Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Dragon Ball Super

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

26Dragon Ball Super - Σελίδα 2 Empty Απ: Dragon Ball Super Παρ 03 Φεβ 2017, 12:40

Tcixlas

Tcixlas

δεν πάμε για drop φίλε, αν είδες μέχρι εδώ, αλλά σκέψου ότι σε φίλλερ επεισόδια, τον κάνουν να αποφεύγει την προπόνηση, τον κάνουν να μαγειρεύει με ποδιά στον beerus και να χέζεται πάνω του

27Dragon Ball Super - Σελίδα 2 Empty Απ: Dragon Ball Super Παρ 03 Φεβ 2017, 15:05

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
Μέχρι στιγμής δεν το σκέφτομαι το drop διότι το έχω κάνει στο Assassination Classroom και ήδη σκοπεύω να ξαναεπιστρεψω εκεί. Απλά στο Super φεύγουν μέχρι στιγμής οι εχθροί σε 3 επεισόδια, όταν στο Ζ έκαναν παραπάνω. Τέλος πιστεύω ότι άμα είχε soundtrack από το αγγλικό dub θα ήταν πολύ καλύτερο.

28Dragon Ball Super - Σελίδα 2 Empty Απ: Dragon Ball Super Παρ 03 Φεβ 2017, 21:06

Tcixlas

Tcixlas

πες μου οτι το βλέπεις σε νταμπ.... πωωωωωωωωωωωωωω πως σκατά το αντέχεις? :p

επίσης αυτό ήταν το κακό του ντράγκον μπολ πάντα ότι έκανε 20 επεισόδια για μια σκηνή.... το ότι ξεπετάει χαζές μάχες εμένα δε με χαλάει... με χαλάει που ξεπετάει καλές μάχες με χαζές δικαιολογίες

29Dragon Ball Super - Σελίδα 2 Empty Απ: Dragon Ball Super Παρ 03 Φεβ 2017, 21:13

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
Ρε το dub είναι στο 7ο επεισόδιο και εγώ στο 27. xD

Απλά το αγγλικό soundtrack είναι πολύ καλύτερο. Δεν ξέρω πόσο τραβάνε οι μάχες εκεί που είσαι απλά η Frieza και Beerus έφυγαν σε 3 επεισόδια από το σημείο που έγινε το power up.

30Dragon Ball Super - Σελίδα 2 Empty Απ: Dragon Ball Super Παρ 03 Φεβ 2017, 22:27

Tcixlas

Tcixlas

γιατί υποτίθεται με frieza και καλά είναι σε άλλα λεβελ και παπαριές... το θέμα είναι μετά.... χαχαχαχαχα

με beerus απλά απαράδεκτό όπως και το νταμπ... παίζει ξεκάθαρα λόγω συνήθειας επειδή έτσι το έμαθες να το βλέπεις με νταμπ

31Dragon Ball Super - Σελίδα 2 Empty Απ: Dragon Ball Super Σαβ 04 Φεβ 2017, 03:29

Patty D.Luffy

Patty D.Luffy

Yaoi Doctor
Yaoi Doctor
ΜΟΝΟ ΣΑΜΠ ΡΕ

32Dragon Ball Super - Σελίδα 2 Empty Απ: Dragon Ball Super Σαβ 04 Φεβ 2017, 05:19

Tcixlas

Tcixlas

^αυτόν κάτι τον ποτίζουν ξερω γω

οχι συμφωνώ απόλυτα μόνο σαμπ δε μπορώ τη φωνή στο νταμπ

33Dragon Ball Super - Σελίδα 2 Empty Απ: Dragon Ball Super Τετ 21 Μαρ 2018, 22:07

Aokiji

Aokiji

Το βλέπω... Δεν μπορώ να πω πως τρελαίνομαι...  your mom=15$

34Dragon Ball Super - Σελίδα 2 Empty Απ: Dragon Ball Super Παρ 23 Μαρ 2018, 16:13

Tcixlas

Tcixlas

έχει φτιάξει αρκετά προς το τέλος παιδιά

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης