Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Αγάπη η Κράξιμο;

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 4]

26Αγάπη η Κράξιμο;  - Σελίδα 2 Empty Απ: Αγάπη η Κράξιμο; Τρι 21 Φεβ 2017, 14:24

Aldark

Aldark

νομίζω είσαι σε λάθος θέμα Χοκ. here and there

27Αγάπη η Κράξιμο;  - Σελίδα 2 Empty Απ: Αγάπη η Κράξιμο; Τρι 21 Φεβ 2017, 14:51

Tcixlas

Tcixlas

ναι γιατί έχεις την inuarashi έκδοση, ενώ εμείς nekomamushi και δε φαίνεται μία μαν μου

28Αγάπη η Κράξιμο;  - Σελίδα 2 Empty Απ: Αγάπη η Κράξιμο; Τρι 21 Φεβ 2017, 14:53

Hawkins

Hawkins

με εκαψες :p

29Αγάπη η Κράξιμο;  - Σελίδα 2 Empty Απ: Αγάπη η Κράξιμο; Τρι 21 Φεβ 2017, 14:58

Aldark

Aldark

επειδή χάθηκα πριν , εγώ έκανα έντιτ χθες και φαίνονται κανονικά τα γράμματά του. Λήγει εδώ το θέμα και πάμε στη Nami. Τυχόν οφφτόπικ θα διαγράφονται Αγάπη η Κράξιμο;  - Σελίδα 2 1151418291

30Αγάπη η Κράξιμο;  - Σελίδα 2 Empty Απ: Αγάπη η Κράξιμο; Τρι 21 Φεβ 2017, 18:01

Tcixlas

Tcixlas

για τη νάμι, λίγο γρήγορα γιατί κάνω κι εργασία, να πω ότι μου αρέσει η εξυπνάδα και η πονηριά της, όπως και οι γνώσεις της πάνω στο θέμα της πλοήγησης του καραβιού

τι δε μου αρέσει? το ότι χέζεται πάνω της ευκαιρίας δοθείσας ξέρω γω, το φανσέρβις που πέφτει γενικά πάνω της αλλά και σε όλες τις γυναίκες του OP και το ότι έχει καταντήσει αυτό που λέγαμε ολίγον τι γλάστρα

για σχέδιο του χαρακτήρα θα της βάλω 9/10 μιας και είναι καλό
για την επιρροή στο story 8/10 μιας και σημαντική σαν πλοήγηση, πολύ καλό backstory αλλά γίνεται γλάστρα τελευταία

31Αγάπη η Κράξιμο;  - Σελίδα 2 Empty Απ: Αγάπη η Κράξιμο; Τετ 22 Φεβ 2017, 01:16

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
SPOILERS:

Bαλτε σε spoiler εαν σκοπευετε να αναφερετε γεγονοτα που εχουν γινει μονο στο manga.

32Αγάπη η Κράξιμο;  - Σελίδα 2 Empty Απ: Αγάπη η Κράξιμο; Τετ 22 Φεβ 2017, 01:29

Aldark

Aldark

Νάμι...Νάμι...πάντα ήταν απ'τα αγαπημένα μου μέλη. Έγινα γλαστρούλα , αλλά όλα φτιάχνουν στον μαγικό κόσμο του Oda.
Οπότε έχουμε , σχεδιαστικά είναι πάντα στην πένα , όμορφη παρουσία , φανσέρβις (ίσως σε υπερβολικό βαθμό) , αλλά οκ , πάντα προσεγμένη ως το (πρώτο) θυληκό της παρέας , όμορφο το πορτοκαλί μαλλί , το τατουαζάκι με νόημα και όλα καλά. Στην αρχή βέβαια ξεκίνησε πιο θεούσα και μετά κυκλοφορούσε με μπικίνι. Και στο New World 2 χρόνια μετά τη βλέπουμε πιο όμορφη και ώριμη , σωστή γυναίκα στα 20 της (λολ).
Οπότε σχεδιαστικά 9/10 , μην πω 9,9/10.
Στο στόρυ , είναι ΥΠΕΡΣΗΜΑΝΤΙΚΗ εξ αρχής , χωρίς αυτή δε θα πήγαιναν ποτέ στη μεγάλη γραμμή και γενικά όπως είδαμε και με τους τσουτσέδες του Μπάρτο ή το πόσο την ήθελε πχ ο Άρλονγκ (έσωζε το τομάρι της , έτσι;) , χωρίς πλοηγό δεν πας Π Ο Υ Θ Ε Ν Α . Δυναμικά έφερε και γέλιο , έπαιξε και καθοριστικό ρόλο σε ένα απ'τα καλύτερα αρκς , και αν και έπεσε λίγο η απήχησή της και ο ρόλος της...Εγώ πάλι θα της βάλω 9/10 , γιατί απλούστατα Ουάν Πης χωρίς Νάμι δεν υπάρχει.

33Αγάπη η Κράξιμο;  - Σελίδα 2 Empty Απ: Αγάπη η Κράξιμο; Τετ 22 Φεβ 2017, 11:33

LordAxel

LordAxel

Δεν ειπα για Mr.2 αλλα τον θεωρω manly okama και για αυτο παιρνει respect 8/10 στο story
Εχει πολυ creepy appearance και η πλακα ειναι οτι εχουμε στο πανεπιστημιο μια καθηγητρια ανατομιας που βαφεται ακριβως σαν αυτον. ΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΒΑΖΕΙ ΜΠΛΕ MAKE-UP!! Ειναι αρκετα τρομακτικο. 5/10 και στους 2

Τωρα για Nami 9/10 στο σχεδιο για obvious reasons ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Νταξει ειχε φαση και ωραιο background αλλα δεν με εχει ενθουσιασει στα τελευταια arcs. Βtw, για μενα η μαχη με Cracker ειναι στις χειροτερες του ΟΡ και προσωπικα δεν την υπολογιζω. Θα εχει μεγαλυτερο ρολο στο μελλον αλλα προς το παρον 7/10

34Αγάπη η Κράξιμο;  - Σελίδα 2 Empty Απ: Αγάπη η Κράξιμο; Παρ 03 Μαρ 2017, 13:55

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
Mιας και περασε καιρος και δεν εβαλε κανενας αλλος ας βαλω παλι εγω.

Ο επομενος χαρακτηρας που θα "αναλυσουμε" ειναι ο Crocodile.

Αγάπη η Κράξιμο;  - Σελίδα 2 Latest?cb=20160619214728&path-prefix=fr

35Αγάπη η Κράξιμο;  - Σελίδα 2 Empty Απ: Αγάπη η Κράξιμο; Παρ 03 Μαρ 2017, 16:30

Tcixlas

Tcixlas

γενικά αγαπημένος χαρακτήρας ο sir, μας μύησε στα νερά της grand line και στο πόσο άγρια είναι, ανέβασε τον πήχη για όλο το πλήρωμα, και είναι υπεύθυνος για ένα απο τα αγαπημένα μου μέλη στο πλήρωμα!!! Μετά το marineford η αλήθεια έιναι ότι μου άφησε ανάμεικτα συναισθήματα, αλλά και πάλι τον γουστάρω αρκετά σαν χαρακτήρα. Δυνατός για την εποχή εμφάνισης του, και θεωρώ ότι ακόμα κάτι έχει να δώσει!!

Σχολιάζοντας το σχέδιο του, παίρνει απο μένα απλόχερα ένα 12/10 μιας και τον θεωρώ κορυφαίο, έδωσε ότι ακριβώς ήθελε και ταίριαζε στο χαρακτήρα του

Για την επιρροή του στο στόρι θα του έβαζα ένα 9/10 μιας και έχει μοιράσει γενικά πόνο, και ήταν η αρχή του πλήρώματος, αλλά και σε κομβικό σημείο στο marineford πάλι... θεωρώ ότι σώζοντας τον λούφυ και συμμετέχοντας γενικά στον αγώνα του για τη διάσωση του αδερφού του, έπεσε στα μάτια πολλών, στα δικά μου ανέβηκε μάλλον, γιατί ακόμα κι αν το έκανε, το έκανε με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο

36Αγάπη η Κράξιμο;  - Σελίδα 2 Empty Απ: Αγάπη η Κράξιμο; Παρ 03 Μαρ 2017, 18:53

Aldark

Aldark

Χμμμ , τι να πω για τον μαν; Απ'τα πρώτα hype , δε βλέπαμε καν τη φάτσα του και το όνομά του και ο τίτλος του προκαλούσαν τρόμο. Θα μπορούσε να παρουσιαστεί πολύ πιο δυνατός (με τη συνέχεια βλέπουμε ότι that was the case και πρόθεση του Oda , επαναφέρθηκε , τον ζήτησε ο Ντοφλαμίνγκο για συνεργασία και την έπεσε χαλαρά στον Whitebeard χωρίς φόβο , άρα ο τύπος δεν ήταν απλά ένα χάυπ , δεν ήταν απλά ένα εμπόδιο και αν και ο Λούφφυ είχε πλοτ άρμορ , απλά στάθηκε τυχερός και τον ξάφνιασε!!). 
Ιστορικά προσέφερε πολλά , εμένα δε μου μοιάζει τόσο βέβαια γι'αυτό και θα βάλω ένα 7/10 . Αλλά η αξία του είναι αδιαμφησβήτη και περιμένω πως και πως την επόμενή του εμφάνιση.
Όσο για σχέδιο; Φρούτο στην πένα , απ'τους πρώτους λόγκια , γούνες στυλ Μαζωνάκη , ακόμα και ο δυσανάλογος γάντζος (αν και ο τύπος πρέπει να ναι 2,5 μέτρα ε;) είναι κουλ. Και γενικά το πως σκάει κυρίως μετά τη φυλάκα μετράει. 9/10 για ένα απ'τα καλύτερα designs και ένα μαφιόζικο στυλ που λίγοι έχουν. Ακόμα και το ίδιο του το όνομα είναι ορισμός του καλτ και κουλ ταυτόχρονα. SIR CROCODILE ρε φίλε.

37Αγάπη η Κράξιμο;  - Σελίδα 2 Empty Απ: Αγάπη η Κράξιμο; Παρ 03 Μαρ 2017, 19:12

LordAxel

LordAxel

Ειναι generic villain done right. Στυλατος, σκληρος και με γαματη φωνη στο ανιμε, ο croc ηταν ο πρωτος σοβαρος αντιπαλος του Luffy στο ταξιδι. To plot του να παρει την εξουσια ειναι ωραιο και γενικα ολο το arc της Alabasta ειναι απο τα αγαπημενα μου. Μου αρεσε και ο τροπος που επεστρεψε στην δραση μεσω του Impel Down
9/10 σε ιστορια και 9/10 σε σχεδιο

38Αγάπη η Κράξιμο;  - Σελίδα 2 Empty Απ: Αγάπη η Κράξιμο; Σαβ 04 Μαρ 2017, 01:57

Scarlet D.

Scarlet D.

Για εμένα ο Crocodile είναι ο πρώτος "σοβαρός" κακός στο One piece, ένας κακός που είχε αξία και δεν ήταν απλα αντίπαλος πειρατής, αλλά δούλευε και για την κυβέρνηση, Δεν ξέρουμε τίποτα σχετικά για το backstory του και φαίνεται οτι θα επανέλθει δρυμητερος σίγουρα με ενα καλύτερο arc και θα καυλώσομεν. Στο Arc του ηταν θρυλικα απιστευτος τοσο στα σατανικα σχεδια που καταστρωνε οσο και στην μαχη του με τον luffy, ηξερε να χρησιμοποιει το φρουτο του πολυ καλα μπορώ να πω

σχεδιασμός: 8.5/ 10
πλοκη: 10/10

http://www.onepiecegr.com/

39Αγάπη η Κράξιμο;  - Σελίδα 2 Empty Απ: Αγάπη η Κράξιμο; Σαβ 04 Μαρ 2017, 07:29

Santouryuu

Santouryuu

Ο αγαπημενος μου βιλαν... 

Μου αρεσει το υποχθονιο στυλ του. Μου αρεσει το φρουτο του. Μου αρεσει το οτι ειναι ανεξαρτητος και παντα κοιταει την παρτη του. Το οτι ειναι αδιστακτος. Γενικα το pimpικο παρουσιαστικο του.

Δεν μου αρεσει που προδιδει τους φιλους του, οταν δεν του ειναι πια χρησιμοι..

Σχεδιο θα ελεγα 10/10... Ειδικα το γουνικο του παει πολυ

Πλοκη θα βαλω ενα 7/10... Στην αραμπαστα θα του εβαζα ανετα ενα σκετο τγια... Ομως στο μαρινφορδ κεντουσε και ανεβαινει η βαθμολογια

40Αγάπη η Κράξιμο;  - Σελίδα 2 Empty Απ: Αγάπη η Κράξιμο; Σαβ 04 Μαρ 2017, 11:51

Tcixlas

Tcixlas

Santouryuu έγραψε:Ο αγαπημενος μου βιλαν... 

Μου αρεσει το υποχθονιο στυλ του. Μου αρεσει το φρουτο του. Μου αρεσει το οτι ειναι ανεξαρτητος και παντα κοιταει την παρτη του. Το οτι ειναι αδιστακτος. Γενικα το pimpικο παρουσιαστικο του.

Δεν μου αρεσει που προδιδει τους φιλους του, οταν δεν του ειναι πια χρησιμοι..

Σχεδιο θα ελεγα 10/10... Ειδικα το γουνικο του παει πολυ

Πλοκη θα βαλω ενα 7/10... Στην αραμπαστα θα του εβαζα ανετα ενα σκετο τγια... Ομως στο μαρινφορδ κεντουσε και ανεβαινει η βαθμολογια

μαικ welcome back my friend, ήρθες να στηρίξεις τον fav char μας μετά το zoro.... τιμής ένεκεν μετά θα μπει και ο ζορο xD xD

41Αγάπη η Κράξιμο;  - Σελίδα 2 Empty Απ: Αγάπη η Κράξιμο; Σαβ 04 Μαρ 2017, 14:20

Heavenly Yaksha

Heavenly Yaksha

Τι μου άρεσε: Όλα. 

Τι δεν μου άρεσε: Δεν μου άρεσε από πλευράς Oda και μόνο, που άφησε τέτοιο χαρακτήρα να πλανάται από πάνω του το ερώτημα : Έχει/δεν έχει Haki;

Καταργείς,σχεδόν, όλα τα ωραία χαρακτηριστικά που έδωσες..

Ωστόσο εγώ θεωρώ πως είχε και πως ήξερε την ύπαρξή του,αλλά όταν βρω χρόνο θα το αναλύσω σε thread που σκέφτομαι καιρό τώρα.

Βαθμολογία για το design: 10/10 

Βαθμολογία για τη πορεία του στην ιστορία: 9/10

42Αγάπη η Κράξιμο;  - Σελίδα 2 Empty Απ: Αγάπη η Κράξιμο; Τετ 08 Μαρ 2017, 17:25

Kamikaze

Kamikaze

Tι μου αρεσε: Οκ είναι κουλ πέταξε και μερικές καλές τάπες. Ωραίος σε μερικά κομμάτια.

Τι δεν μου αρεσε: Πειρατής του Νέου Κόσμου με master και awakening(?) στο Φρούτο αλλά καμία ιδέα για την ύπαρξη του haki; Αλήθεια; Και ήθελε να εκδικηθεί και το Newgate στη Marineford. Επίσης ενώ στις πρώτες 2 μάχες με τον Luffy ήταν άρχοντας στην τρίτη κατέλειξε απλά μια μάζα κρέας που κουνιόταν πίσω από ένα γάτζο, κρίμα. Με χαλάει και το ότι είναι μουνόπανο, αλλά νταξ' πειρατές είναι.

Βαθμολογία σχεδίου: 8/10
Βαθμολογια του για ό,τι έκανε στην ιστορία: 6/10 Εκτός από το ότι ήταν ο κακός στην Arabasta δεν θεωρώ πως έκανε και κάτι άλλο σημαντικό. Τον Ace και τον Luffy μπορούσαν να τους σώσουν και άλλοι στη Marineford.

edit by webmaster:μη βάζεις μαύρα γράμματα , δε θα φαίνεται το κείμενο!

43Αγάπη η Κράξιμο;  - Σελίδα 2 Empty Απ: Αγάπη η Κράξιμο; Τετ 08 Μαρ 2017, 19:02

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
Nεος character για αξιολογηση o οποιος ειναι ο Jabra.

Αγάπη η Κράξιμο;  - Σελίδα 2 Latest?cb=20130503025903

44Αγάπη η Κράξιμο;  - Σελίδα 2 Empty Απ: Αγάπη η Κράξιμο; Τετ 08 Μαρ 2017, 20:32

Scarlet D.

Scarlet D.

Σαν αδερφος της robin που ήταν δεν μπορώ να αγνοήσω αυτόν τον χαρακτήρα. Καταρχήν είναι για μένα ο δεύτερος πιο σημαντικός αντίπαλος μετά τον Rob  Lucci, άλλα σε αντίθεση με τον lucci... αυτός είχε και λίγη πλάκα...

Σχέδιο: 6/10. Πολύ απλός σαν χαρακτήρας... τίποτα εκτός απο τα περίεργα μουστάκια μου να μου κάνει εντύπωση. γενικά απλοίκος κακός για τον secondary ρολο που είχε στο Enies Lobby.

Βαθμολογία πλοκής: 5/10 μόνο και μόνο επειδή είχε πλάκα με τα ψέματα που έλεγε και δεν το πίστευε σχεδόν κανεις, που το έπαιζε ιστορία στον lucci και με αυτόν έκανε ντεμπούτο το φλεγώμενο πόδι του Sanji :P

45Αγάπη η Κράξιμο;  - Σελίδα 2 Empty Απ: Αγάπη η Κράξιμο; Τετ 08 Μαρ 2017, 22:19

Aldark

Aldark

Χμμμμ , τι να πω , είναι αρκετά γαμάτος , αλλά και αρκετά άδειος ταυτόχρονα αυτός ο τύπος. Θα μπορούσα να πω ότι οι περισσότεροι CP9 καταλήξαν έτσι , αλλά ως σύνολο έχουν κάτι το υπέρτατο!
Αλλά πάμε στην ιστορία , ένα 5/10 δυστυχώς. Το ίμπακτ του δεν είναι μεγάλο! Προσπαθεί πάρα πολύ και θα με λίντσαρε που του βάζω ένα 5άρι , αλλά πέρα από το να είναι μια απειλή σε μικρό βαθμό που έπρεπε να επέμβει κοτζάμ Σάντζι (και τελικά να φύγει μονόχιτος στο επεισόδιο 298) δεν μας έδωσε κάτι άλλο! Πλάκα τα ψέματά του , καλή η προσφορά του ως ο δυνατότερος που έμεινε στο Ένιες Λόμπυ , καλή και η τρομοκρατία του και ο παραλληλισμός του με τον κακό λύκο , ή η κόντρα του με τον Κάκου και η σχέση του εν γένει με τους ΣΠ9 , αλλά ως εκεί στην ιστορία. Ίσως να τανε και 4άρι αν δεν είχαμε το Diamble Jump τώρα που το σκέφτομαι.
Σχεδιαστικά...6/10. Το πάλευε! Δε μου αρέσει το παπουτσάκι , but he's cool και ως τύπος με το γυαλάκι και ως λύκος ;) βασικά λυκάνθρωπος , δεν τον είδαμε ποτέ φουλ ζώο. Κρίμα!

46Αγάπη η Κράξιμο;  - Σελίδα 2 Empty Απ: Αγάπη η Κράξιμο; Πεμ 09 Μαρ 2017, 00:39

Tcixlas

Tcixlas

προσωπικά δε μου άρεσε, ήταν εκνευριστικός χαρακτήρας και πρακτικά άχρηστος απο ένα σημείο και μετά, υπήρχε απλά σαν αντίπαλος του σάντζι για να έχει κι αυτός κάποιον... για το στόρι δεν έδωσε σχεδόν τίποτα... οπότε 5/10 και αυτό δύσκολα

σχεδιαστικά μου φάνηκε κομπλέ βέβαια και θα του δώσω ένα 7.5/10

47Αγάπη η Κράξιμο;  - Σελίδα 2 Empty Απ: Αγάπη η Κράξιμο; Πεμ 09 Μαρ 2017, 19:13

Heavenly Yaksha

Heavenly Yaksha

Τι μου άρεσε: Μόνο σχεδιαστικά μου άρεσε αρκετά και η όλη φάση του "κακού" λύκου..
Καλές σκηνές είχε και με γέλιο, από δύναμη ήταν στα φυσιολογικά επίπεδα και αυτό τον έκανε πιο προσιτό αλλά όχι και σάκο του μποξ ( τύπου Chapapa). H μάχη με Sanji ήταν καλή και κράτησε τόσο όσο,οπότε παίρνει θετικό πρόσημο και για αυτό.

Τι δεν μου άρεσε: Δεν υπάρχει κάτι. όχι ότι τον θεωρώ τέλειο,απλά για το ρόλο στην ιστορία του ήταν όσο καλός έπρεπε. Άσχετα που δεν ήταν αυτός εκ των πρωταγωνιστών της CP9.

Βαθμολογία για το σχέδιο: 7/10
Βαθμολογία για την πορεία του στην ιστορία : 7/10

48Αγάπη η Κράξιμο;  - Σελίδα 2 Empty Απ: Αγάπη η Κράξιμο; Τετ 22 Μαρ 2017, 11:18

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
New Character.... Wapol
Αγάπη η Κράξιμο;  - Σελίδα 2 Latest?cb=20120919183519

49Αγάπη η Κράξιμο;  - Σελίδα 2 Empty Απ: Αγάπη η Κράξιμο; Τετ 22 Μαρ 2017, 19:12

Scarlet D.

Scarlet D.

Τι μου αρεσε: Ε... βασικα τιποτα, ο χαρακτηρας μου ειναι εντελως αδιαφορος... ισως απο τους πιο οτιναναι χαρακτηρες που εχει σχεδιασει ο oda... ηταν εντελως σπαστικος και το μονο που ηθελε ηταν εξουσια ετσι στα στεγνα.

Τι δεν μου αρεσε: Η ενφανιση του, το ποσο μονοτονος ηταν, το οτι ηταν υπερβολικα κακος χωρις να εχει καποιον ιδιαιτερο λογο, το φρουτο του ηταν σε φαση " ο oda εχει ξεμεινει απο ιδεες προτου καν μπει ο chopper στο πληρωμα" κ.α

Βαθμολογια για το σχεδιο: 4/10 ενας υπερμεγεθης σκουπιδοντενεκες...
βαθμολογια για την πορεια του στην ιστορια: 7/10 , επειδη ακριβως ηταν υπερβολικα κακος εκανε τον hiluluk να αυτοκτονησει για τα πιστευω του και για να αφυπνισει τους πολιτες και εκανε trigger τον τσοππερ ο οποιος μετα το επαιζε ψιλοπειρατης λογο της σημαιας του hiluluk.

50Αγάπη η Κράξιμο;  - Σελίδα 2 Empty Απ: Αγάπη η Κράξιμο; Τετ 22 Μαρ 2017, 20:30

LordAxel

LordAxel

Oh νομιζα το thread ειχε πεθανει
5/10 στο σχεδιο, quirky οπως πολλοι στο ΟΡ αλλα οχι ιδιαιτερος
5/10 στην ιστορια, πιστευω εχουμε δει και καλυτερους minor villains

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 4]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης