Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Καμμένες σκέψεις για το One Piece

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 24 ... 35  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 35]

Toni D. Kellis

Toni D. Kellis

Aldark έγραψε:
τι πηγες ειν αυτες; xD

δν θυμαμαι τωρα ρ φιλε αμα ψαξεις στο google θα το βρεις.....

kosni21

kosni21

εγω εχω δει οτι οι αντμιραλς ειναι βασισμενοι σε 3 γιαπωνεζους ηθοποιους κ οσο για τους πειρατες αρκετα ειναι ονοματα πραγματικων πειρατων απλα ο οντα τα εχει μπερδεψει επιτηδες μεταξυ τους τον μαυρογενη τον λεγανε εντουαρντ τιτς (στο ορ εντουαρντ νιουγκεητ ο ασπρογενης μαρσαλ ντι τιτς ο χοντρος) υπηρχε μπαρθολομεο ρομπερτς η αλιως μπλακ μπαρτ (στο ορ μπαρθολομεο κουμα)
χενρυ μοργκαν (στο ορ καπτεν μοργκαν ο μαλακας ο μαριν με το τσεκουροχερο)
μπελαμυ που τον λεγανε κ πρινς οφ παιρετς
αν μπονι (στο ορ τζιουλερι μπονι)
κ εχω δει οτι ο ενελ ειναι βασισμενος στον εμινεμ κ ο μπασιλ χωκινς σε 1 μεταλα αλλα δεν θυμαμαι ποιον

core

core

Toni D. Kellis έγραψε:λοιπον, θελω να ακουσω τις γνωμες σας:

ολοι θυμομαστε μια απο τις πιο επικες στιγμες στιγμες του one piece οπου ο zoro θυσιαζεται στον kuma για να σωσει τον luffy και το crew του, παρολα αυτα ομως μονο ο sanji o brook και η robin, που δν κρατηθηκε εννοειται να μην χωσει τη μυτη της, γνωριζουν το συμβαν.......

τι επιπτωσεις πιστευεται θα ειχε σε ολοκληρο το crew αν μαθαιναν ολοι την αληθεια????

απλά μπορεί να μην ήθελε να το αποκαλύψει γιατί γιατί η καρδιά του πληρώματος είναι ο καπετάνιος και όλοι τους βασίζονται σε αυτόν (καθώς υποτίθεται ότι είναι και ο πιο δυνατός). Αν μαθευόταν αυτό τότε μπορεί να άλλαζε σε κάποιους η γνώμη ότι ο καπετάνιος τους δεν είναι και ο πιο δυνατός....

αυτή ήταν η πρώτη σκέψη που μου ήρθε στο μυαλό...

petrikios

petrikios

Oxι ρε παιδια το ειχε πει και ο Sanji σε κατι τυπαδες απο τον Thriller Bark που ειχαν παρακολουθησει την ολη φαση με τον Ζορο...οτι δηλαδη πως θα ενιωθε ο Λουφη που τοσο πολυ προστατευει το πληρωμα του αν μαθαινε οτι ενας απο τους συντροφους πηγε να σκοτωθει για χαρη του και αυτος δεν μπορεσε να κανει τιποτα...

ZisAkiS

ZisAkiS

+1! επισης σε ενα επεισοδιο μετα τον θανατο του Ace που εκλεγε ελεγε : what pirate king?? what one piece?? im useless!! i cant even save one person!! και μετα τον ησυχασε ο jimbei. φαντασειτε τι θα γινοταν αν εχανε εναν απο τους nakama tου και να μην μπορουσε να κανει τιποτα (οπως λεει και ο petrikios..) θα τα παρατουσε..

Toni D. Kellis

Toni D. Kellis

δν θα το θεωρουσα υποτιμητικο για εναν καπετανιο οταν το πληρωμα του θυσιαζεται γιαυτον, ισα ισα που τον τιμαει κιολας

αν και μεταξυ μας πιστευω αργα ή γρηγορα θα μαθευτει ολο το σκηνικο

kosni21

kosni21

μεταξυ μας πιστεβω οτι δεν θα μαθευτει ποτε το συμβαν θεωρειται ληξαν κ μαλλον δεν θελανε να ξενερωσουνε τον λουφυ κ επειδη τυχαινει να εχω κ σε μανγκα τον τομο που εχει το σκηνικο το λεει ο σαντζι οτι δεν χρειαζεται να μαθευτει η "θυσια" τους κ ειδικα του ζορο "because the importan thing is that everyone in the crew is alright and nothing else matters"

Sosa

Sosa

το οτι ο Luffy ειναι ο Καπετανιος, δε παει να πει οτι μονο αυτος ειναι υποχρεωμενος να τους σωζει ΟΛΟΥΣ. Ναι, εχει τις περισσοτερες ευθυνες-αρμοδιοτητες, αλλα ειναι ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ και ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. Ετσι παει κανονικα η ομαδα. Αλλιως δε θα λεγοταν ΠΛΗΡΩΜΑ, θα λεγοταν Ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ.

kosni21

kosni21

σωστοοοοοοοοοοοοοοοος ο λουφυ εχει αποδεχτει τις ευθυνες του γι αυτο τρωει κ πιο πολυ απ ολους χαχαχαχα

Toni D. Kellis

Toni D. Kellis

Sosa έγραψε:το οτι ο Luffy ειναι ο Καπετανιος, δε παει να πει οτι μονο αυτος ειναι υποχρεωμενος να τους σωζει ΟΛΟΥΣ. Ναι, εχει τις περισσοτερες ευθυνες-αρμοδιοτητες, αλλα ειναι ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ και ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. Ετσι παει κανονικα η ομαδα. Αλλιως δε θα λεγοταν ΠΛΗΡΩΜΑ, θα λεγοταν Ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ.

σωστοτατος, γιαυτο απορησα με την αντιδραση του sanji......

core

core

με καλύψατε πιστεύω... gj!

Toni D. Kellis

Toni D. Kellis

εχουμε δει οπλο pluton και τωρα poseidon, κατι μου λεει οτι θα δουμε και zeus στο τελος.....

Sosa

Sosa

το τρίτο λέγεται uranus. κοντά έπεσες πάντως

core

core

Το έχω ακούσει και εγώ αυτό αλλά πιστεύω ότι δεν πρέπει να πούμε άλλα για αυτό γιατί δεν έχει δείξει τίποτα ακόμα….

Sosa

Sosa

^
δεν είναι κάτι το σπουδαίο. το έχει αποκαλύψει ο Oda σε κάποιο data book αν θυμάμαι καλά.

core

core

Αν λέμε για το ίδιο εγώ το θεωρώ πολύ σπουδαίο…
Αν ισχύουν βέβαια αυτά που έχω ακούσει για αυτό….

Toni D. Kellis

Toni D. Kellis

Sosa έγραψε:το τρίτο λέγεται uranus. κοντά έπεσες πάντως

ts ts κριμα zeus επρεπε να το λενε για να ταιριαζουν τα ονοματα......

core

core

το όνομα έχει νόημα.....

Sosa

Sosa

Toni D. Kellis έγραψε:
Sosa έγραψε:το τρίτο λέγεται uranus. κοντά έπεσες πάντως

ts ts κριμα zeus επρεπε να το λενε για να ταιριαζουν τα ονοματα......

ε και ο Ουρανός (Uranus), παππούς του Δια (Zeus) ήταν... :)

balader

balader

Μια απορία που έχω εδώ και καιρό είναι γιατί ο kuma έχει μια βίβλο στο χέρι και
ο mihawk φοράει σταυρό ? οι Ιάπωνες δεν έχουν σχέση με τον χριστιανισμό και γενικότερα στο one piece δεν εμφανίζει αλλά θρησκευτικά σύμβολα

X.Drake

X.Drake

Ο Οντα γενικως δανειζετε στοιχεια απο μυθους,παραδοσεις,θρησκειες για να συνθεσει τους χαρακτηρες του. Παντως σιγουρα υπαρχουν κι αλλα θρησκευτικα συμβολα. Π.χ το ψευδωνυμο του Sengoku ειναι "the buddha" και στο marineford arc βλεπουμε γιατι τον αποκαλουν ετσι..

core

core

Όπως και τα ονόματα του βασιλιά Ποσειδώνα και άλλων θεών…
Στην Ιαπωνία δεν υπάρχουν τέτοιοι θεοί παρά μόνο δράκοι γάτες φίδια κλπ…..

deko10ole

deko10ole

Ακόμα και τα ονόματα των φρούτων έχουν σχέση με άλλη χωρά και μάλιστα τη δικιά μας(Zoan=ζώα , logia=λόγια).Προσπαθεί ο Όντα να το κάνει πιο διεθνές και είναι λογικό δε θέλει να περιοριστεί μόνο στην Ιαπωνία

core

core

Και στην ομιλία των χαρακτήρων έχουν παρατηρηθεί αγγλικές λέξεις παρόλο που μιλάνε μόνο γιαπωνέζικα….

deko10ole

deko10ole

core έγραψε:Και στην ομιλία των χαρακτήρων έχουν παρατηρηθεί αγγλικές λέξεις παρόλο που μιλάνε μόνο γιαπωνέζικα….
Αυτό ακριβώς θα έλεγα για τις διάφορες επιθέσεις στις οποίες συναντάμε αγγλικά αλλά και γαλλικά κάποιες φορές όπως στο Coup de Veint του Franky,ή τα διάφορα του Sanji.Αλήθεια γερμανικά υπάρχουν πουθενά ή η Μέρκελ απέκτησε έναν ακόμα εχθρό;

Nα μην ξεχνάμε και τα διάφορα Wanted ή WorlGovernment που κυκλοφορούν τριγύρω αντί των αντίστοιχων japanese

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 35]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 24 ... 35  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης