Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Smartphonιάδα

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

26Smartphonιάδα - Σελίδα 2 Empty Απ: Smartphonιάδα Σαβ 11 Μαρ 2017, 11:24

Heavenly Yaksha

Heavenly Yaksha

Δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη και δεν μπορώ να μιλήσω για τα λογισμικά. Δηλαδή δεν έχω και την πείρα καθώς τα κινητά που είχα για χρόνια ήταν απλά..

Τώρα που μπόρεσα έδωσα για να πάρω το S7,και πλέον "μιλάω" με την καινούργια έκδοση ANDROID 7.0 η οποία είναι πολύ καλή.

27Smartphonιάδα - Σελίδα 2 Empty Απ: Smartphonιάδα Σαβ 11 Μαρ 2017, 12:01

Santouryuu

Santouryuu

Εγω τα τελευταια χρονια εχω φαει σκαλωμα με τα μοτορολα... Ειχα το razor i, πηγα στο moto x (2nd gen) και τωρα ηρθε η ωρα για το επομενο (μαλλον moto z)

28Smartphonιάδα - Σελίδα 2 Empty Απ: Smartphonιάδα Σαβ 11 Μαρ 2017, 12:35

Tcixlas

Tcixlas

το καλό στα μοτορόλα είναι το πόσο εύκολα "πειράζονται" έχουν ήδη ένα ελαφρύ λογισμικό, αλλά δίνουν τη δυνατότητα πολύ εύκολα να τα rootάρεις και να το φέρεις στα μέτρα σου, αρκεί να έχεις όρεξη και να το ψάξεις λίγο παραπάνω... αλλά όσα δοκίμασα είχαν κακές κάμερες, γινόντουσαν ελάχιστα καλύτερες με συγκεκριμένα root αλλά και πάλι δεν ήταν ικανοποιητικές

Ρώτησα για τα λογισμικά και έχω λογο που το έκανα! Έχετε παρατηρήσει ότι μετά απο 2-3 χρόνια τα κινητά αρχίζουν να κολλάνε ανεξήγητα, ακόμα κι αν τα resetάρεις? ναι, το λογισμικό φταίει γι αυτό.... οι εταιρείες αναβαθμίζουν τα λογισμικά τους, να υποστηρίζουν όσο το δυνατόν καλύτερα τις ναυαρχίδες κυρίως την καινούρια, και κατα σειρά και των προηγούμενων 2 ή 3 ετών!!! Το αποτέλεσμα??? Αυτό που βλέπετε στα κινητά σας μετά απο μια άλφα χρονική περίοδο, δε σημαίνει ότι το κινητό σας τα έπαιξε... Σημαίνει ότι την εταιρεία δεν την νοιάζει για σένα σαν καταναλωτή! Θέλει να σε ωθεί συνέχεια στην αγορά καινούριας συσκευής και να προχωράς συνέχεια κι εσύ σε αναβαθμίσεις, οπότε σε ρίχνει πολλές φορές ακόμα και επίτηδες!!

Ξέρει κανείς ποιό λογισμικό δε το κάνει αυτό? Ναι σωστά μαντέψατε το ios και είναι ο μόνος λόγος που θα έπαιρνα ποτέ δικό τους κινητό, ίσως και η μεταπωλητική του αξία που δεν πέφτει και πωλούνται άνετα ακόμα και 4 ή 5 χρόνια μετά σε καλή τιμή

θα επανέλθω σύντομα για απαντήσεις και περαιτέρω ανάλυση

29Smartphonιάδα - Σελίδα 2 Empty Απ: Smartphonιάδα Σαβ 11 Μαρ 2017, 13:41

Santouryuu

Santouryuu

Δεν συμφωνω οσον αφορα την καμερα... Ισα ισα, πιστευω οτι εχουν τις καλυτερες αναλυσεις... Επισης δεν σπανε αν σου πεσουν, δε λυγιζουν στην τσεπη και δεν εκρηγνυνται... Πραγμα που τα κανει ανωτερα απ'ολα τα αλλα

Οσον αφορα το κολλημα που τρωνε τα κινητα, σιγουρα καποια πουστια θα κρυβεται απο πισω, αλλα συνηθως φτανει ενα καλο cleaner να ξεσκαρταρει junk για να αδειασει παλι η μνημη

30Smartphonιάδα - Σελίδα 2 Empty Απ: Smartphonιάδα Σαβ 11 Μαρ 2017, 14:03

Heavenly Yaksha

Heavenly Yaksha

Ναι αλλά τα περισσότερα κινητά έχουν cleaner ενσωματωμένο και δεν χρειάζεται να κατεβάσεις κάποιο.
Άσε που έτσι προκαλούνται και πολλά κολλήματα στα κινητά. Το δικό μου έχει ενσωματωμένο απο το Cleanmaster και είναι κομπλέ.

31Smartphonιάδα - Σελίδα 2 Empty Απ: Smartphonιάδα Σαβ 11 Μαρ 2017, 14:16

Tcixlas

Tcixlas

ta cleaner δεν κάνουν σχεδόν τίποτα... το μόνο που κάνει είναι να καθαρίζει την προσωρινή μνήμη, και πραγματικά τίποτα άλλο... αυτό με τα σκαλώματα είναι λόγω λογισμικού ξεκάθαρα, απο αναβάθμιση σε αναβάθμιση σταματάει να υποστηρίζει, και γι αυτό και δεν παίρνουν απο ένα σημείο και μετά

όσο για τις κάμερες, οι καλύτερες βάση ανάλυσης είναι των iphone, huawei στην πρώτη θέση κι απο πίσω πλέον samsung και μετά ακολουθούν εταιρείες.. είναι οριακά στο αν μπαίνει 5άδα σε κάμερα... έχω αλλάξει πολλά τηλέφωνα... το ότι ένα τηλέφωνο λύγισε, ή μια σειρά έκανε ανάφλεξη, δε ρίχνει την ποιότητα των άλλων σειρών της ίδιας εταιρείας!!!

γενικά τα μοτορόλα είναι εύκολα στο χειρισμό, και στο να τα πειράξεις γενικά αλλά όχι τόσο ποιοτικά προσωπική μου άποψη

32Smartphonιάδα - Σελίδα 2 Empty Απ: Smartphonιάδα Σαβ 11 Μαρ 2017, 14:38

Heavenly Yaksha

Heavenly Yaksha

Κυκλοφορούν ακόμα Motorola;  xD

33Smartphonιάδα - Σελίδα 2 Empty Απ: Smartphonιάδα Σαβ 11 Μαρ 2017, 15:12

Scarlet D.

Scarlet D.

Tcixlas έγραψε:εδώ δείχνεις ότι δεν έχεις ασχοληθεί τόσο με iphone όσο νομίζεις... γενικά θα μπορούσες να με πεις και hater της εταιρείας, δεν την πάω, δε μου αρέσει η άπειρη αισχροκέρδεια που απο την αρχή έριξε σαν εταιρεία, και ανάγκασε κι άλλες μεγάλες εταιρείες να ακολουθήσουν την πολιτική...

αλλά έχει το καλύτερο δυνατό service απο όλες τις άλλες μεγάλες εταιρείες, με σωστές εγγυήσεις, κι όχι να αναγκάζεσαι να το στείλεις σε χώρα παραγωγής όπως γίνεται σε αρκετές, ή χώρα αγοράς... έχει δικό της κέντρο support & service ακόμα και στην ελλαδίτσα... Αν το κινητό σου δε συμφέρει να επισκευαστεί λόγω κόστους κινητών, σου δίνει δικό τους refurbished που είναι ουσιαστικά σαν καινούριο!!! Ακόμα κι αν δε σου δώσουν refurbished πολλές φορές σου κάνουν αλλαγή συσκευής εντός του 1 χρόνου!!! Το ότι σπάει εύκολα όντως το έχει, αλλά αν είσαι γκασμάς και παίρνεις κινητό και η προσοχή που του δίνεις, είναι όσο η γωνία του καναπέ που βαράς το δαχτυλάκι καθημερινά, δε σου φταίει κανένας πραγματικά

Οντως δεν εχω ασχοληθει με το iphone, ακριβως γιατι εχω τον 30χρονο αδερφο μου που σκαμπαζει κι αυτος απο τεχνολογια και ειναι apple fanboy και τον εχω καθε λιγο και λιγακι να παραπονιεται για κατι.

Πολυ παλιά οταν βγηκαν τα πρωτα iphone ειχα κι εγω ενα (το ειχα παρει καθυστερημενα τοτε), ολα αυτα τα προβληματα που σου περιεγραψα (εκτος απο το λιγισμα της συσκευης και το service που ηταν του αδερφου μου εμπειριες) τα εχω παθει κι εγω. Ναι τα iphone ειναι ευαισθητα, αλλα κατσε ρε ψηλε μου, τα πληρωνεις εναν σκασμο λεφτα ακριβως για να αντεχουν στον χρονο (οπως λες κι εσυ), αντ' αυτου βαζουν οτι πιο φθινιαρικα υλικα εχουν για να γλυτωσουν εξοδα, εξι μηνες που ειχα το iphone τοτε μου εσπασε η οθωνη ενω απλα μου επεσε στον δρομο (ναι φταιω κι εγω που δεν του ειχα και case), αλλα μετα απο αυτο πηρα ενα samsung galaxy ace 2, δεν του ειχα καν θηκη, εχει φαει τις σαβουρες της ζωης του, και δεν ειχε παθει απολυτως τιποτα, ουτε γρατζουνια, στο τελος απεβιωσε πριν περιπου εναν χρονο (4-5 χρονια το ειχα) και αφου ειχε γινει μαλακια και μου ειχε στραβωσει Ο ΦΟΡΤΙΣΤΗΣ (ο οποιος εκανε 10-20 ευτο αλλα ας μην μιλαμε για τα περιφεριακα γιατι κι εκει η apple το τσιμπαει μεχρι τελους). Τωρα μπορεις να μου πεις πως γινεται ενα iphone που στοιχιζει ΤΟΣΟ πολυ να σπαει με την πρωτη και ενα android που εκανε το πολυ 100 ευρο τοτε να μην σπαει με τιποτα; Επισης εχω να πω οτι σε αυτα τα 4-5 χρονια που το ειχα, μεχρι την τελευταια ανασα του επαιζε και καινουργια παιχνιδια κανονικοτατα και γι' αυτο κανω σποντα στην apple που περιπου 1-2 χρονια μετα την κυκλοφορια ενως καινουργιου iphone οι μισες+ apps του app store λενε οτι "your device does not meet the requirements", και θυμωμω γιατι ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ακομα και για ψηλου πηδημα να σε βαλουν να αγορασεις ενα πιο καινουργιο iphone...

http://www.onepiecegr.com/

34Smartphonιάδα - Σελίδα 2 Empty Απ: Smartphonιάδα Κυρ 12 Μαρ 2017, 00:04

Tcixlas

Tcixlas

όλα αυτά που λες δεν αναιρούν αυτό που σου λέω εγώ... όσο για την καπιταλιστική πωλητική της εταιρείας και τις άπειρες μαλακίες της για την αισχροκέρδεια, είναι ο λόγος που τη σιχαίνομαι σαν εταιρεία και δεν θέλω να πάρω... Παρόλα αυτά τα πράγματα που χαλάνε συνήθως σε αυτά τα τηλέφωνα έιναι εντός εγγυήσεως ή ακόμα κι αν δεν είναι με 10-20 ευρώ σε κάποιον που να γνωρίζει στα φτιάχνει και πολύ εύκολα μετά τη λήξη της εγγύησης!! Δε θέλω να την υποστηρίζω την κωλοεταιρεία γιατί είμαι λίγο samsungfanboy κάτω απο το μεδούλι, αλλά κάποια πράγματα πρέπει να της τα ΄δινεις ρε φίλε δε γίνεται αλλιώς πραγματικά

35Smartphonιάδα - Σελίδα 2 Empty Απ: Smartphonιάδα Κυρ 12 Μαρ 2017, 10:08

Heavenly Yaksha

Heavenly Yaksha

Χωρίς να έχω πάρει ποτέ,γενικά τα I Phone μου προξενούν μια απέχθεια,έτσι χωρίς λόγο..

36Smartphonιάδα - Σελίδα 2 Empty Απ: Smartphonιάδα Κυρ 12 Μαρ 2017, 12:19

Scarlet D.

Scarlet D.

Κι εγω λεω ρε Θαναση οτι μπορει να εχει αυτα τα ελαχιστα καλα που προσφερει σαν εταιρια αλλα εχει απειρα αλλα κακα... Το smartphone τουλαχιστον ειναι σαν λογισμικο ελευθερο και προσφερει ΠΟΛΛΑ περισσοτερα απο το Ιos αν ξερεις να το χρησιμοποιεις. Για να μην αναφερω το γεγονος οτι εχουν πιασει μαλακες τους χρηστες iphone και χρεωνουν apps που στα android ειναι δωρεαν xD

http://www.onepiecegr.com/

37Smartphonιάδα - Σελίδα 2 Empty Απ: Smartphonιάδα Κυρ 12 Μαρ 2017, 14:50

Tcixlas

Tcixlas

ναι αλλά ο μέσος χρήστης τηλεφώνου εξυπηρετείται πολύ πιο εύκολα με ένα iphone με τις απλουστευμένες βασικές λειτουργίες, απο ότι με ένα android, κι εμείς δεν είμαστε μέσοι χρήστες.

Εγώ προτιμώ android άπειρα, λόγω χαμηλότερου κόστους, υψηλότερων δυνατοτήτων και ανεξάντλητη δυνατότητα διαμόρφωσης στα μέτρα σου, αλλά ο μέσος χρήστης δε μπορεί να το κάνει αυτό! Επίσης προσωπικά κάτι που με χαλάει στα android smartphones είναι ότι έπιασαν την τιμή των iphone χωρίς να παρέχουν πλήρως προστατευμένο λογισμικό, και η μεταπωλητική τους αξία, είναι μικρότερη απο ότι ήταν πριν... Δίνεις σχεδόν τα ίδια χρήματα, και σε λιγότερο απο 3-4 μήνες το τηλέφωνο έχει λιγότερη απο τη μικρή του αξία, ενώ τα iphone δεν χάνουν πάνω απο 200 ευρώ τον πρώτο χρόνο και γενικά δεν πέφτουν στα μισά πριν την 3ετία

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης