Πως θελεις να σου αποδείξω τοτε το οτι ειμαι καινουργιος?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Ποιός είναι ο J
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
J = ???
52 Απ: Ποιός είναι ο J Τετ 22 Νοε 2017, 21:52
Scarlet D.
ξεεερω γω, keep spamming μεχρι να αποφασισουμε οτι "Δεν θα μπορουσε να ειναι κανεις τοσο ηλιθιος ωστε να παρατησει τον προηγουμενο του ενεργο λογαριασμο και να φτιαξει αλλον και να κανει τοσα πολλα ποστ μονο για να τρολλαει" :P, ε απλα μην κανεις μονο ποστ στο σπαμ επισης, συμμετειχε και λιγο στην κοινοτητα του one pieceRed Yonko έγραψε:Πως θελεις να σου αποδείξω τοτε το οτι ειμαι καινουργιος?
53 Απ: Ποιός είναι ο J Τετ 22 Νοε 2017, 21:56
Red Yonko
Θα συμμετέχω αλλα γιατί διαγραφετε τα ποστ και τα τοπικς μου?? Τι σας εκαναν δεν ειναι εκτός θεματολογιας...
54 Απ: Ποιός είναι ο J Τετ 22 Νοε 2017, 21:57
Tcixlas
πολύ απλό αν σου πω κάνω add στο φβ θα με δεχτείς? δε χρειάζεται να γράψεις ποιός είσαι, έχεις φώτο προφιλ με γυαλιά ηλίου
56 Απ: Ποιός είναι ο J Τετ 22 Νοε 2017, 22:03
Scarlet D.
αυτο που εγραφες για το να συζηταμε το τελευταιο επεισοδειο στα anime υπαρχει ηδη, εδω: http://www.onepiecegr.com/t1912-topicRed Yonko έγραψε:Θα συμμετέχω αλλα γιατί διαγραφετε τα ποστ και τα τοπικς μου?? Τι σας εκαναν δεν ειναι εκτός θεματολογιας...
επισης εχουμε περα των αρκετων σπαμμοτοπικς και δεν θελω το φορουμ με την καμια να αποκτησει κι αλλα, επισης οπως ειπα εχετε κατασπαμμαρει το "καλοσορησατε", με αποτελεσμα καθε μερα που μπαινω να πρεπει να σβηνω κι απο λιγο, spam v2 καταντησε. Περισσοτερο ριχνω την ευθυνη σε εσενα red διοτι ενω οι αλλοι σου λενε να σταματησεις να βγαινεις off-topic εκει, εσυ συνεχιζεις ακαθεκτος. Ελυσα τις αποριες σας;
57 Απ: Ποιός είναι ο J Τετ 22 Νοε 2017, 22:04
Tcixlas
εδώ μπορούμε να βγούμε λίγο ακόμα off?θέλω να μεγαλώσω το count μου στα ποστς
58 Απ: Ποιός είναι ο J Τετ 22 Νοε 2017, 22:09
Scarlet D.
καλα εδω μιλαμε κανονικα για τον J που εχει χαθει... εχεις δικιο, επρεπε να κλειδωθει το τοπικ... αποφασιστηκε. Οσο ηταν εδω... ηταν αληθινος
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης