Manga>Anime classicaly.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
52 Απ: Bleach Τετ 21 Ιουλ 2010, 00:35
Crowdon
Shadow Ace έγραψε:that's relative.
και εισαι αναξιοπιστος...ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ!
evil bunneh!
Το είχα ξεκινήσει αλλά δεν με κράτησε ποτέ ώστε να το συνεχίσω..
53 Απ: Bleach Τετ 21 Ιουλ 2010, 00:43
Aldark
Do wat I did!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Aldark στις Τετ 21 Ιουλ 2010, 03:04, 1 φορά
55 Απ: Bleach Τετ 21 Ιουλ 2010, 02:44
Grimmy
το ανιμε του μαρεσει ποιο πολυ απο το μανγα.... απο τα καλυτερα animation eva... βεβαια εχει τα φιλλερς ως μεινεκτημα
57 Απ: Bleach Πεμ 22 Ιουλ 2010, 21:28
Iron Nicκ
το Bleach σαν anime παλι δν εχει "παρα πλ" αιμα αλλλα αυτο που με μαγνητιζει σε αυτο ειναι το animation αλλα οπως κ να το κανουμε το manga ειναι καπως καλυτερο αν και τωρα εχει χαλασει λιγο..
59 Απ: Bleach Τετ 28 Ιουλ 2010, 10:58
HawkEyes Juracule
βγηκε το επ 281...
νταξ Hachi is the pro....και Soifon....
νταξ Hachi is the pro....και Soifon....
60 Απ: Bleach Τετ 28 Ιουλ 2010, 16:10
????????
δν μ αρεσε...εχω χαλαστει πλ με το μπλιτς απο τα τελευταια τσαπτερ τ μανγκα
61 Απ: Bleach Τετ 28 Ιουλ 2010, 16:15
HawkEyes Juracule
και που κολλαει το τελευταιο chapter με το σημερινο επεισοδιο? :xD:
ηταν μια χαρα επεισοδιο ρε....
ηταν μια χαρα επεισοδιο ρε....
62 Απ: Bleach Τετ 28 Ιουλ 2010, 16:58
????????
εχω ξενερωσει ρε μεχρι να βγαλει καλο τσαπτερ ο κουμπο εμενα με εχασε απο πελατη τ
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ReBoRn23 στις Τετ 28 Ιουλ 2010, 17:17, 1 φορά
63 Απ: Bleach Τετ 28 Ιουλ 2010, 17:08
HawkEyes Juracule
ReBoRn23 έγραψε:εχω ξενερωσει ρε μεχρι να βγαλει καλο τσαπτερ ο μουμπο εμενα με εχασε απο πελατη τ
it's Kubo
ναι ρε σιγα τα χαλια chaps...μονο το τελευταιο ηταν uber fail....ολα τα αλλα μαμησαν...
64 Απ: Bleach Πεμ 29 Ιουλ 2010, 07:50
Iron Nicκ
ε δν μαμησαν κιολας ρε αλλα ενταξει ειχαν περισσοτερο νοημα τα προηγουμε 2-3 απο οτι το τελευταιο που βγηκε τωρα...αντε να δουμε το νεο που θα βγει σε 1-2 μερες να δουμε μπας κ ειναι πλ Bleach Fail
65 Απ: Bleach Πεμ 29 Ιουλ 2010, 10:34
quenta
βασικα εγω ακομα να χωνεψω το πως ο αιζεν που ειναι απλα ενας σινιγκαμι και αυτος ειναι τοσο μα τοσο μαμιας που κανει καλα ολους τους αλλους μαζι..
αμαν ποια ποσο βαρβατο ειναι το σπαθι του..μα κανενας να μην μπορει να τον φαει?ε οσο νανε ειναι λιγο φεηλ..
θα προτειμουσα ο βασικος κακος της ιστοριας να ηταν καποιος χολοου παρα σινιγκαμι..καποιο χολοου ας πουμε που να ειχε εξεληχθει και να ειχε και αυτο σπαθι σαν σινιγκαμι,οπως οι εσπαντα δλδ και ετσι να ηταν αυτος ο βασικος κακος..
ετσι πιστευω θα ειχε ποιο πολυ ενδιαφερων και δεν θα ειχα και αυτη την ξενερα και να σκεφτομαι γιατι ενας απλος σινιγκαμι κανει καλα ολους τους αλλους μαζι..
αλλα θα μου πεις οτι τωρα πια ο αιζεν δεν ειναι απλα ενας σινιγκαμι..εχει αυτο το πραμα τωρα πια που ενταξει τωρα μπορεις να πεις οτι καπως τρογεται που κανει καλα ολους τους αλλους σινιγκαμι...
αμαν ποια ποσο βαρβατο ειναι το σπαθι του..μα κανενας να μην μπορει να τον φαει?ε οσο νανε ειναι λιγο φεηλ..
θα προτειμουσα ο βασικος κακος της ιστοριας να ηταν καποιος χολοου παρα σινιγκαμι..καποιο χολοου ας πουμε που να ειχε εξεληχθει και να ειχε και αυτο σπαθι σαν σινιγκαμι,οπως οι εσπαντα δλδ και ετσι να ηταν αυτος ο βασικος κακος..
ετσι πιστευω θα ειχε ποιο πολυ ενδιαφερων και δεν θα ειχα και αυτη την ξενερα και να σκεφτομαι γιατι ενας απλος σινιγκαμι κανει καλα ολους τους αλλους μαζι..
αλλα θα μου πεις οτι τωρα πια ο αιζεν δεν ειναι απλα ενας σινιγκαμι..εχει αυτο το πραμα τωρα πια που ενταξει τωρα μπορεις να πεις οτι καπως τρογεται που κανει καλα ολους τους αλλους σινιγκαμι...
66 Απ: Bleach Πεμ 29 Ιουλ 2010, 10:41
HawkEyes Juracule
ναι βασικα και μενα στην αρχη μου φαινοταν λιγο φειλα που ο Aizen τους pwnαρε ολους με το σουπερ-ουμπερ σπαθι του...
MAJOR SPOILER
MAJOR SPOILER
- Σπόιλερ:
- αλλα αφου εχει και το Hougyokou τωρα καπως εξηγειται...
ομως δεν περιμενα να ριξει και το Yamamoto ρε....ειδικα με εκεινο το καθυστερημενο το σπαστικο που ειχε φτιαχτει μονο και μονο για να ριχνει τον Ryuujin Jakka...φειλ....
67 Απ: Bleach Πεμ 29 Ιουλ 2010, 13:07
quenta
HawkEyes Juracule έγραψε:ειδικα με εκεινο το καθυστερημενο το σπαστικο που ειχε φτιαχτει [/spoiler]
δεν ειναι σωστο να κοροιδευεις παιδια με συνδρομο down..!!!
68 Απ: Bleach Δευ 09 Αυγ 2010, 02:54
M4N0LIS
HawkEyes Juracule έγραψε:ναι βασικα και μενα στην αρχη μου φαινοταν λιγο φειλα που ο Aizen τους pwnαρε ολους με το σουπερ-ουμπερ σπαθι του...
MAJOR SPOILER
- Σπόιλερ:
αλλα αφου εχει και το Hougyokou τωρα καπως εξηγειται...
ομως δεν περιμενα να ριξει και το Yamamoto ρε....ειδικα με εκεινο το καθυστερημενο το σπαστικο που ειχε φτιαχτει μονο και μονο για να ριχνει τον Ryuujin Jakka...φειλ....
Sorry για το bump αλλα δεν μπορω... Ελεος ξεραθηκα στα γελια με το σχολιο στο spoiler.... :haha: :haha:
Έχει επεξεργασθεί από τον/την M4N0LIS στις Δευ 09 Αυγ 2010, 11:20, 1 φορά
70 Απ: Bleach Πεμ 12 Αυγ 2010, 20:18
being of darkness
αν γινει κατι τετοιο ετοιμασου, ερχομαι με το δικανο
71 Απ: Bleach Πεμ 12 Αυγ 2010, 23:01
M4N0LIS
Tsiakkos έγραψε:Προβλέπω να μπαίνουν filler πολύ σύντομα παιδιά...
Τι αλλο θα μας δειξουν;;; Τα παιδικα χρονια του yamamoto :buhu:
72 Απ: Bleach Παρ 13 Αυγ 2010, 02:19
being of darkness
πως κανουν οργια οι shinigami :haha: ή διαγωνισμο ποια εχει ποιο μεγαλα ματια :inlove: οκ το γ... αλλα αν βαλουν φιλλερ παει...
73 Απ: Bleach Παρ 13 Αυγ 2010, 10:07
HawkEyes Juracule
ε οχι κ αλλα φιλλερς...πφφφ κατανταει πολυ κουραστικο...δλδ να περιμενουμε 1 βδομαδα μονο και μονο για να βλεπουμε ακυρα πραγματα....
τα επεισοδια στο σημειο που ειναι τωρα ειναι πολυ ωραια και θα ειναι μλκια να βαλουν φιλλερς.....
τα επεισοδια στο σημειο που ειναι τωρα ειναι πολυ ωραια και θα ειναι μλκια να βαλουν φιλλερς.....
74 Απ: Bleach Παρ 13 Αυγ 2010, 13:30
Guest
καλά ρε σεις..χαλαρώστε...προβλέπω είπε το παιδί...
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης