Oh man, μολις με πορωσες *+*
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers]
652 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Σαβ 30 Οκτ 2010, 13:27
Steve-O
παιδιά εκεί υπάρχει ο Jimbei... είχε πει ότι θα πήγαινε εκεί για να το προστατεύσει..
653 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Δευ 01 Νοε 2010, 01:44
loner
Γιατί έχω την εντύπωση ότι ο jimbey θα γίνει ο νέος strawhat?
654 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Δευ 01 Νοε 2010, 16:43
kostigio
δυσκολο πολυ φιλαρακι εγω λεω γυναικα θα ειναιloner έγραψε:Γιατί έχω την εντύπωση ότι ο jimbey θα γίνει ο νέος strawhat?
κατσε εχει 40 επεισοδια τουλ για να παμε new world
655 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Δευ 01 Νοε 2010, 18:55
quenta
παντος το οτι ο λουφι απο 300 πηγε μολις 400 μυρια με απογοητευσε εντελως..πιστευω οτι θα παει πανω απο 500 εκατομ..δλδ ρε φιλε ειναι λογικο να μπαινεις στην μεγαλυτερη φυλακη-φρουριο του κοσμου να τα κανεις ολα μπαλα και να βγαινεις με αλλους 300 φυλακισμενους(να σημειοθει οτι δεν ειχε ξαναγινει ποτε αυτο περα απο τον σικι) ,να πηγαινεις στον πολεμο και να εισαι εσυ που ελευθερονεις τον ασο..ασχετα αν πεθανε και περα απο αυτα να ξεφευγεις απο εναν αντμιραλ και να σαπιζεις και ενα τενριουμπιτο(κατι που παλι δεν εχει ξαναγινει ποτε λογικα)
και με ολα αυτα σου δινουν 100 μυρια μονο +?? ε ειναι λιγο τραγικο ρε φιλε...
εκτος ο οντα αν το εκανε γιατι ολοι λεγαμε οτι θα παει πανω απο 500 στανταρ.αλλοι λεγανε και για δις με τοσα που εκανε..μονο αν το εκανε επιτιδες για να βγουμε ολοι ακυροι και να μας ξαφνιασει και εκει..
πραγματικα τι να πω..παρα μα παρα πολυ μικρο το + στο μπαουντι του για ολα αυτα που εκανε..εκτος και αν δικαιολογιται επειδη δεν ξεραν αν ηταν ζωντανος η οχι...τι να πω..ακυρος ο οντα σε αυτο..με απογοητευσε
εκτος ο οντα αν το εκανε γιατι ολοι λεγαμε οτι θα παει πανω απο 500 στανταρ.αλλοι λεγανε και για δις με τοσα που εκανε..μονο αν το εκανε επιτιδες για να βγουμε ολοι ακυροι και να μας ξαφνιασει και εκει..
πραγματικα τι να πω..παρα μα παρα πολυ μικρο το + στο μπαουντι του για ολα αυτα που εκανε..εκτος και αν δικαιολογιται επειδη δεν ξεραν αν ηταν ζωντανος η οχι...τι να πω..ακυρος ο οντα σε αυτο..με απογοητευσε
656 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Δευ 01 Νοε 2010, 19:23
maxuris
Μπορει να θελει να μας δειξει οτι για να παρεις μεγααααααααλο bounty πρεπει να εισαι και εμπειρος οχι 1 χρονο πανω κατω σαν τον luffy και ετσι ...
657 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Δευ 01 Νοε 2010, 20:50
quenta
τι να πω...δεν ξερω...ισως ειδε οτι το μαλακισε καπως με τα μεγαλα μπαουντι απο την αρχη και θελει καπως να το φρεναρει τωρα..και λογικο μου ακουγεται γιατι δεν μπορει να εχεις στην χανκοκ και στον κροκονταιλ 80 εκατομυρια μπαουντι που ειναι τσισιμπουκαι και θεωρουνται μια απο τις 3 μεγαλες δυναμεις του κοσμου και να δινεις 200σαρια και πανω ετσι σε οποιον νανε..θα μου πεις οτι ο κροκο και η μποα θα μπορουσαν να εχουν 500σαρια μπαουντι αλλα σταματησε να ανεβαινει μολις εγιναν σιτσιμπουκαι και οτι λογικα αυτο μπορει να ηταν το πρωτο τους μπαουντι(για την χανκοκ το ξερουμε στανταρ οτι ηταν το πρωτο και μοναδικο μπαουντι που πηρε και μετα εγινε σιτσιμπουκαι καπακι)...
αλλα γενικα ισως να θελει να το φρεναρει λιγο γιατι θα χαναμε την μπαλα...
ισως να ειναι αυτο που λες κιολας οτι για να παρεις μεγαλο μπαουντι "500+"να πρεπει να εισαι τρομερα δυνατος αρα και μεγαλη απειλη για την κυβερνηση.
παντος εμενα με απογοητευσε το +100 μονο για τοσες μεγαλες φασαριες που εκανε..πραγματικα περιμενα το λιγοτερο 500...μονο και μονο το οτι τον εχουν επικυριγμενο οι τενριουμπιτος και θελουν το κεφαλι του,εγω και μονο απο αυτο θα του εδινα 100..+ μετα για τις αλλες φασαριες 1-1 ξεχωρηστα..
πραγματικα περιμενα κατι μεγαλυτερο..500 οπως ειπα το λιγοτερο..ΤΟΣΑ ΕΚΑΝΕ..!!!
αλλα γενικα ισως να θελει να το φρεναρει λιγο γιατι θα χαναμε την μπαλα...
ισως να ειναι αυτο που λες κιολας οτι για να παρεις μεγαλο μπαουντι "500+"να πρεπει να εισαι τρομερα δυνατος αρα και μεγαλη απειλη για την κυβερνηση.
παντος εμενα με απογοητευσε το +100 μονο για τοσες μεγαλες φασαριες που εκανε..πραγματικα περιμενα το λιγοτερο 500...μονο και μονο το οτι τον εχουν επικυριγμενο οι τενριουμπιτος και θελουν το κεφαλι του,εγω και μονο απο αυτο θα του εδινα 100..+ μετα για τις αλλες φασαριες 1-1 ξεχωρηστα..
πραγματικα περιμενα κατι μεγαλυτερο..500 οπως ειπα το λιγοτερο..ΤΟΣΑ ΕΚΑΝΕ..!!!
658 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Δευ 01 Νοε 2010, 21:21
loner
παντος το οτι ο λουφι απο 300 πηγε μολις 400 μυρια με απογοητευσε εντελως..πιστευω οτι θα παει πανω απο 500 εκατομ..δλδ ρε φιλε ειναι λογικο να μπαινεις στην μεγαλυτερη φυλακη-φρουριο του κοσμου να τα κανεις ολα μπαλα και να βγαινεις με αλλους 300 φυλακισμενους(να σημειοθει οτι δεν ειχε ξαναγινει ποτε αυτο περα απο τον σικι) ,να πηγαινεις στον πολεμο και να εισαι εσυ που ελευθερονεις τον ασο..ασχετα αν πεθανε και περα απο αυτα να ξεφευγεις απο εναν αντμιραλ και να σαπιζεις και ενα τενριουμπιτο(κατι που παλι δεν εχει ξαναγινει ποτε λογικα)
Συμφωνώ φίλε quenta...Έχει κάνει τρελά πράγματα παρ' όλα αυτά το bounty του δεν απέχει πολύ από πολλούς...και μην ξεχνάμε πως ο πιο επικίνδυνος άνθρωπος εν ζωή θεωρείται ο πατέρας του...
659 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Δευ 01 Νοε 2010, 21:31
didimakia
+ Οτι σαπισε τον Moria... Μπορει να ανεβει τωρα επειδη σαπισε και τo PX...
Ρε το Βοunty της Boa που το αναφερει?
660 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Δευ 01 Νοε 2010, 21:34
Aldark
didimakia έγραψε:+ Οτι σαπισε τον Moria... Μπορει να ανεβει τωρα επειδη σαπισε και τo PX...
καπου στην αρχη οταν τη δειχνει...
661 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τρι 02 Νοε 2010, 15:26
quenta
οχι εγω θυμαμε που το λεει η γρια νιον στον λουφι..του λεει οτι μετα απο καποιο γεγονος πηρε 80 μυρια μπαουντι αμεσος και η κυβερνηση της εκανε προταση να μπει στους σιτσιμπουκαι και αυτη δεχτηκε..νομιζω οτι ηταν στο επεισοδιο που ο λουφι μαθαινει κιολας οτι ο αδελφος του θα εκτελεστει...τοτε ειναι που μαθενει οτι και η χανκοκ ειναι σιτσιμπουκαι..
ειναι το επεισοδιο που ο λουφι τρωει μαζι με ολο το πληρωμα των κουτζα και φευγει τρεχοντας επειδη θελουν ολες να τον αγγιξουν και μαζι με την μαργκαρετ παει στο σπιτι της γριας νιον οπου εκει του λεει και τα παραπανω που ανεφερα..
ειναι το επεισοδιο που ο λουφι τρωει μαζι με ολο το πληρωμα των κουτζα και φευγει τρεχοντας επειδη θελουν ολες να τον αγγιξουν και μαζι με την μαργκαρετ παει στο σπιτι της γριας νιον οπου εκει του λεει και τα παραπανω που ανεφερα..
662 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τρι 02 Νοε 2010, 18:23
quenta
gia να ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ!!!
http://mangastream.com/read/one_piece/45418858/1
Εχω την εντυπωση με αυτο που ειδα σαυτο το τσαπτερ οτι το καπελο του λουφι παλια ηταν του ροτζερ που μαλλον το εδωσε μετα στον σανκς και μετα αυτος στον λουφι..
http://mangastream.com/read/one_piece/45418858/1
Εχω την εντυπωση με αυτο που ειδα σαυτο το τσαπτερ οτι το καπελο του λουφι παλια ηταν του ροτζερ που μαλλον το εδωσε μετα στον σανκς και μετα αυτος στον λουφι..
Έχει επεξεργασθεί από τον/την quenta στις Τρι 02 Νοε 2010, 18:59, 1 φορά
663 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τρι 02 Νοε 2010, 18:58
sirQuackly
thnx quenta!!!!!!!!!!
664 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τρι 02 Νοε 2010, 18:58
HawkEyes Juracule
πολυ καλο το chap,μαθαμε πολλα πραγματα που δεν ξεραμε...
το πιο επικ ομως ηταν εκει με Rayleigh και Roger.Same hat,same face.Will Luffy also have the same fate?(by me) οεο?
το πιο επικ ομως ηταν εκει με Rayleigh και Roger.Same hat,same face.Will Luffy also have the same fate?(by me) οεο?
665 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τρι 02 Νοε 2010, 19:34
dem
εχω βαρεθει να λεω epic σε καθε chapter xD
666 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τρι 02 Νοε 2010, 19:38
HawkEyes Juracule
^same here...
ασε που εγω το λεω για ολα τα chapters απ ολα τα μανγκα που διαβαζω :xD:
ασε που εγω το λεω για ολα τα chapters απ ολα τα μανγκα που διαβαζω :xD:
667 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τρι 02 Νοε 2010, 20:03
maxuris
Lol ο Roger ιδιος ο Luffy ρε σεις ... Πες μας τωρα οτι ο roger ειχε και gomu gomu no mi και τρελανε μας :muaha:
668 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τρι 02 Νοε 2010, 21:24
zOOOk
πολυ ωραιο τσαπτερ!
κατι παιζετε με αυτο το καπελο...ασε που μιλανε με τον ιδιο τροπο!
επικ!επικ!επικ....
κατι παιζετε με αυτο το καπελο...ασε που μιλανε με τον ιδιο τροπο!
επικ!επικ!επικ....
669 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τρι 02 Νοε 2010, 21:46
didimakia
Παιζει κατα πολυ...maxuris έγραψε:Lol ο Roger ιδιος ο Luffy ρε σεις ... Πες μας τωρα οτι ο roger ειχε και gomu gomu no mi και τρελανε μας :muaha:
roger+kuma epic καρε!!
Καλο το chapter... Αντε να δουμε μαχη απο τους υπολοιπους SH :D
670 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τρι 02 Νοε 2010, 21:53
being of darkness
o coribou τι ικανοτητα ειχε ? εμενα μου εμιασε σαν κερι οπως του mr 3, παντως τελειο τσαπτερ, για αλλη μια φορα πεθανα με τον σαντζι με αυτα που εκανε
671 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τρι 02 Νοε 2010, 22:25
sirQuackly
Kαι γω το χω σκεφτεί για τον roger οτι είχε gomu.
Roger-Shanks-Luffy και η ιστορια του καπέλου συνεχίζεται
Λασπη,πετρέλαιο wtf?Κάτι τέτοιες στιγμές δυσανασχετώ που τα μανγκα δεν έχουν χρώμα.
Roger-Shanks-Luffy και η ιστορια του καπέλου συνεχίζεται
Λασπη,πετρέλαιο wtf?Κάτι τέτοιες στιγμές δυσανασχετώ που τα μανγκα δεν έχουν χρώμα.
673 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τρι 02 Νοε 2010, 22:51
sirQuackly
Great!
Πιο πολύ με τον Ace μοιάζει στην μάπα,αλλά στο χαρακτήρα μοιάζει με τον Luffy.
Πιο πολύ με τον Ace μοιάζει στην μάπα,αλλά στο χαρακτήρα μοιάζει με τον Luffy.
674 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τρι 02 Νοε 2010, 23:23
maxuris
Muscled + Epicer luffy η φωτοο του Roger στα νιατα του ...
Οσο για τον Corribou για να τον λενε blood splattered μηπως ειναι αιμα αυτο ? ή αυτο βγηκε απο την μανια του να σκοτωνει αλλους ??
Οσο για τον Corribou για να τον λενε blood splattered μηπως ειναι αιμα αυτο ? ή αυτο βγηκε απο την μανια του να σκοτωνει αλλους ??
675 Απ: Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] Τετ 03 Νοε 2010, 00:07
sirQuackly
Ωωω ναι σωστό και αυτό!Chi chi no mi!
+1 maxuris...Aν και έχω μια εντύπωση ότι για να μπορεί να κρατάει τον άλλον πρέπει να ναι κάτι πιο πυκνό
We'll see..
Ξέρει κανείς πως και βγήκε τόσο νωρίς;Έτυχε η βγήκε το wsj πιο νωρίς;
+1 maxuris...Aν και έχω μια εντύπωση ότι για να μπορεί να κρατάει τον άλλον πρέπει να ναι κάτι πιο πυκνό
We'll see..
Ξέρει κανείς πως και βγήκε τόσο νωρίς;Έτυχε η βγήκε το wsj πιο νωρίς;
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης