οποιος καρρρριολης mod/admin το μετακινησε εκει θα τον λιανισω... εγω στα TCG το ειχα βαλει τελος παντων εφοσον ειναι σπαμ κορνερ συνεχιστε, ξερω γω....Heavenly Yaksha έγραψε:Μα στο spam corner δεν είναι;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
H Τράπουλα του φόρουμ
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4, 5
51 Απ: H Τράπουλα του φόρουμ Τρι 31 Ιαν 2017, 20:13
Scarlet D.
52 Απ: H Τράπουλα του φόρουμ Τρι 31 Ιαν 2017, 20:58
Aldark
συμφωνώ με αυτό που λες , ταυτίζομαι ίσως κιόλας γιατί πλέον που δεν βλέπω κανένα άνιμε μόνο με το ουαν πης ασχολούμαι! Ωστόσο είναι αποθαρρυντικό...Θα προσπαθήσω να στηρίξω τα θέματα αλλά κι εγώ τελευταία και το οπ σέκσιον το χω ψιλοπαρατήσει γιατί σταμάτησα να διαβάσω (ψιλο-βαριέμαι )LordAxel έγραψε:Ειναι λιγο αποθαρρυντικο να κανω topics και να τα βλεπω μονος μου ρεAldark έγραψε:η αλήθεια φίλε μου είναι ότι όντως δε σχολιάζουμε και πολύ στο μάνγκα σέξιον , αλλά μη σε αποθαρύνει , κάνε ότι τόπικ θες ;)
επίσης θα μετακινήσω το παρόν τόπικ στο σπαμ για να μην έχουμε θέμα σπαμ
Οι περισσοτεροι πρεπει να καταλαβουν οτι δεν υπαρχει μονο το manga του OΡ και να δοκιμασουν και κατι καινουργιο. Με αυτον τον τροπο θα καταλαβουν καλυτερα και την αξια του ΟΡ
σωστά , όντως βλέπουν , το θέμα είναι να υπάρξει κινητοποίηση περί οπ γιατί αυτό μας ενώνει πρώτα και έτσι λέφεται το φόρουμScarlet D. έγραψε:μα εγω εχω σταματησει να βλεπω one piece και διαβαζω αλλα μανγκα κυριως και βλεπω αλλα anime. κυριως μου σκοπος ειναι να εχω δει τοσα πολλα anime που να καταλαβαινω ολα τα references στο gintama οταν το αρχισωLordAxel έγραψε:Ειναι λιγο αποθαρρυντικο να κανω topics και να τα βλεπω μονος μου ρεAldark έγραψε:η αλήθεια φίλε μου είναι ότι όντως δε σχολιάζουμε και πολύ στο μάνγκα σέξιον , αλλά μη σε αποθαρύνει , κάνε ότι τόπικ θες ;)
επίσης θα μετακινήσω το παρόν τόπικ στο σπαμ για να μην έχουμε θέμα σπαμ
Οι περισσοτεροι πρεπει να καταλαβουν οτι δεν υπαρχει μονο το manga του OΡ και να δοκιμασουν και κατι καινουργιο. Με αυτον τον τροπο θα καταλαβουν καλυτερα και την αξια του ΟΡ
τελος παντων δεν ειναι αυτο το καταλληλο τοπικ για να μιλησουμε γι' αυτο.
Εδω περισσοτερο ειμαστε παρεα παρα φορουμ, οποιος θελει ας ερθει αλλα μαζι με one piece σπαμε και πλακα. Επισης οι περισσοτεροι βλεπουν κι αλλα anime εδω. πχ: εγω η παττη
Είναι αρκετά ΟΠ τώρα απλά δεν υπάρχει τόσος κόσμος να σχολιάζει στα on-topic ας πούμε θέματα (manga , anime κ.ο.κ.). Περίπου από πέρυσι που γράφτηκε διανύουμε πάντως αυτή την πορείαScarlet D. έγραψε:ισα ισα ΤΩΡΑ ειναι πιο OP απο πριν ερθεις εσυ. Πραγματικα ειχε ερθει μια περιοδο που δεν παιζει να σχολιαζαμε καν σε chapter discussion οπως ειπα ομως δεν ειναι αυτο το μερος για να μιλησουμε γι' αυτα, καλυτερα να το μεταφερουμε στο σπαμ οποιος θελει να συνεχισειHeavenly Yaksha έγραψε:Πλέον το forum δεν είναι τόσο OP, όσο ήταν όταν ξεκίνησα. Όσοι είναι μέλη δε σχολιάζουν τόσο όσο παλιά και επιπλεόν πολλά παλιά μέλη την έκαναν.
Επίσης γράφω γιατί ήρθε στο σπαμ γιατί λέμε περί ανέμων και υδάτων~
54 Απ: H Τράπουλα του φόρουμ Τρι 31 Ιαν 2017, 21:39
Heavenly Yaksha
Νομίζω ότι τώρα το One Piece βρίσκεται στα καλύτερα του και αξίζει να του δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία.
Για κάποιο άλλο manga δε θα μιλήσω γιατί δε γνωρίζω.
Απο anime τα λέμε μόλις ξεκινήσει το Attack on Titan.
Για κάποιο άλλο manga δε θα μιλήσω γιατί δε γνωρίζω.
Απο anime τα λέμε μόλις ξεκινήσει το Attack on Titan.
55 Απ: H Τράπουλα του φόρουμ Τρι 31 Ιαν 2017, 21:52
Deathracer2009
Αλ μιας και δεν διαβαζεις αλλα manga προτινω να ξεκινησεις το One Piece. Shonen ειναι με ωραιες μαχες. Προτινω να το τσεκαρεις.....
56 Απ: H Τράπουλα του φόρουμ Τρι 31 Ιαν 2017, 23:16
Tcixlas
ποιός κάνει σοβαρή συζήτηση στο στέκι μου?
57 Απ: H Τράπουλα του φόρουμ Τετ 01 Φεβ 2017, 00:56
Scarlet D.
ακουω παιδια ποιον αλλον να προσθεσω μεσα;
59 Απ: H Τράπουλα του φόρουμ Τετ 01 Φεβ 2017, 15:31
Deathracer2009
Eμενα θελω να μου βαλεις σωστα stats και καλυτερο description.
61 Απ: H Τράπουλα του φόρουμ Τετ 01 Φεβ 2017, 15:38
Deathracer2009
Don't you dare Machamp......
63 Απ: H Τράπουλα του φόρουμ Τετ 01 Φεβ 2017, 16:33
Deathracer2009
Επιτελους αλλαξες avatar..
64 Απ: H Τράπουλα του φόρουμ Τετ 01 Φεβ 2017, 21:25
Scarlet D.
ωωωω γιιιιςTcixlas έγραψε:βάλε τη σισσυ
Deathracer2009 έγραψε:Eμενα θελω να μου βαλεις σωστα stats και καλυτερο description.
ωωωωω νο
65 Απ: H Τράπουλα του φόρουμ Τετ 01 Φεβ 2017, 21:27
Deathracer2009
η υπογραφη μου απαντηση σου...
66 Απ: H Τράπουλα του φόρουμ Τετ 01 Φεβ 2017, 23:31
The Red-Haired
Scarlet D. έγραψε:ακουω παιδια ποιον αλλον να προσθεσω μεσα;
LordAxel
67 Απ: H Τράπουλα του φόρουμ Τετ 01 Φεβ 2017, 23:34
Deathracer2009
Scarlet D. έγραψε:οποιος καρρρριολης mod/admin το μετακινησε εκει θα τον λιανισω... εγω στα TCG το ειχα βαλει τελος παντων εφοσον ειναι σπαμ κορνερ συνεχιστε, ξερω γω....Heavenly Yaksha έγραψε:Μα στο spam corner δεν είναι;
Δεν μου αρέσει να καρφωνω αλλά ο Αλ το μετακινησε.
69 Απ: H Τράπουλα του φόρουμ Πεμ 02 Φεβ 2017, 17:36
Scarlet D.
μετα απο λαικη απαιτηση μπηκαν καινουργιες καρτες, αναμενωντε κι αλλες μαλλον απο πολυ παλια μελη η spell/traps
72 Απ: H Τράπουλα του φόρουμ Πεμ 02 Φεβ 2017, 23:32
Scarlet D.
Πραγματικα δεν μπορουσα να σκεφτω κατι αλλο οπως σου ειπα δεν σε ξερω τοσο καλα οσο τους αλλουςLordAxel έγραψε:
ωραια περιγραφη μου εδωσες
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4, 5
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης