Ναι ειναι καπως προβλημα ομως αφου ο καθε ενας θα εχει διαφορετικο κομματι να ασχοληθει και επειδη θα ειναι κ πιο χαλαροι οι ρυθμοι τους δεν ειναι και τοσο ποια τραγικο, ειδικα οταν θα μπει και ο Θανος. Παντως σιγουρα αν βρεθουν κ αλλοι θα ειναι καλα
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Montblanc Norland Recruitment
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
27 Απ: Montblanc Norland Recruitment Τετ 20 Απρ 2016, 21:26
The Red-Haired
Qaaz μετά από τόσο καιρό στο forum θα έπρεπε να διακρίνεις τί λέει κάποιος σαν "αστείο" και τί λέει σοβαρά.. Είναι ποτέ δυνατόν να προσλάβω ΕΓΩ τον ALDARK ?? -είναι admin + παλαιότερο member..- κι από τη στιγμή που θέλει να μπει στο project.. απλά δηλώνει συμμετοχή και μπαίνει.. τώρα αν προηγήθηκε συζήτηση στο skype και του είπα "εννοείται έλα στο project", αυτό δε σημαίνει πως ανακατεύομαι στο team1...
Επίσης σήμερα έκανα κλήση με το παιδί που θα κάνει type για να του εξηγήσω τί ακριβώς θα κάνει.. Δε νομίζω πως χρειάζομαι άδεια από κάποιον..
+ο χρόνος που ασχολούμαι με το project και το update μου επιτρέπουν να λέω τη γνώμη μου.. τουλάχιστον
Επίσης σήμερα έκανα κλήση με το παιδί που θα κάνει type για να του εξηγήσω τί ακριβώς θα κάνει.. Δε νομίζω πως χρειάζομαι άδεια από κάποιον..
+ο χρόνος που ασχολούμαι με το project και το update μου επιτρέπουν να λέω τη γνώμη μου.. τουλάχιστον
28 Απ: Montblanc Norland Recruitment Τετ 20 Απρ 2016, 22:42
Aldark
Για να γίνει ξεκάθαρο , με το "με προσέλαβε ο Ρεντ" εννοούσα ότι ως ενεργό μέλος του Πρότζεκτ μου είπε "ενδιαφέρεσαι;" και του είπα "αφού θα είναι πιο χαλαρό από το εβδομαδιαίο , ευχαρίστως".
Δε νομίζω να υπάρχει αρχηγηλίκι ούντε ντιβιλίκι , κι αν υπάρχει καταναγκασμός , ας αποχωρήσει ο οποιοσδήποτε.
Ξαναλέω ότι όσοι έχουν λάβει ήδη το "βάπτισμα" και έχουν αποκτήσει την εμπειρία μπορούν να δώσουν φώτα στους φρέσκους...=)
Ας μη βλέπουμε θλιμμένα πρόσωπα και θυμό , it's all a free project.
Όπως και το Φόρουμ , καλέ μου φίλε Κααζ , όταν ήλθες εδώ , έγινε γιατί ήξερα ότι έχεις να προσφέρεις κι εδώ θα έκανες το παιχνίδι σου πολύ καλύτερα , θα ανοίγαμε φτερά... Όπως και κάνουμε.
Γι'αυτό ο καθένας βρίσκεται στην κοινότητα και προσφέρει , επειδή το θέλει κι όχι επειδή λαμβάνει χρήματα ή πιέζεται.
Σωστός και ο Ντεθ.
Δε νομίζω να υπάρχει αρχηγηλίκι ούντε ντιβιλίκι , κι αν υπάρχει καταναγκασμός , ας αποχωρήσει ο οποιοσδήποτε.
Ξαναλέω ότι όσοι έχουν λάβει ήδη το "βάπτισμα" και έχουν αποκτήσει την εμπειρία μπορούν να δώσουν φώτα στους φρέσκους...=)
Ας μη βλέπουμε θλιμμένα πρόσωπα και θυμό , it's all a free project.
Όπως και το Φόρουμ , καλέ μου φίλε Κααζ , όταν ήλθες εδώ , έγινε γιατί ήξερα ότι έχεις να προσφέρεις κι εδώ θα έκανες το παιχνίδι σου πολύ καλύτερα , θα ανοίγαμε φτερά... Όπως και κάνουμε.
Γι'αυτό ο καθένας βρίσκεται στην κοινότητα και προσφέρει , επειδή το θέλει κι όχι επειδή λαμβάνει χρήματα ή πιέζεται.
Σωστός και ο Ντεθ.
29 Απ: Montblanc Norland Recruitment Πεμ 21 Απρ 2016, 00:16
NikosV20
Αυτά που λες περί 1η κ 2η θεση με πειράζουν Qaaz. Δεν ειναι στρατος εδω. Και ναι ο Red έχει την αρμοδιότητα να κανει ότι θελει γιατί εχει κουραστει πιο πολυ από ολους τον τελευταίο καιρο και το ξερει ο Δημος αυτό .
30 Απ: Montblanc Norland Recruitment Πεμ 21 Απρ 2016, 05:39
Qaaz
Οπως ξερετε δεν εχω αισθηση του χιουμορ και ειμαι πολυ παγωμενος και σκληρος ανθρωπος διχως αισθηματα. Αν καποιος ειναι σκληρος καργιολης ειμαι εγω και οχι ο Μανος. Τωρα αν καποιος ειναι παλαιοτερος ή και Admin δε του δινει αυτοματα την θεση σε οποιοδηποτε project γιατι πρωτα απ' ολα δεν ειναι δικαιο ως προς αλλους που δηλωσαν ή θα δηλωσουν συμμετοχη που εν τελη μπορει να ειναι και καλυτεροι. Αυτο στο χωριο μου το λενε αξιοκρατιαThe Red-Haired έγραψε:Qaaz μετά από τόσο καιρό στο forum θα έπρεπε να διακρίνεις τί λέει κάποιος σαν "αστείο" και τί λέει σοβαρά.. Είναι ποτέ δυνατόν να προσλάβω ΕΓΩ τον ALDARK ?? -είναι admin + παλαιότερο member..- κι από τη στιγμή που θέλει να μπει στο project.. απλά δηλώνει συμμετοχή και μπαίνει.. τώρα αν προηγήθηκε συζήτηση στο skype και του είπα "εννοείται έλα στο project", αυτό δε σημαίνει πως ανακατεύομαι στο team1...
Καλα εκανες με το Skype οπως κ αλλες φορες εχετε κανει. Αυτο δεν εχει σχεση με αυτο που λεω. Και φυσικα μπορεις να λες την γνωμη σου αλλο το ενα αλλο τ' αλλο
31 Απ: Montblanc Norland Recruitment Πεμ 21 Απρ 2016, 07:10
Pagliacci
Ωπα, κινδυνευει ο τιτλος μου δηλαδη? Αν και εγω ειμαι "καριολης" με "ι"
32 Απ: Montblanc Norland Recruitment Παρ 22 Απρ 2016, 09:18
Qaaz
Βρηκα εναν ακομα που θελει για type.
Υπαρχουν ομως 2 προβληματα. Δεν εχει μεγαλη γνωση απο ps που ομως ο ιδιος ειπε οτι θελει να μαθει απο τα tutorials και τα μαθηματα που θα γινουν. Και 2ον δε θα ειναι ουτε αυτος ελευθερος πριν τον Ιουνη.
Πριν παρω καποια αποφαση επειδη ηδη εχουμε τον Θανο που ειναι απασχολημενος μεχρι τοτε και επειδη προς το παρων εχουμε μονο εναν typer ειπα να ρωτησω κ την γνωμη των υπολοιπων
Υπαρχουν ομως 2 προβληματα. Δεν εχει μεγαλη γνωση απο ps που ομως ο ιδιος ειπε οτι θελει να μαθει απο τα tutorials και τα μαθηματα που θα γινουν. Και 2ον δε θα ειναι ουτε αυτος ελευθερος πριν τον Ιουνη.
Πριν παρω καποια αποφαση επειδη ηδη εχουμε τον Θανο που ειναι απασχολημενος μεχρι τοτε και επειδη προς το παρων εχουμε μονο εναν typer ειπα να ρωτησω κ την γνωμη των υπολοιπων
33 Απ: Montblanc Norland Recruitment Παρ 22 Απρ 2016, 11:41
The Red-Haired
Η δική μου άποψη είναι πως χρειαζόμαστε περισσότερους typper. Θα μου πεις χαίρω πολύ.. xD
Οι μεταφραστές είναι ήδη 2 + ένας QC. Αυτοί μπορούν να βγάζουν άνετα από ένα chapter τη βδομάδα ο καθένας.. άρα θέλουμε τουλάχιστον δύο typpers που να βγάζουν τη δουλειά σε εβδομαδιαία βάση. Με αυτούς τους ρυθμούς προσεγγίζουμε τα 8 chapters το μήνα -με νορμαλ ρυθμούς-, που νομίζω είναι ικανοποιητικό.
Όσον αφορά την "εκπαίδευση", έκανα κλήση με τον Pourikanos και μέσα σε μισή ώρα κατάλαβε το 99% αυτών που πρέπει να κάνει.. χωρίς να ξέρει ιδιαίτερα πράγματα από PS. Γενικά η δουλειά του typper είναι μονότονη. Μόνο όρεξη και χρόνος να υπαρχει κι όλα γίνονται..
Οι μεταφραστές είναι ήδη 2 + ένας QC. Αυτοί μπορούν να βγάζουν άνετα από ένα chapter τη βδομάδα ο καθένας.. άρα θέλουμε τουλάχιστον δύο typpers που να βγάζουν τη δουλειά σε εβδομαδιαία βάση. Με αυτούς τους ρυθμούς προσεγγίζουμε τα 8 chapters το μήνα -με νορμαλ ρυθμούς-, που νομίζω είναι ικανοποιητικό.
Όσον αφορά την "εκπαίδευση", έκανα κλήση με τον Pourikanos και μέσα σε μισή ώρα κατάλαβε το 99% αυτών που πρέπει να κάνει.. χωρίς να ξέρει ιδιαίτερα πράγματα από PS. Γενικά η δουλειά του typper είναι μονότονη. Μόνο όρεξη και χρόνος να υπαρχει κι όλα γίνονται..
34 Απ: Montblanc Norland Recruitment Παρ 22 Απρ 2016, 12:33
Deathracer2009
Μπορει καποιος να μου πει ποια ειναι η δουλεια αυτου που κανει typesetting;
35 Απ: Montblanc Norland Recruitment Παρ 22 Απρ 2016, 12:54
The Red-Haired
παίρνει τις σελίδες, καθαρίζει τα bubbles και γράφει το κείμενο μέσα με προκαθορισμένα fonts και γραφικά -αν πρόκειται για επιθέσεις κλπ-
τόσο απλό.. δε χρειάζεται να ξέρεις καθόλου ps, μόνο 2-3 πράγματα που μπορούμε να σου τα δείξουμε..
τόσο απλό.. δε χρειάζεται να ξέρεις καθόλου ps, μόνο 2-3 πράγματα που μπορούμε να σου τα δείξουμε..
36 Απ: Montblanc Norland Recruitment Παρ 22 Απρ 2016, 13:09
Deathracer2009
Για κάποιο λόγο το θεωρώ πιο κουραστικό από την μετάφραση.
37 Απ: Montblanc Norland Recruitment Παρ 22 Απρ 2016, 19:03
Qaaz
Απαιτητικο ειναι το να εισαι typer οπως και ολα τα αλλα, ομως αυτο εχει αλλο λογο.
Ακομα και να μην ξερεις τπτ μπορεις να δεις πχ το τελευταιο blog post που εχουν κανει στο Mangastream για το HxH για να καταλαβεις πως γινεται η διαδικασια. Βεβαια αυτοι ειναι χρονια εμπειροι και ημι-επαγγελματιες. Δουλευουν αλλο συστημα πιο περιπλογο με περισσοτερα ατομα αλλα θα παρεις μια ιδεα.
Τωρα ναι, προφανως θελουμε typers αλλα οπως εχω πει πολλες φορες δε με νοιαζει το ποτε θα το παραδωσουν το volume αλλα το να το παραδωσουν. Απαιτηση εχω απο το εβδομαδιαιο οχι τα παλια
Τεσπα εγω θα τον πω και βλεπουμε τι θα γινει
Ακομα και να μην ξερεις τπτ μπορεις να δεις πχ το τελευταιο blog post που εχουν κανει στο Mangastream για το HxH για να καταλαβεις πως γινεται η διαδικασια. Βεβαια αυτοι ειναι χρονια εμπειροι και ημι-επαγγελματιες. Δουλευουν αλλο συστημα πιο περιπλογο με περισσοτερα ατομα αλλα θα παρεις μια ιδεα.
Τωρα ναι, προφανως θελουμε typers αλλα οπως εχω πει πολλες φορες δε με νοιαζει το ποτε θα το παραδωσουν το volume αλλα το να το παραδωσουν. Απαιτηση εχω απο το εβδομαδιαιο οχι τα παλια
Τεσπα εγω θα τον πω και βλεπουμε τι θα γινει
38 Απ: Montblanc Norland Recruitment Σαβ 23 Απρ 2016, 10:29
NikosV20
Πρεπει να έχεις λίγη γνώση photoshop για το type ...απλα !!!
39 Count me in Τετ 27 Απρ 2016, 22:35
Akaros
Λοιπον ειχα στειλει μεσω facebook και μου ειπατε να χωθω εδω. Ενδιαφερομαι για το μεταφραστικο κομματι. Εχω εργαστει ως μεταφραστης και ανταποκριτης στον ιταλικο και αμερικανικο Τυπο στα αγγλικα και ειμαι διγλωσσως με αδεια διδασκαλιας στα αγγλικα. Και μεγαλος fan OP. Αυτά.
40 Απ: Montblanc Norland Recruitment Πεμ 28 Απρ 2016, 01:47
Scarlet D.
ψηλε μου αν οντως ισχυουν ολα αυτα, καλοδεχουμενος, στειλε μου το skype σου και θα σε συστησω στην υπολοιπη ομαδαAkaros έγραψε:Λοιπον ειχα στειλει μεσω facebook και μου ειπατε να χωθω εδω. Ενδιαφερομαι για το μεταφραστικο κομματι. Εχω εργαστει ως μεταφραστης και ανταποκριτης στον ιταλικο και αμερικανικο Τυπο στα αγγλικα και ειμαι διγλωσσως με αδεια διδασκαλιας στα αγγλικα. Και μεγαλος fan OP. Αυτά.
41 Απ: Montblanc Norland Recruitment Πεμ 28 Απρ 2016, 03:56
NikosV20
Οι οι ... Μασακα ??Akaros έγραψε:Λοιπον ειχα στειλει μεσω facebook και μου ειπατε να χωθω εδω. Ενδιαφερομαι για το μεταφραστικο κομματι. Εχω εργαστει ως μεταφραστης και ανταποκριτης στον ιταλικο και αμερικανικο Τυπο στα αγγλικα και ειμαι διγλωσσως με αδεια διδασκαλιας στα αγγλικα. Και μεγαλος fan OP. Αυτά.
Πόσο χρονών είσαι ??
42 Απ: Montblanc Norland Recruitment Πεμ 28 Απρ 2016, 06:23
Akaros
Crimson Viper έγραψε:ψηλε μου αν οντως ισχυουν ολα αυτα, καλοδεχουμενος, στειλε μου το skype σου και θα σε συστησω στην υπολοιπη ομαδαAkaros έγραψε:Λοιπον ειχα στειλει μεσω facebook και μου ειπατε να χωθω εδω. Ενδιαφερομαι για το μεταφραστικο κομματι. Εχω εργαστει ως μεταφραστης και ανταποκριτης στον ιταλικο και αμερικανικο Τυπο στα αγγλικα και ειμαι διγλωσσως με αδεια διδασκαλιας στα αγγλικα. Και μεγαλος fan OP. Αυτά.
Akis Karapanagiotis το skype μου. Ή Ακης Καραπαναγιωτης. Δεν θυμαμαι και δεν εχω το δικο μου pc αυτη την στιγμη που γραφω αυτο. Τελος παντων, ετσι με λενε. Για τον απο κατω φιλο ειμαι 23. Και ναι ισχυουν οσα εδωσα. Ειμαι δημοσιογραφος στο επαγγελμα βλεπετε... Btw ***διγλωσσος (selfcorrect)
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Akaros στις Πεμ 28 Απρ 2016, 06:27, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : Ορθογραφια)
43 Απ: Montblanc Norland Recruitment Δευ 30 Μάης 2016, 05:10
Kamikaze
Παιδιά ό,τι υποχρέωση είχα να κάνω έχω τελειώσει σχεδόν. Μένουν μόνο λίγα πραγματάκια μέσα στον Ιούνιο και μπορεί και Ιούλιο αλλά όχι αρκετά. Αυτό που θέλω να πω είναι πως είμαι έτοιμος να μπω στην ομάδα. Είχα μιλήσει παλιότερα με τον Qaaz και μου είπε ελεύθερα πόστα που μπορώ να ασχοληθώ αλλά επειδή ήταν λίγος καιρός πριν θέλω να με ενημερώσετε για το τι μπορώ να κάνω για να συμμετέχω στην ομάδα.
44 Απ: Montblanc Norland Recruitment Δευ 30 Μάης 2016, 05:15
Deathracer2009
Εξαρταται για ποιο πραγμα θα σε χρειαστουν. Εαν ειναι για τα καινουργια chapters θα βρεις σιγουρα εργασια ειδαλλως εαν ειναι για τα παλια θα περιμενεις στον ΟΑΕΔ σαν και εμας.
45 Απ: Montblanc Norland Recruitment Δευ 06 Ιουν 2016, 15:39
The Red-Haired
Καλύτερα να μιλήσεις με τον Qaaz γιατί το παλιά chapter .. δεν το βλέπω να συνεχίζουν. Στο group για τα τρέχοντα chapters δε νομίζω πως χρειαζόμαστε βοήθεια.. οπότε μίλα με τον qaaz μήπως σχεδιάζει κάτι άλλο...
46 Απ: Montblanc Norland Recruitment Δευ 06 Ιουν 2016, 15:43
Deathracer2009
Μα γιατί να μην συνεχίσουν τα παλια chapters;
47 Απ: Montblanc Norland Recruitment Δευ 06 Ιουν 2016, 15:50
The Red-Haired
Να συνεχίσουν death μου .. να συνεχίσουν..
όταν όμως έχει ανατεθεί δουλειά στο νεοσύστατο team από το πάσχα και αυτή τη στιγμή δεν έχει ολοκληρώσει ΟΥΤΕ ΕΝΑ chapter.. και δεν υπάρχει καμμία απολύτως κινητικότητα.. είναι λογικό να αρχίσουν οι αμφιβολίες για το ΑΝ θα γίνει κάτι...
αντιθέτως.. το τρέχον μανγκα πάει ρολόι, είναι έτοιμο κάθε παρασκευή βράδυ..
όταν όμως έχει ανατεθεί δουλειά στο νεοσύστατο team από το πάσχα και αυτή τη στιγμή δεν έχει ολοκληρώσει ΟΥΤΕ ΕΝΑ chapter.. και δεν υπάρχει καμμία απολύτως κινητικότητα.. είναι λογικό να αρχίσουν οι αμφιβολίες για το ΑΝ θα γίνει κάτι...
αντιθέτως.. το τρέχον μανγκα πάει ρολόι, είναι έτοιμο κάθε παρασκευή βράδυ..
48 Απ: Montblanc Norland Recruitment Δευ 06 Ιουν 2016, 15:59
Deathracer2009
Χωρις πλακα δεν ξερω γιατι κωλυσιεργουμε! Εμενα παντως οποτε μου ανατεθηκε μεταφραση την εκανα πολυ γρηγορα. Faster than light...
Eκτος και αν δεν πληρω τις προυποθεσεις για translator...
Eκτος και αν δεν πληρω τις προυποθεσεις για translator...
49 Απ: Montblanc Norland Recruitment Δευ 06 Ιουν 2016, 16:17
The Red-Haired
Δε νομίζω death.. γιαυτό άλλωστε υπάρχει και ο QC και κατεπέκταση ο Δήμος και ο Qaaz για να κάνουν τις όποιες διορθώσεις.. τα χουμε ξαναπεί αυτά, όλοι όσοι βρέθηκαν στο δικό "σας" project πληρούσαν μια χαρά τις προϋποθέσεις.. το θέμα είναι η διάθεση και ο χρόνος που υπάρχει και η υπομονή, μιας και είναι ένα πολύ μεγάλο εγχείρημα..
το πιο δύσκολο είναι να δουλέψετε ως ομάδα και για να γίνει αυτό πρέπει να μπουν κάποιοι βραχυπρόθεσμοι και μακροπρόθεσμοι στόχοι.. είχα προτείνει να ξεκινήσετε ολοκληρώνοντας 1 chapter τη βδομάδα, όπως κάνουμε κι εμείς.. και να πούμε πως μέχρι το Σεπτέμβρη θα έχουν βγει 15-20 chapters .. όμως ανταυτού έχουμε κολήσει στο chapter 4 και στο chapter 2... το 1 είναι έτοιμο από εμένα.. αλλά εκρεμεί η διόρθωσή του από τα χριστούγεννα.. όπως καταλαβαίνεις το πράγμα έχει μπει στον πάγο και θα βγει μόνο αν ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ όσοι ασχολούνται με αυτό...
το πιο δύσκολο είναι να δουλέψετε ως ομάδα και για να γίνει αυτό πρέπει να μπουν κάποιοι βραχυπρόθεσμοι και μακροπρόθεσμοι στόχοι.. είχα προτείνει να ξεκινήσετε ολοκληρώνοντας 1 chapter τη βδομάδα, όπως κάνουμε κι εμείς.. και να πούμε πως μέχρι το Σεπτέμβρη θα έχουν βγει 15-20 chapters .. όμως ανταυτού έχουμε κολήσει στο chapter 4 και στο chapter 2... το 1 είναι έτοιμο από εμένα.. αλλά εκρεμεί η διόρθωσή του από τα χριστούγεννα.. όπως καταλαβαίνεις το πράγμα έχει μπει στον πάγο και θα βγει μόνο αν ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ όσοι ασχολούνται με αυτό...
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης