σποιλερ ουτε τιποτα κατευθειαν στο ψητο
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers]
676 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 03 Νοε 2010, 00:33
being of darkness
677 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 03 Νοε 2010, 03:03
Edward
Δεν νομιζω ο Ροτζερ να εχει το ιδιο φρουτο με τν Λουφι!!:P
Λοιπον θα σας αναπτυξω μια ιστορια που ειναι καθαρα βγαλμενη απο το μυαλο μου και εχει σχεση με το τελος του οπ..το οτι ο ροτζερ μιαζει πολυ με τον λουφι σε νεαρη ηλικια μου διμηουργισε αυτη την σκεψη!
Ο Λουφι γεννηθηκε αφου πεθανε ο Ροτζερ!1 τ κρατουμενο
Ειναι παρα πολυ τραβιγμενο αυτο που θα πω αλλα ισος ο Λουφι να ειναι ο Ροτζερ σε μετεμψυχωση!
Μου εχουν μπει υποψιες οτι ο ροτζερ θελησε να παραδωθει για καπιο λογο..ισως να ηξερε εναν τροπο να ξαναγεννηθει μετα απο μερικα χρονια και ισως φοβοταν για την ζωη του Ace εχοντας τοσους εχθρους ετσι ηταν ο μονος τροπος οπου θα μποσουσε να ειναι κοντα στον γιο του τον Ace θισιαζοντας το ονομα του και την μνημη του!
Μην αρχιζετε να κραζεται..οπως βλεπετε εχει πολλα ισως το κειμενο :P
Λοιπον θα σας αναπτυξω μια ιστορια που ειναι καθαρα βγαλμενη απο το μυαλο μου και εχει σχεση με το τελος του οπ..το οτι ο ροτζερ μιαζει πολυ με τον λουφι σε νεαρη ηλικια μου διμηουργισε αυτη την σκεψη!
Ειναι παρα πολυ τραβιγμενο αυτο που θα πω αλλα ισος ο Λουφι να ειναι ο Ροτζερ σε μετεμψυχωση!
Μου εχουν μπει υποψιες οτι ο ροτζερ θελησε να παραδωθει για καπιο λογο..ισως να ηξερε εναν τροπο να ξαναγεννηθει μετα απο μερικα χρονια και ισως φοβοταν για την ζωη του Ace εχοντας τοσους εχθρους ετσι ηταν ο μονος τροπος οπου θα μποσουσε να ειναι κοντα στον γιο του τον Ace θισιαζοντας το ονομα του και την μνημη του!
678 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 03 Νοε 2010, 03:07
Grimmy
αρα ο λουφφυ ειναι ο μπαμπας του ace? Δε λεει XD
679 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 03 Νοε 2010, 17:46
Aldark
fail...δεν παιζει...
Το καπελο ανηκε στον ροτζερ , που το δωσε στον Σανκς. Τυχαιο; δε νομιζω!
Εpic pic με τον Kuma....Και back to the ol' days !
αντε να δουμε καμια γοργονα (Nami= :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: )
Το καπελο ανηκε στον ροτζερ , που το δωσε στον Σανκς. Τυχαιο; δε νομιζω!
Εpic pic με τον Kuma....Και back to the ol' days !
αντε να δουμε καμια γοργονα (Nami= :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: )
680 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 03 Νοε 2010, 18:49
Kauko
Edward έγραψε:Δεν νομιζω ο Ροτζερ να εχει το ιδιο φρουτο με τν Λουφι!!:P
αυτο ειναι τραβηγμενο, αλλα το να ζουμε την ιστορια και τις περιπετειες του ροτζερ μεσω του λουφυ ειναι καπως λογικο... :mueh:
681 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 03 Νοε 2010, 20:50
zOOOk
ειναι τραβηγμενο αλλα ο οντα ειναι ιαπωνας,οι ιαπωνες ειναι βουδιστες και οι βουδιστες πιστευουν στην μετεμψυχωση αρα ο Edward ειναι βουδιστης!
682 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 03 Νοε 2010, 22:03
sirQuackly
Δεν νομίζω ο roger να ήταν τόσο εγωιστής για να θέλει να ξαναγεννηθεί για να ζήσει νέες περιπέτειες.Ήθελε να κάνει τόπο στην νέα γενιά.
683 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 03 Νοε 2010, 22:49
loner
Μακράν το καλύτερο τσάπτερ μετά το timeskip...είχε τα πάντα: χιούμορ, συγκίνηση, αποκαλύψεις...Η σκηνή με τον Ρότζερ και τον Ρέιλειτ με ανατρίχιασε σύγκορμο...
684 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 04 Νοε 2010, 14:18
????????
ολα οσα ειπατε επικα + τα λογια του ρεηλεη οτι αξιζει να ζησει λιγο παραπανω τωρα
685 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 04 Νοε 2010, 22:12
loner
Μου φαίνεται κάπως τραβηγμένο όμως ότι οι marins έμαθαν την τοποθεσία του πλοίου και εν τέλει δεν κατάφεραν να το καταστρέψουν...δηλαδή ο Kuma, o Hachi kai o Duvall κατάφεραν να κρατήσουν ανέπαφο το πλοίο απ' όλους τους marines? Δεν ενδιαφέρθηκε κανένας admiral για το πλοίο ή απλά δεν μπόρεσαν να ξεπεράσουν τα εμπόδια των τριών που ανέφερα, κάτι το οποίο είναι απίθανο...
686 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 04 Νοε 2010, 22:31
Aldark
Κουμα=υπερ-τουμπανο. Και ηταν αρκετα δυαλημενος μετα απο ολες αυτες τις μαχες....μια χαρα μπορεσαν...ειχαν και την Shakki.
687 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Πεμ 04 Νοε 2010, 23:31
maxuris
Και μετα τον 1 ή 1μιση χρονο γιατι οι αποψεις διυστανται ειχαν και τον Rayleigh οποτε δεν κουνιοταν τιποτα ;-)
688 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Παρ 05 Νοε 2010, 09:27
vagas1989
Edward έγραψε:Δεν νομιζω ο Ροτζερ να εχει το ιδιο φρουτο με τν Λουφι!!:P
check this out: http://forums.narutofan.com/showthread.php?t=601418 το εχουμε ξαναδει αυτο!
689 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Παρ 05 Νοε 2010, 09:36
HawkEyes Juracule
ok this theory ROCKS.
μπραβο σ αυτον που τα σκεφτηκε ολα αυτα :P
μπραβο σ αυτον που τα σκεφτηκε ολα αυτα :P
690 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Παρ 05 Νοε 2010, 10:13
vagas1989
ναι εγω ειχα μεινει μ*λ**ς την πρωτη φορα που το διαβασα. perfect στον τυπα!
691 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Παρ 05 Νοε 2010, 10:20
dem
ναι ειναι οντως οτι πιο πιθανο ετσι οπως το τεκμηριωσε
693 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Παρ 05 Νοε 2010, 15:57
loner
κάτι παρόμοιο δεν είπε κ ο φίλος "Edward" μερικά post πιο πριν?
695 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Παρ 05 Νοε 2010, 18:52
kostigio
ωραια θεωρια ενδιαφερουσα αλλα δεν την πιστευω μου αρεσει ομως οτι ο οντα δινει τροφη για ψαγμενες συζητησεις
696 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Παρ 05 Νοε 2010, 20:33
quenta
εγω θελω πολυ να μαθω τα νεα του νεου κοσμου..ποσο μπορντελο εχει γινει απο τον μπλακμπιαρντ..γιατι σιγουρα θα εχει κανει τρελα σκηνικα και πιστευω οτι οχι μονο θεωρειτε ενας απο τους ιονκου αλλα λογικα θεωρειτε οτι πιο δυνατο και επικυνκινο παιζει τωρα πια..
697 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Σαβ 06 Νοε 2010, 07:51
Ace
ΙΜΟ Μετεμψύχωση δεν παίζει σίγουρα γιατί έτσι ο Luffy χάνει την προσωπικότητα του ουσιαστικά για έμενα. Το υπόλοιπο περί ανθρώπων που γεννιούνται για κάποιο σκοπό (όσοι δηλ. έχουν The will of "D") το βλέπω πολύ πιθανό. Το ο Luffy να έχει μακρινή συγγένεια από το παρελθόν με τον Roger ώστε να εξηγούνται οι οποίες ομοιότητες μου φαίνεται πολύ καλύτερο... Γενικά συμφωνώ με την θεωρία εκτός από το κομμάτι της μετεμψύχωσης.
698 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Σαβ 06 Νοε 2010, 12:33
Lo0kBeHiNdU
Ναι παιδιά και μένα με χαλάει το ενδεχόμενο να μην έχει τη δικιά του προσωπικότητα ο Luffy. Όσον αφορά το Will of .D, εγώ πιστεύω πως όλοι οι .D έχουν κληρονομήσει τη "θέληση για εκδίκηση ενάντια στη WG" των κατόικων του Ancient Kingdom και αυτό φαίνεται είτε εμμέσως "όπως Portgas .D Rouge" που έφερε στο κόσμο το παιδί που θα δημιουργούσε αυτό το τεράστιο γεγονός το οποίο με τη σειρά του παρότρυνε τον Luffy να αποφασίσει πως πρέπει να γίνει δυνατότερος έτσι ώστε να γίνει Pirate King(το οποίο προφανώς θα σημαίνει κατάρριψη της WG), είτε άμεσα όπως ο Monkey .D Dragon ο οποίος μέλεται να μας δείξει τεράστια πράγματα..
699 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Σαβ 06 Νοε 2010, 14:39
zOOOk
τελικα ειναι πολυ ωραια θεωρεια!!!!
τελικα μαρεσει αυτη η ιδεα της μετεμψηχωσης!
τελικα μαρεσει αυτη η ιδεα της μετεμψηχωσης!
700 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Σαβ 06 Νοε 2010, 16:26
Aldark
Εμενα με χαλαει...οτι εχει κανει ο Monkey D. Luffy καταριπτεται...τα χει κανει ολα ο Gol D. Roger.
Ε , ειναι lame.
Ε , ειναι lame.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης