Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Spam Wars XXXVIΙ: The Spammers Awaken

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 25 από 40]

601Spam Wars XXXVIΙ: The Spammers Awaken - Σελίδα 25 Empty Απ: Spam Wars XXXVIΙ: The Spammers Awaken Τετ 25 Οκτ 2017, 03:08

Aldark

Aldark

Tcixlas έγραψε:aldark θα φας σκολάρισμα
κλαίω πάρα πολύ , έλα σε πειράζω , απλά ήταν υπέροχο , προφανώς και παίζει να ισχύει , αλλά αυτό το πράμα απλά έβγαζε κραυγές και στο άνιμε
Deathracer2009 έγραψε:Δεν αλλαζει μυαλα αυτος...
μαν , το ουάν πης είναι ιδέα...θα δω τζότζο μετά whistle
Kamikaze έγραψε:Παίζω Europa Universalis IV και χάνω.
Παίζω Total War Rome II και χάνω.

Πως φτιάχνουμε το bug που με κάνει να χάνω συνέχεια;
xD xD xD , έπαιξα Crusader Kings και τα πήγαινα πολύ καλά aww
Tcixlas έγραψε:μπα, αν ο τσίχλας λέει δεν έχω χρόνο, πραγματικά δεν έχει... και η μαλακία είναι ότι πλέον δεν έχω καν και γκόμενα να πω ότι τρώω καλά το χρόνο μου... γ*** τις σχολές
α ρε τσίχλα με τα γκομενάκια και τις σχολές

602Spam Wars XXXVIΙ: The Spammers Awaken - Σελίδα 25 Empty Απ: Spam Wars XXXVIΙ: The Spammers Awaken Τετ 25 Οκτ 2017, 11:52

Tcixlas

Tcixlas

τότε το manga ήταν ongoing δεν είχε βγει, δεύτερον ταίριαζε με την έκφραση, και ήταν αρχή μου hahaha buhu ellefson is an idiot

φίλε με κατέστρεψαν

603Spam Wars XXXVIΙ: The Spammers Awaken - Σελίδα 25 Empty Απ: Spam Wars XXXVIΙ: The Spammers Awaken Τετ 25 Οκτ 2017, 12:49

Kamikaze

Kamikaze

Aldark έγραψε: 
Kamikaze έγραψε:Παίζω Europa Universalis IV και χάνω.
Παίζω Total War Rome II και χάνω.

Πως φτιάχνουμε το bug που με κάνει να χάνω συνέχεια;
xD  xD  xD , έπαιξα Crusader Kings και τα πήγαινα πολύ καλά aww
Και τρίτο στρατηγικής να κατεβάσω; Λες και θα τα πάω καλύτερα με αυτό. :P

604Spam Wars XXXVIΙ: The Spammers Awaken - Σελίδα 25 Empty Απ: Spam Wars XXXVIΙ: The Spammers Awaken Τετ 25 Οκτ 2017, 14:00

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
Civilization;
Age Of Empires;
Company Of Heroes;
Command & Conquer;
Age Of Mythology;
Xenonauts;
ΧCOM;

605Spam Wars XXXVIΙ: The Spammers Awaken - Σελίδα 25 Empty Απ: Spam Wars XXXVIΙ: The Spammers Awaken Τετ 25 Οκτ 2017, 14:50

Tcixlas

Tcixlas

plz plz plz plz plz plz plz plz plz plz plz plz

606Spam Wars XXXVIΙ: The Spammers Awaken - Σελίδα 25 Empty Απ: Spam Wars XXXVIΙ: The Spammers Awaken Τετ 25 Οκτ 2017, 15:08

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
ε?

607Spam Wars XXXVIΙ: The Spammers Awaken - Σελίδα 25 Empty Απ: Spam Wars XXXVIΙ: The Spammers Awaken Τετ 25 Οκτ 2017, 15:14

Tcixlas

Tcixlas

aoe και μεμορις

608Spam Wars XXXVIΙ: The Spammers Awaken - Σελίδα 25 Empty Απ: Spam Wars XXXVIΙ: The Spammers Awaken Τετ 25 Οκτ 2017, 15:36

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
gj!

609Spam Wars XXXVIΙ: The Spammers Awaken - Σελίδα 25 Empty Απ: Spam Wars XXXVIΙ: The Spammers Awaken Τετ 25 Οκτ 2017, 16:50

Aldark

Aldark

τρομερό σπαμ από πάνω , αλλά είμαι μέλος αυτές τις μέρες και είμαστε στο σπαμ οπότε gj! gj! gj! gj! gj! gj! gj! gj! gj! gj! gj! gj! gj! gj! gj!

@Kamikaze δεν έχεις παίξει CKII; Είναι άλλη φάση , δεν είναι ακριβώς στρατηγικής (με την κλασική έννοια βγάζω στρατιές όπως πχ το Rome Total War) , αλλά έχει ψήγματα. Αναμιγνύει πολύ όμορφα rpg στοιχεία , χιούμορ , δράμα (πεθαίνεις γενικά εύκολα και σφάζεις αντίζηλους με δολοπλοκίες) , και ένα simulation μεσαιωνικής ζωής με δυναστείες.
Εγώ είχα κολλήσει για λίγο καιρό και μου τρωγε όλο τον ελεύθερο χρόνο , αφού έφτασα σε ένα σημείο βέβαια από ένας ταπεινός δούκας να γίνω αυτοκράτορας και να χω τη Μεγάλη Βρετανία και τη μισή Γαλλία , ψιλοβαρέθηκα και το παράτησα. Σκέφτομαι όμως να δοκιμάσω να κάνω μία σειρά στο τσάννελ μου και να παίζω το γκέημ.
Δοκίμασέ το , θα γουστάρεις φαντάζομαι xD

610Spam Wars XXXVIΙ: The Spammers Awaken - Σελίδα 25 Empty Απ: Spam Wars XXXVIΙ: The Spammers Awaken Τετ 25 Οκτ 2017, 21:43

Tcixlas

Tcixlas

στο σπαμ είμαστε δεν απαγορεύεται, αυτός είναι ο στόχος

611Spam Wars XXXVIΙ: The Spammers Awaken - Σελίδα 25 Empty Απ: Spam Wars XXXVIΙ: The Spammers Awaken Τετ 25 Οκτ 2017, 23:09

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
ΕΧΕΙ ΨΕΧΑΣΕΙ ΤΟ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΣΠΑΜ ΠΟΥ ΚΑΝΩ....

612Spam Wars XXXVIΙ: The Spammers Awaken - Σελίδα 25 Empty Απ: Spam Wars XXXVIΙ: The Spammers Awaken Πεμ 26 Οκτ 2017, 00:50

Santouryuu

Santouryuu

Εγώ δεν θέλω να γίνω γκεϊμερ, προτιμώ τα πιπίνια

613Spam Wars XXXVIΙ: The Spammers Awaken - Σελίδα 25 Empty Απ: Spam Wars XXXVIΙ: The Spammers Awaken Πεμ 26 Οκτ 2017, 01:39

Scarlet D.

Scarlet D.

Santouryuu έγραψε:Εγώ δεν θέλω να γίνω γκεϊμερ, προτιμώ τα πιπίνια
γι' αυτο υπαρχουν τα hentai και τα hug pillows αγαπητε σαντο.

http://www.onepiecegr.com/

614Spam Wars XXXVIΙ: The Spammers Awaken - Σελίδα 25 Empty Απ: Spam Wars XXXVIΙ: The Spammers Awaken Πεμ 26 Οκτ 2017, 02:35

Kamikaze

Kamikaze

Deathracer2009 έγραψε:Civilization;
Age Of Empires;
Company Of Heroes;
Command & Conquer;
Age Of Mythology;
Xenonauts;
ΧCOM;
1) Δεν μου αρέσει.
2) Δεν μου αρέσει.
3) Δεν μου αρέσει.
4) Δεν το έχω παίξει.
5) Το έχω βαρεθεί.
5&6) Δεν τα έχω παίξει. whistle
Aldark έγραψε:@Kamikaze δεν έχεις παίξει CKII; Είναι άλλη φάση , δεν είναι ακριβώς στρατηγικής (με την κλασική έννοια βγάζω στρατιές όπως πχ το Rome Total War) , αλλά έχει ψήγματα. Αναμιγνύει πολύ όμορφα rpg στοιχεία , χιούμορ , δράμα (πεθαίνεις γενικά εύκολα και σφάζεις αντίζηλους με δολοπλοκίες) , και ένα simulation μεσαιωνικής ζωής με δυναστείες.
Εγώ είχα κολλήσει για λίγο καιρό και μου τρωγε όλο τον ελεύθερο χρόνο , αφού έφτασα σε ένα σημείο βέβαια από ένας ταπεινός δούκας να γίνω αυτοκράτορας και να χω τη Μεγάλη Βρετανία και τη μισή Γαλλία , ψιλοβαρέθηκα και το παράτησα. Σκέφτομαι όμως να δοκιμάσω να κάνω μία σειρά στο τσάννελ μου και να παίζω το γκέημ.
Είναι και RPG και στρατηγικής;

615Spam Wars XXXVIΙ: The Spammers Awaken - Σελίδα 25 Empty Απ: Spam Wars XXXVIΙ: The Spammers Awaken Πεμ 26 Οκτ 2017, 10:51

Tcixlas

Tcixlas

και σαμπουαν και κοντισιονερ

616Spam Wars XXXVIΙ: The Spammers Awaken - Σελίδα 25 Empty Απ: Spam Wars XXXVIΙ: The Spammers Awaken Πεμ 26 Οκτ 2017, 17:13

Aldark

Aldark

Kamikaze έγραψε:
Deathracer2009 έγραψε:Civilization;
Age Of Empires;
Company Of Heroes;
Command & Conquer;
Age Of Mythology;
Xenonauts;
ΧCOM;
1) Δεν μου αρέσει.
2) Δεν μου αρέσει.
3) Δεν μου αρέσει.
4) Δεν το έχω παίξει.
5) Το έχω βαρεθεί.
5&6) Δεν τα έχω παίξει. whistle
Aldark έγραψε:@Kamikaze δεν έχεις παίξει CKII; Είναι άλλη φάση , δεν είναι ακριβώς στρατηγικής (με την κλασική έννοια βγάζω στρατιές όπως πχ το Rome Total War) , αλλά έχει ψήγματα. Αναμιγνύει πολύ όμορφα rpg στοιχεία , χιούμορ , δράμα (πεθαίνεις γενικά εύκολα και σφάζεις αντίζηλους με δολοπλοκίες) , και ένα simulation μεσαιωνικής ζωής με δυναστείες.
Είναι και RPG και στρατηγικής;
ουσιαστικά απ'τη μία έχεις έναν χαρακτήρα και έχει σκιλλς (όλοι έχουν βασικά) και traits (πχ Δυνατός , Ομοφυλόφιλος , Κυνικός , Ελκυστικός , Ανίκανος κτλπ) και απ'την άλλη κυβερνάς το βασίλειό σου με όλους τους vassals σου κτλπ

επίσης

ΠΟΣΟ ΓΑΗΣΕ aww aww aww aww

617Spam Wars XXXVIΙ: The Spammers Awaken - Σελίδα 25 Empty Απ: Spam Wars XXXVIΙ: The Spammers Awaken Πεμ 26 Οκτ 2017, 19:09

Tcixlas

Tcixlas

^σχεδόν καθόλου

618Spam Wars XXXVIΙ: The Spammers Awaken - Σελίδα 25 Empty Απ: Spam Wars XXXVIΙ: The Spammers Awaken Πεμ 26 Οκτ 2017, 19:13

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
OMG OP ANIME...... Spam Wars XXXVIΙ: The Spammers Awaken - Σελίδα 25 3051171012

619Spam Wars XXXVIΙ: The Spammers Awaken - Σελίδα 25 Empty Απ: Spam Wars XXXVIΙ: The Spammers Awaken Πεμ 26 Οκτ 2017, 19:55

Tcixlas

Tcixlas

φάτε τον

620Spam Wars XXXVIΙ: The Spammers Awaken - Σελίδα 25 Empty Απ: Spam Wars XXXVIΙ: The Spammers Awaken Πεμ 26 Οκτ 2017, 20:11

Aldark

Aldark

μαλάκες οταν εσκασε πρωτη φορα ηταν υπέρτατο , θύμισε ξεκάθαρα Disney! Έτσι εμφανίζεις ένα Yonkouuuu your mom=15$ your mom=15$ your mom=15$ pingpingeyes pingpingeyes pingpingeyes is there trouble?

621Spam Wars XXXVIΙ: The Spammers Awaken - Σελίδα 25 Empty Απ: Spam Wars XXXVIΙ: The Spammers Awaken Πεμ 26 Οκτ 2017, 21:19

Tcixlas

Tcixlas

^ αν θες να πάει χαμένος....

δεν είναι disney, είναι anime

622Spam Wars XXXVIΙ: The Spammers Awaken - Σελίδα 25 Empty Απ: Spam Wars XXXVIΙ: The Spammers Awaken Πεμ 26 Οκτ 2017, 21:33

Aldark

Aldark

θα δουμε στη συνεχεια , προς το παρον , αρχισε να μαρεσει το αρκ , roll on to the next ep oh my love!

623Spam Wars XXXVIΙ: The Spammers Awaken - Σελίδα 25 Empty Απ: Spam Wars XXXVIΙ: The Spammers Awaken Πεμ 26 Οκτ 2017, 22:54

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
ΔΕΙΤΕ JOJO ΜΗΝ ΣΑΣ ΜΠΑΝΑΡΩ....

624Spam Wars XXXVIΙ: The Spammers Awaken - Σελίδα 25 Empty Απ: Spam Wars XXXVIΙ: The Spammers Awaken Πεμ 26 Οκτ 2017, 23:04

Tcixlas

Tcixlas

δώσε μου ένα top 5 με τα καλύτερα που έχεις δει, ένα top5 εσύ και ένα ο @Kamikaze γιατί θα δω anime απο ότι φαίνεται

625Spam Wars XXXVIΙ: The Spammers Awaken - Σελίδα 25 Empty Απ: Spam Wars XXXVIΙ: The Spammers Awaken Παρ 27 Οκτ 2017, 04:53

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Ρε το Τανασι έχει δίκιο.. η μπάραα των γουορνς δεν φαίνεται...
ΔΗΜΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 25 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης