Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Ποια ηταν η τελευταια ταινια που ειδατε;

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4 ... 9 ... 15  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 15]

Tcixlas

Tcixlas

ένιωσα σούπερ ήρωας πραγματικά :p χαχαχα

είχε εκρήξεις φουλ το rogue one

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down
La la land

Πραγματικά θα σπάσω το κεφάλι σ'οποιον πει κακο λογο για την ταινία

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
La La Land: Δραματική ταινία/Ρομαντική ταινία

Αρκετο ωστε να ριξεις ακυρο....

Hawkins

Hawkins

εγω ειδα σημερα το 5th wave το οτι καταφεραν οι εξωγηοινοι που ηταν χιλιαδες χρονια μπροστα σε τεχνολογια να χασουν απο 10 χρονα εμενα με ξεπερνα σαν ανθρωπο...

Tcixlas

Tcixlas

ράιαν γκοσλινγκ φαν στον ορίζοντα

Hawkins

Hawkins

το lalaland πηρε πολλα βραβεια ειδα αλλα romance τωρα δεν ξερω ισως αν ημουν γκει να το εβλεπα αν και πιστευω οτι και να ημουν γκει θα το θεωρουσα πολυ γκει για να το δω

ακομα δεν μπορω να πιστεψω πως δεν πηρε βραβειο α' γυναικιου ρολου σε σειρα η ντολορες απο το westworld,αν και θα παρει το βραβειο emmy εντος της χρονια λογικα

Tcixlas

Tcixlas

να που παρακολουθεί και τις κάνες ο χοκ

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
ΓΚΕΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Όποιος πει κακό λόγο για τον Ryan θα του σπάσω το κεφάλι... knife knife knife like maggies fav like maggies fav

Tcixlas

Tcixlas

patty σε παρακαλώ αλλάζεις αβ και σιγκ γιατί συνηθίσαμε? :p

επίσης δεν έχω να πάω κάτι πολύ κακό για ράιαν, τα λίγα παραδείγματα ταινιων του που έχω δει, ήταν κακές οι ταινίες όχι ο ραιαν

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
Δες Nice Guys...  whistle
Θα αλλάξω μόνο όταν και αν βρω καλύτερο σετάκι να με αντιπροσωπεύει.. ouf
(...εκτος αν θέλεις να γυρίσω στα nazi yaoi  hahaha )

Tcixlas

Tcixlas

να σου πω ότι το προτιμώ :p

Hawkins

Hawkins

ειδα το arrival εχωντας ακουσει τα καλητερα λογια περιμενα να δω μπαμ μπουμ και δεν ειχε καθολου δραση ηταν περισσοτερο μυστηριου με ηλιθιο τελος ελεος πως γινετε να αρεσε σε εναν νορμαλ ανθρωπο αυτο

Tcixlas

Tcixlas

εγώ είδα το mechanic: ressurection και πραγματικά μου άρεσε, στειθαμ και τα μυαλά στα κάγκελα....

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down
όταν δεν ξέρετε τι πάτε να δείτε,μην έρχεστε μετά και κράζετε αυτό που είδατε λέγοντας ότι δεν σας ικανοποίησε.

Tcixlas

Tcixlas

^αυτό ακριβώς.... γενικά μην ακούτε απλά αν λένε είτε για καλό, είτε για κακό!!! πηγαίντε να δείτε κάτι που νομίζετε θα σας αρέσει αφού ψάξετε τι είναι!!! και μετά φτιάξτε άποψη

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
Η περιπτωση του χοκ ειναι η κλασικη δεν ειδα trailer, διαβασα μια συνοψη, αλλα καταλαβα και πηγα να την δω.. xD

Hawkins

Hawkins

τι να παω να δω σπιτι το ειδα torrent,δεν παω σινεμα πρωτιμω να τα βλεπω σπιτι

εγω ο μαλακας το εψαχνα και σε πολυ καλη αναλυση γιατι λεω οτι θα εχει πολλους πυραυλους και αλλα τετοια και δεν ειχε...το θεμα ειναι οτι απο τις φωτο που ειδα αποπλανιθικα μιας και ειδα εξωγιηνη εισβολη,πολεμικα πλοια,ελικοπτερα,αεροπλανα εε δεν θελει και πολυ να ψαρωσεις 

πφφ ψιλομουφοαντιγραφει του ιντερστελαρ ηταν αλλα τι να κλασουν αυτο το επος δεν θα το ξεπερασει καμμια scifi ταινια ποτε...αυτο και το prometheus

Tcixlas

Tcixlas

αν σου πω οτι δεν ειχα εντυπωσιαστεί? οτι το είδα απλά ευχάριστα και οκ?

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down
^για interstellar συμφωνώ. άρτια παραγωγή και σκηνοθεσία πάντως

Tcixlas

Tcixlas

ναι ναι αυτό δεδομένο, απλά δε μου φάνηκε το κάτι τρομερό όπως σε πολλούς άλλους μαζί και ο αδερφός μου με αυτούς... μου το εκθείασε ξερω γω τι γαμάτη ταινία να το δεις οπωσδήποτε, και παραλίγο να με απογοητευσει αν δεν κρατούσα απο την αρχή τις επιφυλάξεις μου όπως πάντα

Hawkins

Hawkins

ισως να μην τρελενεσαι απλα για scifi ταινιες,π.χ εγω δεν μπορω να δω ταινια με σουπερηρωες ουτε με αιτηση τις απεχθανομαι

Tcixlas

Tcixlas

όχι μου αρέσουν και οι scifi η συγεκριμένη μου φάνηκε λίγο forced

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
Αμα θες τουμπανο Sci-Fi τσιχλα δες λα λα λαντ....

Σπόιλερ:

Tcixlas

Tcixlas

ναι κοίτα έχω ακούσει καλά λόγια, αλλά με χαλάνε οι εξωγήινοι ρε φίλε

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 15]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4 ... 9 ... 15  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης