Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Death Note

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 13]

101Death Note - Σελίδα 5 Empty Απ: Death Note Σαβ 10 Ιουλ 2010, 12:22

IwantCookie

IwantCookie

ναι γιατί ο λαιτο κυν δεν είχε καθαρή σκέψη ε??

παρόλα αυτά επιμένω Ryuk!

102Death Note - Σελίδα 5 Empty Απ: Death Note Σαβ 10 Ιουλ 2010, 17:21

Shadow Ace

Shadow Ace

Imba Troll.
μπα,ο Ραιτο δεν εχει επιστημονικα ορθη και λογικη σκεψη σε ολη τη διαρκεια του anime..ο Λ αντιθετα,εχει...

ΟΥΛΤΡΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΣΠΟΙΛΕΡ.

Σπόιλερ:

103Death Note - Σελίδα 5 Empty Απ: Death Note Σαβ 10 Ιουλ 2010, 17:27

IwantCookie

IwantCookie

και ο λαιτ είχε καθαρή σκέψη ρε...

Σπόιλερ:

104Death Note - Σελίδα 5 Empty Απ: Death Note Δευ 12 Ιουλ 2010, 02:43

HawkEyes Juracule

HawkEyes Juracule

ακουω απο εδω πολυ καλα λογια για το Death Note...
ειναι οντως τοσο καλο?αν ειναι πειτε μου για να το αρχισω...
και τι ειναι καλυτερο,το ανιμε ή το μανγκα?

105Death Note - Σελίδα 5 Empty Απ: Death Note Δευ 12 Ιουλ 2010, 02:45

didimakia

didimakia

Το ανιμε να αρχισεις...το manga θα σε κουρασει παρα πολυ...και ναι ειναι οντως παρα πολυ καλο :)

106Death Note - Σελίδα 5 Empty Απ: Death Note Δευ 12 Ιουλ 2010, 02:55

HawkEyes Juracule

HawkEyes Juracule

aha....ε κατι θα κανω,αμα ειναι τοσο καλο καπου θα χωρεσει κ αυτο στο προγραμμα μου! whistle

107Death Note - Σελίδα 5 Empty Απ: Death Note Δευ 12 Ιουλ 2010, 03:03

Guest

Anonymous

Επισκέπτης
θα το τελειώσεις το πολύ σε μια βδομάδα και δεν θα μπορείς να σταματήσεις να βλέπεις επεισόδια

108Death Note - Σελίδα 5 Empty Απ: Death Note Δευ 12 Ιουλ 2010, 03:50

Crowdon

Crowdon

Greg όσον αφορά την ορθή σκέψη του light:
SPOILER:
Σπόιλερ:

10 επεισόδια μου έχουν μείνει! :D

109Death Note - Σελίδα 5 Empty Απ: Death Note Δευ 12 Ιουλ 2010, 08:37

IwantCookie

IwantCookie

ακριβως...αλλά

Σπόιλερ:

110Death Note - Σελίδα 5 Empty Απ: Death Note Δευ 12 Ιουλ 2010, 18:38

Crowdon

Crowdon

IwantCookie έγραψε:ακριβως...αλλά

Σπόιλερ:

SPLR
Σπόιλερ:

Το τελείωσα!
Και μιας και το τελείωσα ανοίγω ένα άλλο θέμα για συζήτηση το οποίο έχει να κάνει με το conclusion του συνόλου.
Αν αρχιζαμε εδώ αυτή τη συζήτηση θα μιλάγαμε μόνο με spoiler και θα καταντούσε σπαστικό και για μας και για αυτούς που δεν το χουν δει.

111Death Note - Σελίδα 5 Empty Death Note Δευ 12 Ιουλ 2010, 18:58

Crowdon

Crowdon

ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ DEATH NOTE ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ AT ONCE!
You have been warned.

Μιας και το τελείωσα έβγαλα και γω τα συμπεράσματά μου.
Πιστεύω οτι αυτός που το έγραψε ήθελε να βάλει τους αναγνώστες να σκεφτούν:
Ποιος ήταν καλός στην πραγματικότητα?
Ο L / N ή ο Kira?

Όπως είπα και στο άλλο θέμα πιστεύω οτι ο Kira ήταν επηρεασμένος απο το Death Note και γι αυτό έδρασε άπληστα και με αλαζονεία.
Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να κρίνει ποιος πρέπει να πεθάνει και ποιος να ζήσει απλά και μόνο επειδή μπορεί.
Αυτός που σκοτώνει έναν δολοφόνο/εγκληματία δεν είναι τίποτα παραπάνω απο αυτόν που σκότωσε.
Αν όλοι μας είχαμε μια τέτοια δύναμη όλοι μας θα ήμασταν νεκροί τώρα.
Εν ολίγοις πιστεύω οτι αυτό που έκανε ο Κira ήταν λάθος καθαρά απο ανθρώπινη αδυναμία.

112Death Note - Σελίδα 5 Empty Απ: Death Note Δευ 12 Ιουλ 2010, 19:09

Guest

Anonymous

Επισκέπτης
σωστά αυτά που λες,αλλά κάποιοι αν συνεχίσουν να ζούνε μόνο πρόβλημα θα δημιουργούνε..και δεν μιλάω για ληστές,αλλά για psycho killers...κι ο κίρα έτσι το πήρε.θυσιάστηκε ο ίδιος για το καλό όλων..κάπου στη μέση όμως το έχασε..άρχισε να σκοτώνει για να σωθεί ο ίδιος..

βέβαια και ο κόσμος έγινε καλύτερο μέρος,μετά τις πράξεις του Κίρα..

btw σου άρεσε?

113Death Note - Σελίδα 5 Empty Απ: Death Note Δευ 12 Ιουλ 2010, 19:17

IwantCookie

IwantCookie

λοιπον ξεκινώντας θέλω να πω ότι και εγώ να ήμουν στη θέση του το ίδιο ακριβώς θα έκανα και μάλιστα δεν ξέρω εάν θα είμουν και απολύτως δίκαιος....δηλαδή μπορεί να δοκίμαζα πως λειτουργεί το ντεθ νοουτ σε κακοποιούς και μετά αφου είχα κατακτήσει πλοίρη γνώση των δυνατοτίτων του να το χρησιμοποιούσα για καθαρά δικό μου ώφελος...

σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξα αφού σκεύτικα ότι είμαι άνθρωπος και σχεδόν κάθε άνθρωπος που δεν θα έχανε τα λογικά του και θα αυτοκτονούσε μετα απο μια τέτοια ποκάλυψη (η απλά δεν παίθενε απο φόβο αντικρίζοντας ένα τέρας (Shinigami)) θα έκανε ακριβώς αυτό...γιατί πρέπει να παραδεχτούμε ότι οι άνθρωπο είμαστε απο φύσης μας ανώμαλοι και τυχοδιώκτες!!

Λοιπών...όσων αφορά το ποιος είναι καλός και ποιος είναι κακός στο anime....ο λαιτ μόλις πήρε την δύναμη αυτήν στα χέρια του το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να αρχίσει να "κατακρίνει" και να "τιμωρεί" κακοποιους καθώς πριν καλά καλά βρει το ντεθ νοου θεωρούσε ότι ο κόσμος στον οποίο ζει/ζουμε είναι εντελώ "σαπιος" Στην πορεία έχασε τα λογικά του και έγινε αλλαζόνας (κάτι που θα πάθαινε ο οποιοσδήποτε είχε στα χέρια του το ντεθ νοουτ και καταδιοκώταν με τέτοιο τρόπο...) Μάλιστα πολλοί θα χάναν παντελώς τα λογικά τους και θα ανοίγαν ένα χροισό οδηγό "που λέει ο λόγος" και θα θερίζαν όλη την Ιαπωνία...Ο λαιτ ήθελε να αποδώσει δικαιοσύνη αλλά η απέτυχε καθώς η προσπάθεια του τον συνεπείρε και τον οδήγησε σε παραφωσύνη. Δεν τον χαρακτηρίζω ούτε καλό ούτε κακό γιατί είχε καλές προθέσεις αλλά το παράκανε και ξέχασε τη θέση του (βοήθησε ανθρώπους αλλά εκμεταλεύτηκε,πλήγωσε και δολοφώνησε άλλους)

Ο L/N βρίσκονται στην ίδια μοίρα...και οι δύο πιστεύουν ότι αυτό που κάνει ο λαιτ/κιρα είναι απολύτως λάθος...καθός όπως προανέφεραι και ο Crowdonw...εάν σκοτώσεις έναν δολοφόνο γίνεσε και συ ο ίδιος δολοφόνος και όμοιος με αυτόν...πολοί μέθοδοι απο τις οποίες χρησιμοποιούν είναι ύπουλες έως βάρβαρες...βλ φυλάκισμός και κράτιση της μίσα σε αυτές τις άθλιες συνθήκες!Κατα τη γνώμη μου ο L/N επίσης δεν είναι ούτε κατ'εξωχην "καλοι" αλλά φυσικά σε καμία περίπτωση κακοι..

Η Ιαπωνική αστυνομία απ την άλλη είναι οι κατ'εξωχήν "καλοι" της υπόθεσης καθώς θυσιάζουν τα πάντα για να πιάσουν τον "κακοποιο" εν ονόματι κιρα χωρίς να χρησιμοποιούν υποχθόνιες μεθόδους ενώ την ίδια στιγμή δέχονται την εκμετάλευση και του λαιτ/κιρα και του L/N

αυτά απο μένα γιατί βιάζομαι να κάνω και μπανάκι να φάω βραδυνό και να διαβάσω λίγουλάκι..εάν μου έρθει τίποτα θα συμπληρώσω....το θέμα δέχεται πολυυ συζήτηση... +1 Crow για το τόπικ Death Note - Σελίδα 5 555517

114Death Note - Σελίδα 5 Empty Απ: Death Note Δευ 12 Ιουλ 2010, 19:43

Crowdon

Crowdon

Johnyman έγραψε:σωστά αυτά που λες,αλλά κάποιοι αν συνεχίσουν να ζούνε μόνο πρόβλημα θα δημιουργούνε..και δεν μιλάω για ληστές,αλλά για psycho killers...κι ο κίρα έτσι το πήρε.θυσιάστηκε ο ίδιος για το καλό όλων..κάπου στη μέση όμως το έχασε..άρχισε να σκοτώνει για να σωθεί ο ίδιος..

βέβαια και ο κόσμος έγινε καλύτερο μέρος,μετά τις πράξεις του Κίρα..

btw σου άρεσε?

Εγώ δεν πιστεύω οτι το πρόβλημα του κόσμου είναι οι Psycho killers, ούτε οι βιαστές και οι ληστές.
Αυτοί είναι ένα αποτέλεσμα της κοινωνίας έτσι όπως έχει διαμορφωθεί απο κάποιους.
Το πρόβλημα είναι οτι υπάρχουν κάποιοι λίγοι άνθρωποι που έχουν έλεγχο, δύναμη και εξουσία και οδηγούν τον κόσμο εκεί που θέλουν για το συμφέρον τους.
Αυτοί είναι οι πραγματικοί εγκληματίες.
(δεν είμαι αναρχικός :xD: )

Ναι γαμάτο το Death Note!
Πολύ έξυπνο και σε κρατάει!

@Cookie

Ο λόγος που δεν έγραψα για τον L και τον N κάτι συγκεκριμένο είναι επειδή δεν πιστεύω οτι το "καλοί" είναι κάτι που τους χαρακτηρίζει.
Έχουν μια θέση και απλά προσπαθούν να πετύχουν τον στόχο τους πάση θυσία.
Όμως πιστεύω οτι κάνουν κάτι λιγότερο λάθος προσπαθόντας να πιάσουν ένα mass murderer.
Όπως είπα οι άνθρωποι που στόχευσε ο light δεν είναι η πραγματική σαπίλα αλλά το αποτέλεσμα της σαπίλας και κόβοντάς το δεν θα κάνει τίποτα.
Οι άνθρωποι απλά θα προσπαθούν να βρουν τρόπο να κάνουν εγκλήματα βρίσκοντας τρόπους να ξεφύγουν την "Κρίση" του Kira.
Άλλωστε ο "φόβος" για την αποτροπή εγκλημάτων είναι κάτι που χρησιμοποιούσαν και οι καθολικοί παλιότερα.
Αυτό δεν είναι dream world αλλά μια παραίσθηση πάνω στην παραφροσύνη του Light.

115Death Note - Σελίδα 5 Empty Απ: Death Note Δευ 12 Ιουλ 2010, 19:54

IwantCookie

IwantCookie

βασικά αν προσέξει αυτά που είπα για τον L/N είναι πάνω κάτω τα ίδια με αυτά που λες εσύ απλά δεν επέμεινα στο σημείο ότι είναι ένας στόχος που έχουν πισμώσει να πετύχουν

τώρα όσων αφορά τον γιαγκαμι δεν ήταν απ την αρχή μας μερντερερ...σπλά όσο αφπσιωνόταν όλο και περισσότερο σε αυτό που έκανε τόσο ξεχνούσε τον αρχικό του στόχο που ήταν ούτος η άλλως λάθος..γιατί αν λειτουργούσαν τέτοιες μέθοδοι τώρα θα είχαμε εικονίσματα με τις φάτσες των ιερεξεταστών

116Death Note - Σελίδα 5 Empty Απ: Death Note Δευ 12 Ιουλ 2010, 22:37

Crowdon

Crowdon

Με λίγα λόγια συμφωνούμε απλά προσεγγίζουμε το ίδιο πράμα διαφορετικά. ;)

117Death Note - Σελίδα 5 Empty Απ: Death Note Δευ 12 Ιουλ 2010, 22:51

IwantCookie

IwantCookie

σονοτόριου..να προσθέσω/τονίσω ότι ο λαιτ προσπάθησε να κάνει τα πάντα με την αξία του...αν είχε πάρει να μάτια του Ryuk θα ζούσε ακόμα λογικά!

118Death Note - Σελίδα 5 Empty Απ: Death Note Δευ 12 Ιουλ 2010, 23:09

Crowdon

Crowdon

IwantCookie έγραψε:σονοτόριου..να προσθέσω/τονίσω ότι ο λαιτ προσπάθησε να κάνει τα πάντα με την αξία του...αν είχε πάρει να μάτια του Ryuk θα ζούσε ακόμα λογικά!

Και είναι υπερβολικά εγωιστής για να πιστέψει οτι κάποιος άλλος είναι άξιος να τον βοηθήσει..και στο τέλος τρώει το πακέτο και συνειδητοποιεί οτι είναι μόνος του και δεν υπάρχει κανείς να τον βοηθήσει.
Αν είχε πάρει τα μάτια παίζει να είχε πεθάνει γύρω στο επεισόδιο 17 αφού και καλά θα του μείωνε το lifespan στο μισό. xD

119Death Note - Σελίδα 5 Empty Απ: Death Note Δευ 12 Ιουλ 2010, 23:10

Shadow Ace

Shadow Ace

Imba Troll.
κι εγω με τον Λ ειμαι...βαριεμαι να γραψω ολοκληρωμενη αποψη,το εχω κανει χιλιες φορες στο παρελθον!

ρε Πετρακο,με ποιον θα ησουν ρε? με τον non-killer of course!
αφου εισαι ο καλος ανθρωπος του σαιτ! :xD:

προφανως ομως ειμαι ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ Λ φαν,τα fangirls ειναι με τον Ραιτο,χοχο ^_^

120Death Note - Σελίδα 5 Empty Απ: Death Note Δευ 12 Ιουλ 2010, 23:13

IwantCookie

IwantCookie

μην τον λες ραιτο ρε είναι περίεργο xD

βασικά μπορώ να πω ότι αν και κομπάρσος ο πατέρας του ήταν πολύ ωραίος χαρακτήρας

121Death Note - Σελίδα 5 Empty Απ: Death Note Δευ 12 Ιουλ 2010, 23:46

Shadow Ace

Shadow Ace

Imba Troll.
Ραιτο ειναι το κανονικο ονομα...οι Γουαπανιζ δεν εχουν "Λ"...

122Death Note - Σελίδα 5 Empty Απ: Death Note Δευ 12 Ιουλ 2010, 23:56

maggie

maggie

Shadow Ace έγραψε:προφανως ομως ειμαι ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ Λ φαν,τα fangirls ειναι με τον Ραιτο,χοχο ^_^

οι οι, εγω φαν του L ειμαι, xoxo ^_^

123Death Note - Σελίδα 5 Empty Απ: Death Note Τρι 13 Ιουλ 2010, 01:18

Crowdon

Crowdon

Σοφή γυναίκα η maggie!

+1 greg
Και εγώ L-ικός είμαι ανάμεσα στους 2.
Πιστεύω οτι ο Light τον νίκησε μόνο και μόνο επειδή βρέθηκε το θύμα η Misa και την εκμεταλλεύτηκε ενώ ότι χαρτιά έπαιζε ο L τα έπαιζε με το μυαλό και τη λογική του.

124Death Note - Σελίδα 5 Empty Απ: Death Note Τρι 13 Ιουλ 2010, 01:21

IwantCookie

IwantCookie

ναι ενω το να μπορεις να εκεταλευτείς στο επακρον ενα κοριτσακι και τον σινιγκαμι δεν θεέι μυαλο ε?

125Death Note - Σελίδα 5 Empty Απ: Death Note Τρι 13 Ιουλ 2010, 01:28

Shadow Ace

Shadow Ace

Imba Troll.
IwantCookie έγραψε:ναι ενω το να μπορεις να εκεταλευτείς στο επακρον ενα κοριτσακι δεν θελει μυαλο ε?

το κοριτσακι το οποιο τον ειχε ως ειδωλο? πανευκολο,και να την εφτυνε στα μουτρα δε θα εδινε σημασια...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 13]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης