εγώ έχασα 15 χωρίς πολύ κόπο απο δω και πε΄ρα δυσκολεύει... :p
επίσης γράφτηκα παττυ πλήρωσα ετήσια κι έχω πάει ένα μηνα κι αυτό πριν 3 μηνες χαχαχαχαχαχα
επίσης γράφτηκα παττυ πλήρωσα ετήσια κι έχω πάει ένα μηνα κι αυτό πριν 3 μηνες χαχαχαχαχαχα
Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4, 5
βασικα το γυμναστηριο κατα βαση ειναι αχρηστο για αδυνατισμα. Αν δεν το ράψεις το γ@@@μενο και δεν αρχισεις να περπατας τότε το γυμναστήριο δεν σου φταιει αν δεν μπορεις να αδυνατησεις.Δοναλδιος Τραμπακουλας έγραψε:Γυμναστηριο χωρις ισορροπημενη διατροφη ή προγραμμα διατροφης= POINTLESS !!!!!!!!!!!!!!11!!!1
γι'αυτό υπάρχει και ο όγκος. Απλα πας στο γυμναστηριο και ζητάς να σου φτιάξουν ένα πρόγραμμα για όγκο. Θα σου πάρει όμως λίγο καιρό να το ξέρεις.Δοναλδιος Τραμπακουλας έγραψε:Εγω θελω να "ψιλοφουσκωσω" (εννοειται να μην γινω body builder) λιγο χωρις φυσικα να παιρνω φαρμακα.
Ειναι πολυ καλη γυμναστικη Aldark. Εγω χρονια ασχολιομουν με το πολο και το κολυμπι, αλλα 3η λυκειου το εκοψα λογω Πανελληνιων(δεν το ξαναξεκινησα) και ουσιαστικα παρολο που ημουν γραμμενος σε γυμναστηριο μεχρι μεσα 2ου ετους(περυσι δλδ.) τα ειχα ψιλοπαρατησει. Ε, αποφασισα λοιπον να ξαναρχισω δυναμικα γιατι ειχα παρει και 3-4 κιλακια και ειπα να πηγαινω στα προγραμματα TRX και Crossfit του γυμναστηριου. Πηγαινα 3-4 φορες τι βδομαδα και ενιωσα τεραστια διαφορα απο τους πρωτους 2-3 μηνες. Στο TRX γυμναζει τελεια τον κορμο σου και ειναι πολυ καλη αεροβια γυμναστικη συνεχισε την οσο μπορεις. Πλεον προσπαθω να πηγαινω 4 φορες τη βδομαδα(2 φορες crossfit που περιεχει συχνα και ασκησεις με TRX και 2 στα βαρη) και το χαιρομαι.Aldark έγραψε:παλεύω χρόνια να κάνω κάποια άσκηση ξανά , και δεν είναι το δυνατό μου σημείο το μοτιβέησιον! Μα φτάσαμε σε σημείο να είναι ζωτική , που προφανώς γενικά είναι , αλλά για διατήρηση βάρους , είναι το Α και το Ω. Και ανάπλαση/σύσφιξη σώματος.
Έτσι , ο Αλντάρκ βρέθηκε να κάνει TRX , και η συνέχεια επί της οθόνης.
Έχετε κάνει ποτέ τη συγκεκριμένη γυμναστική; Απ'όσο άκουσα (και ίσως νιώθω αν και είναι νωρίς) βοηθάει πάρα πολύ!
Περίπου παρόμοια ιστορία έχω μαζί και με του Θανάση από κάτω:LordAxel έγραψε:Ειναι πολυ καλη γυμναστικη Aldark. Εγω χρονια ασχολιομουν με το πολο και το κολυμπι, αλλα 3η λυκειου το εκοψα λογω Πανελληνιων(δεν το ξαναξεκινησα) και ουσιαστικα παρολο που ημουν γραμμενος σε γυμναστηριο μεχρι μεσα 2ου ετους(περυσι δλδ.) τα ειχα ψιλοπαρατησει. Ε, αποφασισα λοιπον να ξαναρχισω δυναμικα γιατι ειχα παρει και 3-4 κιλακια και ειπα να πηγαινω στα προγραμματα TRX και Crossfit του γυμναστηριου. Πηγαινα 3-4 φορες τι βδομαδα και ενιωσα τεραστια διαφορα απο τους πρωτους 2-3 μηνες. Στο TRX γυμναζει τελεια τον κορμο σου και ειναι πολυ καλη αεροβια γυμναστικη συνεχισε την οσο μπορεις. Πλεον προσπαθω να πηγαινω 4 φορες τη βδομαδα(2 φορες crossfit που περιεχει συχνα και ασκησεις με TRX και 2 στα βαρη) και το χαιρομαι.Aldark έγραψε:παλεύω χρόνια να κάνω κάποια άσκηση ξανά , και δεν είναι το δυνατό μου σημείο το μοτιβέησιον! Μα φτάσαμε σε σημείο να είναι ζωτική , που προφανώς γενικά είναι , αλλά για διατήρηση βάρους , είναι το Α και το Ω. Και ανάπλαση/σύσφιξη σώματος.
Έτσι , ο Αλντάρκ βρέθηκε να κάνει TRX , και η συνέχεια επί της οθόνης.
Έχετε κάνει ποτέ τη συγκεκριμένη γυμναστική; Απ'όσο άκουσα (και ίσως νιώθω αν και είναι νωρίς) βοηθάει πάρα πολύ!
ουσιαστικά έκανα κολύμβηση για πολλά χρόνια , αλλά τη σταμάτησα γιατί κουράστηκα μετά το λύκειο. Το γυμναστήριο (όπως πάλι λέει και ταυτίζομαι) ο Θανάσης με κουράζει αφάνταστα επίσης , δεν ξέρω γιατί , έχω γραφτεί άπειρες φορές και ποτέ δεν μπορώ να μπω σε τάξη , χάνω τα κίνητρα πολύ εύκολα και βαριέμαι.Tcixlas έγραψε:μπράβο αλ, μόνο έτσι θα αλλάξει πραγματικά το σώμα, είχα πάντα θέματα με αυξομειώσεις βάρους, πέρυσι έχασα 17 κιλά μέχρι το καλοκαίρι, και μετά πήρα πίσω άλλα 25 μέσα στο χειμώνα που σταμάτησα δουλειά και άσκηση κι άρχισε η καθιστική ζωή και το φαί...
Από τα μέσα Μαΐου ξεκίνησα πάλι γυμναστική σε προσπάθεια και εκγύμνασης και απώλειας βάρους. Ξεκίνησα με τρέξιμο χαλαρά και περπάτημα, γενικά λίγο αερόβιο μόνος μου, και λίγες καθημερινές ασκήσεις στο σπίτι. Μέσα στο καλοκαίρι και με την ευκαιρία που είχα να είμαι 1.5 μήνα σε διακοπές στο εξοχικό μου κυρίως, άρχισα για να δυναμώσω τα πόδια μου να κάνω κολύμπι καθημερινά.
Έκανα το πρωί 1 ώρα ελεύθερο και κάνα εικοσάλεπτο μόνο πόδια ύπτιο. Δεν έφτασα σε αυτό το επίπεδο κατευθείαν, μου πήρε περίπου 2 βδομάδες για να φτάσω τις αντοχές μου εκεί, αλλά το κατάφερα. Κάθε απόγευμα σχεδόν πήγαινα και για μπάσκετ, και έτσι έφτασα στο τωρινό μου επίπεδο, μείον 20 κιλά από το Μάιο, και να παίζω ερασιτεχνικά σε ομάδα μπάσκετ, σαν λίγο πιο βαρύ 5άρι, μιας και μου μένουν καμια 20αριά κιλά ακόμα!!
Χτες btw έκανα (σε προπόνηση δυστυχώς) το ματς της ζωής μου. :D Έβαλα πάνω απο 25 πόντους και πήρα 12 ριμπάουντ και είχα και 4 ασσιστ. αντετοκούμπο στυλ :p
άρα σε μια τριετία ;Deathracer2009 έγραψε:Eγω θα ξεκινησω γυμναστηριο μετα αφου ξεμπερδεψω με το φανταριλικι....
Tcixlas έγραψε:δεν ξέρω κατά πόσο το γυμναστήριο είναι για όλους, πρέπει να το χεις για να το κάνεις. προσωπικά 2 φορές πλήρωσα συνδρομή και συνολικά έχω πάει 10 φορές στη ζωή μου γυμναστήριο... για κάποιο λόγο με κουράζει, και όχι σωματικά αλλα ψυχολογικά...
πάντα ήμουν περισσότερο των αθλημάτων και κυρίως ομαδικών!!
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4, 5
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης