περιμενω και τους άλλους μονο σε μενα πεφτει η ζήτηση? τοσο μπουρελο θεματα βαζω? αν δεν θελετε το συγκεκριμενο πείτε
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
903 Απ: The ___ challenge Official Topic Σαβ 30 Ιαν 2016, 16:14
Aldark
δαμν μαν , δε νομίζω , γενικά κοιμάται το φόρουμ από χθες λίγο , δώστου χρόνο ;)Tcixlas έγραψε:περιμενω και τους άλλους μονο σε μενα πεφτει η ζήτηση? τοσο μπουρελο θεματα βαζω? αν δεν θελετε το συγκεκριμενο πείτε
χαχαχα κλαίωJohnyman έγραψε:πιο fail keeper
αλλά απ'την άλλη...
:(
θέλει μια αγκαλιά το κοριτσάκι μου μωρέ..
904 Απ: The ___ challenge Official Topic Σαβ 30 Ιαν 2016, 16:43
Tcixlas
όντως έπεσε κα ιδεν ξέρω γιατί ομως
905 Απ: The ___ challenge Official Topic Δευ 01 Φεβ 2016, 02:32
Aldark
έφαγε rek το παιχνίδι :P, μάλλον δεν ψήνουν τα παιδιά XD
907 Απ: The ___ challenge Official Topic Δευ 01 Φεβ 2016, 02:40
Tcixlas
ωραία παίδες μαλλον όσο παιζω εγώ και βαζω συνέχεια συνεχίζει το παιχνίδι μετά βαριεστε οπότε βαλε ντεθ ή τζονι όποιος θέλει
908 Απ: The ___ challenge Official Topic Δευ 01 Φεβ 2016, 02:42
Aldark
όχι ρε παίζε...έχουμε ήδη παίξει 3 , παίζε!
909 Απ: The ___ challenge Official Topic Δευ 01 Φεβ 2016, 02:48
Santouryuu
Εγω ειχα ξενερωσει με τον αλ, γιατι ενω ειχα πει οκτωβριανη επανασταση και οχι μονο δεν ηξερε την ημερομηνια (το παιζει και κομμουνιστης) αλλα οταν το ειπε ο τσιχλας του ξαναβαλε ποϊντς... οποτε περιμενα τον επομενο γυρο
910 Απ: The ___ challenge Official Topic Δευ 01 Φεβ 2016, 02:56
Aldark
τι φάση ρε; Γιατί δεν είπες τίποτα; Δεν το πήρα πρέφα καν , και δεν κατάλαβα τι εννοείς δεν ξέρω την ημερομηνία.
Έπρεπε να το πεις , δεν το κατάλαβα ότι παίχτηκε παπαριά , εγώ περίμενα να παίξεις...
εντιτ:έχεις δίκιο συγγνώμη μαν , δε θυμόμουν ότι το πες κι εσύ πολύ απλά. Και δε με διόρθωσε κανείς....
Mea culpa
Έπρεπε να το πεις , δεν το κατάλαβα ότι παίχτηκε παπαριά , εγώ περίμενα να παίξεις...
εντιτ:έχεις δίκιο συγγνώμη μαν , δε θυμόμουν ότι το πες κι εσύ πολύ απλά. Και δε με διόρθωσε κανείς....
Mea culpa
911 Απ: The ___ challenge Official Topic Δευ 01 Φεβ 2016, 03:02
Santouryuu
Santouryuu έγραψε:24.10.1917
"Ταξικη" επανασταση στη ρωσια
Aldark έγραψε:5 , φυσικά να μην ξεχνάμε και τη συνδρομή του συντρόφου Ένγκελς που ολοκλήρωσε το έργο..Tcixlas έγραψε:1867 και το κεφάλαιο του μαρξ κάνει την εμφάνιση του4Santouryuu έγραψε:24.10.1917
"Ταξικη" επανασταση στη ρωσιαΤο δέχομαι το πρώτο , οπότε 3...Johnyman έγραψε:09/04/2015 o tcixlas κάνει εγγραφή στο onepiecegr.forumgreek.com
εντωμεταξύ τώρα που το έγραψα ολόκληρο,τι έγινε με το domain? τα φάγατε τα λεφτά σε τάνες?
σε περίπτωση,λέμε τώρα που η απάντησή μου δεν παρθεί στα σοβαρά,λέω και 4 Ιανουαρίου 1643,η γέννηση του σερ Νιούτον
Δεν μαζέψαμε όλο το ποσό των κρέντιτς , ενώ κι εγώ δεν έβγαλα κρέντιτ καρντ για να κάνω αυτό που είχα πει...Και γενικά πάγωσε λίγο , αν συνεχίσουμε να έχουμε κίνηση , σύντομα θα έχουμε εξελίξεις ;)1 , παρότι γέλασα , δεν βρίσκω την ιστορική σημασία...άντε πάρε 2 γιατί φαντάζομαι τι θα γινόταν αν ήταν η γαλοπούλα το σύμβολο :xD:Deathracer2009 έγραψε:31.12.1991 Γεννηθηκα εγω...
Σαν σημερα το 1785 Ο Βενιαμίν Φραγκλίνος, από τους Ιδρυτές - Πατέρες του Αμερικανικού Έθνους, σε επιστολή προς την κόρη του εκφράζει την αντίθεσή του για την επιλογή του αετού ως συμβόλου των ΗΠΑ. Ο ίδιος προτιμούσε τη γαλοπούλα.
Tcixlas 5
Santo 4
Johny 3
Racer 2
Tcixlas έγραψε:οκτωβριανή επανάσταση και ενοπλη εξέγερση στη mother russia 1917
Άνοιξη των Εθνών, 1989 και μαζικές επαναστάσεις με σοσιαλιστικές κυβερνησεις να ανεβαινουν μαζικά
Aldark έγραψε:4~!Tcixlas έγραψε:οκτωβριανή επανάσταση και ενοπλη εξέγερση στη mother russia 1917
Άνοιξη των Εθνών, 1989 και μαζικές επαναστάσεις με σοσιαλιστικές κυβερνησεις να ανεβαινουν μαζικά
το από κάτω δεν είναι έτσι όπως το περιέγραψες μαν...το αντίθετο είναι η άνοιξη των εθνών. 1 θα το πάρει όμως , με την ελπίδα ότι ίσως το καθεστώς είχε σαπίσει και ο κόσμος εποφελήθηκε.Ως σκέψη το προφυλακτικό αξίζει 5...Αλλά η πρώτη του μορφή είναι μάπα απότι καταλαβαίνω . Οπότε 2 γι'αυτό , αλλά 5 και για το λατέξ , οπότε έχουμε μέσο όρο (5+5+2)/3 = 4 gg wpDeathracer2009 έγραψε:1ο
- Σπόιλερ:
Η μαζική παραγωγή προφυλακτικών (από καουτσούκ) άρχισε το 1843. Ήταν ακριβά και δύσχρηστα για αυτό ξεπεράστηκαν από τα προφυλακτικά από λάτεξ που παράχθηκαν την δεκαετία του 30.
2ο
20 Οκτωβριου 1999. Προβληθηκε στην Ιαπωνικη τηλεοραση το πρωτο επεισοδιο του One Piece.
5 προφανώς <33333
Tcixlas 24
Racer 22
Santo 19+
Johny 12+
ψήστε το γενικά να παίξετε μια φορά όλοι μαζί , το πάτε σα ζευγάρια :P !
Από 2 γιάννης , μάηκ
912 Απ: The ___ challenge Official Topic Δευ 01 Φεβ 2016, 03:04
Aldark
Το είδα.
25 πρέπει να έγινε η επανάσταση , είπες 24, αλλά νταξ κλάιν
Σου ξαναλέω ότι μπορούσες να το πεις τότε ότι το πες γιατί δεν το πρόσεξα. Σόρρυ και πάλι..
25 πρέπει να έγινε η επανάσταση , είπες 24, αλλά νταξ κλάιν
Σου ξαναλέω ότι μπορούσες να το πεις τότε ότι το πες γιατί δεν το πρόσεξα. Σόρρυ και πάλι..
913 Απ: The ___ challenge Official Topic Δευ 01 Φεβ 2016, 03:12
Santouryuu
Στις 24 Οκτωβρίου ξέσπασε πλέον η μεγάλη επανάσταση. Το πρωί η κυβέρνηση απαγόρευσε την κυκλοφορία του κεντρικού οργάνου των μπολσεβίκων "Ραμπότσι Πουτ" κι έστειλε θωρακισμένα αυτοκίνητα στο τυπογραφείο και στα γραφεία σύνταξης της εφημερίδας. Οι κόκκινοι φρουροί όμως και οι επαναστατημένοι στρατιώτες απέκρουσαν τα θωρακισμένα αυτοκίνητα και κατά τις 11 η ώρα η εφημερίδα κυκλοφόρησε με την προκήρυξη της ανατροπής της κυβέρνησης. Το βράδυ της ίδιας μέρας κι ενώ το υπουργικό συμβούλιο συνεδρίαζε στα χειμερινά ανάκτορα, η κόκκινη φρουρά της Πετρούπολης καταλάμβανε το κεντρικό τηλεγραφείο, τις γέφυρες, τους σιδηροδρομικούς σταθμούς και την Κρατική Τράπεζα. Το καταδρομικό "Αουρόρα" (Αυγή) μπήκε στο Νέβα κι έστρεψε τα πυροβόλα του στα ανάκτορα που ήταν έδρα της τελευταίας αστικής κυβέρνησης. Την άλλη μέρα τα ανάκτορα πολιορκήθηκαν και καταλήφθηκαν, η κυβέρνηση έπεσε, οι υπουργοί συνελήφθησαν και ο Κερένσκι δραπέτευσε. Και τυπικά πλέον η Ρωσική Επανάσταση επικράτησε.
914 Απ: The ___ challenge Official Topic Δευ 01 Φεβ 2016, 10:04
Tcixlas
4Aldark έγραψε:μπενίτο μουσολίνι
5Johnyman έγραψε:πιο fail keeper
3 μαν σε μενα βρηκες αυτο? :p παιζει να έπαιρνες πεντάρι σε άλλον :pSantouryuu έγραψε:Ace...
Johnyman 5
Aldark 4
Santo 3
915 Απ: The ___ challenge Official Topic Δευ 01 Φεβ 2016, 13:03
Aldark
Γιώργος Παπανδρέου (Junior , Jeffrey , ΓΑΠ)
Ναι ρε μαζί σου , σου λέω δεν μου το πατε και το ξέχασα , αν θέλετε πάρτε τη νίκη απ'τον Τσίχλα τι να πω :xD:Santouryuu έγραψε:Στις 24 Οκτωβρίου ξέσπασε πλέον η μεγάλη επανάσταση. Το πρωί η κυβέρνηση απαγόρευσε την κυκλοφορία του κεντρικού οργάνου των μπολσεβίκων "Ραμπότσι Πουτ" κι έστειλε θωρακισμένα αυτοκίνητα στο τυπογραφείο και στα γραφεία σύνταξης της εφημερίδας. Οι κόκκινοι φρουροί όμως και οι επαναστατημένοι στρατιώτες απέκρουσαν τα θωρακισμένα αυτοκίνητα και κατά τις 11 η ώρα η εφημερίδα κυκλοφόρησε με την προκήρυξη της ανατροπής της κυβέρνησης. Το βράδυ της ίδιας μέρας κι ενώ το υπουργικό συμβούλιο συνεδρίαζε στα χειμερινά ανάκτορα, η κόκκινη φρουρά της Πετρούπολης καταλάμβανε το κεντρικό τηλεγραφείο, τις γέφυρες, τους σιδηροδρομικούς σταθμούς και την Κρατική Τράπεζα. Το καταδρομικό "Αουρόρα" (Αυγή) μπήκε στο Νέβα κι έστρεψε τα πυροβόλα του στα ανάκτορα που ήταν έδρα της τελευταίας αστικής κυβέρνησης. Την άλλη μέρα τα ανάκτορα πολιορκήθηκαν και καταλήφθηκαν, η κυβέρνηση έπεσε, οι υπουργοί συνελήφθησαν και ο Κερένσκι δραπέτευσε. Και τυπικά πλέον η Ρωσική Επανάσταση επικράτησε.
917 Απ: The ___ challenge Official Topic Δευ 01 Φεβ 2016, 16:58
Tcixlas
5Aldark έγραψε:Γιώργος Παπανδρέου (Junior , Jeffrey , ΓΑΠ)Ναι ρε μαζί σου , σου λέω δεν μου το πατε και το ξέχασα , αν θέλετε πάρτε τη νίκη απ'τον Τσίχλα τι να πω :xD:Santouryuu έγραψε:Στις 24 Οκτωβρίου ξέσπασε πλέον η μεγάλη επανάσταση. Το πρωί η κυβέρνηση απαγόρευσε την κυκλοφορία του κεντρικού οργάνου των μπολσεβίκων "Ραμπότσι Πουτ" κι έστειλε θωρακισμένα αυτοκίνητα στο τυπογραφείο και στα γραφεία σύνταξης της εφημερίδας. Οι κόκκινοι φρουροί όμως και οι επαναστατημένοι στρατιώτες απέκρουσαν τα θωρακισμένα αυτοκίνητα και κατά τις 11 η ώρα η εφημερίδα κυκλοφόρησε με την προκήρυξη της ανατροπής της κυβέρνησης. Το βράδυ της ίδιας μέρας κι ενώ το υπουργικό συμβούλιο συνεδρίαζε στα χειμερινά ανάκτορα, η κόκκινη φρουρά της Πετρούπολης καταλάμβανε το κεντρικό τηλεγραφείο, τις γέφυρες, τους σιδηροδρομικούς σταθμούς και την Κρατική Τράπεζα. Το καταδρομικό "Αουρόρα" (Αυγή) μπήκε στο Νέβα κι έστρεψε τα πυροβόλα του στα ανάκτορα που ήταν έδρα της τελευταίας αστικής κυβέρνησης. Την άλλη μέρα τα ανάκτορα πολιορκήθηκαν και καταλήφθηκαν, η κυβέρνηση έπεσε, οι υπουργοί συνελήφθησαν και ο Κερένσκι δραπέτευσε. Και τυπικά πλέον η Ρωσική Επανάσταση επικράτησε.
5Santouryuu έγραψε:Κονσταντσο
Essien
γιατί έσβησες τον ποσταντσο? τον ειχα για 10άρι χαχαχαχαχα
βάζεις 2 τζονι και συνεχ΄σιτε παιδιά
918 Απ: The ___ challenge Official Topic Δευ 01 Φεβ 2016, 18:00
Aldark
Fabri / Fabriciano Gonzalez , πρώην προπονητής Παναθηναϊκού
920 Απ: The ___ challenge Official Topic Τρι 02 Φεβ 2016, 02:09
Johnyman
φετινή πορεία ολυμπιακού στο τσουλού και άντζελα δημητρίου
921 Απ: The ___ challenge Official Topic Τρι 02 Φεβ 2016, 02:12
Tcixlas
3Aldark έγραψε:
Fabri / Fabriciano Gonzalez , πρώην προπονητής Παναθηναϊκού
5Santouryuu έγραψε:George W Bush
3 και 5Johnyman έγραψε:φετινή πορεία ολυμπιακού στο τσουλού και άντζελα δημητρίου
Johnyman 13
Santo 13
Aldark 12
924 Απ: The ___ challenge Official Topic Τρι 02 Φεβ 2016, 10:49
Tcixlas
4Santouryuu έγραψε:Πετρος Τατσοπουλος
4Aldark έγραψε:Francois Hollande
τζόνι βαλε 2 :xD: :xD:
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης