Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Gym Time

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 5]

76Gym Time - Σελίδα 4 Empty Απ: Gym Time Πεμ 13 Οκτ 2016, 00:54

Tcixlas

Tcixlas

εγώ έχασα 15 χωρίς πολύ κόπο απο δω και πε΄ρα δυσκολεύει... :p

επίσης γράφτηκα παττυ πλήρωσα ετήσια κι έχω πάει ένα μηνα κι αυτό πριν 3 μηνες χαχαχαχαχαχα

77Gym Time - Σελίδα 4 Empty Απ: Gym Time Πεμ 13 Οκτ 2016, 11:33

Scarlet D.

Scarlet D.

το δικο μου γυμναστηριο ειναι 50 ευρο τον χρόνο αν γραφτω μαζι με ενα ακόμα άτομο, για να χασεις πολλα κοιλα ενω δεν εισαι και τόσο υπερβαρος πρεπει να το ριξεις οπωσδηποτε στα αεροβια όργανα (διαδρομος, ποδηλατο, ελειπτικο, σκαλοπατακια κτλ) οταν χασεις τα πολλα πολλα μετα αρχιζεις βαρη αν κι εγω προτειμω ασκησεις χωρις βαρη (πους απς, κοιλιακους, σιτ απς) και αλλα

http://www.onepiecegr.com/

78Gym Time - Σελίδα 4 Empty Απ: Gym Time Πεμ 13 Οκτ 2016, 11:59

Tcixlas

Tcixlas

άρα μόνο ποδήλατο και κανα ελλειπτικό απο αυτά που είπες :p

εγώ πλήρωσα 69 το χρόνο αλλά μένουν 9 μηνες τώρα και δε το έχω αξιοποιήσει :p

79Gym Time - Σελίδα 4 Empty Απ: Gym Time Πεμ 13 Οκτ 2016, 12:08

Hawkins

Hawkins

εδω που ειμαι εγω τωρα 25 υρω τον μηνα δινω δενε χουν τετοιες προσφορες

80Gym Time - Σελίδα 4 Empty Απ: Gym Time Πεμ 13 Οκτ 2016, 12:14

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
Γυμναστηριο χωρις ισορροπημενη διατροφη ή προγραμμα διατροφης= POINTLESS !!!!!!!!!!!!!!11!!!1

81Gym Time - Σελίδα 4 Empty Απ: Gym Time Πεμ 13 Οκτ 2016, 13:04

Scarlet D.

Scarlet D.

Δοναλδιος Τραμπακουλας έγραψε:Γυμναστηριο χωρις ισορροπημενη διατροφη ή προγραμμα διατροφης= POINTLESS !!!!!!!!!!!!!!11!!!1
βασικα το γυμναστηριο κατα βαση ειναι αχρηστο για αδυνατισμα. Αν δεν το ράψεις το γ@@@μενο και δεν αρχισεις να περπατας τότε το γυμναστήριο δεν σου φταιει αν δεν μπορεις να αδυνατησεις.

82Gym Time - Σελίδα 4 Empty Απ: Gym Time Πεμ 13 Οκτ 2016, 17:48

Tcixlas

Tcixlas

δε θελω το γυμναστηριο για να χασω κιλα το ξανα λεω... το θεέλω απλα για να δυναμωσω, να αυξήσω τις αντοχές μου και να σκλυρήνω τα πόδια μου ας μείνω και έτσι δε με νοιάζει απλά λαπαδιασα φέτος

83Gym Time - Σελίδα 4 Empty Απ: Gym Time Πεμ 13 Οκτ 2016, 17:50

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
Εγω θελω να "ψιλοφουσκωσω" (εννοειται να μην γινω body builder) λιγο χωρις φυσικα να παιρνω φαρμακα.

84Gym Time - Σελίδα 4 Empty Απ: Gym Time Πεμ 13 Οκτ 2016, 18:08

Tcixlas

Tcixlas

μισή ώρα το πολύ μετά τη γυμναστική σου, να καταναλώνεις μεγάλη ποσότητα καθαρής πρωτεινης όπως το ασπράδι αυγού, ή ο τόνος, ή στη χειρότερα κρέας ή κοτόπουλο, ή φυστίκια...
το πολύ μισή ώρα μετά τη γυμναστική όμως, και γενικά ακολούθσε πρωτεινική διατροφή!!!

85Gym Time - Σελίδα 4 Empty Απ: Gym Time Πεμ 13 Οκτ 2016, 23:51

Scarlet D.

Scarlet D.

Δοναλδιος Τραμπακουλας έγραψε:Εγω θελω να "ψιλοφουσκωσω" (εννοειται να μην γινω body builder) λιγο χωρις φυσικα να παιρνω φαρμακα.
γι'αυτό υπάρχει και ο όγκος. Απλα πας στο γυμναστηριο και ζητάς να σου φτιάξουν ένα πρόγραμμα για όγκο. Θα σου πάρει όμως λίγο καιρό να το ξέρεις.

86Gym Time - Σελίδα 4 Empty Απ: Gym Time Παρ 14 Οκτ 2016, 16:53

Tcixlas

Tcixlas

ρε πέρα απο τη γυμναστική για να πάρει όγκο θέλει διατροφή, το πρώτο μισάωρο μετά τη γυμναστική εκκρίνεται στον οργανισμό μία τοξίνη(? ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων) η οποία με την κατανάλωση πρωτείνης βοηθάει πολύ στην γρήγορη αύξηση των μυών, γι αυτό το λόγο και το σκεύασμα της πρωτείνης το παίρνεις και κατα τη διάρκεια της γυμναστικής συνήθως για να είναι πιο άμεσο...
μια πρωτεινική διατροφή λοιπόν, και συγκεκριμένα μεγάλες δώσεις καθαρής πρωτείνης σε τροφή μετά το γυμναστήριο ή κάθε είδους γυμναστικής σε βοηθάνε να φουσκώσεις με τις κατάλληλες ασκήσεις

87Gym Time - Σελίδα 4 Empty Απ: Gym Time Παρ 14 Οκτ 2016, 16:54

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
Βεβαια δεν μπορω να κοψω τα γλυκα για κανενα πουστη λογο....

88Gym Time - Σελίδα 4 Empty Απ: Gym Time Παρ 14 Οκτ 2016, 17:12

Tcixlas

Tcixlas

δε χρειάζεται... ο αδερφός μου είναι τρελός γλυκατζής και ΄΄ηταν θηριάκη μέχρι που έκοψε τη γυμναστική
τώρα ξεκίνησε πάλι μποξ για να στρώσει του ειπα του μλακα ελα γυμναστηριο για παρεα μου λεει θελω αθλημα

89Gym Time - Σελίδα 4 Empty Απ: Gym Time Παρ 14 Οκτ 2016, 18:49

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down
κι εγώ σαν τον αδερφό σου.θέλω άθλημα που να μου αρέσει για γυμναστική, δεν με ελκύει το γυμναστήριο

90Gym Time - Σελίδα 4 Empty Απ: Gym Time Σαβ 15 Οκτ 2016, 12:39

Tcixlas

Tcixlas

κι εγώ το ίδιο είμαι, αλλά μέχρι να δυναμώσω τα πόδια μου δε μπορώ να κάνω άθλημα, και με έβαλε ένας φιλος να γραφτώ πλήρωσα χρόνο και δεν παω :p

91Gym Time - Σελίδα 4 Empty Απ: Gym Time Παρ 03 Νοε 2017, 00:25

Elidor

Elidor

Avarga
Boom! Νεκρο τοπικ ελα πισω στην ζωη.

Ποιος παει σε ποιο γυμναστηριο/αθλημα και τι κανει? Ακουω (Διαβαζω μαλλον!)

92Gym Time - Σελίδα 4 Empty Απ: Gym Time Παρ 03 Νοε 2017, 06:08

Aldark

Aldark

παλεύω χρόνια να κάνω κάποια άσκηση ξανά , και δεν είναι το δυνατό μου σημείο το μοτιβέησιον! Μα φτάσαμε σε σημείο να είναι ζωτική , που προφανώς γενικά είναι , αλλά για διατήρηση βάρους , είναι το Α και το Ω. Και ανάπλαση/σύσφιξη σώματος.
Έτσι , ο Αλντάρκ βρέθηκε να κάνει TRX , και η συνέχεια επί της οθόνης.
Έχετε κάνει ποτέ τη συγκεκριμένη γυμναστική; Απ'όσο άκουσα (και ίσως νιώθω αν και είναι νωρίς) βοηθάει πάρα πολύ!

93Gym Time - Σελίδα 4 Empty Απ: Gym Time Παρ 03 Νοε 2017, 11:04

LordAxel

LordAxel

Aldark έγραψε:παλεύω χρόνια να κάνω κάποια άσκηση ξανά , και δεν είναι το δυνατό μου σημείο το μοτιβέησιον! Μα φτάσαμε σε σημείο να είναι ζωτική , που προφανώς γενικά είναι , αλλά για διατήρηση βάρους , είναι το Α και το Ω. Και ανάπλαση/σύσφιξη σώματος.
Έχετε κάνει ποτέ τη συγκεκριμένη γυμναστική; Απ'όσο άκουσα (και ίσως νιώθω αν και είναι νωρίς) βοηθάει πάρα πολύ!
Ειναι πολυ καλη γυμναστικη Aldark. Εγω χρονια ασχολιομουν με το πολο και το κολυμπι, αλλα 3η λυκειου το εκοψα λογω Πανελληνιων(δεν το ξαναξεκινησα) και ουσιαστικα παρολο που ημουν γραμμενος σε γυμναστηριο μεχρι μεσα 2ου ετους(περυσι δλδ.) τα ειχα ψιλοπαρατησει. Ε, αποφασισα λοιπον να ξαναρχισω δυναμικα γιατι ειχα παρει και 3-4 κιλακια και ειπα να πηγαινω στα προγραμματα TRX και Crossfit του γυμναστηριου. Πηγαινα 3-4 φορες τι βδομαδα και ενιωσα τεραστια διαφορα απο τους πρωτους 2-3 μηνες. Στο TRX γυμναζει τελεια τον κορμο σου και ειναι πολυ καλη αεροβια γυμναστικη συνεχισε την οσο μπορεις. Πλεον προσπαθω να πηγαινω 4 φορες τη βδομαδα(2 φορες crossfit που περιεχει συχνα και ασκησεις με TRX και 2 στα βαρη) και το χαιρομαι.

94Gym Time - Σελίδα 4 Empty Απ: Gym Time Παρ 03 Νοε 2017, 12:45

Tcixlas

Tcixlas

μπράβο αλ, μόνο έτσι θα αλλάξει πραγματικά το σώμα, είχα πάντα θέματα με αυξομειώσεις βάρους, πέρυσι έχασα 17 κιλά μέχρι το καλοκαίρι, και μετά πήρα πίσω άλλα 25 μέσα στο χειμώνα που σταμάτησα δουλειά και άσκηση κι άρχισε η καθιστική ζωή και το φαί...
Από τα μέσα Μαΐου ξεκίνησα πάλι γυμναστική σε προσπάθεια και εκγύμνασης και απώλειας βάρους. Ξεκίνησα με τρέξιμο χαλαρά και περπάτημα, γενικά λίγο αερόβιο μόνος μου, και λίγες καθημερινές ασκήσεις στο σπίτι. Μέσα στο καλοκαίρι και με την ευκαιρία που είχα να είμαι 1.5 μήνα σε διακοπές στο εξοχικό μου κυρίως, άρχισα για να δυναμώσω τα πόδια μου να κάνω κολύμπι καθημερινά.
Έκανα το πρωί 1 ώρα ελεύθερο και κάνα εικοσάλεπτο μόνο πόδια ύπτιο. Δεν έφτασα σε αυτό το επίπεδο κατευθείαν, μου πήρε περίπου 2 βδομάδες για να φτάσω τις αντοχές μου εκεί, αλλά το κατάφερα. Κάθε απόγευμα σχεδόν πήγαινα και για μπάσκετ, και έτσι έφτασα στο τωρινό μου επίπεδο, μείον 20 κιλά από το Μάιο, και να παίζω ερασιτεχνικά σε ομάδα μπάσκετ, σαν λίγο πιο βαρύ 5άρι, μιας και μου μένουν καμια 20αριά κιλά ακόμα!!
Χτες btw έκανα (σε προπόνηση δυστυχώς) το ματς της ζωής μου. :D Έβαλα πάνω απο 25 πόντους και πήρα 12 ριμπάουντ και είχα και 4 ασσιστ. αντετοκούμπο στυλ :p

95Gym Time - Σελίδα 4 Empty Απ: Gym Time Παρ 03 Νοε 2017, 12:57

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
Eγω θα ξεκινησω γυμναστηριο μετα αφου ξεμπερδεψω με το φανταριλικι....  muahaha

96Gym Time - Σελίδα 4 Empty Απ: Gym Time Παρ 03 Νοε 2017, 15:20

Tcixlas

Tcixlas

δεν ξέρω κατά πόσο το γυμναστήριο είναι για όλους, πρέπει να το χεις για να το κάνεις. προσωπικά 2 φορές πλήρωσα συνδρομή και συνολικά έχω πάει 10 φορές στη ζωή μου γυμναστήριο... για κάποιο λόγο με κουράζει, και όχι σωματικά αλλα ψυχολογικά...
πάντα ήμουν περισσότερο των αθλημάτων και κυρίως ομαδικών!!

97Gym Time - Σελίδα 4 Empty Απ: Gym Time Παρ 03 Νοε 2017, 16:06

Aldark

Aldark

LordAxel έγραψε:
Aldark έγραψε:παλεύω χρόνια να κάνω κάποια άσκηση ξανά , και δεν είναι το δυνατό μου σημείο το μοτιβέησιον! Μα φτάσαμε σε σημείο να είναι ζωτική , που προφανώς γενικά είναι , αλλά για διατήρηση βάρους , είναι το Α και το Ω. Και ανάπλαση/σύσφιξη σώματος.
Ειναι πολυ καλη γυμναστικη Aldark. Εγω χρονια ασχολιομουν με το πολο και το κολυμπι, αλλα 3η λυκειου το εκοψα λογω Πανελληνιων(δεν το ξαναξεκινησα) και ουσιαστικα παρολο που ημουν γραμμενος σε γυμναστηριο μεχρι μεσα 2ου ετους(περυσι δλδ.) τα ειχα ψιλοπαρατησει. Ε, αποφασισα λοιπον να ξαναρχισω δυναμικα γιατι ειχα παρει και 3-4 κιλακια και ειπα να πηγαινω στα προγραμματα TRX και Crossfit του γυμναστηριου. Πηγαινα 3-4 φορες τι βδομαδα και ενιωσα τεραστια διαφορα απο τους πρωτους 2-3 μηνες. Στο TRX γυμναζει τελεια τον κορμο σου και ειναι πολυ καλη αεροβια γυμναστικη συνεχισε την οσο μπορεις. Πλεον προσπαθω να πηγαινω 4 φορες τη βδομαδα(2 φορες crossfit που περιεχει συχνα και ασκησεις με TRX και 2 στα βαρη) και το χαιρομαι.
Περίπου παρόμοια ιστορία έχω μαζί και με του Θανάση από κάτω:
Tcixlas έγραψε:μπράβο αλ, μόνο έτσι θα αλλάξει πραγματικά το σώμα, είχα πάντα θέματα με αυξομειώσεις βάρους, πέρυσι έχασα 17 κιλά μέχρι το καλοκαίρι, και μετά πήρα πίσω άλλα 25 μέσα στο χειμώνα που σταμάτησα δουλειά και άσκηση κι άρχισε η καθιστική ζωή και το φαί...
Από τα μέσα Μαΐου ξεκίνησα πάλι γυμναστική σε προσπάθεια και εκγύμνασης και απώλειας βάρους. Ξεκίνησα με τρέξιμο χαλαρά και περπάτημα, γενικά λίγο αερόβιο μόνος μου, και λίγες καθημερινές ασκήσεις στο σπίτι. Μέσα στο καλοκαίρι και με την ευκαιρία που είχα να είμαι 1.5 μήνα σε διακοπές στο εξοχικό μου κυρίως, άρχισα για να δυναμώσω τα πόδια μου να κάνω κολύμπι καθημερινά.
Έκανα το πρωί 1 ώρα ελεύθερο και κάνα εικοσάλεπτο μόνο πόδια ύπτιο. Δεν έφτασα σε αυτό το επίπεδο κατευθείαν, μου πήρε περίπου 2 βδομάδες για να φτάσω τις αντοχές μου εκεί, αλλά το κατάφερα. Κάθε απόγευμα σχεδόν πήγαινα και για μπάσκετ, και έτσι έφτασα στο τωρινό μου επίπεδο, μείον 20 κιλά από το Μάιο, και να παίζω ερασιτεχνικά σε ομάδα μπάσκετ, σαν λίγο πιο βαρύ 5άρι, μιας και μου μένουν καμια 20αριά κιλά ακόμα!!
Χτες btw έκανα (σε προπόνηση δυστυχώς) το ματς της ζωής μου. :D Έβαλα πάνω απο 25 πόντους και πήρα 12 ριμπάουντ και είχα και 4 ασσιστ. αντετοκούμπο στυλ :p
ουσιαστικά έκανα κολύμβηση για πολλά χρόνια , αλλά τη σταμάτησα γιατί κουράστηκα μετά το λύκειο. Το γυμναστήριο (όπως πάλι λέει και ταυτίζομαι) ο Θανάσης με κουράζει αφάνταστα επίσης , δεν ξέρω γιατί , έχω γραφτεί άπειρες φορές και ποτέ δεν μπορώ να μπω σε τάξη , χάνω τα κίνητρα πολύ εύκολα και βαριέμαι.
Τώρα με το ΤΡΞ παίζει να αλλάξουν πολλά γιατί είσαι σε συνεχόμενο πρόγραμμα με καθοδίγηση. Έχω κάνει διάφορες αυξομειώσεις στο βάρος μου και μου έχει σπάσει πια τα νεύρα, αφού δίχως να τρώω εδώ και πολύ καιρό κανονικά βάρος ξαναεμφανίζεται , φεύγει και ξανάρχεται τελευταία.
Οπότε εδώ είμαστε whistle Μετά από 4 χρόνια καθιστηκής ζωή , μπορεί να βρήκα κάτι καινούριο.
Ωραίοι λοιπόν Τσιχλ και Άξελ , εφόσον βρεις κάτι που σε γεμίζει και ταυτόχρονα δεν είναι αγγαρία , θα έχεις όμορφα αποτελέσματα και ταυτόχρονα μία "ψυχαγωγία"!
Deathracer2009 έγραψε:Eγω θα ξεκινησω γυμναστηριο μετα αφου ξεμπερδεψω με το φανταριλικι....  muahaha
άρα σε μια τριετία ; xD xD xD
Tcixlas έγραψε:δεν ξέρω κατά πόσο το γυμναστήριο είναι για όλους, πρέπει να το χεις για να το κάνεις. προσωπικά 2 φορές πλήρωσα συνδρομή και συνολικά έχω πάει 10 φορές στη ζωή μου γυμναστήριο... για κάποιο λόγο με κουράζει, και όχι σωματικά αλλα ψυχολογικά...
πάντα ήμουν περισσότερο των αθλημάτων και κυρίως ομαδικών!!

98Gym Time - Σελίδα 4 Empty Απ: Gym Time Παρ 03 Νοε 2017, 20:13

Elidor

Elidor

Avarga
Ο Ελιντορ ειναι εδω για να δωσει τα φωτα του σε καθε τυφλο πλασμα του θεου.

Αλδαρκιε ασε το μισος σου να σου δωσει τα κινητρα που χρειαζεσαι.

Εντιτ: Επισης ασε τα trx, το κορμι σου πρεπει να σφυρηλατηθει με σιδερο και ατσαλι.

99Gym Time - Σελίδα 4 Empty Απ: Gym Time Τρι 14 Νοε 2017, 00:58

Elidor

Elidor

Avarga
Μπαμπαλου, νομιζω οτι οι προβολες δεν ενοχλουνε ιδιαιτερα τα γονατα.. Μπορεις να τις δοκιμασεις χωρις βαρος και κιλα, οπως και τα καθισματα.. Αν κρατας ιδιαιτερα ανοιχτα ποδια - σταση θα νιωσεις να πιανεις περισσοτερο προσαγωγους και μηριαιους - γλουτους παρα τετρακεφαλα. Αν παλι δεν μπορεις να τα κανεις καθολου μα καθολου με η χωρις βαρος, εχεις λιγες επιλογες, αλλα παλι εχεις επιλογες!

1) Να βρεις ενα ποδηλατο καθιστικο, αυτο που καθεται αναπαυτικα το κωλαρακι και ακουμπαει πισω και η πλατουλα, αυτα τα ποδηλατα ριχνουν ελαχιστη εως και καθολου πιεση στα γονατα 

2) Εαν εισαι κοντα σε παραλια δοκιμασε το τρεξιμο στην αμμο.. Σε οποιαδηποτε αλλη περιπτωση μην τολμησεις να τρεξεις σε τσιμεντα η σκληρο γενικα εδαφος.

3) Εαν εχεις προσβαση σε ενα σετ αλτηρων και εναν χωρο 50-100 μετρων μπορεις να κανεις κατι σε farmer's walk. Κρατας ενα σχετικα βαρη αλτηρα ανα χερι και περπατας μια συγκεκριμενη αποσταση. Θα δυναμωσει την λαβη σου, τον κορμο σου και τα ποδια σου. Απλα περπατας χωρις να κανεις κινησεις τυπου προβολων κτλ. 

4) Εαν εχεις παραπανισια κιλα, χαστα. Βοηθαει τρομερα στα γονατα το να "Ελαφρυνεις" το βαρος που κουβαλανε καθημερινα. - Εαν εχεις πολλες ωρες περπατημα η ορθοστασια μεσα στην μερα σου βρες καλα παπουτσια.

100Gym Time - Σελίδα 4 Empty Απ: Gym Time Τρι 14 Νοε 2017, 04:05

Tcixlas

Tcixlas

Αρχικά είμαι ενδιάμεσα στην τελική προσπάθεια απώλειας τον περιττών. Μετράω 20 χαμένα και μένουν άλλα 20 υπολογίζω για να μαι τζετ.

Παπούτσια έχω ειδικά να κρατάν τον αστράγαλο, και ειδικό ορθοπεδικό πάτο φτιαγμένο στο πέλμα μου!
Δυστυχώς τα γόνατα δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση μιας και απλά καθυστερώ το χειρουργείο. Έκανα εκγύμναση των ποδιών με έντονη κολύμβηση και τρέξιμο σε ταρτάν το καλοκαίρι, αλλά και πάλι δεν είναι στο επίπεδο που θέλω κι ακόμα τα γόνατα ζορίζονται, λόγω απώλειας βάρους, η ορθοπεδική κάλτσα που είχα για το γόνατο δε μου κάνει, οπότε είναι για λίγο καιρό off μέχρι να πάρω άλλη, και δυστυχώς το μπάσκετ επιβαρύνει, αλλά στη συγκεκριμένη περίοδο με κρατάει σε ρυθμό οπότε δεν είμαι τόσο διατεθειμένος να το κόψω!! Ευτυχώς μπάσκετ παίζω σε κλειστά γήπεδα με ξύλινο δάπεδο και έχω καλύτερα αποτελέσματα για γόνατα, αλλά προπονήσεις γίνονται εξωτερικά!

Ποτέ δε μπορούσα διαδρόμους και ποδήλατα!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 5]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης