Ρε ψήστε να αλλάξουμε το φορουμ ε Ναρούτο.γρ
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Spam Wars XXXVIΙ: The Spammers Awaken
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 21 ... 38, 39, 40
952 Απ: Spam Wars XXXVIΙ: The Spammers Awaken Τετ 22 Νοε 2017, 22:03
Tcixlas
θα ήθελα κάποια στιγμή να τα χώσεις σε ένα we transfer ή dropbox ή οτιδήποτε και να μου τα περάσεις @kamikaze για το αρχείο της υπόθεσης
953 Απ: Spam Wars XXXVIΙ: The Spammers Awaken Τετ 22 Νοε 2017, 22:05
Scarlet D.
το spam.gr εχει πρωτερεοτητα παττηPatty D.Luffy έγραψε:Ρε ψήστε να αλλάξουμε το φορουμ ε Ναρούτο.γρ
955 Απ: Spam Wars XXXVIΙ: The Spammers Awaken Τετ 22 Νοε 2017, 22:10
Scarlet D.
ειμαστε γενικα ετοιμοι για spam//gr απο τοτε που εγγραφηκαμε
956 Απ: Spam Wars XXXVIΙ: The Spammers Awaken Τετ 22 Νοε 2017, 22:14
Aldark
ποιος εχει ολα τα μανγκα; Αν εισαι λεφτας και εχει βιβλιοθηκη αγοραζεις τα τομακια. Αν δεν εισαι μπαινεις σε ενα απο τα μυριαδες σαητ ή τα κατεβαζεις :Ρ τι
@Kamikaze @Red Yonko , ειδα απο One Pace την Dressrosa. Μόνο την ουσία , όπως την είχε και το μάνγκα. Παρότι έκανε από μόνη της 2-3 κοιλιές (100 τσάπτερ δουλειάς είναι) , το είδα ευχάριστα! Συγκινήθηκα , πορώθηκα , γούσταρα και γενικά ευνοούσε! Μετά πήγα στο κανονικό άνιμε να δω το Whole Cake και έχω ξενερώσει τη ζωή μου , ειλικρινά , ONE PACE FTW for the veteran , για να μη γινω σαντο.
@Kamikaze @Red Yonko , ειδα απο One Pace την Dressrosa. Μόνο την ουσία , όπως την είχε και το μάνγκα. Παρότι έκανε από μόνη της 2-3 κοιλιές (100 τσάπτερ δουλειάς είναι) , το είδα ευχάριστα! Συγκινήθηκα , πορώθηκα , γούσταρα και γενικά ευνοούσε! Μετά πήγα στο κανονικό άνιμε να δω το Whole Cake και έχω ξενερώσει τη ζωή μου , ειλικρινά , ONE PACE FTW for the veteran , για να μη γινω σαντο.
957 Απ: Spam Wars XXXVIΙ: The Spammers Awaken Τετ 22 Νοε 2017, 22:29
Red Yonko
Πόσους τόμους εχεις εσυ?
959 Απ: Spam Wars XXXVIΙ: The Spammers Awaken Τετ 22 Νοε 2017, 23:35
Santouryuu
Kamikaze έγραψε:Αποφεύγω το θέμα anime-manga και απαντάω για τη Dressrosa. H Dressrosa στο anime έχει άπειρες στιγμές που δεν υπάρχουν στο manga. Δεν ξέρω αν την έχουν κάνει όλη στο One Pace, Aldark εσύ το έβλεπες από εκεί απάντα μια στο παιδί. Αν το έχουν κάνει όλο το arc δες το από εκεί. Κρατάνε ό,τι υπάρχει στο manga από το anime και ό,τι fillerοστιγμή υπάρχει παίρνει πόδι.
Το έκανα ήδη πριν αυτούς. Τι κερδίζω;Απλά έχουν φτάσει όλοι στο σημείο που είχα φτάσει εγώ πριν δύο χρόνια και βάλε... Το ανιμε δεν βλεπεται... Πριν ένα χρόνο σταμάτησα και με το μάνγκα, οπότε σε κάνα χρόνο, το πολύ δύο θα το παρατήσουν και το μάνγκα... Πάντα μπροστά ο σαντο
Χρόνια χαμένης ζωής και ένα cookie;
Red Yonko έγραψε:Santouryuu έγραψε:Red Yonko έγραψε:Ναι αλα ρωταω το γιατι? Ρε παιδια αποτι καταλαβα δεν πολύσυζητατε για τη σειρα ετσι?
Απλά έχουν φτάσει όλοι στο σημείο που είχα φτάσει εγώ πριν δύο χρόνια και βάλε... Το ανιμε δεν βλεπεται... Πριν ένα χρόνο σταμάτησα και με το μάνγκα, οπότε σε κάνα χρόνο, το πολύ δύο θα το παρατήσουν και το μάνγκα... Πάντα μπροστά ο σαντοRed Yonko έγραψε:Δηλαδή λετε πως ολα αυτα τα εφε ειναι χειρότερα από ενα κομματι χαρτι που το βλεπετε σε pdf?
Σε γενικές γραμμές συμφωνώ μαζί σου, απεχθάνομαι απίστευτα τα μάνγκα... Ωστόσο το ανιμε του ΟΡ είναι ΤΡΑ-ΓΙ-ΚΟ! Σκέτη πιπα!
LOL τι κανεις εδω τοτε?
Τεσπα, εχω ενα manga και μπορω να πω πως ειναι πολύ ωραίο. Να σας πω την αληθεια αν ειχα ολα τα manga φυσικα και θα διαβαζα το manga αλλα ναι.... Ποιος εχει ολα τα manga...
Το ίδιο αναρωτιέμαι κι εγώ ώρες-ώρες... Αλλά don't worry, θα σε επιζήσω κι σένα (φορουμιακα)
xD
960 Απ: Spam Wars XXXVIΙ: The Spammers Awaken Τετ 22 Νοε 2017, 23:42
Shikkoku
Ρε σταματήστε να βλέπετε αυτήν την αηδία με τους κινέζους πειρατές που δεν μπορούν να κολυμπήσουν.
961 Απ: Spam Wars XXXVIΙ: The Spammers Awaken Τετ 22 Νοε 2017, 23:57
Kamikaze
Αν ενώσεις τον χρόνο που μου πήρε πιο πολύ εβδομάδα γεμίζεις παρά χρόνο.Santouryuu έγραψε:Χρόνια χαμένης ζωής και ένα cookie;
Shikkoku έγραψε:Ρε σταματήστε να βλέπετε αυτήν την αηδία με τους κινέζους πειρατές που δεν μπορούν να κολυμπήσουν.
962 Απ: Spam Wars XXXVIΙ: The Spammers Awaken Πεμ 23 Νοε 2017, 00:33
Shikkoku
Ανοίξτε αυτό με τα μνημόσυνα να κάνουμε summon τον J.
963 Απ: Spam Wars XXXVIΙ: The Spammers Awaken Πεμ 23 Νοε 2017, 00:36
Tcixlas
σαμονινγκ τζει
και σκάει ο JFK
και σκάει ο JFK
965 Απ: Spam Wars XXXVIΙ: The Spammers Awaken Πεμ 23 Νοε 2017, 02:56
Shikkoku
Κανείς δεν θα πει για τον Joker;
967 Απ: Spam Wars XXXVIΙ: The Spammers Awaken Πεμ 23 Νοε 2017, 15:42
Red Yonko
Λολ τωρα παρατήρησα πως υπάρχουν αλλα ποσα Spam Wars στο φόρουμ
Θα εχουν γινει μεγαλες συζητησεις...
Θα εχουν γινει μεγαλες συζητησεις...
969 Απ: Spam Wars XXXVIΙ: The Spammers Awaken Πεμ 23 Νοε 2017, 16:04
Patty D.Luffy
αίμα. δάκρυα και ιδρώτας...
970 Απ: Spam Wars XXXVIΙ: The Spammers Awaken Πεμ 23 Νοε 2017, 17:10
Kamikaze
Δεν πέθανε αυτός. Στο Impel Down είναι.Shikkoku έγραψε:Κανείς δεν θα πει για τον Joker;
971 Απ: Spam Wars XXXVIΙ: The Spammers Awaken Πεμ 23 Νοε 2017, 19:55
Scarlet D.
και να πεθαινε, παντα θα ζουσε στην καρδια μαςKamikaze έγραψε:Δεν πέθανε αυτός. Στο Impel Down είναι.Shikkoku έγραψε:Κανείς δεν θα πει για τον Joker;
972 Απ: Spam Wars XXXVIΙ: The Spammers Awaken Πεμ 23 Νοε 2017, 20:10
Johnyman
αφού ρε αγορίνες μου έχουμε του πούστη τα ηλίθια θέματα,γιατί σβήνετε τα καινούρια ηλίθια θέματα;
973 Απ: Spam Wars XXXVIΙ: The Spammers Awaken Πεμ 23 Νοε 2017, 20:44
Shikkoku
Θα κάνουμε Έγχρωμη Παρασκευή αύριο στο φόρουμ; Με διπλά bounties;
974 Απ: Spam Wars XXXVIΙ: The Spammers Awaken Πεμ 23 Νοε 2017, 20:46
Red Yonko
Καλή ιδέα απλα δεν εχω καταλαβει πως τα παίρνουμε?? Με τοπικς ή απλα ποστς?
975 Απ: Spam Wars XXXVIΙ: The Spammers Awaken Πεμ 23 Νοε 2017, 21:03
Shikkoku
Αναλόγως το section στο οποίο δημοσιεύεις παίρνεις διαφορετικούς πόντους. Επίσης, η δημιουργία νέων θεμάτων, αν θυμάμαι καλά, αποδίδει περισσότερους πόντους, πάλι σε σχέση με το section.
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης