πιο αδυναμος απο ουρουτζ ο κιντ αχαχα με την καμμια ο κιντ ειναι ο πιο δυνατος σουπερνοβα μαζι με τον λουφη και τον ζορο
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Urouge Mania
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
27 Απ: Urouge Mania Τρι 07 Φεβ 2017, 01:44
Kamikaze
Το είδα όταν έτρεχε από Commander ενώ ο Urouge περίμενε τον Cracker πάνω από το Snack.
28 Απ: Urouge Mania Τρι 07 Φεβ 2017, 20:22
Heavenly Yaksha
Βάσει αυτών που έχουν πετύχει εως τώρα δε θα έλεγα οτι ο Kid υπερτερεί. Αντίθετα ο Luffy και ο Urouge κατάφεραν σημαντικά πλήγματα σε Yonko.
29 Απ: Urouge Mania Τετ 08 Φεβ 2017, 00:24
Hawkins
o kid εχει μπαουντι 470 μυρρια λες να μην εχει κανει τιποτα? το οτι κατεστρεψε δυο πλοια της μπιγκ μομ γαργαρα? και σχεδιαζε να σκοτωσει τον σανκς
30 Απ: Urouge Mania Τετ 08 Φεβ 2017, 03:53
Kamikaze
Κάνει εγκλήματα και ανεβαίνει το bounty, σιγά το πράγμα. Είναι παντού γνωστό πως bounty=/=δύναμη. Το ότι κατέστρεψε 2 πλοία της Linlin δεν μου λέει κάτι, για να βεβαιωθούν πως ο Urouge πέθανε έστειλαν Cracker, ένα στόλο που γέμισε την θάλασσα και την Linlin να ελέγχει τον καιρό και δεν πέθανε κιόλας. Το ποιον σχεδίαζε να σκοτώσει κτλ δεν έχει σημασία και καμία σχέση.
31 Απ: Urouge Mania Τετ 08 Φεβ 2017, 09:22
Tcixlas
και ο λουφυ σχεδιάζει kaido κομπλέ βρήκαμε τον δυνατότερο με το σκεπτικό αυτό
32 Απ: Urouge Mania Τετ 08 Φεβ 2017, 11:07
Hawkins
η μαμα αν χασει εναν της κομμαντερ στελνει αρκετες δυναμης ειναι η αληθεια το ειδαμε και με τον λουφη αυτο,εσυ το λες σαν να χρειαστηκε για να πεσει ολλους αυτους και τον κρακερ μονο να εστελνε το ιδιο αποτελεσμα θα ειχαμε...ο κιντ δεν ξερουμε ακομα αν του την επεσε ας πουμε ο δυνατοτερος κομμαντερ ή αν του την επεσαν πολλα ατομα...και κατα δευτερον το να σχηματιζει συμμαχια για να στοχευσει σανκς που με το ζορι τον επεισε ο κιλλερ δειχνει οτι καταλαβε οτι το να παει μονος δεν θα του αποφερει αποτελεσμα...ο ουρουτζ δεν ξερουμε αν πηγε μονος ή ειχε συμμαχους μαζι του...
κατα βαθος ολλοι ξερετε οτι ο κιντ θα κανει μεγαλα πραγματα στο μελλον φανηκε αυτο απο το αρχιπελαγος οτι σε καποιους σουπερνοβα θα δωσει πρωταγωνιστικο ρολο
κατα βαθος ολλοι ξερετε οτι ο κιντ θα κανει μεγαλα πραγματα στο μελλον φανηκε αυτο απο το αρχιπελαγος οτι σε καποιους σουπερνοβα θα δωσει πρωταγωνιστικο ρολο
33 Απ: Urouge Mania Τετ 08 Φεβ 2017, 13:53
Kamikaze
Αφού από Χειρότερη γενιά το λέει πως αυτοί οι 4 μπούκαραν μόνοι τους. Δεν είχαν παρέα. Αν είχαν θα έλεγε αυτός με αυτόν. Πληρώματα των Kid, Urouge, Apoo, Bege μόνοι τους. Το ότι έκανε συμμαχία για να ρίξει ένα δυνατό δε μου λέει κάτι ούτε ότι δεν ήθελε τη συμμαχία. Ξέρεις πόσοι μονοhitάδες ήθελαν να σκοτώσουν το Newgate;
Κατά βάθος ξέρω πως όλοι οι Supernovas θα κάνουν κάτι στο μέλλον. Απλά κάποιοι λίγο(Kid) και κάποιοι πολύ(Urouge).
Κατά βάθος ξέρω πως όλοι οι Supernovas θα κάνουν κάτι στο μέλλον. Απλά κάποιοι λίγο(Kid) και κάποιοι πολύ(Urouge).
34 Απ: Urouge Mania Τετ 08 Φεβ 2017, 16:12
Tcixlas
κοίτα εγώ δεν τον μειώνω, απλά δεν τον ξεχωρίζω κι απο τους υπόλοιπους πλεον, γιατί έκανα το λάθος και ήρθε και μου ριξε σφαλιάρα ο όντα με bege και urouge που τον urouge πες τον είχε δείξει λίγο τερατάκι στη φάση με τον kizaru και τον πασιφίστα αλλά και πάλι τους υποτιμούσαμε γιατί μας πλάσαρε την 3άδα
35 Απ: Urouge Mania Τετ 08 Φεβ 2017, 16:36
Hawkins
καλα ενταξει πιστευε οτι ο ουρουτζ θα κανει περισσοτερα τι να σου πω...θα τριβεις τα ματια σου στο επομενο αρκ
ο κιντ πολεμησε τον καιντο σαν αντρας και ειδαμε οτι δεν κολωσε ουτε λεπτο σε αντιθεση με χοκινς και σκρατσμαν
ο ουρουτζ δεν αντιλεγω θα παιξει τον ρολο του αλλα κυριως οχι σε δυναμη αλλα σε πλοκη π.χ πονεγκλίφ και τετοια
ο κιντ δεν ειναι χαμηλον τονον η υπερβολικη αυτοπεποιθηση του βγηκε σε κακο...ειμαι σιγουρος πως μπηκε στο νησι με γιουρια και αρχιζε να φωναζει που ειναι η μπιγκ μαμ,η μπρολι τον παρουσιασε σαν κοτα που εφυγε κλαιγοντας και μονο αυτο δεν συνεβη...δεν γινετε να σκαει μπροστα σου ο καιντο και να μην τρομαζεις καθολου και τον παλεψε στα ισα δεν δεχτηκε συμβιβασμο οπως ο σκρατσμαν.Ως αντιποινα για αυτα που εγιναν στο νησι κατεστρεψε δυο πλοια της κ εχουμε δει πως ειναι τα πλοια της μαμας...η σμουθι και κατακουρι ελοιπαν απο το νησι γιατι να μην εχει καταστρεψει τα δικα τους πλοια?
ο κιντ πολεμησε τον καιντο σαν αντρας και ειδαμε οτι δεν κολωσε ουτε λεπτο σε αντιθεση με χοκινς και σκρατσμαν
ο ουρουτζ δεν αντιλεγω θα παιξει τον ρολο του αλλα κυριως οχι σε δυναμη αλλα σε πλοκη π.χ πονεγκλίφ και τετοια
ο κιντ δεν ειναι χαμηλον τονον η υπερβολικη αυτοπεποιθηση του βγηκε σε κακο...ειμαι σιγουρος πως μπηκε στο νησι με γιουρια και αρχιζε να φωναζει που ειναι η μπιγκ μαμ,η μπρολι τον παρουσιασε σαν κοτα που εφυγε κλαιγοντας και μονο αυτο δεν συνεβη...δεν γινετε να σκαει μπροστα σου ο καιντο και να μην τρομαζεις καθολου και τον παλεψε στα ισα δεν δεχτηκε συμβιβασμο οπως ο σκρατσμαν.Ως αντιποινα για αυτα που εγιναν στο νησι κατεστρεψε δυο πλοια της κ εχουμε δει πως ειναι τα πλοια της μαμας...η σμουθι και κατακουρι ελοιπαν απο το νησι γιατι να μην εχει καταστρεψει τα δικα τους πλοια?
36 Απ: Urouge Mania Τετ 08 Φεβ 2017, 19:36
Heavenly Yaksha
Αφού δε ξέρουμε τι παίχτηκε στο σκηνικό με Kid πως ξέρεις ότι στάθηκε απέναντί του;
Δεν έχει σχέση το bounty με την δύναμη του,χωρίς βέβαια να μειώνεται η αξία του. Ωστόσο μέχρι τώρα στο New World με βάση αυτά που ξέρουμε και μόνο, δεν έχει κάνει κάτι.
Αν π.χ ο Bege προσπάθησε να ρίξει τη Mom με τον τρόπο αυτό δηλαδή να γίνει "underling" τότε και αυτός φέρθηκε πιο έξυπνα και πιο σωστά. Κάτι που ο Kid δεν έκανε και όταν το κάνει ( Wano) θα πετύχει.
Δεν έχει σχέση το bounty με την δύναμη του,χωρίς βέβαια να μειώνεται η αξία του. Ωστόσο μέχρι τώρα στο New World με βάση αυτά που ξέρουμε και μόνο, δεν έχει κάνει κάτι.
Αν π.χ ο Bege προσπάθησε να ρίξει τη Mom με τον τρόπο αυτό δηλαδή να γίνει "underling" τότε και αυτός φέρθηκε πιο έξυπνα και πιο σωστά. Κάτι που ο Kid δεν έκανε και όταν το κάνει ( Wano) θα πετύχει.
37 Απ: Urouge Mania Τετ 08 Φεβ 2017, 21:08
Hawkins
πως ξερω οτι σταθηκε? ο κιντ πολεμησε με τον καιντο τωρα ποσο κρατησε η μαχη δεν ξερω ...εφοσον τον βλεπεις τοσο βαρια τραυματισμενο ευκολα υποθετης οτι τις εφαγε απο τον καιντο αλλα με ψιλα το κεφαλη οχι σαν κατι αλλες λουγκρες
38 Απ: Urouge Mania Τετ 08 Φεβ 2017, 21:30
Tcixlas
μιλάς λες και ο κάιντο είναι ο boss της φυλακής και ο κιντ ο μάγκας της γειτονιάς που μπήκε κια το παιξε τσαμπουκά.... ο κάιντο απλά έσκασε μπροστά τους και αναγκάστηκε να πολεμήσει και τις μάζεψε πολύ άσχημα κιόλας!!! δε στάθηκε μόνος του, τον ανάγκασε η στιγμή.... εσύ βγάζεις τα συμπεράσματα σου... απο την άλλη έχεις μαρτυρία ενός mid underling της mom που λέει ότι έτρεχε με την ουρά στα σκέλια... πάλι βγάζεις δικά σου συμπεράσματα
39 Απ: Urouge Mania Πεμ 09 Φεβ 2017, 00:29
Hawkins
Το τι λέει η κάθε brule δεν με πολυ απασχολη...Δεν ειναι σιγουρο οτι ο Κιντ φοβηθηκε και έφυγε γιατί στην ουσία αυτό ειπε η brulee...Το ότι τα βρηκε σκούρα ναι...Εδώ οι straw hats τα βρήκαν σκούρα με μινγκο και τους αδύναμους που είχε μαζί του και αν δεν είχαν βοήθεια απο ολοκληρο στόλο θα είχαν χάσει,κραξτε κιντ λοιπόν που υπάρχουν μεγαλες πιθανοτητες τα πλοία που έριξε να ειναι τον δυο κομμαντερ
Από ότι έχω καταλάβει οι κόρες και γιοι της μαμάς καθοντε στο νησι και δεν είναι πειρατες, ασχολουντε με τα προληματα του νησιου για αυτό δέν έχουμε δει μπαουντι σε κανέναν με εξερεσει τους 4 κομμαντερς και τους assasins που αυτοι κανουν όλες τις βρώμικες δουλειές...Αν είναι έτσι τότε ταμαγκο,πεκομς,μπομπιν σίγουρα δεν έπαθαν ζημιά τα πλοία τους... Επίσης είδαμε και τους άλλους assasins να φτάνουν στο νησί και οι μόνοι που αργησαν είναι οι δυο κομμαντερς...so?
Από ότι έχω καταλάβει οι κόρες και γιοι της μαμάς καθοντε στο νησι και δεν είναι πειρατες, ασχολουντε με τα προληματα του νησιου για αυτό δέν έχουμε δει μπαουντι σε κανέναν με εξερεσει τους 4 κομμαντερς και τους assasins που αυτοι κανουν όλες τις βρώμικες δουλειές...Αν είναι έτσι τότε ταμαγκο,πεκομς,μπομπιν σίγουρα δεν έπαθαν ζημιά τα πλοία τους... Επίσης είδαμε και τους άλλους assasins να φτάνουν στο νησί και οι μόνοι που αργησαν είναι οι δυο κομμαντερς...so?
40 Απ: Urouge Mania Πεμ 09 Φεβ 2017, 01:17
Tcixlas
εγώ δεν κράζω kid απλά σου λέω τι ισχύει και τι όχι
το τι λέει η μπρουλί δεν το λέει μόνη της, το manga το γράφει ο oda αν το ξεχνάς ρε μαν... δηλαδή όσα λέγονται συνήθως ισχύουν γιατί τα λέει το αφεντικό... αυτά είναι στοιχεία, δεν είναι εικασίες
το τι λέει η μπρουλί δεν το λέει μόνη της, το manga το γράφει ο oda αν το ξεχνάς ρε μαν... δηλαδή όσα λέγονται συνήθως ισχύουν γιατί τα λέει το αφεντικό... αυτά είναι στοιχεία, δεν είναι εικασίες
41 Απ: Urouge Mania Πεμ 09 Φεβ 2017, 01:44
Hawkins
ηξερα οτι θα μου πει καποιος οτι τα λεγομενα ειναι του οντα
αλλα θα πω απλα οτι πολλες φορες ακυρωνει και τα λεγομενα των χαρακτηρων του...
θυμασαι τον λουφη τι ειπε οτι θα κατσει και θα περιμενει εκει τον σαντζι κ τελικα αιχμαλωτιστηκε
πιστευω οτι στην φαση με την brulee μπηκε απλα στο πνευμα του χαρακτηρα της...τι περιμενες δλδ να επαινεσει η brulee τον κιντ??παρε παραδειγμα τον μπαγκι ο τυπος ειναι ο ορισμος του οτι να'ναι τα βλεπει ολλα απο τον δικο του φανταστικο κοσμο
αλλα θα πω απλα οτι πολλες φορες ακυρωνει και τα λεγομενα των χαρακτηρων του...
θυμασαι τον λουφη τι ειπε οτι θα κατσει και θα περιμενει εκει τον σαντζι κ τελικα αιχμαλωτιστηκε
πιστευω οτι στην φαση με την brulee μπηκε απλα στο πνευμα του χαρακτηρα της...τι περιμενες δλδ να επαινεσει η brulee τον κιντ??παρε παραδειγμα τον μπαγκι ο τυπος ειναι ο ορισμος του οτι να'ναι τα βλεπει ολλα απο τον δικο του φανταστικο κοσμο
42 Απ: Urouge Mania Πεμ 09 Φεβ 2017, 01:47
Tcixlas
και τώρα ο λούφυ περιμένει στο σημείο που υποσχέθηκε και ο σάντζι τον συναντά ναι ακύρωσε μόνος σου τα ποιντ σου σε παρακαλω
και ποιός ο λόγος να πει αααα ο μόνος που ήρθε και κατάφερε άλλη φορά να νικήσει commander ειναι ο urouge
και ποιός ο λόγος να πει αααα ο μόνος που ήρθε και κατάφερε άλλη φορά να νικήσει commander ειναι ο urouge
43 Απ: Urouge Mania Πεμ 09 Φεβ 2017, 01:58
Hawkins
επιστρεφει ο λουφη στο σημειο? που το εχει δειξει αυτο?
η brulee το ειπε αλλα αν θυμαμαι καλα μετα τον εκραξε λεγοντας οτι με το που εστειλε τον κρακερ η μαμα το σκοτωσε το καθικη...
ο κιντ καλος η κακος εχασε δεν περιμενα κατι περισσοτερο απο την brulee απο το να τον χλευασει...
παρατηρω οχι μονο εδω αλλα και σε αλλα φορουμ οτι ξαφνικα ο κιντ απο εκει που τον ειχαν γαμαο ταο τον εχουν για σκουπιδι και τον ουρουτζ που δεν ασχολουνταν κανενας εγινε ξαφνικα θεος
κατι οπαδους του παναθηναικου μου θυμιζουν που νικαει η ομαδα μια αγωνιστικη και αρχιζουν θριαμβολογιες...χανει την επομενη και αρχιζουν τα δεν εχουμε ομαδα που παμε ετσι κτλπ
η brulee το ειπε αλλα αν θυμαμαι καλα μετα τον εκραξε λεγοντας οτι με το που εστειλε τον κρακερ η μαμα το σκοτωσε το καθικη...
ο κιντ καλος η κακος εχασε δεν περιμενα κατι περισσοτερο απο την brulee απο το να τον χλευασει...
παρατηρω οχι μονο εδω αλλα και σε αλλα φορουμ οτι ξαφνικα ο κιντ απο εκει που τον ειχαν γαμαο ταο τον εχουν για σκουπιδι και τον ουρουτζ που δεν ασχολουνταν κανενας εγινε ξαφνικα θεος
κατι οπαδους του παναθηναικου μου θυμιζουν που νικαει η ομαδα μια αγωνιστικη και αρχιζουν θριαμβολογιες...χανει την επομενη και αρχιζουν τα δεν εχουμε ομαδα που παμε ετσι κτλπ
44 Απ: Urouge Mania Πεμ 09 Φεβ 2017, 13:00
Kamikaze
Ο Urouge ανέκαθεν ήταν θεός λόγω των memes. Από εποχές Sabaody απλά τώρα υπάρχει και λόγος.
45 Απ: Urouge Mania Πεμ 09 Φεβ 2017, 13:14
Tcixlas
2 τσάπτερ πριν ο λούφυ γύρισε στο σημείο να τον περιμένει, σήμερα ο λούφυ συναντά τον σάντζι... ενημερώσου :D
επίσης είμαι παναθηναικός και μας κράζω κάθε αγωνιστική!!! δεν κράζω τον κιντ, ίσα ίσα ξέρω τι μπορεί να κάνει και είναι και semi-basic character αλλά παρόλα αυτά το φακτ είναι ότι έφυγε σαν κυνηγημένος απο εκεί ενώ ο άλλος έριξε τον κομμαντερ και παλεψε καπάκι και με δεύτερο
επίσης είμαι παναθηναικός και μας κράζω κάθε αγωνιστική!!! δεν κράζω τον κιντ, ίσα ίσα ξέρω τι μπορεί να κάνει και είναι και semi-basic character αλλά παρόλα αυτά το φακτ είναι ότι έφυγε σαν κυνηγημένος απο εκεί ενώ ο άλλος έριξε τον κομμαντερ και παλεψε καπάκι και με δεύτερο
46 Απ: Urouge Mania Πεμ 09 Φεβ 2017, 21:42
Heavenly Yaksha
Άλλο κράζω, άλλο λέω τη γνώμη μου με επιχειρήματα.
Παράδειγμα, ότι και να μου πεις για Ace θα σου πω τα χειρότερα, άρα τον κράζω. Όσο για τον Kid δε ξέρουμε τι παίχτηκε με Kaido. Ίσως τις άρπαξε από αυτόν, ίσως όχι. Δε λέω ότι έκανε βλακεία αν επιτέθηκε, έτσι και αλλιώς άλλη λύση δεν είχε.
Συνεχίζω να πιστεύω πως σε σχέση με αυτά που έχει κάνει ο Luffy και τελευταία ο Urouge ο Kid δεν έχει κάνει κάτι,παρόλο το push που είχε απο Oda απο την αρχή.
Παράδειγμα, ότι και να μου πεις για Ace θα σου πω τα χειρότερα, άρα τον κράζω. Όσο για τον Kid δε ξέρουμε τι παίχτηκε με Kaido. Ίσως τις άρπαξε από αυτόν, ίσως όχι. Δε λέω ότι έκανε βλακεία αν επιτέθηκε, έτσι και αλλιώς άλλη λύση δεν είχε.
Συνεχίζω να πιστεύω πως σε σχέση με αυτά που έχει κάνει ο Luffy και τελευταία ο Urouge ο Kid δεν έχει κάνει κάτι,παρόλο το push που είχε απο Oda απο την αρχή.
47 Απ: Urouge Mania Πεμ 09 Φεβ 2017, 23:13
Tcixlas
κι αυτά είναι facts μέχρι να μάθουμε κάτι καινούριο, οτιδήποτε άλλο είναι απλά γνώμες
48 Απ: Urouge Mania Παρ 10 Φεβ 2017, 19:27
Heavenly Yaksha
Ναι ρε, το θέμα είναι πως και εγώ ξενέρωσα στη τροπή των πραγμάτων με Kid αλλά τι να λέμε..
Όλα δείχνουν πως η συμμαχία στο Wano είναι μονόδρομος!
Όλα δείχνουν πως η συμμαχία στο Wano είναι μονόδρομος!
49 Απ: Urouge Mania Σαβ 11 Φεβ 2017, 14:07
Tcixlas
δεν ξέρω κατα πόσο θα πέσει συμμαχια... παίζει να παραμείνει φυλακισμένος κι απλά να ελευθερωθεί στην ανακατωσούρα κι απλά να χελπάρει οσο μπορεί
50 Απ: Urouge Mania Σαβ 11 Φεβ 2017, 20:29
Hawkins
ο κιντ θα ριξει καιντο μαζι με λουφη χοκινς σκρατσμαν και καναν αλλο
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης