Πραγματικα, 5-6 μηνυματα σκαιπ και το παρατησε
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Δείξε μου το φίλο σου, Μια ακόμα σειρά απο ανίερες συμμαχίες στην Ουανπησολάνδη...
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
51 Απ: Δείξε μου το φίλο σου, Μια ακόμα σειρά απο ανίερες συμμαχίες στην Ουανπησολάνδη... Τετ 12 Οκτ 2016, 17:33
Shikkoku
52 Απ: Δείξε μου το φίλο σου, Μια ακόμα σειρά απο ανίερες συμμαχίες στην Ουανπησολάνδη... Τετ 12 Οκτ 2016, 17:34
Deathracer2009
Αυτα τα παιχνιδια θελουν χρονο.
53 Απ: Δείξε μου το φίλο σου, Μια ακόμα σειρά απο ανίερες συμμαχίες στην Ουανπησολάνδη... Τετ 12 Οκτ 2016, 17:35
Tcixlas
η κοπελα δίνει ρε ξεκολλάτε
54 Απ: Δείξε μου το φίλο σου, Μια ακόμα σειρά απο ανίερες συμμαχίες στην Ουανπησολάνδη... Τετ 12 Οκτ 2016, 17:37
Deathracer2009
Το δικο μου σχολιο ισχυει για ολους. Δεν ειναι στοχευμενο...
55 Απ: Δείξε μου το φίλο σου, Μια ακόμα σειρά απο ανίερες συμμαχίες στην Ουανπησολάνδη... Τετ 12 Οκτ 2016, 17:39
Santouryuu
Για να καταλαβω: ο καθε παικτης ειναι σε δυο λιστες; Επισης δεν ιφιστανται αλλοι δυο γυροι... Ειμαστε 4 εναπομειναντα ατομα... Φευγει ο ενας μενουν τρεις... Μετα για να φυγει κι αλλος, θα πρεπει ο ενας να ψηφισει τον εαυτο του!
56 Απ: Δείξε μου το φίλο σου, Μια ακόμα σειρά απο ανίερες συμμαχίες στην Ουανπησολάνδη... Τετ 12 Οκτ 2016, 17:42
Scarlet D.
ο καθενας ειναι στην λιστα κάποιου δυο φόρες ναι, επίσης οι κανόνες έλεγαν οτι αμα κάποιος ολοκληρώσει την λίστα του πρώτος θα κερδίσει αυτοματα σε τρεις γύρους... αλλα επειδή ΚΑΙ αργησατε να ολοκληρωσετε τις λιστες σας ΚΑΙ ειμαστε λιγα άτομα θα το πάμε τελικα όσο τραβήξει... για εναν γύρο...Santouryuu έγραψε:Για να καταλαβω: ο καθε παικτης ειναι σε δυο λιστες; Επισης δεν ιφιστανται αλλοι δυο γυροι... Ειμαστε 4 εναπομειναντα ατομα... Φευγει ο ενας μενουν τρεις... Μετα για να φυγει κι αλλος, θα πρεπει ο ενας να ψηφισει τον εαυτο του!
57 Απ: Δείξε μου το φίλο σου, Μια ακόμα σειρά απο ανίερες συμμαχίες στην Ουανπησολάνδη... Τετ 12 Οκτ 2016, 17:44
Santouryuu
Οχι ρε γμτ, λαθος επαιζα δηλαδη ως τωρα
58 Απ: Δείξε μου το φίλο σου, Μια ακόμα σειρά απο ανίερες συμμαχίες στην Ουανπησολάνδη... Τετ 12 Οκτ 2016, 17:45
Deathracer2009
Εγω λεω να νικησουν και οι 4.... ΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑ
59 Απ: Δείξε μου το φίλο σου, Μια ακόμα σειρά απο ανίερες συμμαχίες στην Ουανπησολάνδη... Τετ 12 Οκτ 2016, 18:05
Tcixlas
εγώ λέω να νικήσει τιμης ένεκεν η παττυ
60 Απ: Δείξε μου το φίλο σου, Μια ακόμα σειρά απο ανίερες συμμαχίες στην Ουανπησολάνδη... Τετ 12 Οκτ 2016, 18:06
Deathracer2009
Αgree...
61 Απ: Δείξε μου το φίλο σου, Μια ακόμα σειρά απο ανίερες συμμαχίες στην Ουανπησολάνδη... Τετ 12 Οκτ 2016, 19:03
Scarlet D.
εγω λεω να σταματησετε να λέτε οτι να ναι και να συνεχισετε το παιχνιδι εναν γυρο ακομα. αααντε
62 Απ: Δείξε μου το φίλο σου, Μια ακόμα σειρά απο ανίερες συμμαχίες στην Ουανπησολάνδη... Τετ 12 Οκτ 2016, 20:27
Hawkins
ετσι ειναι οταν τρωτε τα ατομα που εστω συμμετεχουν στο γκειμ...το ιδιο πατε να μ κανετε και στο παλερμο και θα τα λουστιτε αχαχα
63 Απ: Δείξε μου το φίλο σου, Μια ακόμα σειρά απο ανίερες συμμαχίες στην Ουανπησολάνδη... Πεμ 13 Οκτ 2016, 11:44
Scarlet D.
ρε αντε παιχτε μπαλα και καντε κανα roleplay, τελειωνουμε σημεραHawkins έγραψε:ετσι ειναι οταν τρωτε τα ατομα που εστω συμμετεχουν στο γκειμ...το ιδιο πατε να μ κανετε και στο παλερμο και θα τα λουστιτε αχαχα
64 Απ: Δείξε μου το φίλο σου, Μια ακόμα σειρά απο ανίερες συμμαχίες στην Ουανπησολάνδη... Πεμ 13 Οκτ 2016, 16:36
Scarlet D.
Το παιχνιδι παιρνει παράταση επειδή δεν πέθανε σε αυτόν τον γύρο κανείς.
Αυτη η παράταση είναι SUDDEN DEATH.
Οποιο μέλος πάρει τις περισσότερες ψήφους για θάνατο, πεθαίνει. Δεν χρειάζεται να συμπληρωθούν 3 ψηφοι! Εαν δεν πεθάνει σε αυτον τον γύρο κανείς απο αυτούς που συμπλήρωσαν τις λίστες τους, τότε έχουμε ισοπαλία! η διορία είναι μέχρι 13/10/2016 ώρα 20:00.
Ας νικήσει ο καλύτερος
Αυτη η παράταση είναι SUDDEN DEATH.
Οποιο μέλος πάρει τις περισσότερες ψήφους για θάνατο, πεθαίνει. Δεν χρειάζεται να συμπληρωθούν 3 ψηφοι! Εαν δεν πεθάνει σε αυτον τον γύρο κανείς απο αυτούς που συμπλήρωσαν τις λίστες τους, τότε έχουμε ισοπαλία! η διορία είναι μέχρι 13/10/2016 ώρα 20:00.
Ας νικήσει ο καλύτερος
65 Απ: Δείξε μου το φίλο σου, Μια ακόμα σειρά απο ανίερες συμμαχίες στην Ουανπησολάνδη... Πεμ 13 Οκτ 2016, 17:36
Deathracer2009
ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ Η ΘΑ ΒΑΛΩ ΕΓΩ ΤΗΝ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ;
66 Απ: Δείξε μου το φίλο σου, Μια ακόμα σειρά απο ανίερες συμμαχίες στην Ουανπησολάνδη... Πεμ 13 Οκτ 2016, 17:53
Tcixlas
οι ρουφ ας κάνουν ότι θέλουν
67 Απ: Δείξε μου το φίλο σου, Μια ακόμα σειρά απο ανίερες συμμαχίες στην Ουανπησολάνδη... Πεμ 13 Οκτ 2016, 17:55
Deathracer2009
PERFECT....
68 Απ: Δείξε μου το φίλο σου, Μια ακόμα σειρά απο ανίερες συμμαχίες στην Ουανπησολάνδη... Πεμ 13 Οκτ 2016, 18:09
Tcixlas
εγώ το δηλώνω ότι δε θα ψηφίσω σοβαρά
69 Απ: Δείξε μου το φίλο σου, Μια ακόμα σειρά απο ανίερες συμμαχίες στην Ουανπησολάνδη... Πεμ 13 Οκτ 2016, 19:17
Patty D.Luffy
Μιση ωρίτσα έμεινε... μάλλον χάσαμε όλοι.
70 Απ: Δείξε μου το φίλο σου, Μια ακόμα σειρά απο ανίερες συμμαχίες στην Ουανπησολάνδη... Πεμ 13 Οκτ 2016, 19:30
Santouryuu
Και εγω ειμαι υπερ του να ειμαστε και οι τεσσερεις γουινερς ή λουζερς, αναλογα αν ειστε αισιοδοξοι ή απαισιοδοξοι
71 Απ: Δείξε μου το φίλο σου, Μια ακόμα σειρά απο ανίερες συμμαχίες στην Ουανπησολάνδη... Πεμ 13 Οκτ 2016, 19:33
Deathracer2009
Εγω σκεφτομαι να ψηφισω...
72 Απ: Δείξε μου το φίλο σου, Μια ακόμα σειρά απο ανίερες συμμαχίες στην Ουανπησολάνδη... Πεμ 13 Οκτ 2016, 19:34
Scarlet D.
παιδια οτι θελετε καντε αλλα θα προτιμουσα να παιζατε και λιγο με roleplay
73 Απ: Δείξε μου το φίλο σου, Μια ακόμα σειρά απο ανίερες συμμαχίες στην Ουανπησολάνδη... Πεμ 13 Οκτ 2016, 19:44
Patty D.Luffy
Γεια σας μάγκες μου ο George T είναι εδώ, yo yo yo yo!!
Bangbros
Bangbros
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Patty D.Luffy στις Πεμ 13 Οκτ 2016, 20:05, 1 φορά
74 Απ: Δείξε μου το φίλο σου, Μια ακόμα σειρά απο ανίερες συμμαχίες στην Ουανπησολάνδη... Πεμ 13 Οκτ 2016, 19:58
Deathracer2009
Pikachu
George T
μιθριδάτης
George T
μιθριδάτης
75 Απ: Δείξε μου το φίλο σου, Μια ακόμα σειρά απο ανίερες συμμαχίες στην Ουανπησολάνδη... Πεμ 13 Οκτ 2016, 20:00
Santouryuu
Bangbros
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
One Piece Gr » Spam Corner » Forum Games » Δείξε μου το φίλο σου, Μια ακόμα σειρά απο ανίερες συμμαχίες στην Ουανπησολάνδη...
Παρόμοια θέματα
» Δείξε μου το φίλο σου, Μια ακόμα σειρά απο ανίερες συμμαχίες στην Ουανπησολάνδη... Δήλωση συμμετοχών.
» Δείξε μου το φίλο σου...(Ανίερες Συμμαχίες στην OnePiecολάνδη) [GAME OVER]
» Ουανπησολάνδη 2016 (PC, PS4, Xbox One)
» Θα δεχθει ο Luffy τις συμμαχιες?
» ποσο καιρο πιστευετε θα κρατιση το ανιμε του οπ ακομα
» Δείξε μου το φίλο σου...(Ανίερες Συμμαχίες στην OnePiecολάνδη) [GAME OVER]
» Ουανπησολάνδη 2016 (PC, PS4, Xbox One)
» Θα δεχθει ο Luffy τις συμμαχιες?
» ποσο καιρο πιστευετε θα κρατιση το ανιμε του οπ ακομα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης