Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Ποιός είναι ο J

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3

J = ???

Ποιός είναι ο J - Σελίδα 3 Vote_c100%Ποιός είναι ο J - Σελίδα 3 Vote_c10 0% [ 0 ]
Ποιός είναι ο J - Σελίδα 3 Vote_c108%Ποιός είναι ο J - Σελίδα 3 Vote_c10 8% [ 1 ]
Ποιός είναι ο J - Σελίδα 3 Vote_c1017%Ποιός είναι ο J - Σελίδα 3 Vote_c10 17% [ 2 ]
Ποιός είναι ο J - Σελίδα 3 Vote_c1025%Ποιός είναι ο J - Σελίδα 3 Vote_c10 25% [ 3 ]
Ποιός είναι ο J - Σελίδα 3 Vote_c108%Ποιός είναι ο J - Σελίδα 3 Vote_c10 8% [ 1 ]
Ποιός είναι ο J - Σελίδα 3 Vote_c100%Ποιός είναι ο J - Σελίδα 3 Vote_c10 0% [ 0 ]
Ποιός είναι ο J - Σελίδα 3 Vote_c1033%Ποιός είναι ο J - Σελίδα 3 Vote_c10 33% [ 4 ]
Σύνολο Ψήφων : 12

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 3]

51Ποιός είναι ο J - Σελίδα 3 Empty Απ: Ποιός είναι ο J Τετ 22 Νοε 2017, 21:47

Red Yonko

Red Yonko

Πως θελεις να σου αποδείξω τοτε το οτι ειμαι καινουργιος?

52Ποιός είναι ο J - Σελίδα 3 Empty Απ: Ποιός είναι ο J Τετ 22 Νοε 2017, 21:52

Scarlet D.

Scarlet D.

Red Yonko έγραψε:Πως θελεις να σου αποδείξω τοτε το οτι ειμαι καινουργιος?
ξεεερω γω, keep spamming μεχρι να αποφασισουμε οτι "Δεν θα μπορουσε να ειναι κανεις τοσο ηλιθιος ωστε να παρατησει τον προηγουμενο του ενεργο λογαριασμο και να φτιαξει αλλον και να κανει τοσα πολλα ποστ μονο για να τρολλαει" :P, ε απλα μην κανεις μονο ποστ στο σπαμ επισης, συμμετειχε και λιγο στην κοινοτητα του one piece

http://www.onepiecegr.com/

53Ποιός είναι ο J - Σελίδα 3 Empty Απ: Ποιός είναι ο J Τετ 22 Νοε 2017, 21:56

Red Yonko

Red Yonko

Θα συμμετέχω αλλα γιατί διαγραφετε τα ποστ και τα τοπικς μου?? Τι σας εκαναν δεν ειναι εκτός θεματολογιας...

54Ποιός είναι ο J - Σελίδα 3 Empty Απ: Ποιός είναι ο J Τετ 22 Νοε 2017, 21:57

Tcixlas

Tcixlas

πολύ απλό αν σου πω κάνω add στο φβ θα με δεχτείς? δε χρειάζεται να γράψεις ποιός είσαι, έχεις φώτο προφιλ με γυαλιά ηλίου

55Ποιός είναι ο J - Σελίδα 3 Empty Απ: Ποιός είναι ο J Τετ 22 Νοε 2017, 22:01

Red Yonko

Red Yonko

Δεν εχω facebook

56Ποιός είναι ο J - Σελίδα 3 Empty Απ: Ποιός είναι ο J Τετ 22 Νοε 2017, 22:03

Scarlet D.

Scarlet D.

Red Yonko έγραψε:Θα συμμετέχω αλλα γιατί διαγραφετε τα ποστ και τα τοπικς μου?? Τι σας εκαναν δεν ειναι εκτός θεματολογιας...
αυτο που εγραφες για το να συζηταμε το τελευταιο επεισοδειο στα anime υπαρχει ηδη, εδω: http://www.onepiecegr.com/t1912-topic

επισης εχουμε περα των αρκετων σπαμμοτοπικς και δεν θελω το φορουμ με την καμια να αποκτησει κι αλλα, επισης οπως ειπα εχετε κατασπαμμαρει το "καλοσορησατε", με αποτελεσμα καθε μερα που μπαινω να πρεπει να σβηνω κι απο λιγο, spam v2 καταντησε. Περισσοτερο ριχνω την ευθυνη σε εσενα red διοτι ενω οι αλλοι σου λενε να σταματησεις να βγαινεις off-topic εκει, εσυ συνεχιζεις ακαθεκτος. Ελυσα τις αποριες σας;

57Ποιός είναι ο J - Σελίδα 3 Empty Απ: Ποιός είναι ο J Τετ 22 Νοε 2017, 22:04

Tcixlas

Tcixlas

εδώ μπορούμε να βγούμε λίγο ακόμα off?θέλω να μεγαλώσω το count μου στα ποστς

58Ποιός είναι ο J - Σελίδα 3 Empty Απ: Ποιός είναι ο J Τετ 22 Νοε 2017, 22:09

Scarlet D.

Scarlet D.

καλα εδω μιλαμε κανονικα για τον J που εχει χαθει... εχεις δικιο, επρεπε να κλειδωθει το τοπικ... αποφασιστηκε. Οσο ηταν εδω... ηταν αληθινος buhu

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 3]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης