ενταξει δν λεω ειναι κουλο αλλα oda ειναι αυτος....αλλα και παλι πολλες φορες εχουμε μεινει μ@λ@κες....
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Ποιος θα είναι ο καινούριος ηγέτης των ασπρογένηδων?
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
27 Απ: Ποιος θα είναι ο καινούριος ηγέτης των ασπρογένηδων? Πεμ 15 Ιουλ 2010, 15:23
Guest
- Σπόιλερ:
- και είναι πολύ δυνατότερος..δε θα έπρεπε ο καπετάνιος τουλάχιστον να ελέγχει το πλήρωμα?και να είναι δυνατότερος?(όπως στην περίπτωση του Λούφυ που θέλει να τους προστατεύει)
28 Απ: Ποιος θα είναι ο καινούριος ηγέτης των ασπρογένηδων? Πεμ 15 Ιουλ 2010, 15:26
IwantCookie
- Σπόιλερ:
- ναι ενω ο μπαγκι ειναι πιο δυνατος απο τους λεβελ 6 φυλακισμένους :P και τους αλλους που πηρε μαζι του,,,
αλλά δεν ειναι αυτο το θεμα ρε...απο που και ως που ο μαρκο στο πληρωμα του λουφη..αυτα είναι τρελα πραματα :Ρ
29 Απ: Ποιος θα είναι ο καινούριος ηγέτης των ασπρογένηδων? Πεμ 15 Ιουλ 2010, 15:27
BlackLeg_Sanji
Johnyman έγραψε:
- Σπόιλερ:
και είναι πολύ δυνατότερος..δε θα έπρεπε ο καπετάνιος τουλάχιστον να ελέγχει το πλήρωμα?και να είναι δυνατότερος?(όπως στην περίπτωση του Λούφυ που θέλει να τους προστατεύει)
- Σπόιλερ:
- μπορει μετα απο τν εκπαιδευση με τν ρεη να γινει πιο δυνατος(το πιστευω μπορω να πω)
edit by didimakia:
για τν τρελα ζω...IwantCookie έγραψε:
- Σπόιλερ:
ναι ενω ο μπαγκι ειναι πιο δυνατος απο τους λεβελ 6 φυλακισμένους :P και τους αλλους που πηρε μαζι του,,,
αλλά δεν ειναι αυτο το θεμα ρε...απο που και ως που ο μαρκο στο πληρωμα του λουφη..αυτα είναι τρελα πραματα :Ρ
30 Απ: Ποιος θα είναι ο καινούριος ηγέτης των ασπρογένηδων? Πεμ 15 Ιουλ 2010, 15:32
didimakia
Απογορευεται το double post...αυτην την φορα σου εκανα επεξεργασια το ποστ εγω...
31 Απ: Ποιος θα είναι ο καινούριος ηγέτης των ασπρογένηδων? Πεμ 15 Ιουλ 2010, 16:08
????????
βασικα πιστευω οτι θα μεινουν για ενα μικρο διαστημα μαζι με το σανκς γτ ειν ακομα εβαλοτοι απο το πολεμο τωρα στη συνεχεια τι θα γινει μονο ενας τ ξερει
- Σπόιλερ:
- και οχι δν ειμαστε εμεις αυτος ο ενας
32 Απ: Ποιος θα είναι ο καινούριος ηγέτης των ασπρογένηδων? Τρι 20 Ιουλ 2010, 22:51
vaggelis94
Ο Jose θα πεθάνει από τον Ζόρο. :p...... ....................:p...οι υπόλοιποι θα εξοντωθούν ένας ένας....Όταν είχαν τον WB μπορούσαν να αντιμετωπίσουν κινδύνους με την βοήθειά τ...συγκεκριμένο παράδειγμα είναι ο Ace π μόλις απομονώθηκε βρέθηκε φυλακισμένος
- Σπόιλερ:
- και μετά απο λίγο καιρό με μια τρυπημένη πλάτη
33 Απ: Ποιος θα είναι ο καινούριος ηγέτης των ασπρογένηδων? Τρι 20 Ιουλ 2010, 23:58
Grimmy
Δεν θα διαλυθουν... ο Μαρκο ειναι νεο παιδι ακομα και εχει να πετυχει πολλα...
34 Απ: Ποιος θα είναι ο καινούριος ηγέτης των ασπρογένηδων? Τετ 21 Ιουλ 2010, 00:08
Aldark
^Σωστος. Αλλαξε η θεωρεια μου.
Phoenix Pirates!
Phoenix Pirates!
35 Απ: Ποιος θα είναι ο καινούριος ηγέτης των ασπρογένηδων? Τετ 21 Ιουλ 2010, 01:02
Shadow Ace
θα γ@μ@ει! τον παω απειρα το Μαρκο...και η δυναμη του εχει τρελο upgrade...
36 Απ: Ποιος θα είναι ο καινούριος ηγέτης των ασπρογένηδων? Τετ 21 Ιουλ 2010, 01:04
Aldark
Ναι ειναι κουλ , εχει και ressurection! τα σπει!
37 Απ: Ποιος θα είναι ο καινούριος ηγέτης των ασπρογένηδων? Τετ 21 Ιουλ 2010, 01:05
Shadow Ace
Αν δε τον υποτιμησει ο Oda... :/
38 Απ: Ποιος θα είναι ο καινούριος ηγέτης των ασπρογένηδων? Τετ 21 Ιουλ 2010, 02:03
didimakia
Σωστοοοοος...Το ειπες επειδη τον ειχε ρωτησει ο Mr.1 ε? :Pvaggelis94 έγραψε:Ο Jose θα πεθάνει από τον Ζόρο.
39 Απ: Ποιος θα είναι ο καινούριος ηγέτης των ασπρογένηδων? Τετ 21 Ιουλ 2010, 02:40
Go.D.yo
Δεν ξερω αν θα συνεχισουν μαζι ή χωρια....παντως ειναι πιστευω παρα πολυ νεοι για να εγκαταλειψουν απο τωρα.! Π.χ. ο Σανκς...και αυτος νεος ηταν οταν πεθανε ο Ροτζερ...ενταξει δεν λεω,πιο μεγαλος φαινεται ο Μαρκο αλλα το θεμα ειναι οτι για να εγκαταλειψει ο Μαρκο απο τωρα..λιγο νωρις μου φαινεται!Εχει ακομα πληγες να γιατρεψει και πολλα χτυπηματα να φαει!
Βλεπετε πως κανω υπερανθρωπες προσπαθειες για να πιστω και εγω ο ιδιος πως αυτο το πληρωμα θα συνεχισει αλλα η λογικη με παρασερνει προς την Θεωρια του Roger και Rayleigh...
@Didimakia...σε παρακαλω..μπορεις να μου πεις σε πιο τσαπτερ το λεει αυτο ο mr 1;;;
Βλεπετε πως κανω υπερανθρωπες προσπαθειες για να πιστω και εγω ο ιδιος πως αυτο το πληρωμα θα συνεχισει αλλα η λογικη με παρασερνει προς την Θεωρια του Roger και Rayleigh...
@Didimakia...σε παρακαλω..μπορεις να μου πεις σε πιο τσαπτερ το λεει αυτο ο mr 1;;;
40 Απ: Ποιος θα είναι ο καινούριος ηγέτης των ασπρογένηδων? Τετ 21 Ιουλ 2010, 13:18
????????
οι λογικα θα παραμεινουν ολοι υπο τον μαρκο ή το καθε ντιβισιον θα γινει και ενα πληρωμα γτ μην ξεχνατε οι ανθρωποι το εχουμε αυτο με την εξουσιαAldark έγραψε:^Σωστος. Αλλαξε η θεωρεια μου.
Phoenix Pirates!
41 Απ: Ποιος θα είναι ο καινούριος ηγέτης των ασπρογένηδων? Τετ 21 Ιουλ 2010, 14:50
petrikios
Oxι ρε δεν πιστευω να διαλειθουν οι W.B pirates,οπως ειχα ξαναπει θα εχουνε μια νεα σημαια και την παλια σημαια του W.B ως ενδειξη σεβασμου....α και Go.D.yo να που το λεει
http://www.mangafox.com/manga/one_piece/v21/c196/12.html
http://www.mangafox.com/manga/one_piece/v21/c196/12.html
42 Απ: Ποιος θα είναι ο καινούριος ηγέτης των ασπρογένηδων? Τετ 21 Ιουλ 2010, 15:12
D.Dragon
Διαλυθούν η όχι, ένα πλήρωμα κεφτέδων θα ναι :muaha: ,το πολύ πολύ να ξυρίσουν κανάν brownbeard :xD:
Να εύχονται να μην τους πετύχει ο Μαυρογέννης στον δρόμο :muaha:
43 Απ: Ποιος θα είναι ο καινούριος ηγέτης των ασπρογένηδων? Τετ 21 Ιουλ 2010, 15:21
petrikios
D.Dragon έγραψε:
Nα ευχεσαι μην σε πετυχω εγω στον δρομο :haha: που θα υποτιμησεις και τους πρωην W.B pirates....
44 Απ: Ποιος θα είναι ο καινούριος ηγέτης των ασπρογένηδων? Τετ 21 Ιουλ 2010, 21:40
Go.D.yo
Thnx Petrikios!
Εγω θελω πολυ να τους συναντησει...υπαρχει παρα πολυ μεγαλη περιπτωση να χασουν αλλα αυτο το πληρωμα πραγματικα το αγαπησα.!Αν και τεραστιο ειναι και πολυ ενωμενο...ο Whitebeard εκανε καλη δουλεια!
Εγω θελω πολυ να τους συναντησει...υπαρχει παρα πολυ μεγαλη περιπτωση να χασουν αλλα αυτο το πληρωμα πραγματικα το αγαπησα.!Αν και τεραστιο ειναι και πολυ ενωμενο...ο Whitebeard εκανε καλη δουλεια!
45 Απ: Ποιος θα είναι ο καινούριος ηγέτης των ασπρογένηδων? Πεμ 22 Ιουλ 2010, 21:27
Iron Nicκ
εγω πιστευω οτι λογικα "αν" δν διαληθουνε τοτε θα γινει αρχηγος τους ο Marco απλα ειναι τουμπανος και δν νοιωθει μια και πιθανος ο δυνατοτερος απο τους Commanders
46 Απ: Ποιος θα είναι ο καινούριος ηγέτης των ασπρογένηδων? Δευ 26 Ιουλ 2010, 00:35
Guest
didimakia έγραψε:Σωστοοοοος...Το ειπες επειδη τον ειχε ρωτησει ο Mr.1 ε? :Pvaggelis94 έγραψε:Ο Jose θα πεθάνει από τον Ζόρο.
Σωστόοοοος x2
που τον είχε ρωτήσει αν ο επόμενος στόχος είναι να κόψεις διαμάντι
47 Απ: Ποιος θα είναι ο καινούριος ηγέτης των ασπρογένηδων? Δευ 26 Ιουλ 2010, 12:55
????????
λαθος χ4 σιγα μην το σκοτωσει να τν νικησει οκ αλλα οχι να τν σκοτωσει κιωλαςJohnyman έγραψε:didimakia έγραψε:Σωστοοοοος...Το ειπες επειδη τον ειχε ρωτησει ο Mr.1 ε? :Pvaggelis94 έγραψε:Ο Jose θα πεθάνει από τον Ζόρο.
Σωστόοοοος x2
που τον είχε ρωτήσει αν ο επόμενος στόχος είναι να κόψεις διαμάντι
48 Απ: Ποιος θα είναι ο καινούριος ηγέτης των ασπρογένηδων? Δευ 26 Ιουλ 2010, 16:16
Guest
αυτό εννοούμε πάνω κάτω
49 Απ: Ποιος θα είναι ο καινούριος ηγέτης των ασπρογένηδων? Δευ 26 Ιουλ 2010, 21:23
maxuris
Ο νεος ηγετης αμα υπαρξει , ε ποιος αλλος , ο Φοινικας βεβαια ...
50 Απ: Ποιος θα είναι ο καινούριος ηγέτης των ασπρογένηδων? Τετ 28 Ιουλ 2010, 02:06
rapbullys
συμφωνώ απόλυτα , θα ξενερώσω αφόρητα εάν δεν διαλυθούν και συνεχίσουνdidimakia έγραψε:Θα διαλυθουν σαν τους Rogers...ηταν ενα επος και τελιωσε...
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης