Uncharted για παράδειγμα...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μόνο Gamers επιτρέπονται
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
27
Απ: Μόνο Gamers επιτρέπονται Τετ 06 Δεκ 2017, 12:47
Hawkins

Πέρα από αυτά ερχονται και νέα γκειμς που πιστευω θα είναι και τα καλύτερα της γενιάς
Death strading,days gone,god of war,cyber punk,last of us part 2 και άλλα πολλά
Death strading,days gone,god of war,cyber punk,last of us part 2 και άλλα πολλά
28
Απ: Μόνο Gamers επιτρέπονται Τετ 06 Δεκ 2017, 20:55
Patty D.Luffy

Mέσα στο 2018 release date τα περισσότερα... και λογικά δευτερο μισό του 18.
Τώρα τι να παίξουμε είνια το θέμα..
Τώρα τι να παίξουμε είνια το θέμα..
29
Απ: Μόνο Gamers επιτρέπονται Τετ 06 Δεκ 2017, 21:33
Hawkins

Στο πρώτο μισό του 2018 ακουσα θα βγουν detroit become human και god of war και ίσως code vein
Εγω πρωσοπικα δεν έχω θέμα έχω να παιξω πολλά παιχνίδια μέχρι να βγουν αυτά μιας και φετος πηρα την κονσολα
Όσο για εσενα παίξε κάνα ww2 κάνα battlefront 2 κάνα evil within 2 μια χαρά έχεις παιχνιδια να παίξεις
Εγω πρωσοπικα δεν έχω θέμα έχω να παιξω πολλά παιχνίδια μέχρι να βγουν αυτά μιας και φετος πηρα την κονσολα
Όσο για εσενα παίξε κάνα ww2 κάνα battlefront 2 κάνα evil within 2 μια χαρά έχεις παιχνιδια να παίξεις
30
Απ: Μόνο Gamers επιτρέπονται Τετ 06 Δεκ 2017, 22:05
Patty D.Luffy

Hawkins έγραψε:Στο πρώτο μισό του 2018 ακουσα θα βγουν detroit become human και god of war και ίσως code vein

Α ρε Χοκ με έκανες και γέλασα. Σίγα μην δώσω λεφτα για άλλο ένα cod. Όσο για το bf δεν είμαι star wars fan και με τόσο κράξιμο που έχει φάει η EA και να ήμουν θα το μποικόταρα.
31
Απ: Μόνο Gamers επιτρέπονται Τετ 06 Δεκ 2017, 23:31
Hawkins

Νταξ αμα έχεις παιξει πολλά cod δικιο έχεις να τα ψιλοβαριεσαι...για εμένα είναι σιγουρη αγορα γιατι είναι ισως το καλύτερο cod που βγήκε και γιατι έχω παίξει μονο το 2 και το black ops
Το battlefront δεν χρειάζεται να είσαι star warzou για να το παιξεις γαμαει το multi βέβαια έχεις δικιο για τα microtransactions και εγώ αν δεν δω να βγαζουν τα πλεονεκτήματα που σου δίνουν αν τα σκάσεις δεν το ακουμπάω
Εσύ σε τι παίζεις σε pc?
Το battlefront δεν χρειάζεται να είσαι star warzou για να το παιξεις γαμαει το multi βέβαια έχεις δικιο για τα microtransactions και εγώ αν δεν δω να βγαζουν τα πλεονεκτήματα που σου δίνουν αν τα σκάσεις δεν το ακουμπάω
Εσύ σε τι παίζεις σε pc?
33
Απ: Μόνο Gamers επιτρέπονται Κυρ 28 Ιαν 2018, 16:52
Hawkins

Witcher 3 το λατρεύω ίσως το καλύτερο παιχνίδι που επαιξα στο 4
Dark souls 3 επαιξα για κάνα 10ωρω κ δεν μου πολυ αρεσει δεν νομιζω να κάτσω να το τερματίσω ποτε
Επίσης ακομα κλαίω τα λεφτα π εδωσα για το nioh...
Dark souls 3 επαιξα για κάνα 10ωρω κ δεν μου πολυ αρεσει δεν νομιζω να κάτσω να το τερματίσω ποτε
Επίσης ακομα κλαίω τα λεφτα π εδωσα για το nioh...
34
Απ: Μόνο Gamers επιτρέπονται Τρι 30 Ιαν 2018, 18:11
Scarlet D.

να σας πω ρε τρελοι μου, εχει παιξει κανεις το AC origin; Αξιζει; Χτες ρωτησε εναν φιλο μου και ηξερε εναν τυπο που ξερε εναν τυπο που ξερε εναν τυπο που του ελεγε οτι ειναι τρελο pay2win, ισχυει;
35
Απ: Μόνο Gamers επιτρέπονται Τρι 30 Ιαν 2018, 19:15
Hawkins

Και βέβαια αξίζει τα καλύτερα γραφικα μαζί με uncharted
Ενδιαφέρον ιστορία ωραίο gameplay το μόνο κακό είναι ότι πρέπει να κάνεις και side missions μερικες φορές για να ανταπεξέλθεις στις κύριες
Τωρα για τα microtransactions σιγά απλά υπάρχουν για τους ανυπόμονους αν θες το τερματιζεις και χωρίς αυτα
Ενδιαφέρον ιστορία ωραίο gameplay το μόνο κακό είναι ότι πρέπει να κάνεις και side missions μερικες φορές για να ανταπεξέλθεις στις κύριες
Τωρα για τα microtransactions σιγά απλά υπάρχουν για τους ανυπόμονους αν θες το τερματιζεις και χωρίς αυτα
36
Απ: Μόνο Gamers επιτρέπονται Τρι 30 Ιαν 2018, 20:42
Scarlet D.

δηλαδη μου λες οτι τα microtransactions ειναι για αυτους που βαριουνται να αφιερωσουν ωρα για να το τερματισουν; αν ειναι ετσι κομπλε ωστοσο τσιμπημενη η τιμηHawkins έγραψε:Και βέβαια αξίζει τα καλύτερα γραφικα μαζί με uncharted
37
Απ: Μόνο Gamers επιτρέπονται Τετ 31 Ιαν 2018, 01:30
Patty D.Luffy

Περίμενε κάνα 2 μηνο να το κατεβάσεις...
38
Απ: Μόνο Gamers επιτρέπονται Πεμ 01 Φεβ 2018, 21:01
Hawkins

Εγώ αυτό που κάνω είναι οτι παίρνω να μοιράζουμε τα λεφτά με εναν φίλο και έτσι δεν δίνω ποτε πάνω από 25 για παιχνιδι
39
Απ: Μόνο Gamers επιτρέπονται Παρ 02 Φεβ 2018, 08:00
Deathracer2009

Τα microtransactions κανονικά είναι το εύκολο χρήμα που ζητάνε οι publishers. Πρέπει να είναι μόνο σε free to play games και ως cosmetics διότι εάν επηρεάζουν το gameplay τότε είναι πολύ αργά.
Υπάρχουν περιπτώσεις που μπαίνουν microtransactions σε παιχνίδια όπως NBA 2K που έχουν κάνει το career τόσο αργό το progression που σε ωθεί (κυρίως τους ανυπομονους) στην αγορά των microtransactions. Γι' αυτό προσοχή. Δεν θα τα κάνουμε όλα τα παιχνίδια mobile games που τα παίζουν και οι πιο αμπαλοι...
Υπάρχουν περιπτώσεις που μπαίνουν microtransactions σε παιχνίδια όπως NBA 2K που έχουν κάνει το career τόσο αργό το progression που σε ωθεί (κυρίως τους ανυπομονους) στην αγορά των microtransactions. Γι' αυτό προσοχή. Δεν θα τα κάνουμε όλα τα παιχνίδια mobile games που τα παίζουν και οι πιο αμπαλοι...
40
Απ: Μόνο Gamers επιτρέπονται Παρ 02 Φεβ 2018, 23:17
Hawkins

Αν και δεν παίζω sports,racing έχω ακούσει κακα λογια και για το ΦΙΦΑ και το ΝΒΑ στα microtransactions κανουν πουστια εκεί και σε βάζουν σε σκέψεις να τα αγορασεις
Αλλά ετσι θα είναι η συνεχεια δυστηχως εφόσον ο κόσμος δεν το τιμωρεί...ακόμα και το battlefront πούλησε μόνο 3 εκ λιγοτερα από αυτά που υπολογισαν πάλι όμως εβγαλαν πολλά από αυτο μιας και 7-8 εκ αντιτυπα τα πουλησε
Αλλά ετσι θα είναι η συνεχεια δυστηχως εφόσον ο κόσμος δεν το τιμωρεί...ακόμα και το battlefront πούλησε μόνο 3 εκ λιγοτερα από αυτά που υπολογισαν πάλι όμως εβγαλαν πολλά από αυτο μιας και 7-8 εκ αντιτυπα τα πουλησε
41
Απ: Μόνο Gamers επιτρέπονται Σαβ 03 Φεβ 2018, 15:03
Deathracer2009

Στο Fifa μονο στο Ultimate team εχει micro. Στα υπολοιπα το career παιζεις κανονικα. Στο NBA το career του εχουν κανει χαλια. Θελεις απειρο grinding για να ανεβασεις στατιστικα κλπ.
42
Απ: Μόνο Gamers επιτρέπονται Παρ 01 Ιουν 2018, 13:00
Hawkins

Τι ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ το god of war αν είχε 2-3 μποσακια παραπάνω επερνε άριστα
Για να δουμε ε3 με death stranding can't wait
Για να δουμε ε3 με death stranding can't wait
43
Απ: Μόνο Gamers επιτρέπονται Σαβ 02 Ιουν 2018, 23:34
Scarlet D.

Παιδες ανακοινώθηκε νέο Assassin's creed για όποιον δεν το ακουσε.
ειναι επιτελους ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΡΑΑΑΑΑΑΑ και νομιζω λεγεται odysei
ειναι επιτελους ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΡΑΑΑΑΑΑΑ και νομιζω λεγεται odysei
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης