Ποτε βγαινει new ep ?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
80 Απ: Bleach Τρι 07 Σεπ 2010, 13:27
HawkEyes Juracule
παιζει να σαι και retard ετσι...
http://www.animecrazy.net/bleach-anime/
καθε ΤΡΙΤΗ βγαινει
κοιτα και ημερομηνια...
ep 287 September 7th, 2010
you fail...
http://www.animecrazy.net/bleach-anime/
καθε ΤΡΙΤΗ βγαινει
κοιτα και ημερομηνια...
ep 287 September 7th, 2010
you fail...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την HawkEyes Juracule στις Τρι 07 Σεπ 2010, 13:35, 1 φορά
83 Απ: Bleach Τρι 12 Οκτ 2010, 13:57
HawkEyes Juracule
ωω ετσι ετσι πειτε τετοια να πορωνομαι xD
μεχρι στιγμης εχουν μαζευτει 12 επς να δω και ακομα κραταω γερα.(ομως κοιταω καθε τριτη αν βγηκε :P)
θα περιμενω να φτασει εκει που ειναι στο μανγκα και θα τα δω ολα μαζι
μεχρι στιγμης εχουν μαζευτει 12 επς να δω και ακομα κραταω γερα.(ομως κοιταω καθε τριτη αν βγηκε :P)
θα περιμενω να φτασει εκει που ειναι στο μανγκα και θα τα δω ολα μαζι
85 Απ: Bleach Τρι 12 Οκτ 2010, 14:22
HawkEyes Juracule
O_O DAMN PRO.
το ειδα....το animation τα σπαει,το εχουν κανει επικ!και ολα τα εφε που εχουν βαλει.ασε που το τραγουδι ειναι επισης προ
το ειδα....το animation τα σπαει,το εχουν κανει επικ!και ολα τα εφε που εχουν βαλει.ασε που το τραγουδι ειναι επισης προ
86 Απ: Bleach Τρι 12 Οκτ 2010, 15:10
didimakia
Το'δα και εγω. οντως καλη δουλεια στο animation. Βεβαια στο μπλιτς παντα αυτο ηταν το φορτε του.. αξιζουν πολλα συγχαρητηρια στο studio...
87 Απ: Bleach Κυρ 17 Οκτ 2010, 17:03
sirQuackly
οντως πολύ καλό animation.για μένα το anime 100x καλυτερο απο το manga του kubo.Βαζουν και λιγο background στο ανιμε και τα ρουχα τα κανουν πιο λεπτομερή.
88 Απ: Bleach Τετ 20 Οκτ 2010, 00:33
Grimmy
Απιθανο επεισοδειο... Εχω πορωθει ασχημα! Ισως το καλυτερο επ ολης της σειρας
89 Απ: Bleach Τετ 20 Οκτ 2010, 16:12
Aldark
0____0 omg , φοβερο το οπενινγκ...ωραια χρωματα....++++ και οι σκηνες , φτανουν μεχρι τα τελευταια τσαπτερια.
90 Απ: Bleach Σαβ 04 Δεκ 2010, 12:15
paranoid_gr
Τωρα το τελειώνω το Bleach σαν anime και εκεί που έχω φτάσει στο σημείο που αρχίζει κάτι να γίνεται με αυτή την μάχη...Gin,Ichigo,Aizen και εμφανίζεται και ο Urahara...και πάει και μ βάζει filler Eίναι τελείως χαζοί!!!!
Ακου film festival....
Ακου film festival....
91 Απ: Bleach Παρ 31 Δεκ 2010, 13:31
????????
χαχα παλι φιλλερ πρεπει να εχει, τ εχουν σκοτωσει τ μπλιτς ελεος
92 Απ: Bleach Παρ 31 Δεκ 2010, 14:25
Aldark
read tha mangaparanoid_gr έγραψε:Τωρα το τελειώνω το Bleach σαν anime και εκεί που έχω φτάσει στο σημείο που αρχίζει κάτι να γίνεται με αυτή την μάχη...Gin,Ichigo,Aizen και εμφανίζεται και ο Urahara...και πάει και μ βάζει filler Eίναι τελείως χαζοί!!!!
Ακου film festival....
93 Απ: Bleach Παρ 31 Δεκ 2010, 20:58
paranoid_gr
Έτσι όπως πάει η δουλειά με το Bleach μου φαίνεται οτι θα το αρχίσω το manga του για να δω την εξέλιξη της ιστορίας...Και θα βλέπω και το anime.
Όσοι διαβάζετε το manga το anime το βλέπεται??
Όσοι διαβάζετε το manga το anime το βλέπεται??
94 Απ: Bleach Σαβ 01 Ιαν 2011, 00:59
????????
εγω οχι επειδη ειν απογοητευτικο το ανιμε τελευταια οχι οτι το μανγκα παει καλυτερα αλλα ελπιζουμε να ορθοποδησει
95 Απ: Bleach Σαβ 01 Ιαν 2011, 14:17
Aldark
Οχι , γιατι ουτε one piece δε βλεπω , ουτε Reborn , γενικα οταν παω στο Μανγκα το παραταω το αnime , το OP το βλεπα μεχρι περσι...
96 Απ: Bleach Δευ 03 Ιαν 2011, 22:38
paranoid_gr
Παιδιά ξέρετε σε ποιόν αριθμό είναι το manga στο σημείο που είναι το manga??Γτ θέλω να ξεκινήσω το manga,μιας και βαρέθηκα το να περιμένω για το anime και να μου βγαίνει filler....
αα και από που διαβάζεται το manga?
αα και από που διαβάζεται το manga?
97 Απ: Bleach Τρι 04 Ιαν 2011, 00:39
HawkEyes Juracule
μπορεις να το διαβασεις απο εδω
http://read.mangashare.com/Bleach
τωρα σε ποιο σημειο ειναι θα σε γελασω...περιμενω να μαζευτουν πολλα επεισοδια στο ανιμε και να τα δω ολα μαζι οποτε εχω να το δω απ το καλοκαιρι και δεν ξερω που ειναι.αν μου πεις ομως σε ποιο σημειο ειναι μπορω να σου βρω ευκολα το αντιστοιχο chapter ;)
http://read.mangashare.com/Bleach
τωρα σε ποιο σημειο ειναι θα σε γελασω...περιμενω να μαζευτουν πολλα επεισοδια στο ανιμε και να τα δω ολα μαζι οποτε εχω να το δω απ το καλοκαιρι και δεν ξερω που ειναι.αν μου πεις ομως σε ποιο σημειο ειναι μπορω να σου βρω ευκολα το αντιστοιχο chapter ;)
98 Απ: Bleach Τρι 04 Ιαν 2011, 00:41
paranoid_gr
Eίναι εκεί που είναι μέσα σε εκείνο το path μεταξύ real world και soul society και του λέει ο πατέρας του για το Final Getsuga Tensho και ο Ιchigo μπαίνει μέσα στην ψυχη του και γνωρίζει τον μικρό Ζangetsu.
99 Απ: Bleach Τρι 04 Ιαν 2011, 00:52
HawkEyes Juracule
ειναι στο chapter 409 ή 410.ενα απ τα 2 τσεκαρε τα και βρες που εισαι ;)
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης