τα πανζερς καθαρισαν! τρομερη μπαλαρα...ο αγωνας μου αρεσε πολυ γενικα,αν και η αργεντινη επαιξε ψιλοαθλια...τελικη προσπαθεια μηδεν....πο ρε παιχτουρα ο Klose!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
52 Απ: Ποδοσφαιρο Σαβ 03 Ιουλ 2010, 19:50
Iron Nicκ
μπαλαρα σημερα απο την Γερμανια κ αν δειτε προηγουμενο ποστ μ εγραφα οτι η Γερμανια θ το παρει....τελεια μπαλα...φοβερη τελικη προσπαθεια....μυριζε μπαρουτι καθε επιθεση της σχεδον...ειχαν αποκλεισει τον "Καλυτερο Παιχτη Του Κοσμου" και καλα τον μλκ τνον Μεσι και κανεις απο τους υπολοιπους δν εκανε τπτ...4 ευκαιριες η Αργεντινη κ οι 2 ηταν κατι σουτ απελπησιας....η Γερμανια απλα κυριαρχησε στο γηπεδο και περασει 100% δικαια....εγω ακομα λεω οτι θα το παρει το Μουντιαλ!!!!!αλλα γμτ στο επομενο παιχνιδι δν θα παιξει ο Mϋller λογο οτι εχει 2 κιτρινες καρτες
53 Απ: Ποδοσφαιρο Σαβ 03 Ιουλ 2010, 20:30
moumia
Γαμοτο περασε η γερμανια που δεν την ηθελα με τιποτα!!
ελπιζω να αποκληστει δε μαρεσει καθολου αντε να δουμε και σημερα το παραγουαη με την ισπανια ειμαι με παραγουαη!
ελπιζω να αποκληστει δε μαρεσει καθολου αντε να δουμε και σημερα το παραγουαη με την ισπανια ειμαι με παραγουαη!
54 Απ: Ποδοσφαιρο Σαβ 03 Ιουλ 2010, 21:07
Iron Nicκ
moumia έγραψε:Γαμοτο περασε η γερμανια που δεν την ηθελα με τιποτα!!
ελα ρε πλακα κανεις η Γερμανια επαιξε μπαλαρα σε ολα της τα παιχνιδια εκτος απο εκεινο με την Σερβια που ελειπε Κλοζε,Σβαϊσταϊγκερ,Μιλερ,Οζιλ δλδ ολοι αυτοι που κανουνε το παιχνιδι της...απο εκει κ περα εχει παιζει καλη μπαλα σε ολα της τα παιχνιδια κ εχει πεταξει εκτος 2 μεγαλες δυναμεις του ποδοσφαιρου (Αργεντινη-Αγγλια)
Οσο για το βραδυ εγω δν εχω προβλημα οποιος κ αν περασει...η λογικη λεει Ισπανια αλλα δν θα με χαλαγε αν περασει κ η Παραγουαη
55 Απ: Ποδοσφαιρο Κυρ 04 Ιουλ 2010, 01:05
Shadow Ace
τι βλακας,ηθελα να το παιξω στοιχημα 1-0 υπερ Ισπανιας...βλααααακας....
56 Απ: Ποδοσφαιρο Κυρ 04 Ιουλ 2010, 01:22
Guest
εε..τι να κάνεις..αν έβγαινε άλλο σκορ θα έλεγες πάλι καλά που δεν το έπαιξα..έτσι είναι το στοίχημα..
και η Παραγουάη άξιζε...αλλά δεν πέρασε..εκείνο το 2λεπτο με τα πέναλντυ ήταν άλλο πράγμα..τι να πω..μπράβο στους τερματοφύλακες
και η Γερμανία συνεχίζει την καταπληκτική της παράδωση..15 final four σε 19 διοργανώσεις Ο_ο
έπαιξε καταπληκτικά,το ποδόσφαιρο που λατρεύω και άξιζε σίγουρα..έχει σπουδαίους παίκτες
λυπήθηκε λίγο τον Messi ο οποίος γενικά τα παλεύει τα match και είναι μεγάλος παίκτης..αλλά τι να κάνεις αν η συμπαίκτες δεν..
θέλω πολύ να το πάρει η Γερμανία..
και η Παραγουάη άξιζε...αλλά δεν πέρασε..εκείνο το 2λεπτο με τα πέναλντυ ήταν άλλο πράγμα..τι να πω..μπράβο στους τερματοφύλακες
και η Γερμανία συνεχίζει την καταπληκτική της παράδωση..15 final four σε 19 διοργανώσεις Ο_ο
έπαιξε καταπληκτικά,το ποδόσφαιρο που λατρεύω και άξιζε σίγουρα..έχει σπουδαίους παίκτες
λυπήθηκε λίγο τον Messi ο οποίος γενικά τα παλεύει τα match και είναι μεγάλος παίκτης..αλλά τι να κάνεις αν η συμπαίκτες δεν..
θέλω πολύ να το πάρει η Γερμανία..
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Johnyman στις Κυρ 04 Ιουλ 2010, 01:37, 1 φορά
57 Απ: Ποδοσφαιρο Κυρ 04 Ιουλ 2010, 01:26
Shadow Ace
οντως Γιαννη,η Αργεντινη μονο ομαδα δεν ηταν...αν και ο Μεσσι το παλευε...γενικα δεν επαιζαν σωστα συνδυασμους,γιαυτο και δεν ειχαν και τελικη προσπαθεια....
58 Απ: Ποδοσφαιρο Κυρ 04 Ιουλ 2010, 14:13
moumia
Mαρεσει η γερμανια με την μπαλα που παιζει απλα δε μαρεσει να βλεπω την μερκελ χαρουμενη μου τη σπαει πολυ με ολα οσα εχει κανει κατα της Ελλαδας για αυτο το λογο!!
Μακαρι να το παρει η Ολλανδια ή Ουρουγουαη!!! :xD:
Μακαρι να το παρει η Ολλανδια ή Ουρουγουαη!!! :xD:
59 Απ: Ποδοσφαιρο Κυρ 04 Ιουλ 2010, 21:19
black tulip
γαμωτο ηθελα να νικησει η αργεντινη..ξενερωσα..
60 Απ: Ποδοσφαιρο Κυρ 04 Ιουλ 2010, 21:24
didimakia
Γτ μωρε να θες να νικησει μια ομαδα που απεκλεισε την χωρα σου ενω ειχε ηδη περασει απ τους ομιλους? ΟΥΣΤ! ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΕΡΑ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ! ετσι καλα τα εκανες τα τσογλανια τους Αργεντινους... παμε γερα για μουντιαλ (αν και μου την σπαει σαν χωρα στο ποδοσφαιρο μ'αρες πολυ) επισης ευχαριστηθηκα την ηττα της Βραζιλιας...
Α και που'στε... OEOEOEOE GOVU CISSE OEOEOEOEOE
61 Απ: Ποδοσφαιρο Δευ 05 Ιουλ 2010, 01:12
Guest
Ο ΟΣΦΠ έκανε πρόταση σε Ρολαλντίνιο,Ντέκο και Γκούτι...
62 Απ: Ποδοσφαιρο Δευ 05 Ιουλ 2010, 04:10
didimakia
Kαι βεβαιως βεβαιως δεν θα παρει ουτε εναν..τον guti τον παλευει τα τελευταια 3 χρονια...
63 Απ: Ποδοσφαιρο Τρι 06 Ιουλ 2010, 09:17
black tulip
didimakia έγραψε:Γτ μωρε να θες να νικησει μια ομαδα που απεκλεισε την χωρα σου ενω ειχε ηδη περασει απ τους ομιλους? ΟΥΣΤ! ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΕΡΑ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ! ετσι καλα τα εκανες τα τσογλανια τους Αργεντινους... παμε γερα για μουντιαλ (αν και μου την σπαει σαν χωρα στο ποδοσφαιρο μ'αρες πολυ) επισης ευχαριστηθηκα την ηττα της Βραζιλιας...
die didi die
64 Απ: Ποδοσφαιρο Τρι 06 Ιουλ 2010, 11:24
Crowdon
black tulip έγραψε:didimakia έγραψε:Γτ μωρε να θες να νικησει μια ομαδα που απεκλεισε την χωρα σου ενω ειχε ηδη περασει απ τους ομιλους? ΟΥΣΤ! ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΕΡΑ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ! ετσι καλα τα εκανες τα τσογλανια τους Αργεντινους... παμε γερα για μουντιαλ (αν και μου την σπαει σαν χωρα στο ποδοσφαιρο μ'αρες πολυ) επισης ευχαριστηθηκα την ηττα της Βραζιλιας...
die didi die
Γυναίκες και ποδόσφαιρο..
Παράξενος συνδιασμός. :P
66 Απ: Ποδοσφαιρο Τρι 06 Ιουλ 2010, 14:56
didimakia
Aφου δεν το εχουν στο αιμα του...δεν ειναι παθιασμενες γι αυτο..τι περιμενεις? κατι το αντιστοιχο συμβαινει και στην οδηγηση...
68 Απ: Ποδοσφαιρο Τρι 06 Ιουλ 2010, 15:40
Guest
και σήμερα και αύριο,από έναν αγώνα στις 9.30
σήμερα Ολλανδία-Ουρουγουάη
αύριο Ισπανία-Γερμανία
σήμερα Ολλανδία-Ουρουγουάη
αύριο Ισπανία-Γερμανία
69 Απ: Ποδοσφαιρο Τρι 06 Ιουλ 2010, 15:48
βατόμουρο
πωω η ολλανδια με την ουρουγουαη?
must see.
must see.
71 Απ: Ποδοσφαιρο Τρι 06 Ιουλ 2010, 16:26
moumia
Oλλανδια σημερα για νικη και στον τελικο !!!!!!!!
:xD:
:xD:
73 Απ: Ποδοσφαιρο Τρι 06 Ιουλ 2010, 16:41
βατόμουρο
εγω υποστηριζω τα outsider,αλλα τωρα π παιζουν μεταξυ τους δε ξερω...
προτιμω τη γερμανια απο την ισπανια βεβαια,αλλα απο τις αλλες 2 δε ξερω..
ας νικησει ο καλυτερος.
προτιμω τη γερμανια απο την ισπανια βεβαια,αλλα απο τις αλλες 2 δε ξερω..
ας νικησει ο καλυτερος.
74 Απ: Ποδοσφαιρο Τρι 06 Ιουλ 2010, 21:46
IwantCookie
να χάσουν οι γερμαναράδες γιατί αν κερδίσουν θα πάρουν και το μοθντιαλ και θα χαρεί η Μερκελ!
75 Απ: Ποδοσφαιρο Τρι 06 Ιουλ 2010, 21:47
Crowdon
IwantCookie έγραψε:να χάσουν οι γερμαναράδες γιατί αν κερδίσουν θα πάρουν και το μοθντιαλ και θα χαρεί η Μερκελ!
+1
:xD: :xD:
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης