Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Αγάπη η Κράξιμο;

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 4]

76Αγάπη η Κράξιμο;  - Σελίδα 4 Empty Απ: Αγάπη η Κράξιμο; Παρ 21 Απρ 2017, 09:51

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
Λοιπον η σειρα μου....

Τι μου αρεσε: Νομιζω μονο το σχεδιο του οταν εχει παρει τα drugs ειναι απο τα θετικα που εχει και τωρα που το ξανασκεφτομαι και το σχεδιο του που το καταφερε να το υλοποιησει δειχνει οτι ειχε λιγο μυαλο παραπανω. Τελος χρησιμευσε ως σακος του μποξ ωστε να δουμε τις επιθεσεις του Luffy μετα το timeskip.
Τι δεν μου αρεσε: Χρειαζοταν να παρει τα στεροειδη ωστε να γινει λιγο υπολογισιμος σαν αντιπαλος και αυτο δειχνει και την καταντια του Fishman Island arc. Ηταν που ηταν και κουραστικο με την κλαψομουνοβα την Otohime και την Shirahosi ειχαμε τα "power-ups" με τα στεροειδη και εδεσε το γλυκο.

Βαθμολογια με βαση το σχεδιο του απο τον Oda: 3/10 - 5/10 σε bodybuilder mode
Βαθμολογια για τα οσα εκανε στην ιστορια: 3/10

77Αγάπη η Κράξιμο;  - Σελίδα 4 Empty Απ: Αγάπη η Κράξιμο; Παρ 23 Ιουν 2017, 13:22

Santouryuu

Santouryuu

Για να μιλήσουμε για Hannyabal

Αγάπη η Κράξιμο;  - Σελίδα 4 Hannyabal_by_sturmsoldat1-d571xn2

78Αγάπη η Κράξιμο;  - Σελίδα 4 Empty Απ: Αγάπη η Κράξιμο; Κυρ 25 Ιουν 2017, 14:21

Aldark

Aldark

Σχέδιο: 4/10
Σενάριο: 3/10

Αν η σελίδα μέτριοι είχε ένα ήρωα του Ουάν Πης για μασκότ , θα ήταν αυτός. Καθαρά comic relief χαρακτήρας ειδικά στο άνιμου , έπριξε μπάλες , αν και ώρες ώρες ήταν απολαυστικός! Προσπαθώ να θυμηθώ πόσο επηρέασε το σενάριο ο φίλος , και δε μου έρχεται τίποτα πέρα από το μη κωμικό του ρόλο στο Ίμπελ Ντάουν.
Σχεδιαστικά , είναι πρωτότυπος , αν και όχι προς τέρψη του ματιού μου. Μα αν μη τι άλλο , φέρνει κάτι φρέσκο και ειδικά η κοιλιά του...κλαίω.

79Αγάπη η Κράξιμο;  - Σελίδα 4 Empty Απ: Αγάπη η Κράξιμο; Τρι 27 Ιουν 2017, 20:06

Heavenly Yaksha

Heavenly Yaksha

Σχέδιο: 2/10

Έχει κέρατα και μπυροκοιλιά, τι άλλο να σχολιάσει κανείς; 

Πορεία στην ιστορία: 3/10

Τίποτα το αξιοσημείωτο, πέρα από εκείνο τον λόγο που έβγαλε και μας έδειξε πως παρά το ότι είναι μπούφος, έχει υψηλό το αίσθημα της δικαιοσύνης. Δίκαια ή όχι έγινε chief στο Ιmpel Down.

80Αγάπη η Κράξιμο;  - Σελίδα 4 Empty Απ: Αγάπη η Κράξιμο; Πεμ 29 Ιουν 2017, 19:01

Kamikaze

Kamikaze

Σχέδιο και σενάριο πάτος το μόνο καλό που είχε ήταν ο λόγος του. Από τα καλύτερα αποφθέγματα ναι αλλά τίποτα άλλο.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 4]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης