Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
252 Απ: Death Note Δευ 26 Αυγ 2013, 14:39
Aldark
Καλωσήρθες Most Perfect Genius , κι εγώ Light Fanboy είμαι , αλλά ηρέμησε , ένα άνιμε είναι ! Επίσης μην κάνεις 2πλα/3πλα ποστ , στα ένωσα και τα 3 , μπορείς να πατάς miltiquote και να κάνεις και τις παραθέσεις στο ίδιο ποστ!
Συνεχίστε τη συζήτηση , αλλά σε πιο ήπιους τόνους!
Συνεχίστε τη συζήτηση , αλλά σε πιο ήπιους τόνους!
253 Απ: Death Note Τρι 02 Σεπ 2014, 19:13
redlegend
Πολύ ωραίο anime με αιφνιδιαστικό τέλος που σου σηκώνει την τρίχα
254 Απ: Death Note Πεμ 09 Οκτ 2014, 14:39
Σκληρός Καριόλης
Καλύτερο και από το πόκεμον και από το kiss x sis και από το two and a half men. Εμένα μου την έδωσε εκεί που σκότωσε εκείνον τον πράκτορα γιατί από τη μια δεν ήταν ρεαλιστικό και από την άλλη δεν γίνεται να είσαι τόσο έξυπνος και Ιάπωνας άρα ο L νίκησε
257 Απ: Death Note Πεμ 17 Σεπ 2015, 19:43
23ReBoRn23
το death note ειναι με απλα λογια ενα αριστουργημα απο τα λιγα τοσο καλα ανιμε!!!
258 Απ: Death Note Πεμ 17 Σεπ 2015, 22:20
Scarlet D.
για μενα αριστούργημα δεν είναι ολη η σειρα αλλα ένα μερος της.Απο την στιγμη που εμφανίζονται η wannabe L ψιλοβλακεια,ο τροπος με τον οποιον ο Light πιαστηκε δεν με ικανοποιησε, βεβαίως περιμενα να πιαστεί αλλα όχι ετσι.
για μενα αυτή είναι η καλυτερη εκδοχή
για μενα αυτή είναι η καλυτερη εκδοχή
259 Απ: Death Note Πεμ 17 Σεπ 2015, 22:42
23ReBoRn23
χαχα οτι να ναι...δεν το περιμενα αυτο το τουιστ στο τελος
260 Απ: Death Note Παρ 18 Σεπ 2015, 02:30
Aldark
μα σαφώς , αυτά έγιναν μόνο στο άνιμε , νομίζω επειδή ΠΟΥΛΑΓΕ. Το Μάνγκα τελειώνει αλλιώς , όπως και η live-action movie που έχει κυκλοφορήσει!
261 Απ: Death Note Παρ 18 Σεπ 2015, 02:31
Scarlet D.
αληθεια αυτή αξιζει η είναι οι βλακείες που μας πουλανε κάθε φορα οι ιαπωνες
262 Απ: Death Note Παρ 18 Σεπ 2015, 02:44
Aldark
δεν ξέρω , μπορείς να τη δεις και να κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια!
263 Απ: Death Note Παρ 18 Σεπ 2015, 15:13
23ReBoRn23
λογικο ειναι ρε παιδια αν κατι πουλαει να το συνεχισουν η ιδια περιπτωση συνεβει και με το ΟΠ στην αρχη ηταν για 2 ή 5 χρονια(δεν θυμαμαι πιο απο τα δυο) αλλα τελικα οπως παει μαλλον δεν θα τελειωσει ποτε,οχι οτι μας χαλαει..το θεμα με το Death Note ειναι οτι σε μερικους δεν αρεσε η συνεχεια εγω δεν ειχα προβλημα το ειδα με ευχαριστησει ολo ναι οκ light vs L > light vs near αλλα και παλι δεν ηταν κακο
264 Απ: Death Note Παρ 18 Σεπ 2015, 18:17
Patty D.Luffy
Light vs L best yaoi!!
Εντάξει εμενα μαρεσε το τελος, πιαστηκε απο την υπεροψία του και απο το οτι ήταν τοσο σίγουρος για τον εαυτο του που δεν σκέφτηκε πως ο αλλος (δεν θυμαμαι ονομα) θα μπορουσε να κανει μονος του κινησεις.. Αρκετα εξυπνο. :mueh:
Αλλα ναι, στο manga έχει διαφορετικο τελος, προσωπικα μαρεσε πιο πολυ το anime, καθως ο Light
Εντάξει εμενα μαρεσε το τελος, πιαστηκε απο την υπεροψία του και απο το οτι ήταν τοσο σίγουρος για τον εαυτο του που δεν σκέφτηκε πως ο αλλος (δεν θυμαμαι ονομα) θα μπορουσε να κανει μονος του κινησεις.. Αρκετα εξυπνο. :mueh:
Αλλα ναι, στο manga έχει διαφορετικο τελος, προσωπικα μαρεσε πιο πολυ το anime, καθως ο Light
- Σπόιλερ:
- κράτησε την αξιοπρέπεια του οταν πέθανε.(στο μανγκα ξεφτιλίστηκε τελειως οταν παρακαλουσε τον Ryuk να τον βοηθίσει)
265 Απ: Death Note Παρ 18 Σεπ 2015, 18:21
Scarlet D.
για το soundtrack συμφωνω αλλα ο
- Σπόιλερ:
- θανατος του
- Σπόιλερ:
- πεθανε επειδή ηταν δικο του το λαθος, πεθανε επειδή εκανε π@π@ρ!3ς ο άλλος!
266 Απ: Death Note Παρ 18 Σεπ 2015, 18:35
Patty D.Luffy
To manga το έχεις διαβάσει???Εκει να δεις ξεφτυλα. Πίστεψε με μια χαρα είναι το anime.. :xD: :xD:
268 Απ: Death Note Παρ 18 Σεπ 2015, 18:46
Patty D.Luffy
Δεν εχει μεγαλες διαφορες γενικοτερα, αλλα μπες και διαβασε τις τελευταιες 15 σελιδες.
- Σπόιλερ:
- Απο εκει που ο Light ξεσπάει στο σπαστικο γέλιο..
269 Απ: Death Note Παρ 18 Σεπ 2015, 18:48
Scarlet D.
αααα νταξ ειπα κι εγω θα παρει άλλη τροπη...αλλα νταξ...βασικα πως γελαει ετσι?XD
270 Απ: Death Note Παρ 18 Σεπ 2015, 19:12
Hawkins
η πλοκη του ηταν φοβεροι δεν ξερω ομως γιατι σκοτωσαν τον λολιετ τοσο νωρις
η σκηνη που του πλενη τα ποδια ο λολιετ σε εμενα που εχω πονηρο μυαλλο σκεφτηκα θα του κανει πιπα :p
η σκηνη που του πλενη τα ποδια ο λολιετ σε εμενα που εχω πονηρο μυαλλο σκεφτηκα θα του κανει πιπα :p
271 Απ: Death Note Παρ 18 Σεπ 2015, 19:19
Scarlet D.
απλα υποτίθεται συμβολιζε τον ιησου που ηταν ταπεινος και επλυνε τα ποδια των μαθητων του στο μυστικο δειπνο και καλα (ακομα και του Ιουδα)
273 Απ: Death Note Παρ 18 Σεπ 2015, 20:40
Aldark
Πολύ καλό . (θα το βάλω σε σποιλ για να μην έχουμε θέμα)
- Σπόιλερ:
- Για εμένα βασικά ο Light είναι πολύ ανώτερος , κι αυτό ήταν και το demise του.
274 Απ: Death Note Παρ 18 Σεπ 2015, 20:41
Tcixlas
ρε καμμένοι δείτε ένα ανιμ χωρίς να αναλύετε τα πάντα :p
275 Απ: Death Note Παρ 18 Σεπ 2015, 22:46
Scarlet D.
οπα μιλας εσυ που βλέπεις και κανεις θεωριες στο one piece?γιατι αυτό πρεπει να κανεις για να φτιαξεις μια θεωρια, να αναλυσεις τα παντα μεχρι να βρεις ένα παραθυρακι στον διαλογο ο οποιος με τον έναν η με τον αλλον τροπο θα σε οδηγησει σε ένα συμπερασμα
να σας πω εχετε δει το πρωτο ova που
να σας πω εχετε δει το πρωτο ova που
- Σπόιλερ:
- ο ryuk λεει την ιστορια του σε έναν Shinigami?
- Σπόιλερ:
- Shinigami υποπτεύομαι είναι ο light επειδή φοραει τα ρουχα που ειχε ο light όταν πεθανε και εδωσε ένα μηλο στον Ryuk(μονο αυτος ηξερε ότι ειχε αδυναμια στα μηλα)
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης