Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Spam Wars XXXVIΙ: The Spammers Awaken

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 40]

676Spam Wars XXXVIΙ: The Spammers Awaken - Σελίδα 28 Empty Απ: Spam Wars XXXVIΙ: The Spammers Awaken Τρι 31 Οκτ 2017, 03:49

Kamikaze

Kamikaze

Να πω ότι άξιζε και τόσο το jojo, μόνο το 7 αξίζει τόσο ώστε να το σπαμάρεις παντού xD

Σπόιλερ:

677Spam Wars XXXVIΙ: The Spammers Awaken - Σελίδα 28 Empty Απ: Spam Wars XXXVIΙ: The Spammers Awaken Τρι 31 Οκτ 2017, 09:36

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
ρε τους πρηζω μπας και δουν κανενα anime. xD

678Spam Wars XXXVIΙ: The Spammers Awaken - Σελίδα 28 Empty Απ: Spam Wars XXXVIΙ: The Spammers Awaken Τρι 31 Οκτ 2017, 11:08

Tcixlas

Tcixlas

ρε μαν δεν είναι όλες οι ώρες για anime... έχουμε που έχουμε σειρές που δεν προλαβαίνουμε, απλά θέλω ένα χαλαρό να το δω σιγά σιγά μέχρι χριστούγεννα, γτ αυτή την περίοδο τρέχω και δεν προλαβαίνω... παρακολουθώ 12 μαθήματα και κάνω πρακτική άσκηση διδασκαλίας :D κι έχω αρχίσει και μπασκετ

679Spam Wars XXXVIΙ: The Spammers Awaken - Σελίδα 28 Empty Απ: Spam Wars XXXVIΙ: The Spammers Awaken Τρι 31 Οκτ 2017, 12:42

Aldark

Aldark

κι όμως παρόλα τα άνιμε που κυκλοφορούν , γνώρισα τύπο που μου είπε να ξεκινήσω my little pony , θέλω τη γνώμη του φόρουμ σε αυτό και τι μέτρα να λάβω

680Spam Wars XXXVIΙ: The Spammers Awaken - Σελίδα 28 Empty Απ: Spam Wars XXXVIΙ: The Spammers Awaken Τρι 31 Οκτ 2017, 13:23

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
Ο χρονος βρισκεται εαν προγραμματιζεις. Και κανεις δεν ειπε να κανεις multitasking.

681Spam Wars XXXVIΙ: The Spammers Awaken - Σελίδα 28 Empty Απ: Spam Wars XXXVIΙ: The Spammers Awaken Τρι 31 Οκτ 2017, 13:46

Tcixlas

Tcixlas

φίλε είμαι control freak... λες να μην προγραμματίζω? :D με σουπερ ντουπερ πρόγραμμα και βγαίνει έτσι

αλδάρκιε σκότωσε τον

682Spam Wars XXXVIΙ: The Spammers Awaken - Σελίδα 28 Empty Απ: Spam Wars XXXVIΙ: The Spammers Awaken Τρι 31 Οκτ 2017, 13:50

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
Γνωριζετε τα bronnies;  muahaha

683Spam Wars XXXVIΙ: The Spammers Awaken - Σελίδα 28 Empty Απ: Spam Wars XXXVIΙ: The Spammers Awaken Τρι 31 Οκτ 2017, 14:51

Kamikaze

Kamikaze

τελετάμπις μόνο

684Spam Wars XXXVIΙ: The Spammers Awaken - Σελίδα 28 Empty Απ: Spam Wars XXXVIΙ: The Spammers Awaken Τρι 31 Οκτ 2017, 18:43

Santouryuu

Santouryuu

Ντόρα μπακογιαννη η εξερευνητρια

685Spam Wars XXXVIΙ: The Spammers Awaken - Σελίδα 28 Empty Απ: Spam Wars XXXVIΙ: The Spammers Awaken Τρι 31 Οκτ 2017, 19:12

Scarlet D.

Scarlet D.

δεν θα ερθουν ποτε... ειναι ολοι νεκροι...
ΝΕΚΡΟΙ ΜΕ ΑΚΟΥΤΕ;;;
ΝΕΚΡΟΙΙΙΙΙ;!

http://www.onepiecegr.com/

686Spam Wars XXXVIΙ: The Spammers Awaken - Σελίδα 28 Empty Απ: Spam Wars XXXVIΙ: The Spammers Awaken Τρι 31 Οκτ 2017, 19:39

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down
guys ψιλό έχω σκουριάσει εδώ και πολύ καιρό σε σχέση με την παρακολούθηση ανιμε, ωστόσο τελείως τυχαία και συμπτωματικά άρχισα να βλέπω ένα που λέγεται jojo και θα έλεγα ότι ψιλο-γαμάει..το βλέπει κανένας;

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Johnyman στις Τρι 31 Οκτ 2017, 19:44, 1 φορά

687Spam Wars XXXVIΙ: The Spammers Awaken - Σελίδα 28 Empty Απ: Spam Wars XXXVIΙ: The Spammers Awaken Τρι 31 Οκτ 2017, 19:41

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
Scarlet D. έγραψε:δεν θα ερθουν ποτε... ειναι ολοι νεκροι...
ΝΕΚΡΟΙ ΜΕ ΑΚΟΥΤΕ;;;
ΝΕΚΡΟΙΙΙΙΙ;!

confused! 

BTW μονο η Patty ξερει απο Bronnies.... δεν εξεπλαγην καθολου...
Johnyman έγραψε:guys ψιλό έχω σκουριάσει εδώ και πολύ καιρό σε σχέση με την παρακολούθηση ανιμε, ωστόσο τελείως τυχαία και συμπτωματικά άρχησα να βλέπω ένα που λέγεται jojo και θα έλεγα ότι ψιλο-γαμάει..το βλέπει κανένας;

hahaha hahaha hahaha

688Spam Wars XXXVIΙ: The Spammers Awaken - Σελίδα 28 Empty Απ: Spam Wars XXXVIΙ: The Spammers Awaken Τετ 01 Νοε 2017, 00:15

Tcixlas

Tcixlas

δε το έχω ακούσει αλλά αν σου αρέσει εσένα παιζει να το δοκιμάσω τζόνι

689Spam Wars XXXVIΙ: The Spammers Awaken - Σελίδα 28 Empty Απ: Spam Wars XXXVIΙ: The Spammers Awaken Τετ 01 Νοε 2017, 11:32

Elidor

Elidor

Avarga
Ποιο παιδι βγηκε χθες για halloween?

690Spam Wars XXXVIΙ: The Spammers Awaken - Σελίδα 28 Empty Απ: Spam Wars XXXVIΙ: The Spammers Awaken Τετ 01 Νοε 2017, 13:18

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
εσυ σιγουρα....

691Spam Wars XXXVIΙ: The Spammers Awaken - Σελίδα 28 Empty Απ: Spam Wars XXXVIΙ: The Spammers Awaken Τετ 01 Νοε 2017, 16:45

Elidor

Elidor

Avarga
Για να ρωταω προφανως αστερι μου.

692Spam Wars XXXVIΙ: The Spammers Awaken - Σελίδα 28 Empty Απ: Spam Wars XXXVIΙ: The Spammers Awaken Τετ 01 Νοε 2017, 19:29

Aldark

Aldark

Johnyman έγραψε:guys ψιλό έχω σκουριάσει εδώ και πολύ καιρό σε σχέση με την παρακολούθηση ανιμε, ωστόσο τελείως τυχαία και συμπτωματικά άρχισα να βλέπω ένα που λέγεται jojo και θα έλεγα ότι ψιλο-γαμάει..το βλέπει κανένας;
απίστευτο το τελευταίο άτομο που θα περίμενε ο Ντεθ να κάτσει να δει τζότζο
Deathracer2009 έγραψε:
Scarlet D. έγραψε:δεν θα ερθουν ποτε... ειναι ολοι νεκροι...
ΝΕΚΡΟΙ ΜΕ ΑΚΟΥΤΕ;;;
ΝΕΚΡΟΙΙΙΙΙ;!

confused! 

BTW μονο η Patty ξερει απο Bronnies.... δεν εξεπλαγην καθολου...
Johnyman έγραψε:guys ψιλό έχω σκουριάσει εδώ και πολύ καιρό σε σχέση με την παρακολούθηση ανιμε, ωστόσο τελείως τυχαία και συμπτωματικά άρχησα να βλέπω ένα που λέγεται jojo και θα έλεγα ότι ψιλο-γαμάει..το βλέπει κανένας;

hahaha hahaha hahaha
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ εχω κλαψει
Elidor έγραψε:Ποιο παιδι βγηκε χθες για halloween?
μόνο απόκριες και καρναβάλι πάτρας μαν

Και γνωρισα εναν μπρονι , που ειχε φαντασιωση να πηδαει την μιςς σταρνταστ πως την ειπε δεν ξέρω

693Spam Wars XXXVIΙ: The Spammers Awaken - Σελίδα 28 Empty Απ: Spam Wars XXXVIΙ: The Spammers Awaken Τετ 01 Νοε 2017, 20:02

Kamikaze

Kamikaze

Εγώ χθες έβλεπα το live του Linara.

694Spam Wars XXXVIΙ: The Spammers Awaken - Σελίδα 28 Empty Απ: Spam Wars XXXVIΙ: The Spammers Awaken Τετ 01 Νοε 2017, 22:23

Scarlet D.

Scarlet D.

Kamikaze έγραψε:Εγώ χθες έβλεπα το live του Linara.
ε, κι εγω... ψιλοβλακεια ηταν, ειδικα το δευτερο μερος με τον λαβυρινθο, απο το λυκειο εμπαινα dark web δεν μου φαινεται κατι απιστευτο και ενδιαφερον σημερα.

695Spam Wars XXXVIΙ: The Spammers Awaken - Σελίδα 28 Empty Απ: Spam Wars XXXVIΙ: The Spammers Awaken Τετ 01 Νοε 2017, 22:31

Aldark

Aldark

damn , scarlet d. selling goonz and drugz confirmed?

696Spam Wars XXXVIΙ: The Spammers Awaken - Σελίδα 28 Empty Απ: Spam Wars XXXVIΙ: The Spammers Awaken Τετ 01 Νοε 2017, 23:14

Scarlet D.

Scarlet D.

Aldark έγραψε:damn , scarlet d. selling goonz and drugz confirmed?
το sniper που σου εδειχνα στο μπιλιαρδο απο που το αγορασα νομιζεις;

697Spam Wars XXXVIΙ: The Spammers Awaken - Σελίδα 28 Empty Απ: Spam Wars XXXVIΙ: The Spammers Awaken Πεμ 02 Νοε 2017, 00:05

Kamikaze

Kamikaze

Μπα εγώ το βρήκα ενδιαφέρον έμπαινα και'γω όπου έμπαινε παράλληλα. Προλάβαινα πάντα και έβαζα το όνομά του στα chats.

698Spam Wars XXXVIΙ: The Spammers Awaken - Σελίδα 28 Empty Απ: Spam Wars XXXVIΙ: The Spammers Awaken Πεμ 02 Νοε 2017, 00:13

Scarlet D.

Scarlet D.

Kamikaze έγραψε:Μπα εγώ το βρήκα ενδιαφέρον έμπαινα και'γω όπου έμπαινε παράλληλα. Προλάβαινα πάντα και έβαζα το όνομά του στα chats.
το κοκμπλοκ χαχαχαχαχαχα

699Spam Wars XXXVIΙ: The Spammers Awaken - Σελίδα 28 Empty Απ: Spam Wars XXXVIΙ: The Spammers Awaken Πεμ 02 Νοε 2017, 01:10

Hawkins

Hawkins

Έμπαινε ο σαντοκαθανος

700Spam Wars XXXVIΙ: The Spammers Awaken - Σελίδα 28 Empty Απ: Spam Wars XXXVIΙ: The Spammers Awaken Πεμ 02 Νοε 2017, 01:50

Tcixlas

Tcixlas

που είναι ο μάικ να κράξει για τις αμερικανιές?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης