logisths me to mma to pas sovara? egw kanw krav-maga, an se endiaferei psaxto kai an exeis ligo piragmeno egkefalo tha gineis kalos.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
552 Απ: Εδώ συστηνόμαστε shonenz και shoujoz! Τρι 20 Νοε 2012, 16:40
skiouros
καλησπερα και απο μενα παιδες με λενε Σταυρο μενω κρητη τωρα και γουσταρω να λιωνω στο pc
553 Απ: Εδώ συστηνόμαστε shonenz και shoujoz! Τετ 21 Νοε 2012, 01:26
Patty D.Luffy
κροκόδειλος, σκίουρος.. ναζέψαμε όλο το ζωικό βασίλειο??? :xD:
Τι πρωτότυπια στα ονόματα είνιαι αυτή?? :xD:
Τι πρωτότυπια στα ονόματα είνιαι αυτή?? :xD:
554 Απ: Εδώ συστηνόμαστε shonenz και shoujoz! Τετ 21 Νοε 2012, 08:14
Dr. Jimalicious
Πρώτα από όλα, καλωσορίσατε παιδιά...
Δεύτερον, @ Πάττυ,
Ο πρώτος που έβαλε ζώο στο όνομα του ήμουν εγώ... Jim McDuck BICHES (αστείο που προορίζεται για την Πάττυ).
Επίσης είμαι ο πρώτος που έχει και banneraki κάτω από το όνομα του που περιέχει ζώα...
ΕΔΙΤ: Λάθος, κάποτε είχαμε βάλει στον Giotto έναν μεταξοσκώληκα... παρόλαυτά πάλι τα σπάω...
Δεύτερον, @ Πάττυ,
Ο πρώτος που έβαλε ζώο στο όνομα του ήμουν εγώ... Jim McDuck BICHES (αστείο που προορίζεται για την Πάττυ).
Επίσης είμαι ο πρώτος που έχει και banneraki κάτω από το όνομα του που περιέχει ζώα...
ΕΔΙΤ: Λάθος, κάποτε είχαμε βάλει στον Giotto έναν μεταξοσκώληκα... παρόλαυτά πάλι τα σπάω...
556 Απ: Εδώ συστηνόμαστε shonenz και shoujoz! Τετ 21 Νοε 2012, 14:24
????????
πολλους rookies γεμησαμε αυτον τον καιρο ρε παιδια
557 Απ: Εδώ συστηνόμαστε shonenz και shoujoz! Πεμ 22 Νοε 2012, 02:36
Patty D.Luffy
Jim McDuck έγραψε:Πρώτα από όλα, καλωσορίσατε παιδιά...
Δεύτερον, @ Πάττυ,
Ρεεεε θέλω και εγώ μπανεράκι που θέλω να επιμεληθώ προσωπικα!!!
γινεται????
ADMINS??? Anyone??
Και το McDuck δεν θεωρείται ζώο... μην ξαναπείς τον αγαπημένο μου Σκρουτζάκο ζώο!!!
(Αγαπημένος λημνοπουλίτης ever!!! :haha: :haha: :haha: )
558 Απ: Εδώ συστηνόμαστε shonenz και shoujoz! Πεμ 22 Νοε 2012, 08:49
Dr. Jimalicious
Και εμένα ο Σκρούτζ είναι ο αγαπημένος μου...
Είναι το πιο πλούσιο παπί στον κόσμο....παπί...το παπί είναι ζώο...trust me I'm a vet.
Όσο για το μπάννερ, από ότι κατάλαβα είναι σχετικά εύκολη υπόθεση να σου βάλουν ένα, οπότε μόλις δεις αντμιν όρμα...
Είναι το πιο πλούσιο παπί στον κόσμο....παπί...το παπί είναι ζώο...trust me I'm a vet.
Όσο για το μπάννερ, από ότι κατάλαβα είναι σχετικά εύκολη υπόθεση να σου βάλουν ένα, οπότε μόλις δεις αντμιν όρμα...
- 'Patty Open It':
- Επίσης Πάττυ όποτε μοιραζόμαστε ενδιαφέροντα, μου δίνεις την εντύπωση ότι θα πετάξεις με μια κίνηση μια μπέρτα και μια μάσκα και θα πεις: Ήμουν εσύ όλο αυτόν τον καιρό... Μόνο σε αυτά με τους ομοφυλόφιλους δεν συμφωνούμε... Οπότε, μήπως έχεις προσλάβει κόσμο να με παρακολουθεί; :conf:
559 Απ: Εδώ συστηνόμαστε shonenz και shoujoz! Παρ 23 Νοε 2012, 00:51
Patty D.Luffy
Jim McDuck έγραψε:Και εμένα ο Σκρούτζ είναι ο αγαπημένος μου...
- 'Patty Open It':
Επίσης Πάττυ όποτε μοιραζόμαστε ενδιαφέροντα, μου δίνεις την εντύπωση ότι θα πετάξεις με μια κίνηση μια μπέρτα και μια μάσκα και θα πεις: Ήμουν εσύ όλο αυτόν τον καιρό... Μόνο σε αυτά με τους ομοφυλόφιλους δεν συμφωνούμε... Οπότε, μήπως έχεις προσλάβει κόσμο να με παρακολουθεί; :conf:
Χαχαχαχα, που το ξέρεις πως σε παρακολουθώ???
- Σπόιλερ:
- Χαχαχαχαχα, εεε που θα παει θα το παραδεχτεις πως και εσενα σαρεσει :haha: :haha: Πλακα πλακα τον τελευταιο χρόνο μου βγήκε η ανωμαλία :xD: :xD:
560 Απ: Εδώ συστηνόμαστε shonenz και shoujoz! Παρ 23 Νοε 2012, 02:33
????????
δηλαδη απο εκει βγαινει το nickname του τζιμ?????Patty D Luffy έγραψε:Jim McDuck έγραψε:Πρώτα από όλα, καλωσορίσατε παιδιά...
Δεύτερον, @ Πάττυ,
γινεται????
ADMINS??? Anyone??
Και το McDuck δεν θεωρείται ζώο... μην ξαναπείς τον αγαπημένο μου Σκρουτζάκο ζώο!!!
εγω νομιζα οτι το MCDUCK που ειχε βαλει ηταν MC ωπος λεμε ραπερ γιοοοου και duck \poy einai h papia :xD:
561 Απ: Εδώ συστηνόμαστε shonenz και shoujoz! Παρ 23 Νοε 2012, 11:51
Elidor
Patty D Luffy έγραψε:Jim McDuck έγραψε:Πρώτα από όλα, καλωσορίσατε παιδιά...
Δεύτερον, @ Πάττυ,
γινεται????
ADMINS??? Anyone??
Φτιαξτο αντε.
562 Απ: Εδώ συστηνόμαστε shonenz και shoujoz! Παρ 23 Νοε 2012, 15:18
Patty D.Luffy
Διαστάσεις θέλω για να το ετοιμάσω :mueh: :mueh: :mueh:
563 Απ: Εδώ συστηνόμαστε shonenz και shoujoz! Παρ 23 Νοε 2012, 15:32
????????
γιατι δεν κανουμε διαγωνισμο χριστουγενιατικο μπανερ
564 Απ: Εδώ συστηνόμαστε shonenz και shoujoz! Σαβ 24 Νοε 2012, 02:12
Patty D.Luffy
Καλή ιδέα!!!
565 Απ: Εδώ συστηνόμαστε shonenz και shoujoz! Σαβ 24 Νοε 2012, 02:58
????????
θα σας σκεισω ολλα περιμενω απαντηση απο αντμιν
566 Απ: Εδώ συστηνόμαστε shonenz και shoujoz! Σαβ 24 Νοε 2012, 11:55
Elidor
Ανοιξτε τοπικ στα οφφ, ποσταρετε εκει τις δημιουργιες σας και θα ψηφισουμε μετα. Σας δινω την εγκριση αλλα κανονιστε τα εσεις.
567 Απ: Εδώ συστηνόμαστε shonenz και shoujoz! Δευ 26 Νοε 2012, 01:56
Patty D.Luffy
Ρε έλι, τι μέγεθος να έχει το ανωμαιάρικο μπάνερ μου??? :xD: :xD:
568 Απ: Εδώ συστηνόμαστε shonenz και shoujoz! Δευ 26 Νοε 2012, 17:04
Elidor
Patty D Luffy έγραψε:Ρε έλι, τι μέγεθος να έχει το ανωμαιάρικο μπάνερ μου??? :xD: :xD:
Ρε τι σε νοιαζει? Το προβλημα ειναι να μεγαλωνεις τις εικονες οχι το αντιθετο. Κανε μια μεγαλη με οτι θες και αναλογως τη χρηση της την προσαρμοζεις.
569 Απ: Εδώ συστηνόμαστε shonenz και shoujoz! Δευ 26 Νοε 2012, 19:25
????????
ναι και το νικιτριο μπανερ θα ειναι διακοσμημενο στο onepiece.gr
570 Απ: Εδώ συστηνόμαστε shonenz και shoujoz! Δευ 26 Νοε 2012, 23:51
StathisPro7
Γεια σας και απο μενα.Σταθη με λενε Πειραια μενω,18 χρονων τεχνικος δικτυων υπολογιστων σε Ι.Ι.Ε.Κ εψαχνα για ενα ελληνικο σαιτ οσον αφορα το οπ και να μαι
571 Απ: Εδώ συστηνόμαστε shonenz και shoujoz! Τρι 27 Νοε 2012, 00:19
Patty D.Luffy
Γειά σου Στάθη!!! !!
572 Απ: Εδώ συστηνόμαστε shonenz και shoujoz! Τρι 27 Νοε 2012, 01:04
????????
ρε εχω ξεχασει να συστηθω σαν καλος κυριος που ειμαι..
ειμαι ο δημητρης ειμαι 18 ετων σπουδαζω τιποτα
το αγαπημενο μου χρωμα ειναι το πρασινο το αγαπημενο μου γκειμ στο ps3 ειναι το προ το επιθετο μου ειναι αναστασιου εχω ριζες και απο την ρωσια(ειναι η μανα μου)εχω υψος 1.83 εχω ενα σκυλη που τον λενε ζακι εχω επισης και εναν μπασταρδο αδερφο που βλεπει one piece
ειμαι ο δημητρης ειμαι 18 ετων σπουδαζω τιποτα
το αγαπημενο μου χρωμα ειναι το πρασινο το αγαπημενο μου γκειμ στο ps3 ειναι το προ το επιθετο μου ειναι αναστασιου εχω ριζες και απο την ρωσια(ειναι η μανα μου)εχω υψος 1.83 εχω ενα σκυλη που τον λενε ζακι εχω επισης και εναν μπασταρδο αδερφο που βλεπει one piece
573 Απ: Εδώ συστηνόμαστε shonenz και shoujoz! Τετ 05 Δεκ 2012, 05:20
rafiskamares
χαιρετω! ειμαι ο ραφαελλος 21 απο κυπρο και μενω αθηνα. ο πολυς ελευθερος χρονος και η πορωση με το one piece με εφεραν εδω.. μαζευω μαχαιρια και μαθενω κολπα !! παραλληλα με αυτο σπουδαζω πολιτικες επιστημες οποτε προσεχετε μην σας κυβερνησω καποτε... εχω και ενα σκυλλο τον ρας o οποιος ειναι καλος μου νακαμα
574 Απ: Εδώ συστηνόμαστε shonenz και shoujoz! Τετ 05 Δεκ 2012, 18:35
????????
Καλως ηρθες στην παρεα μας. Ραφαελο/ε
Καιρος ηταν για λιγο νεο αιμα.
Αμα οντως κυβερνησεις καποια μερα , Να αναγκασεις ολη την βουλη να δει και τα 10000000 επεισοδια του ΟΠ που θα εχουν βγει μεχρι τοτε σερι, οσες μερες και αν παρει. Να γελασουμε και εμεις λιγο, να μαθουν και αυτοι τι ειναι οι αξιες και η τιμιοτητα.
Καιρος ηταν για λιγο νεο αιμα.
Αμα οντως κυβερνησεις καποια μερα , Να αναγκασεις ολη την βουλη να δει και τα 10000000 επεισοδια του ΟΠ που θα εχουν βγει μεχρι τοτε σερι, οσες μερες και αν παρει. Να γελασουμε και εμεις λιγο, να μαθουν και αυτοι τι ειναι οι αξιες και η τιμιοτητα.
575 Απ: Εδώ συστηνόμαστε shonenz και shoujoz! Πεμ 06 Δεκ 2012, 02:17
razor1911
rafiskamares έγραψε:χαιρετω! ειμαι ο ραφαελλος 21 απο κυπρο και μενω αθηνα. ο πολυς ελευθερος χρονος και η πορωση με το one piece με εφεραν εδω.. μαζευω μαχαιρια και μαθενω κολπα !! παραλληλα με αυτο σπουδαζω πολιτικες επιστημες οποτε προσεχετε μην σας κυβερνησω καποτε... εχω και ενα σκυλλο τον ρας o οποιος ειναι καλος μου νακαμα
Καλως μας βρηκες Ραφαελλε :xD:
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης