ωωω καλα που μου το θυμησες... πρεπει να βαλω τον admin στην τραπουλαHeavenly Yaksha έγραψε:Μην ανησυχείς, θα το δουλέψουμε.Scarlet D. έγραψε: Yaksha λυπαμαι αλλα σε ξερω σχετικα λιγοτερο απο τους αλλους για να σου δωσω καποιο effect που ταιριαζει στον εαυτο σου στο φορουμ
Αν και θα μπορούσες να με αποκαλείς " ο τύπος που κινεί τα νήματα" :P
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
H Τράπουλα του φόρουμ
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4, 5
26 Απ: H Τράπουλα του φόρουμ Δευ 30 Ιαν 2017, 20:05
Scarlet D.
27 Απ: H Τράπουλα του φόρουμ Δευ 30 Ιαν 2017, 20:05
Deathracer2009
το δεξι ειναι για μαλακια δεν μετραει....
28 Απ: H Τράπουλα του φόρουμ Δευ 30 Ιαν 2017, 20:12
Scarlet D.
επρεπε να βαλω το δεξι χερι του τσιχλα να ειναι ο Σικκοκου
29 Απ: H Τράπουλα του φόρουμ Δευ 30 Ιαν 2017, 20:12
Deathracer2009
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
30 Απ: H Τράπουλα του φόρουμ Δευ 30 Ιαν 2017, 20:28
Tcixlas
γι αυτό είπα ότι ο γιακσα είναι το αριστερό μου χέρι το δεξί είναι ο σιτκόκου ακόμα και μαλακία αυτός μου τραβάει
32 Απ: H Τράπουλα του φόρουμ Δευ 30 Ιαν 2017, 20:33
Deathracer2009
Κλαμα με Elidor....
33 Απ: H Τράπουλα του φόρουμ Δευ 30 Ιαν 2017, 20:59
Tcixlas
πεθαίνω και με τα 2 χαχαχαχαχαχαχαχα συνήθως ποστάρει ο αντμιν όταν ο δήμος ξεχνιέται παραπάνω με τη διασκέδαση
34 Απ: H Τράπουλα του φόρουμ Δευ 30 Ιαν 2017, 21:27
Deathracer2009
Προτινω το Spam να γινει καρτα παγιδα και description το παρακατω:
Οταν ενεργοποιειται η συκγκεκριμενη καρτα, γαμιεται το συμπαν και αχρηστευονται ολες οι καρτες των αντιπαλων αλλα και οι δικες σου.
*εκτος και αν εχεις την καρτα Perfect Moderator οποτε δεν αχρηστευονται οι δικες σου.
Οταν ενεργοποιειται η συκγκεκριμενη καρτα, γαμιεται το συμπαν και αχρηστευονται ολες οι καρτες των αντιπαλων αλλα και οι δικες σου.
*εκτος και αν εχεις την καρτα Perfect Moderator οποτε δεν αχρηστευονται οι δικες σου.
35 Απ: H Τράπουλα του φόρουμ Δευ 30 Ιαν 2017, 22:13
N_G
Χαχαχα..!!! Πολύ καλό. Well Done.
Ακολουθώ, όπως επισημαίνει και η κάρτα τα χνάρια του εικονιζόμενου.
Ακολουθώ, όπως επισημαίνει και η κάρτα τα χνάρια του εικονιζόμενου.
36 Απ: H Τράπουλα του φόρουμ Δευ 30 Ιαν 2017, 22:55
The Red-Haired
LordAxel έγραψε:Guess I'm not famous enough to have a card
Απλά βγες από το Cabin Boy και διάλεξε ένα πλήρωμα.
Αν διαλέξεις το δικό μου, αυτομάτως θα αποκτήσεις κάρτα.
Εεεεε @Scarlet D.???
Επίσης κάνε κανά post στο manga ή στο anime, μόνοι μας μιλάμε ...
37 Απ: H Τράπουλα του φόρουμ Δευ 30 Ιαν 2017, 23:02
Tcixlas
λοιπόν φίλε μην ακούς κανέναν μπες στο κρού του τσίχλα κι όλα θα είναι εύκολα, έχουμε τις γκόμενες τα ποτά και τα σπαμ ποστς
38 Απ: H Τράπουλα του φόρουμ Δευ 30 Ιαν 2017, 23:07
The Red-Haired
Μόνο ένα πλήρωμα μπορεί:
Να σταματήσει τον Kaido
Να σταματήσει τον Πόλεμο στο Marineford
Να κάνει τον Blackbeard να πει: Ze Ha Ha! Δεν είμαστε έτοιμοι για εσάς ακόμα! και να την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια
την ίδια μέρα...
Να σταματήσει τον Kaido
Να σταματήσει τον Πόλεμο στο Marineford
Να κάνει τον Blackbeard να πει: Ze Ha Ha! Δεν είμαστε έτοιμοι για εσάς ακόμα! και να την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια
την ίδια μέρα...
40 Απ: H Τράπουλα του φόρουμ Τρι 31 Ιαν 2017, 00:48
LordAxel
Η αληθεια ειναι οτι το κομματι με το πληρωμα δεν το ειχα παρατηρησειThe Red-Haired έγραψε:LordAxel έγραψε:Guess I'm not famous enough to have a card
Απλά βγες από το Cabin Boy και διάλεξε ένα πλήρωμα.
Αν διαλέξεις το δικό μου, αυτομάτως θα αποκτήσεις κάρτα.
Εεεεε @Scarlet D.???
Επίσης κάνε κανά post στο manga ή στο anime, μόνοι μας μιλάμε ...
Γενικα ειμαι Beasts Pirates fan, αλλα αφου μου εκανες πρωτος την προταση μπορει να γινω red-haired
Ποσταρα στις σειρες manga(εκανα καπου στα 5-6 topic) γιατι ειδα οτι αυτο το κομματι υστερουσε αλλα μολις 2-3 απαντησανε για αυτο και σταματησα
41 Απ: H Τράπουλα του φόρουμ Τρι 31 Ιαν 2017, 01:16
The Red-Haired
Good man!
Θα πρήξω το Δημο να σου κάνει Card. De Ha Ha
Διαβάζεις manga?
Διαβάζεις manga?
42 Απ: H Τράπουλα του φόρουμ Τρι 31 Ιαν 2017, 01:31
LordAxel
Του ΟΡ καθε βδομαδα και πολλα αλλαThe Red-Haired έγραψε:Good man!
Διαβάζεις manga?
43 Απ: H Τράπουλα του φόρουμ Τρι 31 Ιαν 2017, 02:07
Aldark
η αλήθεια φίλε μου είναι ότι όντως δε σχολιάζουμε και πολύ στο μάνγκα σέξιον , αλλά μη σε αποθαρύνει , κάνε ότι τόπικ θες ;)
επίσης θα μετακινήσω το παρόν τόπικ στο σπαμ για να μην έχουμε θέμα σπαμ
44 Απ: H Τράπουλα του φόρουμ Τρι 31 Ιαν 2017, 12:04
LordAxel
Ειναι λιγο αποθαρρυντικο να κανω topics και να τα βλεπω μονος μου ρεAldark έγραψε:η αλήθεια φίλε μου είναι ότι όντως δε σχολιάζουμε και πολύ στο μάνγκα σέξιον , αλλά μη σε αποθαρύνει , κάνε ότι τόπικ θες ;)
Οι περισσοτεροι πρεπει να καταλαβουν οτι δεν υπαρχει μονο το manga του OΡ και να δοκιμασουν και κατι καινουργιο. Με αυτον τον τροπο θα καταλαβουν καλυτερα και την αξια του ΟΡ
45 Απ: H Τράπουλα του φόρουμ Τρι 31 Ιαν 2017, 17:11
Scarlet D.
μα εγω εχω σταματησει να βλεπω one piece και διαβαζω αλλα μανγκα κυριως και βλεπω αλλα anime. κυριως μου σκοπος ειναι να εχω δει τοσα πολλα anime που να καταλαβαινω ολα τα references στο gintama οταν το αρχισωLordAxel έγραψε:Ειναι λιγο αποθαρρυντικο να κανω topics και να τα βλεπω μονος μου ρεAldark έγραψε:η αλήθεια φίλε μου είναι ότι όντως δε σχολιάζουμε και πολύ στο μάνγκα σέξιον , αλλά μη σε αποθαρύνει , κάνε ότι τόπικ θες ;)
Οι περισσοτεροι πρεπει να καταλαβουν οτι δεν υπαρχει μονο το manga του OΡ και να δοκιμασουν και κατι καινουργιο. Με αυτον τον τροπο θα καταλαβουν καλυτερα και την αξια του ΟΡ
τελος παντων δεν ειναι αυτο το καταλληλο τοπικ για να μιλησουμε γι' αυτο.
Εδω περισσοτερο ειμαστε παρεα παρα φορουμ, οποιος θελει ας ερθει αλλα μαζι με one piece σπαμε και πλακα. Επισης οι περισσοτεροι βλεπουν κι αλλα anime εδω. πχ: εγω η παττη
46 Απ: H Τράπουλα του φόρουμ Τρι 31 Ιαν 2017, 17:55
Deathracer2009
Kαποιον ξεχασες....
47 Απ: H Τράπουλα του φόρουμ Τρι 31 Ιαν 2017, 18:12
LordAxel
Nα το δεις το Gintama ειναι ευκολα στα 5 αγαπημενα μου anime και στα καλυτερα που εχω δει. Εχει τα παντα: drama, comedy, action και ολα σε πολυ ωραιες ποσοτητες. Απλα ειναι λιγο της υπομονης γιατι τα πρωτα επισοδεια ειναι μονο comedy και μπορει να βαρεθεις. Δεν χρειαζεται να τα ξερεις και ολα, τα mainstream shonen να ψιλοξερεις εισαι οκ(Naruto, Op, DB, Bleach)
Eπρεπε να βαλεις τον Deathracer, μαζι με εμενα κραταει το manga section ζωντανο
Eπρεπε να βαλεις τον Deathracer, μαζι με εμενα κραταει το manga section ζωντανο
48 Απ: H Τράπουλα του φόρουμ Τρι 31 Ιαν 2017, 19:12
Heavenly Yaksha
Πλέον το forum δεν είναι τόσο OP, όσο ήταν όταν ξεκίνησα. Όσοι είναι μέλη δε σχολιάζουν τόσο όσο παλιά και επιπλεόν πολλά παλιά μέλη την έκαναν.
49 Απ: H Τράπουλα του φόρουμ Τρι 31 Ιαν 2017, 19:54
Scarlet D.
ισα ισα ΤΩΡΑ ειναι πιο OP απο πριν ερθεις εσυ. Πραγματικα ειχε ερθει μια περιοδο που δεν παιζει να σχολιαζαμε καν σε chapter discussion οπως ειπα ομως δεν ειναι αυτο το μερος για να μιλησουμε γι' αυτα, καλυτερα να το μεταφερουμε στο σπαμ οποιος θελει να συνεχισειHeavenly Yaksha έγραψε:Πλέον το forum δεν είναι τόσο OP, όσο ήταν όταν ξεκίνησα. Όσοι είναι μέλη δε σχολιάζουν τόσο όσο παλιά και επιπλεόν πολλά παλιά μέλη την έκαναν.
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4, 5
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης