Mαλακισμενες τελειως (μονο η @Patty D.Luffy αξιζει) Λογικα θα εφαγε πακετο απο τους αλλους και πηγε σε εσενα μετα. Σωστη η επιλογη σου!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
801 Απ: Spam Wars XXXVIΙ: The Spammers Awaken Πεμ 09 Νοε 2017, 12:39
Deathracer2009
802 Απ: Spam Wars XXXVIΙ: The Spammers Awaken Πεμ 09 Νοε 2017, 12:55
Kamikaze
σωστόςHawkins έγραψε:Μάγκες μολις κατάλαβα ότι οι γυναικες ειναι μαζωχες
Μιλαγα με 1 μουνι και της έστελνα μνμ στο κινητο καθε μέρα για να βγούμε...μετά εμαθα ότι εστελνε και σε αλλους δύο και ουσιαστικα με είχε για δεύτερη επιλογή σε περίπτωση που στραβωσει κάτι με τον βλάκα που την ειχε ξεπαρθενιασει περσυ...θυμωσα την εγραφα στα @@@@α μου και τωρα κόλλησε μ σκωτιζει τα @@@@α κάθε μέρα και κλεγεται στην κολλητή της οτι δεν της μιλαω ενώ όταν της μιλαγα και της έλεγα για καφέ ενώ ήθελε έκανε παιχνιδια αχ δεν μπορω σημερα και κακατι τέτοια είδε ότι δεν ψαρωσα και τώρα μ λέει πες μ μέρα να βγούμε αλλά στον χοκινς αυτά δεν ποιανουν κ μόνο που με είχε για καβατζα να πάει να γαμηθει ας είναι καλό μουνι δεν το γαμαω δεν θα γίνω μουνοδουλος ξεφτίλα
Για ολλους εσάς τους συναδέλφους γράψτε τις μην χαλάτε τητην πιάτσα και μετά ψωνιζοντε και μας βγαίνει η πίστη για να γαμισουμε
Ε ψάχνουμε φωνές για να κάνουμε μεταγλώτιση το πρωταπριλιάτικο των MNS μόλις βγει σε anime. Who's in?
803 Απ: Spam Wars XXXVIΙ: The Spammers Awaken Πεμ 09 Νοε 2017, 15:46
Tcixlas
^εγώ μέσα :p κλασικά σε τέτοια!!!
επίσης hawk same goes for me, αλλά σε μένα δεν ξέρω αν μιλάει αλλού, αλλά με έχει έτσι περίπου...
επίσης hawk same goes for me, αλλά σε μένα δεν ξέρω αν μιλάει αλλού, αλλά με έχει έτσι περίπου...
804 Απ: Spam Wars XXXVIΙ: The Spammers Awaken Πεμ 09 Νοε 2017, 16:42
J
Μεσα κι εγω! Αλλα τι ειναι το MNS;
805 Απ: Spam Wars XXXVIΙ: The Spammers Awaken Πεμ 09 Νοε 2017, 17:57
Deathracer2009
Μessi-Neymar-Suarez....
806 Απ: Spam Wars XXXVIΙ: The Spammers Awaken Πεμ 09 Νοε 2017, 18:40
Shikkoku
Μόντμπλανκ Νόλαντ Σκανλέισο, η ομάδα που μεταφράζει το manga στα ελληνικά.
Και ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΟΥΝΤ ΜΙ ΙΝ~
Και ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΟΥΝΤ ΜΙ ΙΝ~
807 Απ: Spam Wars XXXVIΙ: The Spammers Awaken Πεμ 09 Νοε 2017, 18:57
Deathracer2009
ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΡΟΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΕΑΝ ΘΑ ΔΕΧΘΩ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ....
808 Απ: Spam Wars XXXVIΙ: The Spammers Awaken Πεμ 09 Νοε 2017, 20:33
Hawkins
Τσίχλα γραψτει στα @@@@α σου να δεις πως θα κολλήσει...
Αν θυμάμαι ειχες και μια σχέση τριων χρόνων σωστα?τελικα τι εγινε χωρισατε τελειος?
Αν θυμάμαι ειχες και μια σχέση τριων χρόνων σωστα?τελικα τι εγινε χωρισατε τελειος?
809 Απ: Spam Wars XXXVIΙ: The Spammers Awaken Παρ 10 Νοε 2017, 01:38
Tcixlas
4 χρόνων και έχει περάσει σχεδόν 1.5 χρόνος τώρα :p
θα δούμε hawk
θα δούμε hawk
810 Απ: Spam Wars XXXVIΙ: The Spammers Awaken Παρ 10 Νοε 2017, 01:52
Scarlet D.
μπηκες στο ψητο ε; Τελικα εμαθες ποτε βγαινει το επεισοδειο;Kamikaze έγραψε:
Ε ψάχνουμε φωνές για να κάνουμε μεταγλώτιση το πρωταπριλιάτικο των MNS μόλις βγει σε anime. Who's in?
811 Απ: Spam Wars XXXVIΙ: The Spammers Awaken Παρ 10 Νοε 2017, 11:20
Tcixlas
θέλω να είμαι ο brook :p το λέω απο τώρα
812 Απ: Spam Wars XXXVIΙ: The Spammers Awaken Παρ 10 Νοε 2017, 14:52
Santouryuu
Deathracer2009 έγραψε:Μessi-Neymar-Suarez....
Μόνο BRB
814 Απ: Spam Wars XXXVIΙ: The Spammers Awaken Παρ 10 Νοε 2017, 23:16
Shikkoku
ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΝΑΡΟΥΤΟ
816 Απ: Spam Wars XXXVIΙ: The Spammers Awaken Σαβ 11 Νοε 2017, 00:59
Shikkoku
ΣΟΟΟΟΣΣΣΚΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
817 Απ: Spam Wars XXXVIΙ: The Spammers Awaken Σαβ 11 Νοε 2017, 08:35
Patty D.Luffy
Hawkins έγραψε:Μάγκες μολις κατάλαβα ότι οι γυναικες ειναι μαζωχες
Μιλαγα με 1 μουνι και της έστελνα μνμ στο κινητο καθε μέρα για να βγούμε...μετά εμαθα ότι εστελνε και σε αλλους δύο και ουσιαστικα με είχε για δεύτερη επιλογή σε περίπτωση που στραβωσει κάτι με τον βλάκα που την ειχε ξεπαρθενιασει περσυ...θυμωσα την εγραφα στα @@@@α μου και τωρα κόλλησε μ σκωτιζει τα @@@@α κάθε μέρα και κλεγεται στην κολλητή της οτι δεν της μιλαω ενώ όταν της μιλαγα και της έλεγα για καφέ ενώ ήθελε έκανε παιχνιδια αχ δεν μπορω σημερα και κακατι τέτοια είδε ότι δεν ψαρωσα και τώρα μ λέει πες μ μέρα να βγούμε αλλά στον χοκινς αυτά δεν ποιανουν κ μόνο που με είχε για καβατζα να πάει να γαμηθει ας είναι καλό μουνι δεν το γαμαω δεν θα γίνω μουνοδουλος ξεφτίλα
Για ολλους εσάς τους συναδέλφους γράψτε τις μην χαλάτε τητην πιάτσα και μετά ψωνιζοντε και μας βγαίνει η πίστη για να γαμισουμε
Μπράβο ρε Χοκ, σε χάρηκα!! Βέβαια για να τιμήσω την inner feminist inside αν η επιλογή που κάνεις σε κοπέλες βασίζεται ξεκάθαρα στο πόσο μουνί είναι μην περιμένεις και πολλά. Οι περισσότερες και να μην ήταν από την αρχή σε κάποια φάση θα γίνουν κάρχες και ντίβες. Έχει εκει έξω άτομα που είναι σωστά και τίμια αλλά το θέμα είναι οτι 99% δεν θα τα προσέξεις καν, φυσικό αν κοιτάς τις μουνάρες να περιμένεις τέτοια αντιμετώπιση. (btw οι περισσότερες κομπλε κοπέλες που έχω γνωρίσει ή θα είναι τελείως fucked up ή ο τύπος κοριτσιού που στο λύκειο έλεγες μπάζο). Πάντως αν θέλεις απλά να γαμήσεις εγώ θα της τον έδινα ευκαιρία είναι.
Kamikaze έγραψε:σωστόςHawkins έγραψε:Μάγκες μολις κατάλαβα ότι οι γυναικες ειναι μαζωχες
Ρεεεεε ας κάνει κάποιος ταγκ τον Jima.. ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΣ!!!! Μέσα και εγώ!! Μπορώ να κάνω την Μπιγκ Μομ, έχω αρκετά μπάσα φωνή..
ΑΧ ΝΕ !!!!! ΝΑΡΟΥΤΟ . ΓΡ!!!!!!!!! ΨΗΣΤΕ ΤΟ!!! ΝΑΡΟΥΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΝΑΡΟΥΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!Shikkoku έγραψε:ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΝΑΡΟΥΤΟ
ΣΑΑΣΚΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!! ΑΧ ΝΕ!! ΣΑΣΟΥΝΑΡΟΥ!!!!!!!!Shikkoku έγραψε:ΣΟΟΟΟΣΣΣΚΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
818 Απ: Spam Wars XXXVIΙ: The Spammers Awaken Σαβ 11 Νοε 2017, 11:24
Tcixlas
παττυ η αλήθεια είναι ότι συνεχίσεις να με εκπλήσσεις πολύ θετικά :p για ναρούτο μόνο να μην έλεγες
819 Απ: Spam Wars XXXVIΙ: The Spammers Awaken Σαβ 11 Νοε 2017, 11:59
Patty D.Luffy
Λίγα για το ναρούτο μην κάνω καγκε μπουσι..
Έχω βρει τη χαρά μου με το Ναρούτο, νιώθω όπως όταν πτωτοέβλεπα το One Piece.
Θανάση κοινή λογική είναι αυτα που λέω. Και τις περισσότερες φορές δεν φταίνε οι κοπέλες που έγιναν έτσι. Όταν 500 λιγούρια τους μιλάνε ταυτόχρονα και αυτες το συνεχίζουν για να ικανοποιήσουν την ματαιοδοξία τους λογικό μετα να πιστευουν οτι ο καθένας που τους μιλάει είναι αναλώσιμος και τον θεωρούν μια από τις 1000 επιλογές τους. Αν μιλας με μια κοπέλα μονο μεσω fb/insta τοτε πρέπει να περιμένεις οτι οπως μιλάει με εσένα θα μιλάει και με άλλους 10 ταυτόχρονα. Απλά δεν έχεις αυταπάτες και ξέρεις από πριν τις προοπτικές σου οποτε δεν απογοητευεσαι και περνας και εσυ στην επόμενη στη λιστα. Δυστυχως ή ευτυχως έτσι λειτουργεί το πράγμα.
Btw χαίρομαι που δεν χρειάστηκε να μπω σε αυτο το τριπάκι. Την εποχή που φλέρταρα υπήρχαν μόνο οι αναπάντητες.
Θανάση κοινή λογική είναι αυτα που λέω. Και τις περισσότερες φορές δεν φταίνε οι κοπέλες που έγιναν έτσι. Όταν 500 λιγούρια τους μιλάνε ταυτόχρονα και αυτες το συνεχίζουν για να ικανοποιήσουν την ματαιοδοξία τους λογικό μετα να πιστευουν οτι ο καθένας που τους μιλάει είναι αναλώσιμος και τον θεωρούν μια από τις 1000 επιλογές τους. Αν μιλας με μια κοπέλα μονο μεσω fb/insta τοτε πρέπει να περιμένεις οτι οπως μιλάει με εσένα θα μιλάει και με άλλους 10 ταυτόχρονα. Απλά δεν έχεις αυταπάτες και ξέρεις από πριν τις προοπτικές σου οποτε δεν απογοητευεσαι και περνας και εσυ στην επόμενη στη λιστα. Δυστυχως ή ευτυχως έτσι λειτουργεί το πράγμα.
Btw χαίρομαι που δεν χρειάστηκε να μπω σε αυτο το τριπάκι. Την εποχή που φλέρταρα υπήρχαν μόνο οι αναπάντητες.
820 Απ: Spam Wars XXXVIΙ: The Spammers Awaken Σαβ 11 Νοε 2017, 12:23
Tcixlas
Παρόλα αυτά είναι 1/100, και ίσως λέω και πολύ, που να το συνειδητοποιεί αυτό! έχουν αποθρασυνθεί τελείως.... Η άλλη προχτές στη σχολή ήρθε θρασύτατα και μου λέει: "πρέπει να πάω ηράκλειο να πάρω γεύση για το ηλεκτρονικό και βαριέμαι, θα πας εσύ για μένα? (insert <μαλαγανιά και γλύκα>)"
Φυσικά της απαντάω ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση, κι αρχίζει τα γλυκούλικα τα σε παρακαλώ και έελα κλπ... αλλά που να ξερε...
Πόσο νομίζεις ότι μπορείς να με εκμεταλλευτείς απλά επειδή είσαι γυναίκα? Της λέω εγώ
και με ακόμα περισσότερο θράσος μου λέει: πάρα πολύ....
Βρες της λέω τα ζώα που θα το κάνουν αυτό και μετά να αναρωτιέσαι για μαλακομαγνήτη :D
drop mic
Φυσικά της απαντάω ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση, κι αρχίζει τα γλυκούλικα τα σε παρακαλώ και έελα κλπ... αλλά που να ξερε...
Πόσο νομίζεις ότι μπορείς να με εκμεταλλευτείς απλά επειδή είσαι γυναίκα? Της λέω εγώ
και με ακόμα περισσότερο θράσος μου λέει: πάρα πολύ....
Βρες της λέω τα ζώα που θα το κάνουν αυτό και μετά να αναρωτιέσαι για μαλακομαγνήτη :D
drop mic
821 Απ: Spam Wars XXXVIΙ: The Spammers Awaken Σαβ 11 Νοε 2017, 12:52
Patty D.Luffy
Ναι αλλα αναρωτήσου γιατι είναι μουνοδουλοι οι άλλοι? Αυτη το κάνει γιατι υπάρχουν μαλάκες που θα τους εκμεταλευτεί, οι άλλοι νομίζουν οτι έτσι θα πηδήξουν? Ποια λογική κρύβεται? και μην μου πεις οτι δεν καταλαβαίνουν οτι τους εκμεταλευεται η άλλη..
Ο "μαλακομαγνήτης" είναι το ίδιο με το "όλες είναι πουτάνες" , όσο υπάρχει η μια κατηγορία θα υπάρχει και η άλλη.
Ο "μαλακομαγνήτης" είναι το ίδιο με το "όλες είναι πουτάνες" , όσο υπάρχει η μια κατηγορία θα υπάρχει και η άλλη.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Patty D.Luffy στις Σαβ 11 Νοε 2017, 12:53, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΟ CENSOR)
822 Απ: Spam Wars XXXVIΙ: The Spammers Awaken Σαβ 11 Νοε 2017, 14:19
Tcixlas
να δηλώσω ότι ήμουν κατά του censorship εξ αρχής!!
επίσης δεν είπα εγώ ότι οι άντρες είναι κομπλέ. Αμφίδρομο είναι όλο αυτό. Γενικά αυτός ο φαύλος κύκλος δε θα σπάσει, όσο οι μεν μπλέκουν με μια "πουτάνα" που τους φέρεται σα σκουπίδι, και μετά αποφασίζουν να φέρονται σε όλες χάλια, γιατί "όλες είναι πουτάνες και κάρχιες", και αντίστοιχα οι δε γκόμενες δε θα σταματήσουν να φέρονται χάλια, όσο καταλαβαίνουν ότι το μουνί και το βυζί έχει την αξία που του δίνουν οι άντρες, και θα ψάχνουν να βρουν άντρες να εκμεταλλευτούν!!!
Feminism and shit!!!
μουνοδουλοι γίνονται γιατί δεν ενδιαφέρονται πραγματικά, οπότε αφού απώτερος σκοπός τους είναι το σεξ, κάνουν τα πάντα μέχρι να γίνει αυτό!!! Ανοίγουμε τεράστια συζήτηση στα πρότυπα της κοινωνίας κ.α. και δε νομίζω ότι είναι το κατάλληλο μέρος!!!
επίσης δεν είπα εγώ ότι οι άντρες είναι κομπλέ. Αμφίδρομο είναι όλο αυτό. Γενικά αυτός ο φαύλος κύκλος δε θα σπάσει, όσο οι μεν μπλέκουν με μια "πουτάνα" που τους φέρεται σα σκουπίδι, και μετά αποφασίζουν να φέρονται σε όλες χάλια, γιατί "όλες είναι πουτάνες και κάρχιες", και αντίστοιχα οι δε γκόμενες δε θα σταματήσουν να φέρονται χάλια, όσο καταλαβαίνουν ότι το μουνί και το βυζί έχει την αξία που του δίνουν οι άντρες, και θα ψάχνουν να βρουν άντρες να εκμεταλλευτούν!!!
Feminism and shit!!!
μουνοδουλοι γίνονται γιατί δεν ενδιαφέρονται πραγματικά, οπότε αφού απώτερος σκοπός τους είναι το σεξ, κάνουν τα πάντα μέχρι να γίνει αυτό!!! Ανοίγουμε τεράστια συζήτηση στα πρότυπα της κοινωνίας κ.α. και δε νομίζω ότι είναι το κατάλληλο μέρος!!!
823 Απ: Spam Wars XXXVIΙ: The Spammers Awaken Σαβ 11 Νοε 2017, 16:51
Scarlet D.
Δουλεια του aldark ηταν αλλα δεν κρυβω οτι εγω το προτεινα :3 ειμαι καλο παιδακι εγω και δεν θελω να βλεπω βρησιες πουστοπαιδα.
824 Απ: Spam Wars XXXVIΙ: The Spammers Awaken Σαβ 11 Νοε 2017, 17:33
Tcixlas
γαμ.ώ την παααα.... εεεχμ ναι ούτε εγώ
825 Απ: Spam Wars XXXVIΙ: The Spammers Awaken Δευ 13 Νοε 2017, 00:55
Aldark
Μαλάκες (και Πάττυ , γιατί είμαστε σεξιστές/φεμινιστές και μουνόδουλοι!!!!!!!!!!!!!!!!1) έλειψα 3 μέρες και το ξεμπουρδελέψατε , βλέπω μεγάλα ποστ και με νόημα! Ουάου!
@Kamikazeεννοείται πως είμαι μέσα , ανυπομονώ in fact!
Αλλα σας θαυμαζω , ειστε τα ειδωλα μου , θελω να βρω την παττυ μου...τη λιλλυ μου...αλλα ειμαι χοκινς. οποτε δε θα γινει
τελος παντων αρκετά μ'αυτά
λες να αρχισω ναρουτο; Βασικα εχω διαβασει το μανγκα μεχρι ενα σημειο , εχω 15 τομακια σπιτι.
Αλλα θα επιχειρησω να τελειωσω κατι εκρεμοτητες και να δω τζοτζο τωρα που αραζω με ανιμε.
Έχουν ξεμείνει 5-6 λέξεις να ξέρετε , αλλιώς έχει βγει καιρό.
η παναγία προφανώς και δεν είναι βρισιά , άρα γαμήστε τη ελεύθερα μόνο μη γεμίσουμε χριστούς.
χοκ σωστός , έχω πάθει παρόμοια σκηνικά , με λύπη βέβαια έγινε αφάνταστα σκληρός και άτιμος αλλά φαίνεται πως όταν χάνεται το στανταράκι που κυνηγά αέναα , τότε ταρακουνιέται δυστυχώς συνθέμελα ο κόσμος τους...χμKamikaze έγραψε:σωστόςHawkins έγραψε:Μάγκες μολις κατάλαβα ότι οι γυναικες ειναι μαζωχες
@Kamikazeεννοείται πως είμαι μέσα , ανυπομονώ in fact!
ΧΑΧΑΧΑ ΚΛΑΙΩ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ , ΣΑΝ ΝΑ ΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ. Σαν τον Μάρσαλ στο Χιμυμ στη 2η σαιζον.Patty D.Luffy έγραψε:Λίγα για το ναρούτο μην κάνω καγκε μπουσι..
Αλλα σας θαυμαζω , ειστε τα ειδωλα μου , θελω να βρω την παττυ μου...τη λιλλυ μου...αλλα ειμαι χοκινς. οποτε δε θα γινει
τελος παντων αρκετά μ'αυτά
λες να αρχισω ναρουτο; Βασικα εχω διαβασει το μανγκα μεχρι ενα σημειο , εχω 15 τομακια σπιτι.
Αλλα θα επιχειρησω να τελειωσω κατι εκρεμοτητες και να δω τζοτζο τωρα που αραζω με ανιμε.
χαχαχΧΑΧΑΧΑΧΑ , ήθελα ένα σοβαρό φόρουμ όπως ο @didimakiaς αλλά απέτυχα κι εγώ. Είχα δουλέψει όμως για το σένσορ και μετά το ξύλωσα γιατί είχε παρενέργειες. Αλλά ήταν ωραίο...Scarlet D. έγραψε:Δουλεια του aldark ηταν αλλα δεν κρυβω οτι εγω το προτεινα :3 ειμαι καλο παιδακι εγω και δεν θελω να βλεπω βρησιες πουστοπαιδα.
Έχουν ξεμείνει 5-6 λέξεις να ξέρετε , αλλιώς έχει βγει καιρό.
φαίνεται πως το γ*** είναι censored ακόμα...κλαίωTcixlas έγραψε:γαμ.ώ την παααα.... εεεχμ ναι ούτε εγώ
η παναγία προφανώς και δεν είναι βρισιά , άρα γαμήστε τη ελεύθερα μόνο μη γεμίσουμε χριστούς.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης