Καλησπέρα σε όλο το forum και καλή χρονιά! Νέο μέλος,και οι πρώτες εντυπώσεις απο τη σελίδα σας είναι πολύ καλές και ελπίζω να συνεχίσετε έτσι και ακόμα καλύτερα..Ο χρόνος μου είναι περιορισμένος λόγω στρατού αλλά όσο μπορώ θα ακολουθώ στις συζητήσεις για το κορυφαίο-κατ'εμε-manga,το One Piece!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
252 Απ: Καλωσόρισμα! Τρι 05 Ιαν 2016, 22:42
The Red-Haired
Καλωσήλθες Heavenly Deamon και Καλή Χρονιά!
Οι καλύτερες μέρες του φόρουμε είναι αυτές που προηγούνται κι έπονται των chapter που δημοσιεύονται.. Περιμένουμε σχόλιά σου για τα καινούργια επεισόδια κι επίσης μπορείς να συμμετάσχεις στο Character Tournament αν δεν το έχεις ήδη προσέξει!
'Αντε και καλός πολίτης :)
Οι καλύτερες μέρες του φόρουμε είναι αυτές που προηγούνται κι έπονται των chapter που δημοσιεύονται.. Περιμένουμε σχόλιά σου για τα καινούργια επεισόδια κι επίσης μπορείς να συμμετάσχεις στο Character Tournament αν δεν το έχεις ήδη προσέξει!
'Αντε και καλός πολίτης :)
253 Απ: Καλωσόρισμα! Τρι 05 Ιαν 2016, 22:51
Heavenly Yaksha
Συμφωνώ 100% φίλε Red Haired..αναμένω και εγώ το νέο chapter όπως και τα επόμενα,για μπόλικη συζήτηση! Να 'σαι καλά :)
Υ.Γ Όχι δεν το παρατήρησα,θα το ψάξω!
Υ.Γ Όχι δεν το παρατήρησα,θα το ψάξω!
254 Απ: Καλωσόρισμα! Τρι 05 Ιαν 2016, 23:09
Scarlet D.
καλοσήρθες, και παλι! Οπως σου πε ο Red-haired, τα καλυτερα γι αυτο το φορουμ ερχονται, θα το εκτιμησουμε αν εισαι αρκετα ενεργος κι επεισης μπορεις οποτε θες να ριξεις καμια ιδεα για το φορουμ
255 Απ: Καλωσόρισμα! Τρι 05 Ιαν 2016, 23:27
Aldark
Καλωσήρθες στην παρέα μας φίλε Heavenly Yaksha! Με κάλυψαν πλήρως οι προλαλήσαντες , οπότε να ευχηθώ απλώς καλή διασκέδαση και όμορφες , εποικοδομητικές συζητήσεις~!
256 Απ: Καλωσόρισμα! Τρι 05 Ιαν 2016, 23:46
Heavenly Yaksha
Να 'στε καλά παιδιά! Πιστεύω θα έχουμε να πούμε πολλά απο δώ και πέρα..ο Oda θα φροντίζει για αυτό! :P
257 Απ: Καλωσόρισμα! Τετ 06 Ιαν 2016, 00:10
Tcixlas
καλώς μας ήρθες και απο τον καινούριο παλιό του φόρουμ, αν μείνεις στην παρέα μας να ξέρεις ότι εγώ είμαι ο χαβαλές οι άλλοι απλά υπάρχουν... το τουρνουα χαρακτήρων είναι στο τέλος της σελίδας της γενικής του φόρουμ και κάνουμε διαγωνισμό μεταξύ χαρακτήρων θα το δεις...
258 Απ: Καλωσόρισμα! Τετ 06 Ιαν 2016, 00:19
Heavenly Yaksha
χαχαχαχαχα ναι φίλε μου, το έλεγξα και έχω ήδη αφήσει τα ψηφαλάκια μου!
259 Απ: Καλωσόρισμα! Τετ 06 Ιαν 2016, 00:23
Deathracer2009
Tcixlas έγραψε:καλώς μας ήρθες και απο τον καινούριο παλιό του φόρουμ, αν μείνεις στην παρέα μας να ξέρεις ότι εγώ είμαι ο χαβαλές οι άλλοι απλά υπάρχουν... το τουρνουα χαρακτήρων είναι στο τέλος της σελίδας της γενικής του φόρουμ και κάνουμε διαγωνισμό μεταξύ χαρακτήρων θα το δεις...
κλαμα..... :xD:
ΥΓ. Welcome Doffy....
260 Απ: Καλωσόρισμα! Τετ 06 Ιαν 2016, 11:30
Tcixlas
τι γελας ρε ντεθ? άδικο έχω? να πες εσύ στο παιδί εγώ δεν κοιτάω... ποιός έιναι ο χαβαλές εδώ μεσα?
261 Απ: Καλωσόρισμα! Τετ 06 Ιαν 2016, 13:27
Deathracer2009
Πιο πολύ έκλαψα στο σημείο μετά το χαβαλέ.... :xD:
262 Απ: Καλωσόρισμα! Τετ 06 Ιαν 2016, 16:22
Tcixlas
αυτογνωσία? σπαμ κι εδώ? θα μας πατάξει ο αλδαρκιος...
263 Απ: Καλωσόρισμα! Τετ 06 Ιαν 2016, 16:53
Aldark
Θα σας πετάξω δε θα σας πατάξω.
Καταρχάς le forum c'est moi (jk) , απλά ο Τσίχλας είναι ο κινητήριος μοχλός. Και αφού είναι το "καλό παράδειγμα" πρέπει να μην κάνει σπαμ (όπως λέει και μόνος του) ΚΑΙ ΕΔΩ :xD: . Όμως κάθε μοχλός χρειάζεται τα γρανάζια , aka τους υπόλοιπους. Το μυστικό του κρύβεται κάπου εδώ...αν δεν έχει όμως τους υπόλοιπους για να του δίνουν φήντμπακ δε θα μπορέσει να επιβιώσει. Άρα Τσίχλας και φόρουμ είναι μια σχέση στοργής και αλληλοσεβασμού...Το ένα δεν υπάρχει χωρίς το άλλο.
Καταρχάς le forum c'est moi (jk) , απλά ο Τσίχλας είναι ο κινητήριος μοχλός. Και αφού είναι το "καλό παράδειγμα" πρέπει να μην κάνει σπαμ (όπως λέει και μόνος του) ΚΑΙ ΕΔΩ :xD: . Όμως κάθε μοχλός χρειάζεται τα γρανάζια , aka τους υπόλοιπους. Το μυστικό του κρύβεται κάπου εδώ...αν δεν έχει όμως τους υπόλοιπους για να του δίνουν φήντμπακ δε θα μπορέσει να επιβιώσει. Άρα Τσίχλας και φόρουμ είναι μια σχέση στοργής και αλληλοσεβασμού...Το ένα δεν υπάρχει χωρίς το άλλο.
264 Απ: Καλωσόρισμα! Πεμ 07 Ιαν 2016, 00:20
Tcixlas
μαλακίες εγώ ψωνίζω συνέχεια μόνος μου άρα υπάρχω και μόονος μου...
265 Απ: Καλωσόρισμα! Πεμ 17 Μαρ 2016, 17:29
VioletCitizen
Γειά σας παιδιά, είμαι ένα νέο μέλος.
Δεν είμαι και τρομερά σχετικός με one piece αλλά έχω ακούσει καλά λόγια για το φόρουμ οπότε μπήκα να δω τι παίζει :]
Δεν είμαι και τρομερά σχετικός με one piece αλλά έχω ακούσει καλά λόγια για το φόρουμ οπότε μπήκα να δω τι παίζει :]
266 Απ: Καλωσόρισμα! Πεμ 17 Μαρ 2016, 17:32
Σκληρός Καριόλης
Και νεα μελη φερνω τι αλλο θελετε?
267 Απ: Καλωσόρισμα! Πεμ 17 Μαρ 2016, 19:36
Johnyman
άλλος έχει το όνομα,άλλος έχει τη χάρη!!
καλώς ήρθες VioletCitizen.γνωρίζεστε btw?
καλώς ήρθες VioletCitizen.γνωρίζεστε btw?
268 Απ: Καλωσόρισμα! Πεμ 17 Μαρ 2016, 19:37
Tcixlas
καλώς τον φίλο μας, ελπίζουμε να σου αρέσει η παρέα
271 Απ: Καλωσόρισμα! Παρ 18 Μαρ 2016, 01:41
Johnyman
ρε σκληρέ καριόλη να 'ούμε άσε μας να κάνουμε το παιχνίδι μας
272 Απ: Καλωσόρισμα! Παρ 18 Μαρ 2016, 16:11
Tcixlas
δεν είναι θυληκός ο πιπο τζόνι μην πάει αλλού ο νους σου κι αμέσως να κάνεις κομματι
275 Απ: Καλωσόρισμα! Κυρ 20 Μαρ 2016, 17:54
Shikkoku
Δύο μήνες ακόμα :buhu:Deathracer2009 έγραψε:Τέλος οι πανελλήνιες;
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης