Bangbros
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Δείξε μου το φίλο σου, Μια ακόμα σειρά απο ανίερες συμμαχίες στην Ουανπησολάνδη...
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
76 Απ: Δείξε μου το φίλο σου, Μια ακόμα σειρά απο ανίερες συμμαχίες στην Ουανπησολάνδη... Πεμ 13 Οκτ 2016, 20:05
Deathracer2009
77 Απ: Δείξε μου το φίλο σου, Μια ακόμα σειρά απο ανίερες συμμαχίες στην Ουανπησολάνδη... Πεμ 13 Οκτ 2016, 23:47
Scarlet D.
Η παράταση δώθηκε και αποτύχατε να εξαφανίσετε έστω έναν απο τους δυο δολοφόνους. ο Bangbros πεθανε απο την πολυ σκέψη προσπαθόντας να καταλάβει ποιος ήταν ο δολοφώνος. τελικά και δεν τον βρήκε και πέθανε.
Εχουμε λοιπόν: Και οι δύο σατανικές διάνοιες που σκέφονται τα πάντα όσον αφορά στρατηγικές. Με αργά αλλα προσεκτικά βήματα εξαφάνισαν και οι δύο όλους αυτούς που προσπάθησαν να πάρουν την πρωτιά αλλα στο τέλος βρέθηκαν και οι δύο να είναι το ίδιο σατανικοί. Ας υποδεχθούμε τους νικητές του 2ου διαγωνισμού ουανπησολάνδης στο φόρουμ μας. Με την ευστροφία σας εξασφαλίσατε την ζωή σας ως νικητές.
Εχουμε λοιπόν: Και οι δύο σατανικές διάνοιες που σκέφονται τα πάντα όσον αφορά στρατηγικές. Με αργά αλλα προσεκτικά βήματα εξαφάνισαν και οι δύο όλους αυτούς που προσπάθησαν να πάρουν την πρωτιά αλλα στο τέλος βρέθηκαν και οι δύο να είναι το ίδιο σατανικοί. Ας υποδεχθούμε τους νικητές του 2ου διαγωνισμού ουανπησολάνδης στο φόρουμ μας. Με την ευστροφία σας εξασφαλίσατε την ζωή σας ως νικητές.
Νικητές
Tcixlas (Μιθριδάτης)
Santouryuu (Pikachu)
Tcixlas (Μιθριδάτης)
Santouryuu (Pikachu)
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
One Piece Gr » Spam Corner » Forum Games » Δείξε μου το φίλο σου, Μια ακόμα σειρά απο ανίερες συμμαχίες στην Ουανπησολάνδη...
Παρόμοια θέματα
» Δείξε μου το φίλο σου, Μια ακόμα σειρά απο ανίερες συμμαχίες στην Ουανπησολάνδη... Δήλωση συμμετοχών.
» Δείξε μου το φίλο σου...(Ανίερες Συμμαχίες στην OnePiecολάνδη) [GAME OVER]
» Ουανπησολάνδη 2016 (PC, PS4, Xbox One)
» Θα δεχθει ο Luffy τις συμμαχιες?
» ποσο καιρο πιστευετε θα κρατιση το ανιμε του οπ ακομα
» Δείξε μου το φίλο σου...(Ανίερες Συμμαχίες στην OnePiecολάνδη) [GAME OVER]
» Ουανπησολάνδη 2016 (PC, PS4, Xbox One)
» Θα δεχθει ο Luffy τις συμμαχιες?
» ποσο καιρο πιστευετε θα κρατιση το ανιμε του οπ ακομα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης