το εχω σκισει ρε γαματω....θα κοιταξω αυριο...didimakia έγραψε:Googlare μωρε αν και δεν νομιζω να το μεταφρασαν ακομα.. κοιτα το Σαββατο.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
51 Απ: Katekyo Hitman Reborn! Παρ 06 Αυγ 2010, 01:46
zOOOk
55 Απ: Katekyo Hitman Reborn! Κυρ 08 Αυγ 2010, 12:10
????????
τπ mangastream εβαλε και hitman reborn στη συλλογη του :D
58 Απ: Katekyo Hitman Reborn! Δευ 09 Αυγ 2010, 14:24
????????
didimakia έγραψε:Νεw x burner? xd thats cool ^^
didimakia έγραψε:Thats cool ^^
το καταλαβαμε ολα cool :xD: βασικα εγω δν νομιζω να μαθει νεο x-burner θα ειν λιγο φεηλ καθε τσαπ περνουν καινουργια δαχτυλιδια καινουργιες επιθεσεις γενικα εχει πολυ παουερ απο ποσο ακομα θα ανεβασει????απλα το μονο που παιζει ειν αυτα τα ακουστηκα που πηρε μαζι με τ νεα gear να δυναμωσουν το X-burner απλα
59 Απ: Katekyo Hitman Reborn! Τρι 17 Αυγ 2010, 18:42
Guest
το τελείωσα πριν μία ώρα και λέω την τελική μου γνώμη
Α-Ψ-Ο-Γ-Ο!!!!!!!!! λίγο πιο κάτω από το OP(τόσο καλό)..έχει καταπληκτικούς χαρακτήρες και πολύ καλή ιστορία/δέσιμο/αγωνία κτλ
αργότερα θα το συγκρίνω και με το anime του,κυρίως τις μάχες...ένα πάρα πολύ καλό μάνγκα που ξεφεύγει πολλές φορές από τα όρια του shonen
Α-Ψ-Ο-Γ-Ο!!!!!!!!! λίγο πιο κάτω από το OP(τόσο καλό)..έχει καταπληκτικούς χαρακτήρες και πολύ καλή ιστορία/δέσιμο/αγωνία κτλ
αργότερα θα το συγκρίνω και με το anime του,κυρίως τις μάχες...ένα πάρα πολύ καλό μάνγκα που ξεφεύγει πολλές φορές από τα όρια του shonen
61 Απ: Katekyo Hitman Reborn! Παρ 20 Αυγ 2010, 10:00
????????
μπισκοτακι εσυ τρανε μοντερατορ?
παω να τ διαβασω και εγω και ερχομαι να εκφρασω γνωμες
παω να τ διαβασω και εγω και ερχομαι να εκφρασω γνωμες
62 Απ: Katekyo Hitman Reborn! Παρ 20 Αυγ 2010, 16:29
didimakia
Nταξει δεν τρελαθηκα.
και αυτοι οι law defenders ειναι cool xd
και αυτοι οι law defenders ειναι cool xd
63 Απ: Katekyo Hitman Reborn! Παρ 20 Αυγ 2010, 16:36
quenta
ρε που πανε μονο 3 ατομα και το μωρο να τα βαλουν με τους σιμον? θα τρελαθουμε??
απο οτι φενεται θα σκασει ο χιμπαρι μαζι με τον ιαμαμοτο που θα τον εχει χιλαρει καποιος..ισως τον κανει καλα το στρακιπου απο τους varia...και μιριζομαι οτι αφου την γκομενα την επιασαν θα σκασει μυτη ο τρελαμενος ο μουκουρο που θα την εχει κανει απο την φυλακη καπως και ετσι θα παλεψουν ολοι οι γκαρντιανς μαζι...
στην αρχη πιστευα οτι κατι θα γινει και θα πρεπει να περασει ο καιρος για να τουμπανιαζουν και οι σιμονς τσιτα ,δλδ να περασουν και οι 7 μερες αλλα τωρα που σκασαν οι ανωμαλοι οι φυλακες και ειπαν σταρτ δε φαητ,λογικα θα εχουμε μονο μια μαχη η οποια θα αρχισει καπακια και η θα σκασουν τωρα ολοι οι γκαρντιανς οι θα σκανε σιγα σιγα για να σωζουν καταστασεις..
ρε οτι και να κανουν NARUTO και ONEPIECE δεν θα γινουν ποτε ουτε αυτο ουτε το bleatch..
μονο το fairy tail κατι παει να πει για το λογο οτι εχουμε δει τοσα και παρολα αυτα δεν εχει αποκαλυφθει τπτ για τους δρακους που θα ειναι πιστευω το πιο συμαντικο αρκ στο στορι..
για να μην παρεξηγουμε το reborn ειναι απο τα αγαπημενα μου,οπως και το bleatch..απλα συγκριτικα με ναρουτο και ουαν πις ειναι κατοτερο σε θεμα ιστοριας-πλοκης κτλπ..
το μονο που παραδεχομαι στο bleatch ειναι το σχεδιο του,που εκει νταξ..βγαζω το καπελο μου στους ανιμεητορς..
απο οτι φενεται θα σκασει ο χιμπαρι μαζι με τον ιαμαμοτο που θα τον εχει χιλαρει καποιος..ισως τον κανει καλα το στρακιπου απο τους varia...και μιριζομαι οτι αφου την γκομενα την επιασαν θα σκασει μυτη ο τρελαμενος ο μουκουρο που θα την εχει κανει απο την φυλακη καπως και ετσι θα παλεψουν ολοι οι γκαρντιανς μαζι...
στην αρχη πιστευα οτι κατι θα γινει και θα πρεπει να περασει ο καιρος για να τουμπανιαζουν και οι σιμονς τσιτα ,δλδ να περασουν και οι 7 μερες αλλα τωρα που σκασαν οι ανωμαλοι οι φυλακες και ειπαν σταρτ δε φαητ,λογικα θα εχουμε μονο μια μαχη η οποια θα αρχισει καπακια και η θα σκασουν τωρα ολοι οι γκαρντιανς οι θα σκανε σιγα σιγα για να σωζουν καταστασεις..
ρε οτι και να κανουν NARUTO και ONEPIECE δεν θα γινουν ποτε ουτε αυτο ουτε το bleatch..
μονο το fairy tail κατι παει να πει για το λογο οτι εχουμε δει τοσα και παρολα αυτα δεν εχει αποκαλυφθει τπτ για τους δρακους που θα ειναι πιστευω το πιο συμαντικο αρκ στο στορι..
για να μην παρεξηγουμε το reborn ειναι απο τα αγαπημενα μου,οπως και το bleatch..απλα συγκριτικα με ναρουτο και ουαν πις ειναι κατοτερο σε θεμα ιστοριας-πλοκης κτλπ..
το μονο που παραδεχομαι στο bleatch ειναι το σχεδιο του,που εκει νταξ..βγαζω το καπελο μου στους ανιμεητορς..
64 Απ: Katekyo Hitman Reborn! Παρ 20 Αυγ 2010, 18:17
Guest
quenta έγραψε:
το Reborn μια χαρά ανεπτυγμένο είναι σε θέμα ιστορίας..δεν έχει ''τρύπες'' όπως έχει το Ναρούτο..οι προπονήσει είναι άκρως ενδιαφέρων και όχι βαρετές,ενώ τα αάχρηστα τσάπτερς είναι ελάχιστα...το Ναρούτο είναι καθαρά θέμα Αρκ..αυτό που είμαστε τώρα είναι 2 λαλούν και 3 χορεύουν..από τον Itachi και μετά άσπρη μέρα δεν είδαμε
για μπλιτς δεν θα μιλήσω(δεν έχω δει)
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Johnyman στις Παρ 20 Αυγ 2010, 19:06, 2 φορές συνολικά
65 Απ: Katekyo Hitman Reborn! Παρ 20 Αυγ 2010, 18:55
Grimmy
το ριμπορν ειναι χαλαρα καλυτερο απο το ναρουτο...
το ναρουτο ειναι μια μλκ και μιση
το ναρουτο ειναι μια μλκ και μιση
66 Απ: Katekyo Hitman Reborn! Παρ 20 Αυγ 2010, 19:07
Guest
ούτε μια μλκ και μισή το χαρακτηρίζεις
υπάρχουν Αρκ και σκηνές που πολλοί μανγκάκα θα ζήλευαν(στο Ναρούτο)..αλλά το πρόβλημα είναι πως το Ναρούτο δεν είναι πάντα στα high του
υπάρχουν Αρκ και σκηνές που πολλοί μανγκάκα θα ζήλευαν(στο Ναρούτο)..αλλά το πρόβλημα είναι πως το Ναρούτο δεν είναι πάντα στα high του
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Johnyman στις Σαβ 21 Αυγ 2010, 16:59, 1 φορά
67 Απ: Katekyo Hitman Reborn! Παρ 20 Αυγ 2010, 20:59
????????
στ νεο τσαπ δν μ αρεσαν μονο τα νεα ρουχα τους ολα τα αλλα ηταν μια χαρα περιμενουμε μια επικ μαχη...
68 Απ: Katekyo Hitman Reborn! Παρ 20 Αυγ 2010, 21:46
didimakia
Γιαννη μην νομιζεις, τωρα εισαι και λιγο ενθουσιασμενος μ'αυτο επειδη σου ειναι φρεσκο,φρεσκο. ολοι αυτο παθενουμε. οταν περιμενεις καιρο θα κτλβεις την αξια του. και μην βγενετε οff-topic.
69 Απ: Katekyo Hitman Reborn! Σαβ 21 Αυγ 2010, 02:54
quenta
μια μλκια και μιση το ποιο διασημο-αναγνωσιμο μανγκα??..ενταξ ελεως
και το ναρουτο τωρα ειναι στα καλυτερα του...δεν ξερω αν το διαβαζεται η αν ετσι τα λετε χωρις να ξερετε παντως θελετε να μου πειτε οτι τα τσαπτερς με την ιστορια του τεταρτου και γενικα ολο το σκηνικο με το τρεηνινγκ δεν ειναι κοριφαιο?τι να πω...
λογικα θα αντιδρασετε και θα γραψετε κατι αρνητικο αλλα οποιον και να ρωτησεις θα σου πει οτι το ναρουτο ειναι στα καλυτερα του και οσο παει τα σπαει ολο και πιο πολυ..
βασικα δεν χρειαζεται να σας τα λεω εγω..μπορειτε απλα να πατε στο θεμα του ναρουτο εδω στο site και να διαβασεται το τι γραφουν οι φανς του..
η ιστορια του ναρουτο μετα το ντου του pain δεν εχει σταματημο..γινονται πραγματικες σφαγες..ακομα και στα τελευταια τσαπτερς που ειναι τσαπτερς με τρεινινγκ μας εδειξε τρομερο μερος της ιστοριας με επεικες μαχες και μας αποκαληψε πραγματα που μας ετρωγαν απο την αρχη του μανγκα..
οποτε ειναι λιγο ακυρο το σημειο ετσι ωστε να πεις οτι εχει πεσει το ναρουτο..αυτη την στιγμη περιμενουμε πως και πως ποτε θα βγει το νεο τσαπτερ..
και σταματαω εδω γιατι το πεταμε εκτος θεματος και θα συνεχησει η συζητηση..αν χρειαστει να απαντησω σε μελλοντικο ποστ θα απαντησω στο θεμα του ναρουτο που ειναι και το καταληλο για την συζητηση
και το ναρουτο τωρα ειναι στα καλυτερα του...δεν ξερω αν το διαβαζεται η αν ετσι τα λετε χωρις να ξερετε παντως θελετε να μου πειτε οτι τα τσαπτερς με την ιστορια του τεταρτου και γενικα ολο το σκηνικο με το τρεηνινγκ δεν ειναι κοριφαιο?τι να πω...
λογικα θα αντιδρασετε και θα γραψετε κατι αρνητικο αλλα οποιον και να ρωτησεις θα σου πει οτι το ναρουτο ειναι στα καλυτερα του και οσο παει τα σπαει ολο και πιο πολυ..
βασικα δεν χρειαζεται να σας τα λεω εγω..μπορειτε απλα να πατε στο θεμα του ναρουτο εδω στο site και να διαβασεται το τι γραφουν οι φανς του..
Johnyman έγραψε:αλλά το πρόβλημα είναι πως το Ναρούτο δεν είναι πάντα στα high του
η ιστορια του ναρουτο μετα το ντου του pain δεν εχει σταματημο..γινονται πραγματικες σφαγες..ακομα και στα τελευταια τσαπτερς που ειναι τσαπτερς με τρεινινγκ μας εδειξε τρομερο μερος της ιστοριας με επεικες μαχες και μας αποκαληψε πραγματα που μας ετρωγαν απο την αρχη του μανγκα..
οποτε ειναι λιγο ακυρο το σημειο ετσι ωστε να πεις οτι εχει πεσει το ναρουτο..αυτη την στιγμη περιμενουμε πως και πως ποτε θα βγει το νεο τσαπτερ..
και σταματαω εδω γιατι το πεταμε εκτος θεματος και θα συνεχησει η συζητηση..αν χρειαστει να απαντησω σε μελλοντικο ποστ θα απαντησω στο θεμα του ναρουτο που ειναι και το καταληλο για την συζητηση
Έχει επεξεργασθεί από τον/την quenta στις Σαβ 21 Αυγ 2010, 03:09, 2 φορές συνολικά
71 Απ: Katekyo Hitman Reborn! Σαβ 21 Αυγ 2010, 14:20
Grimmy
quenta πρεπει να μαθεις να κρινεις απο αυτο που διαβαζεις και οχι απο αυτο που λενε οι αλλοι... Το οτι προωθειτε παραπανω δε το κανει καλυτερο.... Μπορω να σου βρω πολλα που δε τα ξερει η μανα τους και ειναι αριστουργηματα.... Ρωτα τον ευθυμη εχει ξεθαψει πολλα... Αποκτηστε επιτελους δικια σας αποψη και μη συνδιαζεται το γνωστο με το καλο....
72 Απ: Katekyo Hitman Reborn! Σαβ 21 Αυγ 2010, 14:46
didimakia
^Εχει δικαιο. το Νaruto ειναι υπερκτιμημενο αλλα αυτο δεν αναιρει το γεγονος οτι ειναι ενα πολυ καλο Shounen.
Ας ακουσουμε λοιπον ολοι την Βασω και ας σταματησουμε εδω. επομενο ποστ διαγραφεται.
Ας ακουσουμε λοιπον ολοι την Βασω και ας σταματησουμε εδω. επομενο ποστ διαγραφεται.
73 Απ: Katekyo Hitman Reborn! Τρι 24 Αυγ 2010, 23:52
Shadow Ace
κατι που ηθελα να προσθεσω πανω στα arcs:
οχι μονο μετα απο τα 61 gag-chapters γινεται σοβαρο και battle-shonen,αλλα οσο προχωραει το επιπεδο ανεβαινει....
το πρωτο αρκ ειναι πχ 25 chapters,το δευτερο ειναι 50,το τριτο ειναι 180 (true story)...
και οσο παει γινεται ολο και καλυτερο οσον αφορα μαχες-χαρακτηρες....
αξιζει γενικα ^^
οχι μονο μετα απο τα 61 gag-chapters γινεται σοβαρο και battle-shonen,αλλα οσο προχωραει το επιπεδο ανεβαινει....
το πρωτο αρκ ειναι πχ 25 chapters,το δευτερο ειναι 50,το τριτο ειναι 180 (true story)...
και οσο παει γινεται ολο και καλυτερο οσον αφορα μαχες-χαρακτηρες....
αξιζει γενικα ^^
74 Απ: Katekyo Hitman Reborn! Πεμ 26 Αυγ 2010, 14:52
didimakia
- Σπόιλερ:
- Ποπο ολοι οι χαρακτηρες με τις νεες δυναμεις θα ειναι super badass!
Ryohei vs the glasses guy λοιπον.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την didimakia στις Πεμ 26 Αυγ 2010, 15:25, 1 φορά
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης