Καλα γαμα το... λεω καρτες γιου γκι ο
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
827 Απ: The ___ challenge Official Topic Σαβ 23 Ιαν 2016, 19:16
Aldark
ναι , ένας φυλάει , οι άλλοι κρύβονται , όταν τους βρίσκει , την κάνουν και τους κυνηγάει , αν πιάσει έναν , φυλάει αυτός. Πολλές φορές βέβαια επειδή ήταν δύσκολο , ειδικά αν παίζανε πάνω από 4-5 , φυλούσαν 2 και οι υπόλοιποι κρύβονταν και όταν ένας έπιανε κάποιον , αλλάζανε φρουρά.
Εμείς το χαμε εξελίξει και αλλιώς αυτό το παιχνίδι , και είχε πολύ πλάκα ομολογώ ^^ , θα γράψω αργότερα :p
Εμείς το χαμε εξελίξει και αλλιώς αυτό το παιχνίδι , και είχε πολύ πλάκα ομολογώ ^^ , θα γράψω αργότερα :p
828 Απ: The ___ challenge Official Topic Σαβ 23 Ιαν 2016, 19:18
Johnyman
3,μου άρεσε να βλέπω,φοβόμουν να παίξωTcixlas έγραψε:φακ και πήγα για ρίσκο :p ποιός είχε υπολογιστή μωρέ τοτε? :p
σοβαρή απάντηση τώρα τσανταλίνα μανταλίνα aka μακριά γαιδούρα...
3,5 το μισό υπέρ του μαθητή.4Deathracer2009 έγραψε:μηλα
5Aldark έγραψε:κρυφτοκυνηγητό
Santouryuu έγραψε:Πλατες
Santouryuu έγραψε:Καλα γαμα το... λεω καρτες γιου γκι ο
ίσως έπρεπε να κρατήσει το ''πλάτες'',γιατί το γιουγκιο 1 με το ζόρι
αλ 10
ντεθ 8
σαντο 6
τσίχλας 5
829 Απ: The ___ challenge Official Topic Σαβ 23 Ιαν 2016, 19:22
Deathracer2009
ταπομαχιες με ποκεμον που χρησιμοποιουσαμε απο τα γαριδακια
830 Απ: The ___ challenge Official Topic Σαβ 23 Ιαν 2016, 19:25
Aldark
χαχαχαχα κλαίω
btw κι εγώ χεζόμουν να παίξω μακριά γαιδούρα μέχρι κάποιο σημείο , αλλά όταν έβλεπα είχε πλάκα.
Και τώρα θα πω το αγαπημένο σε όλους μας....
Μπουγέλο! Είτε στο τέλος του σχολικού έτους , είτε στην παιδική χαρά , η φάση που παίρναμε νερόμπομπες , λάστικα , ακόμα και νερομπίστολα in an all out war.
btw κι εγώ χεζόμουν να παίξω μακριά γαιδούρα μέχρι κάποιο σημείο , αλλά όταν έβλεπα είχε πλάκα.
Μπουγέλο! Είτε στο τέλος του σχολικού έτους , είτε στην παιδική χαρά , η φάση που παίρναμε νερόμπομπες , λάστικα , ακόμα και νερομπίστολα in an all out war.
831 Απ: The ___ challenge Official Topic Σαβ 23 Ιαν 2016, 21:05
Tcixlas
οοοο τσιτινγκ ήταν το επομενο..... θα παιξω δυνατο χαρτί, ποδοσφαιρικό τετράδιο με αυτοκόλλητα και τρέξιμο μέχρι τη συμπλήρωση του με ανταλλαγές κλπ
833 Απ: The ___ challenge Official Topic Κυρ 24 Ιαν 2016, 04:18
Johnyman
δεν έμαθες από τα γιουγκιο,ήθελες να το μάθεις με τον δύσκολο τρόπο :P 1 και πολύ είναιDeathracer2009 έγραψε:ταπομαχιες με ποκεμον που χρησιμοποιουσαμε απο τα γαριδακια
δεν έχω παίξει και πολύ πολύ μπουγέλο στη ζωή μου,αλλά το μπουγέλο σήμαινε πάντα το τέλος του σχολείου κι είχε πλάκα κι ας μην οργανωνόταν ποτέ σωστά. 5Aldark έγραψε:χαχαχαχα κλαίω
διαφορετική επιλογή από τις άλλες,αλλά μόνο και μόνο για το τι μου θύμισες, 5.το μοναδικό άλμπουμ που είχα συμπληρώσει ολόκληρο ήταν το euro 2004Tcixlas έγραψε:οοοο τσιτινγκ ήταν το επομενο..... θα παιξω δυνατο χαρτί, ποδοσφαιρικό τετράδιο με αυτοκόλλητα και τρέξιμο μέχρι τη συμπλήρωση του με ανταλλαγές κλπ
ποιό εννοείς? με χαρτιά? ή κυνηγητό?Santouryuu έγραψε:Κλεφτες κι αστυνομοι
ok 4,παίρνει
αλ 15
σάντο 10
τσίχλας 10
ντεθ 9
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Johnyman στις Κυρ 24 Ιαν 2016, 04:35, 1 φορά
834 Απ: The ___ challenge Official Topic Κυρ 24 Ιαν 2016, 04:32
Santouryuu
Το κυνηγητο λεω
Και συνεχιζω με φιδακι στο κινητο
835 Απ: The ___ challenge Official Topic Κυρ 24 Ιαν 2016, 04:35
Aldark
Α μας πως το ξέχασα , Παλέρμο!
836 Απ: The ___ challenge Official Topic Κυρ 24 Ιαν 2016, 09:44
Tcixlas
αεροβόλα και η πρώτη μορφη airsoft μαχης ουσιαστικά πριν το πειντμπολ, να έχουμε όσοι ειχαμε και απο 2-3 να τα μοιράζουμε να πιάνουμε μια μεγάλη αλάνα με σημεία να κρυφτείς και να κάτσεις, και δώσ του.... ούτε προστασία ούτε τίποτα και η μάνα μας να φωναζει θα βγάλετε τα μάτια μας και μέχρι να κλάψει ο πρώτος ακόμα και ώρες να χαν περάσει δεν σταματούσαμε... τι μας έκανες ρε τζόνι....
837 Απ: The ___ challenge Official Topic Κυρ 24 Ιαν 2016, 15:44
Johnyman
5Santouryuu έγραψε:Το κυνηγητο λεω
5 κι αυτό.κλασικές εκδρομές,πάντα αυτό παίζαμεAldark έγραψε:Α μας πως το ξέχασα , Παλέρμο!
θέλω πραγματικά να βάλω 5,αλλά δεν είχα ποτέ αεροβόλο και πάντα ήθελα :(Tcixlas έγραψε:αεροβόλα και η πρώτη μορφη airsoft μαχης ουσιαστικά πριν το πειντμπολ, να έχουμε όσοι ειχαμε και απο 2-3 να τα μοιράζουμε να πιάνουμε μια μεγάλη αλάνα με σημεία να κρυφτείς και να κάτσεις, και δώσ του.... ούτε προστασία ούτε τίποτα και η μάνα μας να φωναζει θα βγάλετε τα μάτια μας και μέχρι να κλάψει ο πρώτος ακόμα και ώρες να χαν περάσει δεν σταματούσαμε... τι μας έκανες ρε τζόνι....
μάζευα ένα καλοκαίρι μπιλίτσες από κάτω και είχα γεμίσει ένα μπουκάλι.θα βάλω 3,μην με φάτε
αλ 20
σαντο 15
τσίχλας 13
ντεθ 9
ντεθ πες δύο
838 Απ: The ___ challenge Official Topic Κυρ 24 Ιαν 2016, 15:51
Deathracer2009
τυφλομυγα
χαλασμενο τηλεφωνο
χαλασμενο τηλεφωνο
839 Απ: The ___ challenge Official Topic Κυρ 24 Ιαν 2016, 16:55
Tcixlas
κλασικο ταβλι πρώτες επαφές γυμνασίου με καφέ και τα΄βλι
840 Απ: The ___ challenge Official Topic Κυρ 24 Ιαν 2016, 18:50
Aldark
Ένα άλλο κλασικό παιχνίδι , είναι το Uno!
841 Απ: The ___ challenge Official Topic Κυρ 24 Ιαν 2016, 23:01
Johnyman
2 και 2 =4Deathracer2009 έγραψε:τυφλομυγα
χαλασμενο τηλεφωνο
μπαα..1-2,άντε δύο..παράξενο παιδάκι ε?Tcixlas έγραψε:κλασικο ταβλι πρώτες επαφές γυμνασίου με καφέ και τα΄βλι
εδώ καλύτερα είμαστε,4Aldark έγραψε:Ένα άλλο κλασικό παιχνίδι , είναι το Uno!
αλ 24
σάντο 15+
τσίχλας 15
ντεθ 13
σάντο πες 2
842 Απ: The ___ challenge Official Topic Κυρ 24 Ιαν 2016, 23:21
Aldark
Το πολυαγαπημένο μου , Σκοτεινό Δωμάτιο...
Αν το έπαιζες και στο γυμνάσιο είχες μπόνους χούφτωμα ;)
843 Απ: The ___ challenge Official Topic Δευ 25 Ιαν 2016, 00:02
Tcixlas
μπουκάλα μαν και τα παρτυς έπιαναν φωτιά με το ποιά θα φιλήσει ο μικρός γιαννάκης και αν πήγαινε στις 3 είχε και δώρο χουφτωματάκι πονηριά απο το δημοτικό
844 Απ: The ___ challenge Official Topic Δευ 25 Ιαν 2016, 00:29
Deathracer2009
αναπτηρας (ειναι σαν την μπουκαλα)
846 Απ: The ___ challenge Official Topic Δευ 25 Ιαν 2016, 13:03
Johnyman
μάλλον 4.το σκεφτόμουν και για 5Aldark έγραψε:Το πολυαγαπημένο μου , Σκοτεινό Δωμάτιο...
δεν έχω παίξει :( για το πώς μου το είχαν πλασάρει,3Tcixlas έγραψε:μπουκάλα μαν και τα παρτυς έπιαναν φωτιά με το ποιά θα φιλήσει ο μικρός γιαννάκης και αν πήγαινε στις 3 είχε και δώρο χουφτωματάκι πονηριά απο το δημοτικό
δεν ξέρω γιατί λες πως είναι σαν την μπουκάλα,εγώ άλλον αναπτήρα ξέρω,πολύ διαφορετικό.κι αυτόν θα βαθμολογήσω.4Deathracer2009 έγραψε:αναπτηρας (ειναι σαν την μπουκαλα)
Santouryuu έγραψε:lego
αεροβόλα
λέγκο 3
αεροβόλα τα έχει πει ο τσίχλας
αλ 28
τσίχλας 18
σάντο 18+
ντεθ 17
σάντο ξανά πες δύο
847 Απ: The ___ challenge Official Topic Δευ 25 Ιαν 2016, 14:49
Santouryuu
Ε το πηρε ο αλ λογικα, οποτε βαριεμαι να απαντησω :xD:
848 Απ: The ___ challenge Official Topic Δευ 25 Ιαν 2016, 15:06
Aldark
Ε και για τέλος ένα κλασικό που παίζαμε στην τάξη όταν βαριόμασταν/έβρεχε/είχαμε κενό ,το πρόσωπο ζώο πράμα , με την Αλφαβήτα και τις κατηγορίες...
849 Απ: The ___ challenge Official Topic Δευ 25 Ιαν 2016, 18:33
Tcixlas
ε΄λα δώστο στον αλ το αξίζει μας έσκισε... να βάλει ο αλ να παίξουμε πάλι :p ωραία κατηγορία τζονι
850 Απ: The ___ challenge Official Topic Δευ 25 Ιαν 2016, 21:56
Johnyman
σαν σπασικλάκι το ζώο-φυτό-πράγμα είναι από τα αγαπημένα μου..είμαι πολύ δυνατός στα ζώα,όποιος θέλει τον κοντράρω.
κανά 4-5 σίγουρα,οπότε αλ ανέβα στην σκηνήκαι γδύσου κάνε παιχνίδι δηλαδή γδύσου
κανά 4-5 σίγουρα,οπότε αλ ανέβα στην σκηνή
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης