ειναι η Ουναχανα του ριμπορν...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Katekyo Hitman Reborn!
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 8 ... 14
27 Απ: Katekyo Hitman Reborn! Κυρ 18 Ιουλ 2010, 02:40
????????
?????Shadow Ace έγραψε:ειναι η Ουναχανα του ριμπορν...
28 Απ: Katekyo Hitman Reborn! Κυρ 18 Ιουλ 2010, 03:04
Aldark
απ'το Μπλιτς μια φαινομενικα αχρηστη healer (που ειναι πιο αρχαια και απο τον Yamamoto jii-sama xD)
29 Απ: Katekyo Hitman Reborn! Κυρ 18 Ιουλ 2010, 03:42
????????
βαλε μιαα πικ της γτ δν τη θυμαμαι καθολου
30 Απ: Katekyo Hitman Reborn! Κυρ 18 Ιουλ 2010, 12:22
Shadow Ace
βγαινουμε off-topic μωρε,απλα εννοω οτι ειναι ο κλασσικος τουμπανος που δε κανει τιποτα...
googlαρε την Unahana ρε βαρεμαρα... :xD:
googlαρε την Unahana ρε βαρεμαρα... :xD:
31 Απ: Katekyo Hitman Reborn! Κυρ 18 Ιουλ 2010, 12:37
????????
οκ μ την εδειξε ο JUR την unahana
και για να μην ειμαστε οφφ-τοπικ λετε στο χιτμαν ρεμπορν να παρουν και αλλα οπλα απο το πρωτο???και γτ δν χρησιμοποιησαν τα κουτια τους καθολου??και γτ σε καθε αρκ κανουν τρελο παουερ απ ουτε το DB ετσι
και για να μην ειμαστε οφφ-τοπικ λετε στο χιτμαν ρεμπορν να παρουν και αλλα οπλα απο το πρωτο???και γτ δν χρησιμοποιησαν τα κουτια τους καθολου??και γτ σε καθε αρκ κανουν τρελο παουερ απ ουτε το DB ετσι
32 Απ: Katekyo Hitman Reborn! Κυρ 18 Ιουλ 2010, 15:09
didimakia
Καπου εδω θα εμφανιστει στο οραμα ο Primo Και θα πει τον τσουνα πως τα πραγματικα κουτια ειναι θαμενα καπου :P
33 Απ: Katekyo Hitman Reborn! Παρ 23 Ιουλ 2010, 12:55
didimakia
http://www.onemanga.com/Katekyo_Hitman_Reborn/299/01/
- Σπόιλερ:
- ''Are you okay? I'm fine, excluding my pride''
Fucking epic :P
New rings huh? Για να δουμε ^^
34 Απ: Katekyo Hitman Reborn! Παρ 23 Ιουλ 2010, 13:33
Aldark
Λολ ο Γερος , στην αρχη που πε Grandpa ο Ninth σκεφτηκα: ο Seventh 0.o . Αυτος στανταρ ειναι απ'το καιρο του Πριμο. Epic o Hibari και ο Ninth.
35 Απ: Katekyo Hitman Reborn! Παρ 23 Ιουλ 2010, 14:20
????????
πο ειν λιγο κουραστικο που κανουν συνεχεια αναβαθμισει στ δαχτιλιδια τους αλλα ειν ταυτοχρονα και τοσο κουλ και επιτελους το αιμα του πριμο
36 Απ: Katekyo Hitman Reborn! Παρ 23 Ιουλ 2010, 14:51
Aldark
Penalty xD , να υποθεσω του Secando λεγεται Off-side;
37 Απ: Katekyo Hitman Reborn! Παρ 23 Ιουλ 2010, 14:53
????????
βασικα παιζει να κανει κανενα merge τα rings με τα box ΟοοΟΟοοοΟΟο
38 Απ: Katekyo Hitman Reborn! Κυρ 25 Ιουλ 2010, 23:40
Guest
δεν είπα ακόμα τη γνώμη μου...αν δεν είχα κάποιον να μου πει πως μετά στρώνει,λογικά θα το παρατούσα...φταίει που η συγγραφέας το ξεκίνησε ως ένα κωμικό μάνγκα και αργότερα σκέφτηκε να το κάνει όπως είναι τώρα...αφού όμως πέρασα τα πρώτα 61 τσάπτερς άλλαξε τρομερά γρήγορα και σε πολύ θετικό βαθμό...
υστερεί λίγο σε συναίσθημα,αλλά όλα τα άλλα είναι τέλεια..μου αρέσουν σχεδόν όλοι οι χαρακτήρες,άλλοι λιγότερο και άλλοι υπερβολικά πολύ..
σίγουρα αξίζει
υστερεί λίγο σε συναίσθημα,αλλά όλα τα άλλα είναι τέλεια..μου αρέσουν σχεδόν όλοι οι χαρακτήρες,άλλοι λιγότερο και άλλοι υπερβολικά πολύ..
σίγουρα αξίζει
39 Απ: Katekyo Hitman Reborn! Πεμ 29 Ιουλ 2010, 10:14
quenta
μηπως ξερει κανεις κανα αλλο ανιμε που να σχετιζεται με την μαφια?οχι αναγκαστικα σαν το ριμπορν που εχει υπερδυναμεις ειναι κομοδια κτλπ..ας ειναι ποιο κλασικο..βασικα το προτειμο να ειναι με πιστολιδια κτλπ...
ενα που ξερω ειναι το Durarara που ειναι και καλα με σημορειες αλλα αυτο το εχω δει(οραιο ηταν το προτεινο)
καποιο αλλο?
α!! και το "DOGS" εχω δει αλλα αυτο ηταν 4 OVA μονο(παρα πολυ καλο ανιμε)..
οποτε καποιο αλλο εκτος απο Reborn-dogs-Durarara >>>?????
ενα που ξερω ειναι το Durarara που ειναι και καλα με σημορειες αλλα αυτο το εχω δει(οραιο ηταν το προτεινο)
καποιο αλλο?
α!! και το "DOGS" εχω δει αλλα αυτο ηταν 4 OVA μονο(παρα πολυ καλο ανιμε)..
οποτε καποιο αλλο εκτος απο Reborn-dogs-Durarara >>>?????
40 Απ: Katekyo Hitman Reborn! Πεμ 29 Ιουλ 2010, 11:45
Guest
quenta έγραψε:μηπως ξερει κανεις κανα αλλο ανιμε που να σχετιζεται με την μαφια?οχι αναγκαστικα σαν το ριμπορν που εχει υπερδυναμεις ειναι κομοδια κτλπ..ας ειναι ποιο κλασικο..βασικα το προτειμο να ειναι με πιστολιδια κτλπ...
για τσέκαρε το black lagoon αρχικά
41 Απ: Katekyo Hitman Reborn! Πεμ 29 Ιουλ 2010, 19:27
didimakia
Τι εγινε μωρε? γτ δεν εχουμε νεο τσαπτερ? quenta διαβασε το dogs...
42 Απ: Katekyo Hitman Reborn! Πεμ 29 Ιουλ 2010, 19:39
quenta
για ανιμε λεω οχι μανγκα..
τα 4OVA του dogs τα εχω δει μαμαν..εσυ μου το ειχες προτεινει και τοτες..
to arxisa to black lagoon πολυ καλο!!..ελπιζω μονο η ιστορια να εχει καποιο ενδιαφερων γιατι προς το παρων μεχρι στο 7 απλα κανουν διαφορες δουλειες..δεν εχει καποιο στορι..
τα 4OVA του dogs τα εχω δει μαμαν..εσυ μου το ειχες προτεινει και τοτες..
to arxisa to black lagoon πολυ καλο!!..ελπιζω μονο η ιστορια να εχει καποιο ενδιαφερων γιατι προς το παρων μεχρι στο 7 απλα κανουν διαφορες δουλειες..δεν εχει καποιο στορι..
43 Απ: Katekyo Hitman Reborn! Παρ 30 Ιουλ 2010, 03:04
Guest
δεν ξέρω :xD: δεν την έχω δει τη σειρά
44 Απ: Katekyo Hitman Reborn! Παρ 30 Ιουλ 2010, 03:15
didimakia
Bγηκε το νεο τσαπτερ στο 1μανγκα btw
- Σπόιλερ:
- Πολυ ωραια τα νεα δαχτυλιδια...
45 Απ: Katekyo Hitman Reborn! Παρ 30 Ιουλ 2010, 07:51
Iron Nicκ
cool rings αλλα μονο με 4 ατομα θα μπορεσουν να τους κερδισουν???η chrome ειναι εχμαλωτη του pervent ο yamamoto ειναι τεζα στο κρεβατι και δν νμζ οτι ο Lambo θα μπορεσει να κανει τπτ απεναντι σε κανενα απο αυτα τα ζωα
46 Απ: Katekyo Hitman Reborn! Παρ 30 Ιουλ 2010, 12:25
????????
xaxa λολ μαλλον θα μπει στ μπαζουκα του αμα τ εχει ακομα για να εθει ο μελλοντικος λαμπο...αν και τα δαχτυλιδια δν ηταν ολα δαχτυλιδια ηταν πλ περιεργα ολα τους αλλα και πλ ωραια ηταν ενα καλο τσαπ αλλα εξαιτιας του χτεσινου τσαπ του ΟΠ μ φανηκε μετριο...πφφ
47 Απ: Katekyo Hitman Reborn! Σαβ 31 Ιουλ 2010, 09:53
Iron Nicκ
χαχαχ :haha: ενταξει ρε δν ειχε μαχες η τπτ συνταρακτικο αλλα ηταν ενα καλο chapterακι και πλεον η λεξη Vongola Rings εχει αλλαξει εννοεια μιας κ πλεον εχουμε ζωνες δακτυλιδια βραχιολακια και περιβραχιονια....σε λιγο θα δουμε κ
- Σπόιλερ:
- καποτες
48 Απ: Katekyo Hitman Reborn! Σαβ 31 Ιουλ 2010, 12:29
????????
οντως αλλα του τσουνα τα εσπασε τρελα που θυμησε λιγο αυτο τ οπλο της σοιφον :haha:
50 Απ: Katekyo Hitman Reborn! Παρ 06 Αυγ 2010, 01:26
didimakia
Googlare μωρε αν και δεν νομιζω να το μεταφρασαν ακομα.. κοιτα το Σαββατο.
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 8 ... 14
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης