EΔΩ ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ DOUBLE, TRIPLE κλπ. POSTS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !1!11!!!!!!!!!!
Στο σπαμ δινουμε μικρη ανοχη αλλα εως ενα σημειο....
Στο σπαμ δινουμε μικρη ανοχη αλλα εως ενα σημειο....
Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Με είχαν κάνει μπαν τα αγαπουλίνια μου 2-3 post πριν φτάσω τα 5k και χτύπησαν κόκκινο τα OCDs μου.atelisxoristoepitheto έγραψε:Shikkoku έγραψε:Είμαστε οικογένεια οι περισσότεροι εδώ μέσα. Όχι από αυτές που τις ενώνει το αίμα, αλλά από αυτές που τις ενώνει το σπαμκαι το ναρούτογρ.
Χτύπησα 6Κ με αυτό το post, περίμενα να με μπανάρετε πάλι πριν τα φτάσω.
Τα 6000 είναι πολλα; Εμένα συνολικα σε όλα μου τα φόρουμ περνανε τον τσίχλα
ΓΙΑΟΙ ΦΑΝΦΙΚ ΤΩΡΑ @Patty D.LuffyTcixlas έγραψε:αυτό λέμε τριρικαπι... οτι εδώ είναι νεκρό φόρουμ-->άρα δε γίνονται ποστς-->αρα δε γίνεται να κάνεις πολλά--> εκτός αν είμαι εγώ-->20.000 ποστ σε 2 χρόνια --> ρεκορντμαν των νεκρων φόρουμ
πέρα απ την πλάκα δε σκάνε έτσι στο σπίτι του βασιλιά και να το παίζουμε πρίγκηπες... πρέπει πρώτα να σε συμπαθήσω για να πάρεις τα σκήπτρα... ο μόνος που το κατάφερε είναι ο @Shikkoku
HAIKALISGR ΕΠΙΣΗΣPatty D.Luffy έγραψε:NARUTO.GR MONO!!!!
ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΠΗΡΕΣ ΕΣΥ ΤΟ DOMAINatelisxoristoepitheto έγραψε:Πρώτον είναι http://narutogr.forumgreek.com/ και δεύτερον το triggered δεν το πιανω
Καλή προσπάθεια, είσαι Γερμανία;Santouryuu έγραψε:η ωρα ειναι 4:20
Santouryuu έγραψε:...ατσιλαμ
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης