Έλα τώρα κι εσύ στην παρέα των fan του One Piece. Σ'αρέσει το One Piece; Τότε ανέβα στο κατάστρωμα!!

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

The ___ challenge Official Topic

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 31 ... 44  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 18 από 44]

426The ___ challenge Official Topic - Σελίδα 18 Empty Απ: The ___ challenge Official Topic Τρι 03 Νοε 2015, 11:07

Tcixlas

Tcixlas

φακ γιου τζονι το ειχα μπουκμαρκαρει για να του το βαλω μετα απο χτες...

427The ___ challenge Official Topic - Σελίδα 18 Empty Απ: The ___ challenge Official Topic Τρι 03 Νοε 2015, 13:41

Aldark

Aldark

Johnyman έγραψε:led zeppelin-stairway to heaven
5
Tcixlas έγραψε:φακ γιου τζονι το ειχα μπουκμαρκαρει για να του το βαλω μετα απο χτες...

4

ο τζον κάνει παρέλαση στο γκέημ :xD:

Τζον - 25
Τσίχλας - 22
Κααζ - 10
Μάνος - 8

428The ___ challenge Official Topic - Σελίδα 18 Empty Απ: The ___ challenge Official Topic Τρι 03 Νοε 2015, 13:48

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down
σόρρυ τσίχλα :( είναι και δικό μου αγαπημένο btw

queen-bohemian rhapsody

429The ___ challenge Official Topic - Σελίδα 18 Empty Απ: The ___ challenge Official Topic Τρι 03 Νοε 2015, 14:28

Qaaz

Qaaz

430The ___ challenge Official Topic - Σελίδα 18 Empty Απ: The ___ challenge Official Topic Τρι 03 Νοε 2015, 19:10

Tcixlas

Tcixlas

τζονι θα βαλω να σε μπαναρουν ρε σοβαρα....παλι? χαχαχα

Black Sabbath: Paranoid HQ

431The ___ challenge Official Topic - Σελίδα 18 Empty Απ: The ___ challenge Official Topic Τρι 03 Νοε 2015, 21:24

Aldark

Aldark

Johnyman έγραψε:σόρρυ τσίχλα :( είναι και δικό μου αγαπημένο btw

queen-bohemian rhapsody
4
Qaaz έγραψε:
5
Tcixlas έγραψε:τζονι θα βαλω να σε μπαναρουν ρε σοβαρα....παλι? χαχαχα

Black Sabbath: Paranoid HQ
4

Τζον - 29
Τσίχλας - 26
Κααζ - 15
Μάνος - 8

432The ___ challenge Official Topic - Σελίδα 18 Empty Απ: The ___ challenge Official Topic Τρι 03 Νοε 2015, 21:25

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down
ΑΑΑΑΑ γ***ωώ

σόρρυ ρε τσίχλα,τώρα θα πω lynyrd skynyrd-free bird που έλεγα να το πω και αντί για queen..αν κι εδώ στο έκλεψα,νιανιανιανια σόρρυ

433The ___ challenge Official Topic - Σελίδα 18 Empty Απ: The ___ challenge Official Topic Τρι 03 Νοε 2015, 21:31

Tcixlas

Tcixlas

οχι το επομενο ήταν το sweet child o mine guns and roses... αλλα νικησε.ς... γιατι δεν μενεις στην κατηγορια κι εσυ?

434The ___ challenge Official Topic - Σελίδα 18 Empty Απ: The ___ challenge Official Topic Τρι 03 Νοε 2015, 22:03

Aldark

Aldark

νίκησε ο τζον καθώς το free bird θα παιρνε 5.
Το sweet child o' mine είναι 1αράκι btw :xD:

edit:άλλα κομμάτια των queen θα παιρναν επίσης 5 , απλά το bohemian rapsody δεν μου αρέσει τόσο παρότι αριστούργημα.

435The ___ challenge Official Topic - Σελίδα 18 Empty Απ: The ___ challenge Official Topic Τρι 03 Νοε 2015, 22:21

Tcixlas

Tcixlas

στην αρχή πριν το τελευταιο ειχα βαλει το we will rock you και το αλλαξα.... ποσο θα επαιρνε?

436The ___ challenge Official Topic - Σελίδα 18 Empty Απ: The ___ challenge Official Topic Τρι 03 Νοε 2015, 23:03

Aldark

Aldark

3-4 θα παιρνε κι αυτό , είναι overplayed λίγο , το βάζουν μέχρι και σε κλαμπς , και μετά πέφτει παντελίδης και βρεττός :buhu:

437The ___ challenge Official Topic - Σελίδα 18 Empty Απ: The ___ challenge Official Topic Τρι 03 Νοε 2015, 23:47

Tcixlas

Tcixlas

οποιος παιξει αυτο το τραγουδι διπλα σε παντελιδη κλπ ας παθει καρκινο στα αυτια μπας και σταματησει να ασχολειται με την μουσικη.... επισης το οτι δεν σου αρεσει επειδη ειναι overplayed σε κανει πιο χιπστερ και απο τα παιδιά στα σταρμπακς με τα μακ και τα αιφον

438The ___ challenge Official Topic - Σελίδα 18 Empty Απ: The ___ challenge Official Topic Τετ 04 Νοε 2015, 02:04

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down
για queen-under pressure/I want it all λέω εγώ

ααααχ αν έλεγα το άλλο θα είχα κάνει το απόλυτο..αν και τώρα παίζει να σημείωσα high score..πάει το τερμάτισα κι αυτό το παιχνίδι.άλλο?

θα παίξω με ό,τι μου πείτε :)

439The ___ challenge Official Topic - Σελίδα 18 Empty Απ: The ___ challenge Official Topic Τετ 04 Νοε 2015, 02:13

Aldark

Aldark

Έφτασες 34 , αλλά μπορούσες να πάρεις 6/6 5άρια για πρώτη φορά!!

Χμμμμ , για τη συνέχεια δεν ξέρω...έχεις παίξει εσύ με ποτά ή ταινίες;

440The ___ challenge Official Topic - Σελίδα 18 Empty Απ: The ___ challenge Official Topic Τετ 04 Νοε 2015, 02:18

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down
δεν έχω παίξει με κανένα από τα δύο,αλλά νομίζω δεν είναι καλές κατηγορίες για μένα..ποτά δεν έχω πιει και τίποτα το ιδιαίτερο και δεν θέλω να βαθμολογήσω με βάση πως νομίζω ότι είναι.το ίδιο ισχύει και για τις ταινίες που δεν έχω δει,που σίγουρα θα πείτε αρκετές που δεν έχω δει.

πείτε τίποτα άλλο,σκέφτομαι σε τραγούδια,ώστε τουλάχιστον να μπορώ να τα ακούω και να βαθμολογώ με βάση το πως μου φάνηκαν(με το πρώτο άκουσμα) και παράλληλα να βγει εκτός η ροκ για το challenge..δεν ξέρω,πείτε :)

441The ___ challenge Official Topic - Σελίδα 18 Empty Απ: The ___ challenge Official Topic Τετ 04 Νοε 2015, 02:31

Aldark

Aldark

πολύ ωραίος για το πρώτο σκεπτικό σου!
Τα τραγούδια είναι μια καλή λύση...Μπορείς (για να μην βρεθείς να μοιράζεις 5άρια σαν εμένα :p) να δεχθείς μόνο Ελληνικά ξέρω γω ή απλά να πετάξουμε έξω τη ροκ όπως ανέφερες.
Ας μας πει κι ο Τσίχλας έχει ωραίες ιδέες.
Μπορούμε επίσης να το κάνουμε με διάφορους καλλιτέχνες/μουσικούς ~!

442The ___ challenge Official Topic - Σελίδα 18 Empty Απ: The ___ challenge Official Topic Τετ 04 Νοε 2015, 10:25

Tcixlas

Tcixlas

εγώ ήμουν απο πριν έτοιμος να προτείνω τραγούδια αλλά σκέφτομαι και κάτι άλλο...αν σου αρέσει ο κινηματογράφος γενικά ξέρω γω να σου βαζουμε ατάκες απο γνωστές ταινίες θεωρητικά και να βαθμολογείς αναλογα με το ποσο σου άρεσε στην συγκεκριμένη αν την εχεις δει ή αν όχι να την κοιτάς λιγο ξερω γω

443The ___ challenge Official Topic - Σελίδα 18 Empty Απ: The ___ challenge Official Topic Τετ 04 Νοε 2015, 14:38

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down
αν μπορείτε να το βρείτε σε βιντεάκι είμαι μέσα,το να μου πείτε μια ατάκα και να μην την έχω δει πόσο να βάλω? όχι ότι δεν ξέρω ατάκες από ταινίες που δεν έχω δει,και ενδεχομένως να μου αρέσουν και πολύ μάλιστα,αλλά και πάλι πόσο να βάλω?

λοιπόν σκέφτομαι κάτι σε στυλ βιντεάκι yt ταινίας ή σειράς κωμικής ή μη κάτω του ενός λεπτού(~1 λέπτο έστω) και όχι σπόιλερ.τι λέτε? θα δουλέψει? ακούγεται λίγο χαζό..αλλίως τραγούδια με κάποιον περιορισμό

444The ___ challenge Official Topic - Σελίδα 18 Empty Απ: The ___ challenge Official Topic Τετ 04 Νοε 2015, 15:11

Aldark

Aldark

τραγούδια με κάποιον περιορισμό λέω εγώ , το άλλο θα ναι κουραστικό λιγάκι + μπορεί να προκληθούν σπόιλερ..:S

445The ___ challenge Official Topic - Σελίδα 18 Empty Απ: The ___ challenge Official Topic Τετ 04 Νοε 2015, 15:17

Tcixlas

Tcixlas

δεν ξερω εμενα μου αρεσει η ιδεα με το βιντεακι αποφασιστε και πειτε

446The ___ challenge Official Topic - Σελίδα 18 Empty Απ: The ___ challenge Official Topic Τετ 04 Νοε 2015, 15:19

Aldark

Aldark

Ο Γιάννης είναι η μάνα (κυριολεκτικά και μεταφορικά) του παιχνιδιού οπότε διαλέγει.

447The ___ challenge Official Topic - Σελίδα 18 Empty Απ: The ___ challenge Official Topic Τετ 04 Νοε 2015, 15:24

Tcixlas

Tcixlas

εγω είμαι έτοιμος και για τα 2 παντως

448The ___ challenge Official Topic - Σελίδα 18 Empty Απ: The ___ challenge Official Topic Τετ 04 Νοε 2015, 16:28

Johnyman

Johnyman

Impel Down
Impel Down
ελληνικά τραγούδια και την επόμενη φορά σκηνές από ταινίες/σειρές

449The ___ challenge Official Topic - Σελίδα 18 Empty Απ: The ___ challenge Official Topic Τετ 04 Νοε 2015, 16:48

Aldark

Aldark

ωραίος.

Θάνος Μικρούτσικος - Οι Επτά Νάνοι (από το Σταυρό του Νότου)

450The ___ challenge Official Topic - Σελίδα 18 Empty Απ: The ___ challenge Official Topic Τετ 04 Νοε 2015, 16:51

Qaaz

Qaaz

Ειμαι μεσα κ στα 2

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 18 από 44]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 31 ... 44  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης