Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

The ___ challenge Official Topic

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 39 ... 44  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 34 από 44]

826The ___ challenge Official Topic - Σελίδα 34 Empty Απ: The ___ challenge Official Topic Σαβ 23 Ιαν 2016, 19:12

Santouryuu

Santouryuu

Καλα γαμα το... λεω καρτες γιου γκι ο

827The ___ challenge Official Topic - Σελίδα 34 Empty Απ: The ___ challenge Official Topic Σαβ 23 Ιαν 2016, 19:16

Aldark

Aldark

ναι , ένας φυλάει , οι άλλοι κρύβονται , όταν τους βρίσκει , την κάνουν και τους κυνηγάει , αν πιάσει έναν , φυλάει αυτός. Πολλές φορές βέβαια επειδή ήταν δύσκολο , ειδικά αν παίζανε πάνω από 4-5 , φυλούσαν 2 και οι υπόλοιποι κρύβονταν και όταν ένας έπιανε κάποιον , αλλάζανε φρουρά.

Εμείς το χαμε εξελίξει και αλλιώς αυτό το παιχνίδι , και είχε πολύ πλάκα ομολογώ ^^ , θα γράψω αργότερα :p

828The ___ challenge Official Topic - Σελίδα 34 Empty Απ: The ___ challenge Official Topic Σαβ 23 Ιαν 2016, 19:18

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down
Tcixlas έγραψε:φακ και πήγα για ρίσκο :p ποιός είχε υπολογιστή μωρέ τοτε? :p

σοβαρή απάντηση τώρα τσανταλίνα μανταλίνα aka μακριά γαιδούρα...
3,μου άρεσε να βλέπω,φοβόμουν να παίξω
Deathracer2009 έγραψε:μηλα
3,5 το μισό υπέρ του μαθητή.4
Aldark έγραψε:κρυφτοκυνηγητό
5
Santouryuu έγραψε:Πλατες

Santouryuu έγραψε:Καλα γαμα το... λεω καρτες γιου γκι ο

ίσως έπρεπε να κρατήσει το ''πλάτες'',γιατί το γιουγκιο 1 με το ζόρι

αλ 10
ντεθ 8
σαντο 6
τσίχλας 5

829The ___ challenge Official Topic - Σελίδα 34 Empty Απ: The ___ challenge Official Topic Σαβ 23 Ιαν 2016, 19:22

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
ταπομαχιες με ποκεμον που χρησιμοποιουσαμε απο τα γαριδακια

830The ___ challenge Official Topic - Σελίδα 34 Empty Απ: The ___ challenge Official Topic Σαβ 23 Ιαν 2016, 19:25

Aldark

Aldark

χαχαχαχα κλαίω
btw κι εγώ χεζόμουν να παίξω μακριά γαιδούρα μέχρι κάποιο σημείο , αλλά όταν έβλεπα είχε πλάκα.
Και τώρα θα πω το αγαπημένο σε όλους μας....
Μπουγέλο! Είτε στο τέλος του σχολικού έτους , είτε στην παιδική χαρά , η φάση που παίρναμε νερόμπομπες , λάστικα , ακόμα και νερομπίστολα in an all out war.

831The ___ challenge Official Topic - Σελίδα 34 Empty Απ: The ___ challenge Official Topic Σαβ 23 Ιαν 2016, 21:05

Tcixlas

Tcixlas

οοοο τσιτινγκ ήταν το επομενο..... θα παιξω δυνατο χαρτί, ποδοσφαιρικό τετράδιο με αυτοκόλλητα και τρέξιμο μέχρι τη συμπλήρωση του με ανταλλαγές κλπ

832The ___ challenge Official Topic - Σελίδα 34 Empty Απ: The ___ challenge Official Topic Κυρ 24 Ιαν 2016, 00:52

Santouryuu

Santouryuu

Κλεφτες κι αστυνομοι

833The ___ challenge Official Topic - Σελίδα 34 Empty Απ: The ___ challenge Official Topic Κυρ 24 Ιαν 2016, 04:18

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down
Deathracer2009 έγραψε:ταπομαχιες με ποκεμον που χρησιμοποιουσαμε απο τα γαριδακια
δεν έμαθες από τα γιουγκιο,ήθελες να το μάθεις με τον δύσκολο τρόπο :P 1 και πολύ είναι
Aldark έγραψε:χαχαχαχα κλαίω
btw κι εγώ χεζόμουν να παίξω μακριά γαιδούρα μέχρι κάποιο σημείο , αλλά όταν έβλεπα είχε πλάκα.
Και τώρα θα πω το αγαπημένο σε όλους μας....
Μπουγέλο! Είτε στο τέλος του σχολικού έτους , είτε στην παιδική χαρά , η φάση που παίρναμε νερόμπομπες , λάστικα , ακόμα και νερομπίστολα in an all out war.
δεν έχω παίξει και πολύ πολύ μπουγέλο στη ζωή μου,αλλά το μπουγέλο σήμαινε πάντα το τέλος του σχολείου κι είχε πλάκα κι ας μην οργανωνόταν ποτέ σωστά. 5
Tcixlas έγραψε:οοοο τσιτινγκ ήταν το επομενο..... θα παιξω δυνατο χαρτί, ποδοσφαιρικό τετράδιο με αυτοκόλλητα και τρέξιμο μέχρι τη συμπλήρωση του με ανταλλαγές κλπ
διαφορετική επιλογή από τις άλλες,αλλά μόνο και μόνο για το τι μου θύμισες, 5.το μοναδικό άλμπουμ που είχα συμπληρώσει ολόκληρο ήταν το euro 2004
Santouryuu έγραψε:Κλεφτες κι αστυνομοι
ποιό εννοείς? με χαρτιά? ή κυνηγητό?
ok 4,παίρνει

αλ 15
σάντο 10
τσίχλας 10
ντεθ 9

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Johnyman στις Κυρ 24 Ιαν 2016, 04:35, 1 φορά

834The ___ challenge Official Topic - Σελίδα 34 Empty Απ: The ___ challenge Official Topic Κυρ 24 Ιαν 2016, 04:32

Santouryuu

Santouryuu

Το κυνηγητο λεω

Και συνεχιζω με φιδακι στο κινητο

835The ___ challenge Official Topic - Σελίδα 34 Empty Απ: The ___ challenge Official Topic Κυρ 24 Ιαν 2016, 04:35

Aldark

Aldark

Α μας πως το ξέχασα , Παλέρμο!

836The ___ challenge Official Topic - Σελίδα 34 Empty Απ: The ___ challenge Official Topic Κυρ 24 Ιαν 2016, 09:44

Tcixlas

Tcixlas

αεροβόλα και η πρώτη μορφη airsoft μαχης ουσιαστικά πριν το πειντμπολ, να έχουμε όσοι ειχαμε και απο 2-3 να τα μοιράζουμε να πιάνουμε μια μεγάλη αλάνα με σημεία να κρυφτείς και να κάτσεις, και δώσ του.... ούτε προστασία ούτε τίποτα και η μάνα μας να φωναζει θα βγάλετε τα μάτια μας και μέχρι να κλάψει ο πρώτος ακόμα και ώρες να χαν περάσει δεν σταματούσαμε... τι μας έκανες ρε τζόνι....

837The ___ challenge Official Topic - Σελίδα 34 Empty Απ: The ___ challenge Official Topic Κυρ 24 Ιαν 2016, 15:44

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down
Santouryuu έγραψε:Το κυνηγητο λεω

Και συνεχιζω με φιδακι στο κινητο
5
Aldark έγραψε:Α μας πως το ξέχασα , Παλέρμο!
5 κι αυτό.κλασικές εκδρομές,πάντα αυτό παίζαμε
Tcixlas έγραψε:αεροβόλα και η πρώτη μορφη airsoft μαχης ουσιαστικά πριν το πειντμπολ, να έχουμε όσοι ειχαμε και απο 2-3 να τα μοιράζουμε να πιάνουμε μια μεγάλη αλάνα με σημεία να κρυφτείς και να κάτσεις, και δώσ του.... ούτε προστασία ούτε τίποτα και η μάνα μας να φωναζει θα βγάλετε τα μάτια μας και μέχρι να κλάψει ο πρώτος ακόμα και ώρες να χαν περάσει δεν σταματούσαμε... τι μας έκανες ρε τζόνι....
θέλω πραγματικά να βάλω 5,αλλά δεν είχα ποτέ αεροβόλο και πάντα ήθελα :(
μάζευα ένα καλοκαίρι μπιλίτσες από κάτω και είχα γεμίσει ένα μπουκάλι.θα βάλω 3,μην με φάτε

αλ 20
σαντο 15
τσίχλας 13
ντεθ 9

ντεθ πες δύο

838The ___ challenge Official Topic - Σελίδα 34 Empty Απ: The ___ challenge Official Topic Κυρ 24 Ιαν 2016, 15:51

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
τυφλομυγα
χαλασμενο τηλεφωνο

839The ___ challenge Official Topic - Σελίδα 34 Empty Απ: The ___ challenge Official Topic Κυρ 24 Ιαν 2016, 16:55

Tcixlas

Tcixlas

κλασικο ταβλι πρώτες επαφές γυμνασίου με καφέ και τα΄βλι

840The ___ challenge Official Topic - Σελίδα 34 Empty Απ: The ___ challenge Official Topic Κυρ 24 Ιαν 2016, 18:50

Aldark

Aldark

Ένα άλλο κλασικό παιχνίδι , είναι το Uno!

841The ___ challenge Official Topic - Σελίδα 34 Empty Απ: The ___ challenge Official Topic Κυρ 24 Ιαν 2016, 23:01

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down
Deathracer2009 έγραψε:τυφλομυγα
χαλασμενο τηλεφωνο
2 και 2 =4
Tcixlas έγραψε:κλασικο ταβλι πρώτες επαφές γυμνασίου με καφέ και τα΄βλι
μπαα..1-2,άντε δύο..παράξενο παιδάκι ε?
Aldark έγραψε:Ένα άλλο κλασικό παιχνίδι , είναι το Uno!
εδώ καλύτερα είμαστε,4

αλ 24
σάντο 15+
τσίχλας 15
ντεθ 13

σάντο πες 2

842The ___ challenge Official Topic - Σελίδα 34 Empty Απ: The ___ challenge Official Topic Κυρ 24 Ιαν 2016, 23:21

Aldark

Aldark

Το πολυαγαπημένο μου , Σκοτεινό Δωμάτιο...
Αν το έπαιζες και στο γυμνάσιο είχες μπόνους χούφτωμα ;)

843The ___ challenge Official Topic - Σελίδα 34 Empty Απ: The ___ challenge Official Topic Δευ 25 Ιαν 2016, 00:02

Tcixlas

Tcixlas

μπουκάλα μαν και τα παρτυς έπιαναν φωτιά με το ποιά θα φιλήσει ο μικρός γιαννάκης και αν πήγαινε στις 3 είχε και δώρο χουφτωματάκι πονηριά απο το δημοτικό

844The ___ challenge Official Topic - Σελίδα 34 Empty Απ: The ___ challenge Official Topic Δευ 25 Ιαν 2016, 00:29

Deathracer2009

Deathracer2009

Vice Admiral Smoker
Vice Admiral Smoker
αναπτηρας (ειναι σαν την μπουκαλα)

845The ___ challenge Official Topic - Σελίδα 34 Empty Απ: The ___ challenge Official Topic Δευ 25 Ιαν 2016, 01:48

Santouryuu

Santouryuu

lego
αεροβόλα

846The ___ challenge Official Topic - Σελίδα 34 Empty Απ: The ___ challenge Official Topic Δευ 25 Ιαν 2016, 13:03

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down
Aldark έγραψε:Το πολυαγαπημένο μου , Σκοτεινό Δωμάτιο...
Αν το έπαιζες και στο γυμνάσιο είχες μπόνους χούφτωμα ;)
μάλλον 4.το σκεφτόμουν και για 5
Tcixlas έγραψε:μπουκάλα μαν και τα παρτυς έπιαναν φωτιά με το ποιά θα φιλήσει ο μικρός γιαννάκης και αν πήγαινε στις 3 είχε και δώρο χουφτωματάκι πονηριά απο το δημοτικό
δεν έχω παίξει :( για το πώς μου το είχαν πλασάρει,3
Deathracer2009 έγραψε:αναπτηρας (ειναι σαν την μπουκαλα)
δεν ξέρω γιατί λες πως είναι σαν την μπουκάλα,εγώ άλλον αναπτήρα ξέρω,πολύ διαφορετικό.κι αυτόν θα βαθμολογήσω.4
Santouryuu έγραψε:lego
αεροβόλα

λέγκο 3
αεροβόλα τα έχει πει ο τσίχλας

αλ 28
τσίχλας 18
σάντο 18+
ντεθ 17

σάντο ξανά πες δύο

847The ___ challenge Official Topic - Σελίδα 34 Empty Απ: The ___ challenge Official Topic Δευ 25 Ιαν 2016, 14:49

Santouryuu

Santouryuu

Ε το πηρε ο αλ λογικα, οποτε βαριεμαι να απαντησω :xD:

848The ___ challenge Official Topic - Σελίδα 34 Empty Απ: The ___ challenge Official Topic Δευ 25 Ιαν 2016, 15:06

Aldark

Aldark

Ε και για τέλος ένα κλασικό που παίζαμε στην τάξη όταν βαριόμασταν/έβρεχε/είχαμε κενό ,το πρόσωπο ζώο πράμα , με την Αλφαβήτα και τις κατηγορίες...

849The ___ challenge Official Topic - Σελίδα 34 Empty Απ: The ___ challenge Official Topic Δευ 25 Ιαν 2016, 18:33

Tcixlas

Tcixlas

ε΄λα δώστο στον αλ το αξίζει μας έσκισε... να βάλει ο αλ να παίξουμε πάλι :p ωραία κατηγορία τζονι

850The ___ challenge Official Topic - Σελίδα 34 Empty Απ: The ___ challenge Official Topic Δευ 25 Ιαν 2016, 21:56

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down
σαν σπασικλάκι το ζώο-φυτό-πράγμα είναι από τα αγαπημένα μου..είμαι πολύ δυνατός στα ζώα,όποιος θέλει τον κοντράρω.

κανά 4-5 σίγουρα,οπότε αλ ανέβα στην σκηνή και γδύσου κάνε παιχνίδι δηλαδή γδύσου

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 34 από 44]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 39 ... 44  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης