Ο Tsuna κανει συμμάχους τους παλιούς εχθρούς του για άλλη μια φορά.Το ειδαμε με το kokuyo,με την varia,με την giglio nero family(black spell) τώρα με τον byakuran και στο μέλλον σίγουρα με την shimon.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
152 Απ: Katekyo Hitman Reborn! Παρ 05 Νοε 2010, 21:44
quenta
τελικα νικησε ο λαμπμο..πρεπει να πω πως δεν το περιμενα με τπτ..
παντως μεγαλη βλακεια καναν για μενα που σταματησαν το ανιμε στο μπιακουγκαν αρκ...αυτο το αρκ με τους σιμον ειναι οτι καλυτερο εχουμε δει..και μας αφηγητε κιολας την ιστορια του πρωτου σιμον και του πρωτου βονγκολα...πραγματικα μεγαλη βλακεια...θαθελα παρα πολυ να το δω σε ανιμε..
παντως μεγαλη βλακεια καναν για μενα που σταματησαν το ανιμε στο μπιακουγκαν αρκ...αυτο το αρκ με τους σιμον ειναι οτι καλυτερο εχουμε δει..και μας αφηγητε κιολας την ιστορια του πρωτου σιμον και του πρωτου βονγκολα...πραγματικα μεγαλη βλακεια...θαθελα παρα πολυ να το δω σε ανιμε..
153 Απ: Katekyo Hitman Reborn! Παρ 05 Νοε 2010, 22:16
Aldark
Την ανοιξη κοντα σας Katekyo Hitman Reborn Generation X....
154 Απ: Katekyo Hitman Reborn! Παρ 05 Νοε 2010, 22:54
quenta
α ναι?το συνεχιζουν?που το διαβασες ρε? δωσε κανα λινκ να το δουμε και μεις με τα ματια μας..(ηλιθια εκφραση αυτη...υπηρχε περιπτωση να το δουμε με τα αφτια μας ή τα ποδια μας???)χαχαχα ποσο αστειος ειμαι ο Π*****ς..!!!
155 Απ: Katekyo Hitman Reborn! Παρ 05 Νοε 2010, 23:19
sirQuackly
δεν προσεχεις παιδι μου.τα χουμε πει χιλιες φορες για το νεο ανιμε.ααααααμα πια.
http://www.tv-tokyo.co.jp/anime/reborn/
καπου εδω θα το λεει.καλη τυχη
http://www.tv-tokyo.co.jp/anime/reborn/
καπου εδω θα το λεει.καλη τυχη
156 Απ: Katekyo Hitman Reborn! Σαβ 06 Νοε 2010, 00:12
quenta
κατι ακυρο που δεν ξερω αν το εχετε πει κιολας και αυτο ξανα..αλλαααα...
διαβαζα παλι τα τσαπτερς του σιμον αρκ και βλεποντας την επιθεση του ενμα που τσακησε του βονγκολα,απο τον τροπο που μας παρουσιασε τις επιθεσεις του νομιζω οτι ο ενμα εχει την δυναμη της βαρυτητας...
για δειτε εδω το πως εχει σχεδιασει τις επιθεσεις..δεν νομιζετε οτι θυμιζει βαρυτητα?μπορει να ελεγα αερα στην αρχη αλλα νομιζω οτι ειναι βαρυτητα τελικα...
http://www.mangareader.net/284-55467-10/katekyo-hitman-reborn/chapter-298.html
διαβαζα παλι τα τσαπτερς του σιμον αρκ και βλεποντας την επιθεση του ενμα που τσακησε του βονγκολα,απο τον τροπο που μας παρουσιασε τις επιθεσεις του νομιζω οτι ο ενμα εχει την δυναμη της βαρυτητας...
για δειτε εδω το πως εχει σχεδιασει τις επιθεσεις..δεν νομιζετε οτι θυμιζει βαρυτητα?μπορει να ελεγα αερα στην αρχη αλλα νομιζω οτι ειναι βαρυτητα τελικα...
http://www.mangareader.net/284-55467-10/katekyo-hitman-reborn/chapter-298.html
157 Απ: Katekyo Hitman Reborn! Σαβ 06 Νοε 2010, 00:21
Aldark
Πολύ πιθανό...Earth powers...gravity....ναι...γιατι οχι;
158 Απ: Katekyo Hitman Reborn! Κυρ 07 Νοε 2010, 14:06
quenta
διαβαζοντας δευτερη φορα το τελευταιο τσαπτερ μου ηρθε η φοτηση και καταλαβα τι ρολο βαραει ο ακυρος ο μπιακουγκαν στον ιαμαμοτο...θυμαστε που ειχε κανει καλα τον αλλον τον παπατζα που ηταν αρωστος τι σκατα ειχε αυτος που γινοταν σαν τον μπρουκ σκελετος..δεν θυμαμε το ονομα του αυτος με το χελ ρινγκ και το μιστ...κατι ειχε παλια και τον εκανε καλα ο μπιακουγκαν..γιαυτο εχει παει και στον ιαμαμοτο..θα τον κανει καλα και θα μπει και ο ιαμαμοτο στην μαχη..τον λογο που θα τον κανει καλα δεν μπορω να τον σκεφτω...πραγματικα δεν μου ερχεται τπτ στο μυαλο καθως και το πως εχει παλι ο μπιακουγκαν δυναμεις..αν και μιαζει με τον γκοστ..
τεσπα το θεμα ειναι οτι ο μπιακουγκαν θα κανει καλα τον ιαμαμοτο και θα δουμε τον ρειν γκαρντιαν να μαχεται...παλι καλα γιατι δεν ελεγε αρκ με μαχες χωρις τον ιαμαμοτο,μιας και ο ιαμαμοτο εχει τις πιο γαματες επιθεσεις για μενα (τουλαχιστον σε ονομασιες τα σπανε χεχε)..
ΨΗΦίΣΤΕ ιαμαΜοτΟ για ΔημαρΧο!!!
τεσπα το θεμα ειναι οτι ο μπιακουγκαν θα κανει καλα τον ιαμαμοτο και θα δουμε τον ρειν γκαρντιαν να μαχεται...παλι καλα γιατι δεν ελεγε αρκ με μαχες χωρις τον ιαμαμοτο,μιας και ο ιαμαμοτο εχει τις πιο γαματες επιθεσεις για μενα (τουλαχιστον σε ονομασιες τα σπανε χεχε)..
ΨΗΦίΣΤΕ ιαμαΜοτΟ για ΔημαρΧο!!!
159 Απ: Katekyo Hitman Reborn! Κυρ 07 Νοε 2010, 14:10
sirQuackly
Ο Εnma εχει Earth flames
χα εγω το καταλαβα απο την πρωτη φορα που τo διάβασα
pwned you
πάμε για gokudera-σκατο πι
edit:νομίζω μπορείς να το σβήσεις μόνος σου πάνω δεξιά delete x
χα εγω το καταλαβα απο την πρωτη φορα που τo διάβασα
pwned you
πάμε για gokudera-σκατο πι
edit:νομίζω μπορείς να το σβήσεις μόνος σου πάνω δεξιά delete x
160 Απ: Katekyo Hitman Reborn! Δευ 08 Νοε 2010, 14:32
quenta
ναι βασικα τα δαχτυλιδια και οι δυναμεις των boss ειναι λιγο πολυπλοκες..
οπως με την vongola familia...ολοι οι γκαρντιανς εχουν απο ενα element of the sky..πχ sun,rain,storm etc..και ο τσουνα εχει το δαχτυλιδι και την δυναμη του sun με αποτελεσμα να εχει σε αρμονια ολα ta elements of sky μαζι..
ετσι και ο ενμα που ειναι το αφεντικο των σιμον που εχουν τα δαχτυλιδια και τις δυναμεις of earth,oi γκαρντιανς εχουν απο ενα element of earth,forest,volcano,sea(πιθανοτατα) etc,etsi kai ο ενμα εχει σε αρμονια ολα τα elements of earth..
θα δουμε στην συνεχεια τι ακριβως παιζει με τις δυναμεις τους γιατι μονο με τις ζωγραφιες κανουμε μονο υποθεσεις για το τι δυναμεις και επιθεσεις κανουν..
οπως με την vongola familia...ολοι οι γκαρντιανς εχουν απο ενα element of the sky..πχ sun,rain,storm etc..και ο τσουνα εχει το δαχτυλιδι και την δυναμη του sun με αποτελεσμα να εχει σε αρμονια ολα ta elements of sky μαζι..
ετσι και ο ενμα που ειναι το αφεντικο των σιμον που εχουν τα δαχτυλιδια και τις δυναμεις of earth,oi γκαρντιανς εχουν απο ενα element of earth,forest,volcano,sea(πιθανοτατα) etc,etsi kai ο ενμα εχει σε αρμονια ολα τα elements of earth..
θα δουμε στην συνεχεια τι ακριβως παιζει με τις δυναμεις τους γιατι μονο με τις ζωγραφιες κανουμε μονο υποθεσεις για το τι δυναμεις και επιθεσεις κανουν..
161 Απ: Katekyo Hitman Reborn! Πεμ 11 Νοε 2010, 16:02
didimakia
http://mangastream.com/read/katekyo_hitman_reborn/18131009/1
Ξενερωσα με το νεο Outfit του Gokudera...βασικα ξενερωνω γενικα με τα νεα outfits... πολυ τεχνολογια... τα παλια ηταν καλυτερα...
κοιταξτε επικα καρε του gokudera στις μαχες
http://www.mangareader.net/284-20321-19/katekyo-hitman-reborn/chapter-100.html
http://www.mangareader.net/284-20414-1/katekyo-hitman-reborn/chapter-193.html
Ξενερωσα με το νεο Outfit του Gokudera...βασικα ξενερωνω γενικα με τα νεα outfits... πολυ τεχνολογια... τα παλια ηταν καλυτερα...
κοιταξτε επικα καρε του gokudera στις μαχες
http://www.mangareader.net/284-20321-19/katekyo-hitman-reborn/chapter-100.html
http://www.mangareader.net/284-20414-1/katekyo-hitman-reborn/chapter-193.html
162 Απ: Katekyo Hitman Reborn! Πεμ 11 Νοε 2010, 16:45
dem
ουτε μενα μαρεσει η πολλη τεχονολογια αλλα τουλαχιστον ειναι cool σε εμφανιση xD
163 Απ: Katekyo Hitman Reborn! Πεμ 11 Νοε 2010, 20:04
quenta
του λαμπο η στολη ητα οτι καλυτερο εχουμε δει μεχρι τωρα...παρα ηταν επικ και δεν ξερω αν θα μπορεσουν να μας δειξουν κατι καλυτερο απο το γκιαρ του λαμπο...εμενα προσωπικα μου αρεσε τρομερα..και του γκοκουντερα ηταν καλο αλλα οχι στο επιπεδο της αγελαδας..(btw ο λαμπο κανονικα ειναι ταυρος γιατι παρουσιαζεται σαν αγελαδα?φανταζομαι για λογους αστεισμου και μονο )
164 Απ: Katekyo Hitman Reborn! Πεμ 11 Νοε 2010, 21:34
zOOOk
ναι ρε εχει αρχησει να το χαλαει!
ελπιζω να μην μηνει ετσι ουτε αυτος ουτε ο ryohei ο lambo καλος ειναι για τους αλλους δεν ξερουμε ακομα...αλλα και ο tsuna δεν ηταν κακος!
ελπιζω να μην μηνει ετσι ουτε αυτος ουτε ο ryohei ο lambo καλος ειναι για τους αλλους δεν ξερουμε ακομα...αλλα και ο tsuna δεν ηταν κακος!
165 Απ: Katekyo Hitman Reborn! Πεμ 11 Νοε 2010, 21:39
dem
για τον ryohei οπως εχω ξαναπει, μου φαινεται ανορθοδοξο που ενα gear φτιαγμενο για μαχες μεχρι θανατου περιλαμβανει... γαντια του box. που σκατα θα σε ωφελησει να μειωνεις το impact των γροθιων σου? εκτος αν ειναι κατι σαν το eye patch του Zaraki xD. οταν σοβαρευει ο Ryohei να βγαζει τα γαντια και να βαραει ασχημα... xD
166 Απ: Katekyo Hitman Reborn! Πεμ 11 Νοε 2010, 22:39
sirQuackly
αυτα ειναι τυπικότητες...επειδη ο ryohei ειναι boxer τοτε θα χει οπλο παρομοιο και γενικα ολο το gear ειναι βασισμενο σε στολη boxing(μαζι με την κασκα)
παντως και εγω το σκεφτηκα.:P ετσι κι αλλιως ειναι μυθοπλασια..
παντως και εγω το σκεφτηκα.:P ετσι κι αλλιως ειναι μυθοπλασια..
167 Απ: Katekyo Hitman Reborn! Πεμ 11 Νοε 2010, 23:25
zOOOk
ελα ρε πιο ωραιο ηταν στην αρχη με τις χαζες!
168 Απ: Katekyo Hitman Reborn! Πεμ 18 Νοε 2010, 15:32
sirQuackly
να υποθεσουμε οτι τελικα ειναι flames of swamp;
171 Απ: Katekyo Hitman Reborn! Πεμ 18 Νοε 2010, 20:13
Aldark
Διάβασα και το προηγούμενο που άφησα , η μάχη δεν έλεγε τίποτα , αλλα οι διάλογοι και η epicness του Gokudera μέτρησαν (άκυρο αλλά Shit Pee=fail name :Ρ) , τα ρούχα και back to the dynamites μ'άρεσαν. +1
172 Απ: Katekyo Hitman Reborn! Παρ 19 Νοε 2010, 13:54
Tony Tony Chopper
Theres not blood in this anime xD Even in Takeshi's fights... ;Pdem έγραψε:i want blooooood
<-- disappointed
173 Απ: Katekyo Hitman Reborn! Παρ 19 Νοε 2010, 15:01
Aldark
Tony Tony Chopper έγραψε:Theres not blood in this anime xD Even in Takeshi's fights... ;Pdem έγραψε:i want blooooood
<-- disappointed
wroooong.
στο Μανγκα εχει....
174 Απ: Katekyo Hitman Reborn! Παρ 19 Νοε 2010, 20:01
Guest
...αν κι εδώ μιλάμε για το μάνγκαTony Tony Chopper έγραψε:Theres not blood in this anime xD Even in Takeshi's fights... ;Pdem έγραψε:i want blooooood
<-- disappointed
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης