Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Katekyo Hitman Reborn!

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 14  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 14]

126Katekyo Hitman Reborn! - Σελίδα 6 Empty Απ: Katekyo Hitman Reborn! Σαβ 09 Οκτ 2010, 17:02

Guest

Anonymous

Επισκέπτης
ο τρόπος που πολεμάει ο μοκούρο ούτε εμένα μου αρέσει πολύ,αλλά έχει καταπληκτικό χαρακτήρα κακού

127Katekyo Hitman Reborn! - Σελίδα 6 Empty Απ: Katekyo Hitman Reborn! Σαβ 09 Οκτ 2010, 21:42

dem

dem

Ο mukuro ειναι ενας απο τους αγαπημενους μου χαρακτηρες του Manga. Για διαφορους λογους πολλους απο τους οποιους δε μπορω καν να εξηγησω.
Badass και Cool ειναι 2 απο αυτους.

128Katekyo Hitman Reborn! - Σελίδα 6 Empty Απ: Katekyo Hitman Reborn! Πεμ 14 Οκτ 2010, 19:44

dem

dem

http://mangastream.com/read/katekyo_hitman_reborn/43247913/1

Σπόιλερ:

129Katekyo Hitman Reborn! - Σελίδα 6 Empty Απ: Katekyo Hitman Reborn! Πεμ 14 Οκτ 2010, 21:54

didimakia

didimakia

^+1
But 10years old lambo is cool xD
Αλλα προτιμω Lambo σε chibi version :D

130Katekyo Hitman Reborn! - Σελίδα 6 Empty Απ: Katekyo Hitman Reborn! Πεμ 14 Οκτ 2010, 22:46

sirQuackly

sirQuackly

ellefson you is mean Good chapter!Θελω να μαθω την καινουρια φλογα!

131Katekyo Hitman Reborn! - Σελίδα 6 Empty Απ: Katekyo Hitman Reborn! Πεμ 14 Οκτ 2010, 23:06

Grimmy

Grimmy

Imba Troll.
Μου τη δινει η αγελαδα.... Αντε να παμε στην επομενη μαχη

132Katekyo Hitman Reborn! - Σελίδα 6 Empty Απ: Katekyo Hitman Reborn! Πεμ 14 Οκτ 2010, 23:59

Aldark

Aldark

HOLLY SHITO YES! OTONA LAMBO IZ BACK!!!!!!!!!!!!!1! I WAS WAITIN' For Ages for this.

επιτελους...τωρα μπορω να κοιμηθω ησυχος....μονο ο 25 λειπει ^^ .

Ο Χοντρος εχει κανα Rock Flame υποθετω...ή κατι τετοιο...για να δουμεν...

133Katekyo Hitman Reborn! - Σελίδα 6 Empty Απ: Katekyo Hitman Reborn! Παρ 15 Οκτ 2010, 16:22

sirQuackly

sirQuackly

Δεν νομίζω να δουμε τον 25 year old επειδη ειπε οτι τώρα βρηκε αντίπαλο στην ηλικία του.Θα χαλάσει την τίμια μάχη.Ας μεινει ο 25Lambo χαραγμένος στην μνήμη μας ως θρύλος.XP

134Katekyo Hitman Reborn! - Σελίδα 6 Empty Απ: Katekyo Hitman Reborn! Παρ 15 Οκτ 2010, 17:56

zOOOk

zOOOk

ναι οντως αφηστε τον 25 εκει που ειναι!
για να ερθει ο 25 πρεπει ο 15 λαμπου να χασει και να αρχισει να κλεει οπως την αλλη φορα!

135Katekyo Hitman Reborn! - Σελίδα 6 Empty Απ: Katekyo Hitman Reborn! Παρ 15 Οκτ 2010, 21:43

dem

dem

εμενα μαρεσει που τον λενε "adult" Lambo ενω ειναι μολις 15 xD

136Katekyo Hitman Reborn! - Σελίδα 6 Empty Απ: Katekyo Hitman Reborn! Παρ 15 Οκτ 2010, 22:25

Aldark

Aldark

ναι ειναι φεηλ αυτο....:/

137Katekyo Hitman Reborn! - Σελίδα 6 Empty Απ: Katekyo Hitman Reborn! Παρ 15 Οκτ 2010, 23:25

sirQuackly

sirQuackly

ναι το χα παρατηρησει και γω...μαλλον το otona δεν θα εχει ακριβως την εννοια του +18

138Katekyo Hitman Reborn! - Σελίδα 6 Empty Απ: Katekyo Hitman Reborn! Παρ 22 Οκτ 2010, 04:59

didimakia

didimakia

http://mangastream.com/read/katekyo_hitman_reborn/40298153/1

Πολυ Lame και οι 2 εξοπλισμοι... ο Lambo μεγα καφρος παντως XD

139Katekyo Hitman Reborn! - Σελίδα 6 Empty Απ: Katekyo Hitman Reborn! Παρ 22 Οκτ 2010, 08:38

dem

dem

whoaa.. im gonna fall.. im gonna fall!
μονο ο Lambo μπορει να μετατρεψει μια στιγμη coolness σε lame στιγμη τοσο αποτελεσματικα xD

140Katekyo Hitman Reborn! - Σελίδα 6 Empty Απ: Katekyo Hitman Reborn! Παρ 22 Οκτ 2010, 15:06

sirQuackly

sirQuackly

Οντως..Ωραιο το vongola gear version x του lambo!Τα σπαγε!
Καποιος να βρει τα αλλα 7 elements of the earth για να λυθει το παζλ..
Εχουμε Forest,Mountain.

141Katekyo Hitman Reborn! - Σελίδα 6 Empty Απ: Katekyo Hitman Reborn! Παρ 22 Οκτ 2010, 16:11

didimakia

didimakia

Water, fire, air, space, wood,metal,earth

142Katekyo Hitman Reborn! - Σελίδα 6 Empty Απ: Katekyo Hitman Reborn! Παρ 22 Οκτ 2010, 17:13

Aldark

Aldark

Ocean(water) , Mountain , Earth , Forest , Volcano(fire) , metal και δε ξερω τι
(για τις flames of earth.)

143Katekyo Hitman Reborn! - Σελίδα 6 Empty Απ: Katekyo Hitman Reborn! Σαβ 30 Οκτ 2010, 04:58

didimakia

didimakia

144Katekyo Hitman Reborn! - Σελίδα 6 Empty Απ: Katekyo Hitman Reborn! Δευ 01 Νοε 2010, 18:47

quenta

quenta

nai ρε..η στολη του λαμπο ειναι ΓΑΜΑΤΗ!!!..τα σπαει πραγματικα..
φανταστειτε πως θα ειναι οι αλλες..σιγουρα θα ειναι βαρβατα ολα..του ριοχει ηταν λιγο γτπ,καλα δεν ηταν γτπ απλα ηταν πολυ απλη πχ σε σχεση με του λαμπο...σιγουρα του μποςς θα ειναι η καλυτεροτερη απο ολους.

οσο για την μαχη πιστευω οτι ο λαμπο θα χασει..πιστευω οτι θα περασει ο χρονος των 5 λεπτων και δεν θα εχει νικησει τον χοντρο με αποτελεσμα να χασει την μαχη..δεν πιστευω οτι θα νικησει σε καμια περιπτωση..το ενδεχωμενο να περασει ο χρονος και να ξαναγινει παλι 5 χρονων ο λαμπο μου φενεται οτι πιο λογικο-πιστευτο..βασικα αυτο θα γινει παω στοιχημα..βαζω στοιχημα 2 ευρω οτι αυτο θα γινει..τοσο σιγουρος ειμαι..

145Katekyo Hitman Reborn! - Σελίδα 6 Empty Απ: Katekyo Hitman Reborn! Δευ 01 Νοε 2010, 19:14

Aldark

Aldark

Πφ...μα αυτό ειχε γινει και με τους Varia...δεν νομίζω να γινει παλι το ιδιο....

146Katekyo Hitman Reborn! - Σελίδα 6 Empty Απ: Katekyo Hitman Reborn! Δευ 01 Νοε 2010, 20:40

quenta

quenta

το χρονικο οριο που εχει ο μπαζουκας ειναι 5 λεπτα..μολις περασουν αυτα τα 5 λεπτα ασχετα με το ποσες φορες εχεις μπει μεσα(δλδ αν μπεις δευτερη φορα δεν γινετε ρεσετ στον χρονο) ξαναγινεσαι παλι αυτος που ησουν οταν πρωτομπηκες...οποτε αν ο λαμπο δεν τον φαει η τον πεταξει εξω απο το "ρινγκ"σε 5 λεπτα θα γινει και παλι μωρο και θα χασει στανταρ...
εμενα 5 λεπτα μου φενονται πολυ λιγα,γιαυτο και λεω οτι μαλλον θα γινει παλι μωρο και θα χασει...το να βγει και αυτη η μαχη ισοπαλια το βλεπω λιγο χλωμο.οποτε λογικα θα εχουμε καποιον νικητη..και η προσωπικη μου γνωμη ειναι οτι ο νικητης θα ειναι ο χοντρος..

147Katekyo Hitman Reborn! - Σελίδα 6 Empty Απ: Katekyo Hitman Reborn! Δευ 01 Νοε 2010, 21:07

Aldark

Aldark

Παλια ηταν 10 λεπτα , πρεπει να γινε λαθος στη μεταφραση , ασε που με ολο αυτο το χρονο που χει φαει μιλωντας εχουν περασει xD

Πιστευω θα τον φαει ο Λαμπος....κατι θα παιχτει...

148Katekyo Hitman Reborn! - Σελίδα 6 Empty Απ: Katekyo Hitman Reborn! Πεμ 04 Νοε 2010, 22:45

didimakia

didimakia

149Katekyo Hitman Reborn! - Σελίδα 6 Empty Απ: Katekyo Hitman Reborn! Πεμ 04 Νοε 2010, 23:16

sirQuackly

sirQuackly

Παρτον εσυ ρε Aldark..Ο Lambo νίκησε άνετα.Αν το χετε παρατηρήσει η σειρά με τις μάχες μάλλον θα ναι ίδια με την varia.(1st ryohei(vs lussuria,koyo)2nd lambo(vs levi,rauji)οπότε μάλλον θα χουμε:
Gokudera vs shitt p.
Yamamoto vs kaoru
Chrome vs Julie
Hibari vs Adelheid

150Katekyo Hitman Reborn! - Σελίδα 6 Empty Απ: Katekyo Hitman Reborn! Πεμ 04 Νοε 2010, 23:57

Aldark

Aldark

Tι έγινε το mangastream;

Να νικησε (γελοια) ο Λαμπος. Ο Quenta εχασε ενα στοιχημα.

ΕΝΤΙΤ: WTF BYAKURAN????? 0_O wtf man?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 14]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 14  Επόμενο

Παρόμοια θέματα

-

» katekyo hitman reborn
» Katekyo Hitman Reborn

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης