Πήγα στη καρτέλα Members και είδα ότι το forum έχει 85 μέλη.
Να φανταστώ πολλά από αυτά ήταν fake..
κλαιω λιγακι , το φορουμ υπαρχει 7 χρονια , που σημαινει πως αν ειχαμε κατω απο 80 ΜΟΝΑΔΙΚΑ , IRL μέλη θα μασταν...οχι αυτο που βλεπεις σιγουρα και θα χαμε κλεισει από το 2012 ή θα μπαινε μονος του ο
@Johnyman και θα κλαιγε και θα φευγε μετά.
δεν ειναι 85 μελη ειναι 85 σελιδες με μελη, η καθε σελιδα εχει 25 μελη οποτε υπολογισε 85*25
τωρα οσο αφορα αμα ειναι fake η απαντηση ειναι οχι. To φορουμ λειτουργει κανονικα απο το 2010 και απο τοτε υπαρχουν πραγματα που μπορεις να δεις ως μελος αλλα οχι ως επισκεπτης. Οποτε οι περισσοτεροι φτιαχνουν account, βλεπουν αυτο που θελουν και ξεχνανε εντελως οτι εχουν account σε αυτο το φορουμ. Προφανως και εχουμε μερικα διπλα accounts αλλα το πολυ να ειναι καμια 20αρια ολα μαζι μαζεμενα.
Το φόρουμ έχει 2123 μέλη. Όπως στα περισσότερα φόρουμ (και το χω κάνει κι εγώ προφανώς) , μέλη μπαίνουν , κάνουν 2 ποστς , κοιτάνε ότι θέλουν και δεν ξαναμπαίνουν ή μπορεί να μπουν μια φορα στα 2 έτη. Και ότι λέει ο δήμος.
Να θυμάστε πάντα όμως , ότι έχουν διαγραφεί μέλη. Οπότε ο αριθμός φτάνει καθαρά τα 2200 μέλη. Και δεν έχουν διαγραφεί μόνο άπειρα ακκς του χόκινς (άρα παρότι υπάρχουν (θα σας πω ποσα αμα μπω στο πανελ) χ ακκαουντς μονο του χοκινς ή του καθε χοκινς που χουν φαει μπαν , καποτε διαγραφονταν αλλα τόσα +) , αλλά και ΑΚΚΑΟΥΝΤ αντμίν (rip
@ellefson)
2πλα και να υπάρχουν πολλα , αντε οντως να ναι ΜΑΞ ΜΑΞ ΜΑΞ 200. Κοντα 2000 ατομα ειναι ρηαλ.
νε τι; αυτο σε πειραξε η οτι ειπα οτι εχουμε καμια 20αρια διπλα accounts;;;; κατ αρχας 34 ειναι μονο ο hawkins
βλ. πάνω ;ρ
Αυτή η ορθογραφία ρε Δήμο...
Αν όλοι έχουν από ένα δεύτερο account τότε έχουμε 85*25/2 μέλοι. Αν βάλεις κάποιες εξαιρετικές περιπτώσεις (Hawkins) τότε έχουμε λίγο λιγότερα, αλλά και πάλι είναι πολλά. Θα μπορούσατε να τους στείλετε ένα όμορφο email που να τους υπενθυμίζει πως είναι ακόμη μέλη, να τους ενημερώνει για το update κλπ.
γινεται πολλες φορές αυτό να ξέρεις , το χει κανει ο δημος , και στα γενεθλια εχουν παιχτει μεηλς , και για συναντησεις , δεν μπηκε ποτε κανεις χαχαχαχ
Αυτή η ορθογραφία ρε Δήμο...
Αν όλοι έχουν από ένα δεύτερο account τότε έχουμε 85*25/2 μέλοι. Αν βάλεις κάποιες εξαιρετικές περιπτώσεις (Hawkins) τότε έχουμε λίγο λιγότερα, αλλά και πάλι είναι πολλά. Θα μπορούσατε να τους στείλετε ένα όμορφο email που να τους υπενθυμίζει πως είναι ακόμη μέλη, να τους ενημερώνει για το update κλπ.
κατ' αρχας η πραξη απο μονη της ειναι ακυρη γιατι μονο τα ενεργα μελη εχουν διπλα account κι αυτα οχι ολα γι αυτο καλυτερα αφαιρεσε το πολυ 20 μελη οπως εκανα εγω νε πεσεις μεσα, αυτο το "ομορφο μυνημα" το εστελνα πολλες φορες ειδικα οταν καναμε events και εστειλα ακομα και reminders... δεν ξερω για σενα αλλα εγω δεν εχω δει κανεναν απο παλια να ξαναηρθε... επισης το "νε τι" ειναι meme κολογερε, γι αυτο το γραφω ετσι
Ακομα δεν εχω καταλαβει απο που βγηκε το νε τι....
λοιπόν , βγηκε από κατι σελιδες με τερμα ντανκ μημς οπως το kane me admin mwrh putana και τα αλλα με τον ποπομαστορα κτλπ
Σε κάποιο από τα φόρα του πόκεμον θα ναι death...
Όσο για τον υπολογισμό: έχω ένα ολόκληρο ΑΝ μπροστά. Κι το έβαλα ως ένα κατώτερο όριο... Άρα έχουμε περισσότερα από 1000 μοναδικά μέλη, με πολύ πρόχειρους υπολογισμούς.
Όσο για το email, μπορεί να είναι σε regular base πχ update status ανά μήνα (σπαμ δηλαδή xD)
ναι ρε , 2Κ γιουζερς στο νερο.
Σε κάποιο από τα φόρα του πόκεμον θα ναι death...
Όσο για τον υπολογισμό: έχω ένα ολόκληρο ΑΝ μπροστά. Κι το έβαλα ως ένα κατώτερο όριο... Άρα έχουμε περισσότερα από 1000 μοναδικά μέλη, με πολύ πρόχειρους υπολογισμούς.
Όσο για το email, μπορεί να είναι σε regular base πχ update status ανά μήνα (σπαμ δηλαδή xD)
Ρεντ προσεχε ποιο παιχνιδι βριζεις γιατι και ο ντεθ παιζει Pokemon!!!!.
Κι αν η γιαγια μου ειχε ροδες θα ηταν λεωφορειο που λεμε ε;
δηλαδη να καθομαι εγω να γραφω σε html και css e-mails και συναμα να πριζονται και οι αλλοι. GG ολοι χαμενοι θα βγουμε απο αυτο
μάικ κάνεις πλάκα έτσι? που το τσίμπησες το λαπτοπάκι αυτό?
τα 2 τελευταια κουοτ χωρις λογο αλλα βαριεμαι να τα βλεπω
πρεπει να επανελθω , μου λειψατε παλι <3