Να πω ότι άξιζε και τόσο το jojo, μόνο το 7 αξίζει τόσο ώστε να το σπαμάρεις παντού
- Σπόιλερ:
και το 4 οκ
Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Johnyman στις Τρι 31 Οκτ 2017, 19:44, 1 φορά
Scarlet D. έγραψε:δεν θα ερθουν ποτε... ειναι ολοι νεκροι...
ΝΕΚΡΟΙ ΜΕ ΑΚΟΥΤΕ;;;
ΝΕΚΡΟΙΙΙΙΙ;!
Johnyman έγραψε:guys ψιλό έχω σκουριάσει εδώ και πολύ καιρό σε σχέση με την παρακολούθηση ανιμε, ωστόσο τελείως τυχαία και συμπτωματικά άρχησα να βλέπω ένα που λέγεται jojo και θα έλεγα ότι ψιλο-γαμάει..το βλέπει κανένας;
απίστευτο το τελευταίο άτομο που θα περίμενε ο Ντεθ να κάτσει να δει τζότζοJohnyman έγραψε:guys ψιλό έχω σκουριάσει εδώ και πολύ καιρό σε σχέση με την παρακολούθηση ανιμε, ωστόσο τελείως τυχαία και συμπτωματικά άρχισα να βλέπω ένα που λέγεται jojo και θα έλεγα ότι ψιλο-γαμάει..το βλέπει κανένας;
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ εχω κλαψειDeathracer2009 έγραψε:Scarlet D. έγραψε:δεν θα ερθουν ποτε... ειναι ολοι νεκροι...
ΝΕΚΡΟΙ ΜΕ ΑΚΟΥΤΕ;;;
ΝΕΚΡΟΙΙΙΙΙ;!
BTW μονο η Patty ξερει απο Bronnies.... δεν εξεπλαγην καθολου...Johnyman έγραψε:guys ψιλό έχω σκουριάσει εδώ και πολύ καιρό σε σχέση με την παρακολούθηση ανιμε, ωστόσο τελείως τυχαία και συμπτωματικά άρχησα να βλέπω ένα που λέγεται jojo και θα έλεγα ότι ψιλο-γαμάει..το βλέπει κανένας;
μόνο απόκριες και καρναβάλι πάτρας μανElidor έγραψε:Ποιο παιδι βγηκε χθες για halloween?
ε, κι εγω... ψιλοβλακεια ηταν, ειδικα το δευτερο μερος με τον λαβυρινθο, απο το λυκειο εμπαινα dark web δεν μου φαινεται κατι απιστευτο και ενδιαφερον σημερα.Kamikaze έγραψε:Εγώ χθες έβλεπα το live του Linara.
το sniper που σου εδειχνα στο μπιλιαρδο απο που το αγορασα νομιζεις;Aldark έγραψε:damn , scarlet d. selling goonz and drugz confirmed?
το κοκμπλοκ χαχαχαχαχαχαKamikaze έγραψε:Μπα εγώ το βρήκα ενδιαφέρον έμπαινα και'γω όπου έμπαινε παράλληλα. Προλάβαινα πάντα και έβαζα το όνομά του στα chats.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης