γι αυτό παίρνω μόνο γύρο κοτόπουλο, γιατί καταλαβαίνεις πάντα απ τη μυρωδιά και μόνο πότε πρέπει να φας και πότε όχι...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
377 Απ: Spam Wars XXXVIΙ: The Last Spammer(s) Τρι 30 Ιαν 2018, 18:14
Scarlet D.
Κι εγω πριν πολλαααααα χρονια κοτοπουλο ετρωγα αλλα καποια μερα σε ενα μαγαζι ηταν τοσο στεγνο και ομο το κοτοπουλο που συχαθηκα την ζωη μου και απο εκει και περα ελεγα θα τρωω χοιρινα. Φετος αρχισα να τρωω ξανα κοτοπουλο κι αυτο με πολυ σως μεσα στο τσουβλι αν και παλι την τελευταια φορα δεν τους βγηκε καλο το σουβλακι
378 Απ: Spam Wars XXXVIΙ: The Last Spammer(s) Τρι 30 Ιαν 2018, 18:22
Tcixlas
μακριά απο χοιρινό δε το μπορώ
379 Απ: Spam Wars XXXVIΙ: The Last Spammer(s) Τρι 30 Ιαν 2018, 20:32
Santouryuu
Μακρυά από κοτόπουλα... Αν δεν θέλετε κόψιμο, κοτοπουλάκι γιοκ
380 Απ: Spam Wars XXXVIΙ: The Last Spammer(s) Τρι 30 Ιαν 2018, 20:39
Scarlet D.
βλεπω δυο αντιθετες παραταξεις να δημιουργουνται στο φορουμ... οι Χοιρινοι και τα κοτοπουλα :P
381 Απ: Spam Wars XXXVIΙ: The Last Spammer(s) Τετ 31 Ιαν 2018, 00:51
Tcixlas
μακριά από χοιρινά μονο κοτόπουλα, θα κάνω debate... κοτόπουλα>>>>>χοιρινά(συνήθως γάτες)
382 Απ: Spam Wars XXXVIΙ: The Last Spammer(s) Τετ 31 Ιαν 2018, 01:17
Scarlet D.
ενα βημα πριν το βιγκανισμο εισαι, ουυυστ απο δω παλιο βιγκανιTcixlas έγραψε:μακριά από χοιρινά μονο κοτόπουλα, θα κάνω debate... κοτόπουλα>>>>>χοιρινά(συνήθως γάτες)
383 Απ: Spam Wars XXXVIΙ: The Last Spammer(s) Τετ 31 Ιαν 2018, 01:31
Patty D.Luffy
Εγώ τρώω mιxed και χοιρινό και κοτόπουλο
384 Απ: Spam Wars XXXVIΙ: The Last Spammer(s) Τετ 31 Ιαν 2018, 02:39
Scarlet D.
γινεται; νομιζα οτι δεν ταιριαζαν
385 Απ: Spam Wars XXXVIΙ: The Last Spammer(s) Τετ 31 Ιαν 2018, 04:06
Santouryuu
το κοτοπουλο χαλαει αμεσως... οταν ερχεται κατεψυγμενο στον σουβλατζη και το κρεμαει στη σουβλα, το εξω ψηνεται, αλλα το μεσα απλα ξεπαγωνει και ολα τα μικροβια βγαινουν στη φορα... αν σας πιασει ποτε κοψιμο, μαλλον θα ειναι απο πουλερικο
386 Απ: Spam Wars XXXVIΙ: The Last Spammer(s) Τετ 31 Ιαν 2018, 06:49
Scarlet D.
δεν το σκεφτηκα ποτε ετσι αλλα δεν χρειαζοταν το κοτοπουλο για να με πιασει ενα απο τα μεγαλυτερα κοψιματα στην ζωη μου στο ρεθυμνο, ηταν χοιρινο. Απο την αλλη δεν μπορεις να πεις οχι στο ξεροψημενο λιπακι του χοιρινου που απλα ειναι οτι πρεπει για να αρχισει καλα η σουβλακομερα σου.Santouryuu έγραψε:το κοτοπουλο χαλαει αμεσως... οταν ερχεται κατεψυγμενο στον σουβλατζη και το κρεμαει στη σουβλα, το εξω ψηνεται, αλλα το μεσα απλα ξεπαγωνει και ολα τα μικροβια βγαινουν στη φορα... αν σας πιασει ποτε κοψιμο, μαλλον θα ειναι απο πουλερικο
387 Απ: Spam Wars XXXVIΙ: The Last Spammer(s) Τετ 31 Ιαν 2018, 08:41
Santouryuu
Σε γενικές γραμμές το κοτόπουλο είναι το καλύτερο κρέας... Απλά χαλάει πιο εύκολα, αλλά αν υπάρχει μεγάλη κίνηση και βγαίνει γρήγορα το κρέας, τότε όλα οκ... Ωστόσο, αν ξέρω γω μείνει από την προηγούμενη μέρα και το βάλουν πίσω στο ψυγείο και την επομένη ξαναξεπαγωσει τότε με την συνεχόμενη αλλαγή θερμοκρασίας χαλάνε οι ίνες και βρίσκουν εύπορο περιβάλλον οι μικροοργανισμοι
388 Απ: Spam Wars XXXVIΙ: The Last Spammer(s) Τετ 31 Ιαν 2018, 13:02
Shikkoku
Συμφωνώ πλήρως με Σάντο, το κοτόπουλο το φοβάμαι απέξω. Εκτός κι αν είναι KFC.
389 Απ: Spam Wars XXXVIΙ: The Last Spammer(s) Πεμ 01 Φεβ 2018, 00:59
Scarlet D.
μια που ειπες KFC... ρε παιδια δεν παιζει να ειμαι ο μονος, ο τροπος που φτιαχνουν τα κοτοπουλα στο KFC με την κρουστα ειναι απλα βλακεια, δεν ταιριαζει ο συνδιασμος γευσεων και το γεγονος οτι μαζι με ολον αυτον τον συνδιασμο εβαλαν μεσα και το στοιχιο του "ελαφρως καυτερου" δηλαδη για εμενα χαλαει το κοτοπουλο με την κρουσταShikkoku έγραψε:Συμφωνώ πλήρως με Σάντο, το κοτόπουλο το φοβάμαι απέξω. Εκτός κι αν είναι KFC.
390 Απ: Spam Wars XXXVIΙ: The Last Spammer(s) Πεμ 01 Φεβ 2018, 10:55
Tcixlas
να και κάτι που συμφωνώ με το δήμο, γι αυτό δεν έχω φάει ποτέ...
επίσης για να φας κοτόπουλο πρέπει να ξέρεις το μαγαζί, είναι σα το μπιφτέκι... αυτό σημαίνει οτι ξέρεις τι τρως... ενώ το χοιρινό όπου και αν το φας το ίδιο αίσχος τρως
επίσης για να φας κοτόπουλο πρέπει να ξέρεις το μαγαζί, είναι σα το μπιφτέκι... αυτό σημαίνει οτι ξέρεις τι τρως... ενώ το χοιρινό όπου και αν το φας το ίδιο αίσχος τρως
391 Απ: Spam Wars XXXVIΙ: The Last Spammer(s) Πεμ 01 Φεβ 2018, 13:51
Deathracer2009
MONO XOIΡΙΝΟ ΡΕ ΝΙΑΜΟΥ
392 Απ: Spam Wars XXXVIΙ: The Last Spammer(s) Πεμ 01 Φεβ 2018, 22:53
Tcixlas
χοιρινό καλό μόνο σε μπέικοοο
393 Απ: Spam Wars XXXVIΙ: The Last Spammer(s) Παρ 02 Φεβ 2018, 00:05
Santouryuu
KFC πανάκριβο, δεν συμφέρει... Πόσο μάλλον όταν υπάρχει το μακρύ κοτόπουλο
395 Απ: Spam Wars XXXVIΙ: The Last Spammer(s) Παρ 02 Φεβ 2018, 20:34
Scarlet D.
but man's not hot... never hotTcixlas έγραψε:hot hot
396 Απ: Spam Wars XXXVIΙ: The Last Spammer(s) Κυρ 04 Φεβ 2018, 12:59
Tcixlas
big shaq the one and only
397 Απ: Spam Wars XXXVIΙ: The Last Spammer(s) Κυρ 04 Φεβ 2018, 21:50
Deathracer2009
Μαζι με το αλογο gifακι που ειχες βαλει avatar κονταροχτυπιουνται με αυτο που εχεις τωρα για τα χειροτερα που εχεις βαλει σε αυτο το φορουμ... scarlet
399 Απ: Spam Wars XXXVIΙ: The Last Spammer(s) Δευ 05 Φεβ 2018, 02:53
Tcixlas
οντως δήμο kill it with fire
400 Απ: Spam Wars XXXVIΙ: The Last Spammer(s) Δευ 05 Φεβ 2018, 03:37
Deathracer2009
2 ψηφοι εναντιον του μπλιαχ meme
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης