Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 40]

HawkEyes Juracule

HawkEyes Juracule

ναι ρε 3 σπαθια απ τα οποια το ενα το εχει στον ώμο.εγω αλλο σκεφτομαι...οτι σιγουρα θα του εδωσε ο Mihawk επικ σπαθια,σαν το δικο του π.χ(α νταξ οχι και τοσο επικ :P)

Red Dragon

Red Dragon

του zoro αμα του εδωσε ο mihawk επικ σπαθια τοτε θα γαμαει αγρια, επεισης δεν παιζει να εχασε το χερι του γιατι στην εχρωμη φωτο με zoom φαινετε οτι στον αγκονα το χερι του λιγυζει και μπενει στην τσεπη, αν ηταν σκετο μανικι θα ηταν εντελος ευθεια. Ακομα οπως ειπε και ενα παιδι παραπανω φαινοντε και τα 3 σπαθια. Οσο για το σιμαδι στο ματι ειναι ιδιο με του shanks.
Η nami θεα Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] - Σελίδα 14 179358
η robin φαινετε πιο λευκη απο τα πιο παλια τσαπτερ και μοιαζει αρκετα στην hancock οποτε τα σπαει και αυτη.
Usopp φοβερος.
ο franky ετσι και ετσι λιγο μαλακια το κουρεμα
πιστευω θα ελεγχουν ανετα haki ο luffy, zoro και sanji
κριμα αν δεν μπει στο πληρωμα η hancock ή margaret πρεπει το επομενο μελος να ειναι γυναικα.
και πανω απο ολα λεω στο τελος μακαρι ο luffy σε καμοια σοβαρη δυσκολη μαχη να κανει κανενα ξαφνικο gear four με haki μαζι να γουσταρουμε. Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] - Σελίδα 14 445766

sirQuackly

sirQuackly

Ο Οda-sama είχε να χρωματίσει σελίδα απο το μάνγκα(δεν μιλάω για εξώφυλλο κεφαλαίου)απο τον 16 τόμο.Ξετρελάθηκα με τις colored pages και τωρα που πηρε το κολαι να το ξανακάνει.
Ακόμα δεν έχω συνηδειτοποιήσει οτι οι χαρακτήρες άλλαξαν.Γαμάτοι βέβαια,αλλά άντε να ξεσυνηθήσεις τους παλιούς.Όλη η φάση με τον Usopp-sama με άφησε άφωνο.Έτρεμε το σώμα μου ολόκληρο-τρελό κάψιμο.
Ποίο γαμάτος ο Sanji και τώρα που το φρείδι σγουραίνει προς τα μέσα φαίνεται πιο imba.Mάθαμε και πως είναι το κρυφό του μάτι.Ξύλο με Koribou,Caribou και Fake SH.
Πρεπει να γινε μεγάλη παρεξήγηση για το χέρι του zoro.Eλπίζω να μην έχει κοπεί .Έχουμε γαμάτο χαρακτήρα με κομμένο χέρι δεν θελουμε και αλλον.
SH Akainu για αυτο που ειπε grimmy.οι marines περνάνε στην επίθεση.
Τα pop greens ισως να ναι λίγο lame.Μου θυμίζει ποκεμον η φαση που πετάει την μπάλα και βγαίνει το σαρκοφάγο φυτό και τους τρώει.Chopper?Usopp?Kαλά ο chopper ουτε τον sogeking δεν είχε καταλάβει αλλά αυτό ηταν το αποκορύφωμα.Franky lame κούρεμα,μεγάλες πλάτες(-__-),απο ΒATTLESHIP FRANKY 36 εγινε 37.(άσχετο :p) και wtf με αυτά τα χέρια.Μάλλον θα ναι αποσπώμενα γτ αλλιώς δν θα μπορεί να επισκευάσει μικροσυσκευές και να κάνει άλλα διάφορα τέτοια.Καλά brook οπως παντα γυφτος :P.Nami λιγο π()μΤ@/\/}Τ6α μου φάνηκε(''KYAHH'',αγκάλιασε λιγο περίεργα τον usopp)....blah blah blah

Dr. Jimalicious

Dr. Jimalicious

Vet-eran
Vet-eran
Απλά επικό το τσάπ...ΌΛΟΙ τέλειοι εκτός του Φράνκι που έγινε σαν τεθωρακισμένο...
Και μου το λέει η διαισθηση μου οτι ο Ζορό το έχει το χεράκι του...

https://jimaliciouswrites.blogspot.com

dem

dem

γαματο xD

did i just bump into you? hahaha O κλασσικος Luffy μονο που τωρα το scar ανεβαζει το coolness Κατα 32764272964239%

Chopper fails. απορω που βρηκε το δρομο με τετοια χαζομαρα αλλα τι να περιμενεις απο ενα ζωο... xD Α και δε μαρεσει τοσο το νεο καπελο του.

Usopp pokemon style? me likes! And he is fukin epic!

Franky απλα δεν ειναι του γουστου μου το ολο look του.

Zoro αν ειχε χασει ματι θα χε βαλει eye patch εκτος αν ειναι μονιμα κλειστο αφοτου το χασε. Χερι δεν εχει χασει σιγουρα συγκεντρωθειτε. Ειδαμε και το πραγματικο χρωμα του Shuusui. Black > purple

Sanji στυλακι. και στερημενος οσο ποτε αλοτε xD

Nami μαρεσε πιπο πολυ με κοντο μαλλι αλλα και ετσι δε με χαλαει xD Δεν ειναι μονο το μαλλι που μεγαλωσε ^_^

Robin καβλα. Δεν ηταν τοσο του τυπου μου το προηγουμενο ντυσιμο της xD

Brook την ειδε Michael Jackson? xD

Guest

Anonymous

Επισκέπτης
sanji,usopp,robin,zoro FTW

οι άλλοι ψιλό ίδιοι ή δεν μου πολύ άρεσαν(φράνκυ,νάμι)

και το τσάπτερ ήταν πολύ εισαγωγικό..αλλά λογικό μετά από τόοοοσο καιρό να μας φανεί αριστούργημα..

και πάνω που πήραμε μια γεύση,πρέπει να περιμένουμε μία βδομάδα uhh

HawkEyes Juracule

HawkEyes Juracule

ρε δε σου αρεσε η ναμι?ηταν hawt οσο δεν παει gj!

Guest

Anonymous

Επισκέπτης
μπα...δεν μάρεσε το μαλλί,και τώρα τελευταία δεν μαρέσει και ο χαρακτήρας της πολύ

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Johnyman στις Πεμ 30 Σεπ 2010, 23:08, 1 φορά

being of darkness

being of darkness

Impel Down
Impel Down
η ναμι και η ρομπιν εγιναν tooooooooooo HOT

HawkEyes Juracule

HawkEyes Juracule

η Robin εγινε too rapeable οπως ειπε και καποιος γνωστος σε ολους μας
(I think you get it xD)

Red Dragon

Red Dragon

Johnyman έγραψε:μπα...δεν μάρεσε το μαλλί,και τώρα τελευτσία δεν μαρέσει και ο χαρακτήρας της πολύ

Σπόιλερ:

Aldark

Aldark

Ποιος ξερει ποσες τραβηξε ο Sanji τοσο καιρο σε κεινο το νησι...

ρε συ Γιαννη....Ναμι ειναι ρε...μην την θαβεις ετς ρε...ιδια ειν η Ναμι...

Guest

Anonymous

Επισκέπτης
δεν μαρέσει που είναι σπαστό και μακρύ..δεν μου αρέσει σαν συνδιασμός..αν τα έπιανε κάπως πιό ωραίο ίσως...

maxuris

maxuris

Το διαβαζω 2η φορα το chapter , δεν κατεβαινει με μια xD

Go.D.yo

Go.D.yo

Παιδια...Ο Johnyman κοβω τον ****** μου οτι ειναι ο Τρυφωνας Σαμαρας.!!!!! Τι απαιτησεις ειναι αυτες μωρε???????

didimakia

didimakia

Δειξε μας τα δοντια σου Γιαννη! :P

ΒΤW προσεξατε τι ειπε η shakky? where the 4 emperors reside.

Blackbeard?

loner

loner

Πολύ ωραίο το τσαπτερ...ο Brook κορυφή, η Νάμι και η Ρόμπιν πολύ πιο χοτ, ο Ουσοππ πολύ μπροστά, ο Λούφι ίδιος...ο Chopper αποτυχία και ο Φράνκυ έτσι κ έτσι...

dem

dem

αυτος ο chopper ηταν μακραν καλυτερος -> https://2img.net/r/ihimizer/i/onwardbyannouncerguy.png/

HawkEyes Juracule

HawkEyes Juracule

ε βασικα ο Chopper δεν αλλαξε εμφανισιακα...ομως θα εχει τουμπανιασει πιο πολυ for sure.οπως ολοι.

Red Dragon

Red Dragon

o chopper θα εχει μαθει να ελεγχει το monster που βγαζει, οποτε μην τον υποτιματε, εχει απιστευτη δυναμη ετσι

Edward

Edward

Καταρχην καλησπερα σ ολους..οπως καταλαβενετε ειμαι ρουκουνας 1ο post!

Λοιπον..πλεον ο Λουφι εμπνεει πολυ δυναμη..εχει αλλο αερα μετα απο 2 χρονια εκπεδευσης..και για να ειναι ενθουσιασμενος και ο rayleigh φανταζομαι οτι θα κοβει!Γενικα παντως ξενερωσα μαζι του γιατι ηθελα να εχει βγαλει κανα χνουδι στο πρωσοπο ετσι για αλλαγη!!Ααα και οσο για το scar του πιστευω οτι εγινε απο την επιθεση του Ακαϊνου(οταν τον κραταγε ο jimbei http://read.mangashare.com/One-Piece/chapter-578/page010.html )!
-Brook, rock star..μεγαλο ταλεντο,θα πλακωσει και τα "αφεντικα" του να παρει λεφτα :P
-Robin μου αρεσε πιο πολυ παλια..ειχε κατι το διαφορετικο τωρα μιαζει με κλασσικο ομορφο μανγκα with big boobs ;]
-Zoro,εχει βαλει απλα το χερι πισω απο την πλατη του αλλιος δεν υπαρχει λογος να κουβαλαει 3 σπαθια!
-Ussop,πρεπει να πηρε πολλους λυποδιαλιτες και καθαρες προτεϊνες..δεν εξηγειται αλιος!
-Sanjy το κωλοδαχτιλο του στα τραβελια ολα τα λεφτα!
-Choper θα ξαφνιαστω πολυ εαν ειναι πραγματικα τυφλος γιατι πιστεβω οτι θα ειναι περιστασιακο :/

Guest

Anonymous

Επισκέπτης
Go.D.yo έγραψε:Παιδια...Ο Johnyman κοβω τον ****** μου οτι ειναι ο Τρυφωνας Σαμαρας.!!!!! Τι απαιτησεις ειναι αυτες μωρε???????

κόψτον... :xD:

Aldark

Aldark

ρε ο Τσοππερ ειχε φεηλ καπελο...

didimakia

didimakia

Ο Zoro εχει χερι ;)

Latest One Piece Chapter [Attention ~ Spoilers] - Σελίδα 14 92727606

Aldark

Aldark

ωπ! το ξερα οτι εχει χερι(απ'τις θηκες) αλλα το σπαθι του δεν το χα δει. σωστος...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης