δεν βάζω πολλ το αφήνω έτσι...εγώ προς τον μαρκο κλίνω αλλά δεν ξέρω...πάντος να διαλυθουν ΔΕΝ
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Ποιος θα είναι ο καινούριος ηγέτης των ασπρογένηδων?
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
2 Απ: Ποιος θα είναι ο καινούριος ηγέτης των ασπρογένηδων? Δευ 12 Ιουλ 2010, 02:18
didimakia
Θα διαλυθουν σαν τους Rogers...ηταν ενα επος και τελιωσε...
3 Απ: Ποιος θα είναι ο καινούριος ηγέτης των ασπρογένηδων? Δευ 12 Ιουλ 2010, 02:21
IwantCookie
:S με κατεστρεψες ψυχολογικά τωρα με αυτην την παρομοιωση...πιο πολυ γιατί έχεις δίκιο
4 Απ: Ποιος θα είναι ο καινούριος ηγέτης των ασπρογένηδων? Δευ 12 Ιουλ 2010, 02:23
Guest
γιατί το έκανες εδώ?
και δεν ξέρω αν θα διαλυθούν..μπορεί ναι,μπορεί και όχι
αν μείνουν,θα τους αναλάβει ο Μάρκο..αλλιώς θα διασκορπιστούν σε όλες τις θάλασσες και θα βοηθουν noobs πειρατές
και δεν ξέρω αν θα διαλυθούν..μπορεί ναι,μπορεί και όχι
αν μείνουν,θα τους αναλάβει ο Μάρκο..αλλιώς θα διασκορπιστούν σε όλες τις θάλασσες και θα βοηθουν noobs πειρατές
5 Απ: Ποιος θα είναι ο καινούριος ηγέτης των ασπρογένηδων? Δευ 12 Ιουλ 2010, 02:26
IwantCookie
ήθελα να το κάνω στο μανγκα και μπερδεύτηκα σοζ...
διδι τα ΄φωτα σου...μουβ το τοπικ :P
διδι τα ΄φωτα σου...μουβ το τοπικ :P
6 Απ: Ποιος θα είναι ο καινούριος ηγέτης των ασπρογένηδων? Δευ 12 Ιουλ 2010, 11:13
HawkEyes Juracule
ε νταξ το πιο λογικο ειναι να γινει ο Marco...ειναι και First Division Commander...
αν δε διαλυθουν βεβαια οπως λετε,που και γω ετσι το κοβω να γινεται...
αν δε διαλυθουν βεβαια οπως λετε,που και γω ετσι το κοβω να γινεται...
7 Απ: Ποιος θα είναι ο καινούριος ηγέτης των ασπρογένηδων? Δευ 12 Ιουλ 2010, 11:23
IwantCookie
να στματήσουν να είαι πειρατές δεν νομίζω με την καμία...αλλά θα χωριστούν σε πολλά πληρώματα......βέβαια...μπορεί να συνεχίσουν να είναι ου WhiteBeard γιατί είχα διαφορετικό δεσμό με τον WhiteBeard απ ότι το πλήρωμα του ροτζερ με αυτον...δηλαδή ο ασπρογένης τους έλεγε όλους παιδιά του...δεν ξέρω μπορεί προς τιμήν του να κρατήσουν την ένωση
εντι: αριγκατοου διδι για το μουβ
εντι: αριγκατοου διδι για το μουβ
8 Απ: Ποιος θα είναι ο καινούριος ηγέτης των ασπρογένηδων? Δευ 12 Ιουλ 2010, 13:28
petrikios
Εγω πιστευω πως δεν θα δυαληθε....ηγετης θα ειναι ο Μαρκο θα εχει την δικα του σημαια αλλα ταυτοχρονα και την παλια σημαια του W.B ως ενδειξη σεβασμου...
9 Απ: Ποιος θα είναι ο καινούριος ηγέτης των ασπρογένηδων? Δευ 12 Ιουλ 2010, 15:03
IwantCookie
πιο πιθανό ου φαίνεται εαν και εφόσων ΔΕΝ δυαλυθουν...τουλάχιστον το μειν πλοίο του ασπρογέννη (δηλαδή το πλοίρωμα στο μομπι ντικ) να παραμείνει με την ονομασία Whitebeards
10 Απ: Ποιος θα είναι ο καινούριος ηγέτης των ασπρογένηδων? Τετ 14 Ιουλ 2010, 00:59
Aldark
Θα μετονομαστουν σε Whitebreads και θα ανοιξουν φουρνο στο New World!
:xD:
Σοβαρα τώρα , μάλλον θα γίνει ότι και με το πλήρωμα του Ρότζερ...
:xD:
Σοβαρα τώρα , μάλλον θα γίνει ότι και με το πλήρωμα του Ρότζερ...
11 Απ: Ποιος θα είναι ο καινούριος ηγέτης των ασπρογένηδων? Τετ 14 Ιουλ 2010, 09:02
mizumizupower
και εγω για roger ατασταση το κοβω... θα βρουν κανα marco σε κανα μπαρ να μπεκροπινει οπως ο raylight...
οποτε ας μετονομαστει το τοπικ: θα μεινουν οιασπροψωμαδες ασπρογεννηδες ενωμενοι?
οποτε ας μετονομαστει το τοπικ: θα μεινουν οι
12 Απ: Ποιος θα είναι ο καινούριος ηγέτης των ασπρογένηδων? Τετ 14 Ιουλ 2010, 23:31
D.Dragon
O Crocodile, o Marco απέδειξε πόσο κεφτές είναι στον πόλεμο.
13 Απ: Ποιος θα είναι ο καινούριος ηγέτης των ασπρογένηδων? Τετ 14 Ιουλ 2010, 23:35
Aldark
Λολ , απο που κι ως που ο Κροκος ;
14 Απ: Ποιος θα είναι ο καινούριος ηγέτης των ασπρογένηδων? Τετ 14 Ιουλ 2010, 23:38
D.Dragon
Έχει σώσει τον Άσο μια φορά, έχει κάνει κύρηγμα στον Whitebeard, όταν χάνανε στην μάχη. Έχει πολεμήσει τον Akainu tag με τους άλλους http://www.onemanga.com/One_Piece/578/16-17/ , και έχει παρελθόν που πιθανότατα τον εμπλέκει μαζί τους.
15 Απ: Ποιος θα είναι ο καινούριος ηγέτης των ασπρογένηδων? Τετ 14 Ιουλ 2010, 23:41
IwantCookie
I WISH IT COULD BE TRUE...but no chance
16 Απ: Ποιος θα είναι ο καινούριος ηγέτης των ασπρογένηδων? Τετ 14 Ιουλ 2010, 23:44
Aldark
^Ακριβως οπως το πε....δε νομιζω να τον δεχτουν ΚΑΝ για καπετανιο τους...και απ'οτι φαινεται αυτος εχει αλλα σχεδια...και θα προχωρησει μονος...(αντε να χει μαζι τον Γοριλλα/σκυλο/μπραβο του τον μρ.1)
17 Απ: Ποιος θα είναι ο καινούριος ηγέτης των ασπρογένηδων? Πεμ 15 Ιουλ 2010, 00:46
BlackLeg_Sanji
Εγω θελω τον marco στους strawhats..... αρα οχι μονο πιστευω πως θα διαλυθουν το θελω κιολας.... :mueh: :mueh: :mueh:
18 Απ: Ποιος θα είναι ο καινούριος ηγέτης των ασπρογένηδων? Πεμ 15 Ιουλ 2010, 11:41
vaggelis94
Θα διαλυθούν.....κάθε division commander θα πάρει τους άντρες του και θα τους φάει έναν προς έναν το ναυτικό και ο σούπερ-σταρ Akainu....
19 Απ: Ποιος θα είναι ο καινούριος ηγέτης των ασπρογένηδων? Πεμ 15 Ιουλ 2010, 14:22
Jimmy
ή θα βαρεσουν διαλυση ή θα συνεχισουν ολοι μαζι σαν γκρουπ (εστω με αλλο ονομα) με αρχηγο τον marco...
παντως ειμαι σχεδον σιγουρος πως θα τους ξαναδουμε μπροστα μας...
ΥΓ.υπαρχουν πολλοι κεφτεδες στον κοσμο του One piece που μπορουν να κοντραρουν admirals????εννοειτε πως ο Marco ειναι τουμπανος και μπορει να γινει επαξια ο νεος καπετανιος!
παντως ειμαι σχεδον σιγουρος πως θα τους ξαναδουμε μπροστα μας...
ΥΓ.υπαρχουν πολλοι κεφτεδες στον κοσμο του One piece που μπορουν να κοντραρουν admirals????εννοειτε πως ο Marco ειναι τουμπανος και μπορει να γινει επαξια ο νεος καπετανιος!
20 Απ: Ποιος θα είναι ο καινούριος ηγέτης των ασπρογένηδων? Πεμ 15 Ιουλ 2010, 14:45
IwantCookie
ρε μη λέτε τρελά πράματα πχ ο μαρκο στους SH και ο Croco ηγέτης των WB :Ρ
21 Απ: Ποιος θα είναι ο καινούριος ηγέτης των ασπρογένηδων? Πεμ 15 Ιουλ 2010, 14:51
BlackLeg_Sanji
IwantCookie έγραψε:ρε μη λέτε τρελά πράματα πχ ο μαρκο στους SH και ο Croco ηγέτης των WB :Ρ
- Σπόιλερ:
- εδω πεθανε ο ace...ο marco δν θα ερθει στους S.H???????
22 Απ: Ποιος θα είναι ο καινούριος ηγέτης των ασπρογένηδων? Πεμ 15 Ιουλ 2010, 14:55
IwantCookie
γιατι ρε τι δουλεια εχει με τουσ στρο ο μαρκο? :Ρ
εδω δεν χρειαζεται να βαζεις σποιλερ γιατι ειμαστε στο μανγκα σεκτιον οποτε ολοι οσοι μπενουν εδω τα εχουν διαβασει!
εδω δεν χρειαζεται να βαζεις σποιλερ γιατι ειμαστε στο μανγκα σεκτιον οποτε ολοι οσοι μπενουν εδω τα εχουν διαβασει!
23 Απ: Ποιος θα είναι ο καινούριος ηγέτης των ασπρογένηδων? Πεμ 15 Ιουλ 2010, 14:58
didimakia
Θα το πω καμμια 10 φορες ακομα? τετοια μεγαλα γεγονοτα ακομα και στο αντιστοιχο topic θα μπαινουν παντα σε σποιλερς...δεν ειναι κουραση...
24 Απ: Ποιος θα είναι ο καινούριος ηγέτης των ασπρογένηδων? Πεμ 15 Ιουλ 2010, 15:12
BlackLeg_Sanji
IwantCookie έγραψε:γιατι ρε τι δουλεια εχει με τουσ στρο ο μαρκο? :Ρ
- Σπόιλερ:
- αμα θυμασε ο WB ειπε να προστατευσουν τον luffy ακομα και αν χρειαστει να πεθανουν αρα θα μπορουσε να γινει κατι τετοιο...
25 Απ: Ποιος θα είναι ο καινούριος ηγέτης των ασπρογένηδων? Πεμ 15 Ιουλ 2010, 15:13
IwantCookie
- Σπόιλερ:
- να τον προστατεψουν ναι ...σαν WB όμως όχι σαν υποτελεις του λουφυ!
απλά δεν παίζει να γίνει κάτι τετοιο ρε!
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης